- 7 Mayıs 2020
- 207
- 127
- 53
Çamlıca Erdem Hastanesi dahiliye doktoruna 100₺ muaye ücreti karşılığı covid testi yapmıştı geçen ay. Arayıp sorun isterseniz ancak sonraları yeni düzenleme ile özel hastaneler covid testinden para alabilecek diye okumuştum eğer bu durum yoksa Çamlıca Erdem de uygun fiyata yaptırabilirsinizmerhaba arkadaşlar istanbulda memorialin istediği şekilde covid testlerini(akciğer filmi,crp,sürüntü) uygun fiyata aynı yerde yaptıranlar varsa nerde yaptıklarını yazabilirler mi bizden 2 sefer bu testi isteyecekler bi histereskopide bi de transfer aşamasında 1400 tl vermek istemiyorum
mrrhabalar.memorail benden kan,horman testleri,amh testi istemişti.trombofili testini ilk defa sizden duyuyorum.neden isteniyor ki bu test?merhaba arkadaşlar memorailde tedaviye başlamayı istiyoruz fakat istenen tesstleri bi türlü toparlayamadım her giittiğimde geri döndüm siz bu trombofili testlerini nerde yaptırdınız
valla neden istediklerini bende bilmiyorum ben hiç hamile kalmadım ama eşimle akraba olduğumuz için istemiş olabilirler diye düşünüyorum. yani kişinin hikayesine göre sanırım çünkü çok detaylı sordular akrabalarda olan hastalılklar felan.mrrhabalar.memorail benden kan,horman testleri,amh testi istemişti.trombofili testini ilk defa sizden duyuyorum.neden isteniyor ki bu test?
Üçüncü güne kadar yumurta sorumluymuş sperm misafirmiş asıl işi yumurta yapıyormuş o yüzden spermi ihtimal olarak bile görmüyorlar. Banada ilginç geldi. Evet üçüncü günle deneyecez mecburneden yumurta??bu anlasılabılıyormuki belkı spermle alakalıcok ılgınc ..kesınlıkle 3.gun embrıyosuyla denemenız lazım hayırlısı olur ınsallah
Memorialde mi devam edeceksiniz?Üçüncü güne kadar yumurta sorumluymuş sperm misafirmiş asıl işi yumurta yapıyormuş o yüzden spermi ihtimal olarak bile görmüyorlar. Banada ilginç geldi. Evet üçüncü günle deneyecez mecbur
Öncelikle geçmiş olsun,kötü tecrubeler yasamissiniz,inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olurBen memorialin bir hayrını görmedim, burda 4 transferim de negatif sonuçlandı. Bana yüksek doz hormonun ters etki yaptığını bildikleri halde son tedavimde Semra hoca yüksek doz verdirtti. 5aa pgtli embriyom çöp oldu. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Yücel bey de bahsettiğiniz gibi biri değil. Saygısız, insan azarlayan bir tip. Artık ondan zaten hiç randevu almıyorum. Semra hocanın yaklaşımı da son 2 tedavi de çok kötü. Surat asık ve dalga geçip laf sokuyor insana. Ekip işi olduğunu düşünmüyorum. Hasta lgili bilgiler unutuluyor. Sorarsanız bütün drlar dosyanızı hakim.
Pgt li embriyom çözünürken bozuldu orda, opu işlemine girdiğim de çatlayan yumurtam da oldu. Çocuk sahibi olanlar için bir numaralı yer ama böyle tarafları da var.
Fulya Hanım çok ilgili. Ama ameliyathane ekibini erkek seçmeni tavsiye ederim canım. Allah gönlüne göre versin inşallahArkadaşlar merhaba. Ben memorial şişlide tedaviye başlamayı düşünüyorum bana kadın dr ismi tavsiyesi verir misiniz? Daha önce yaptırdım burada ama dr ların hepsi değişmiş nerdeyse kimle devam edeceğimi bilemedim malum semra hanımı sadece ilk aşamada görüyoruz
Amin çok teşekkür ederim cevapladığın için❤Fulya Hanım çok ilgili. Ama ameliyathane ekibini erkek seçmeni tavsiye ederim canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
Transferde ufacık bi ay dedim diye dönüp bana, ay sen daha buna dayanamıyosaaağn doğuma nasıl dayancaaağn bak burda doğuranlar var diyip sinir etmişti beni. Ki ben 7 senedir tüp deniyordum o zaman düşün hissettiklerimi. Biz daha oralara gelemedik diyebildim. Ama o transfer de tuttu bi yandan bin şükür. Erkek ekip daha iyidir inşallah. Allah isteyen, bekleyen, dua eden herkesi bebişine sağlıkla, hayırla, mutlulukla kavuştursun inşallahAmin çok teşekkür ederim cevapladığın için❤neden erkek seçmemi önerdin kadın dr la bi problemmi oldu
Durumumuz sizinle birebir aynı 3.güne giden embriyom yok denebilir gelen de geriden geliyor görüşme için bu merkeze geldin bana dedikleri embriyoskop yaparız ben de sandım ki çare embriyoskopta öyle anlattılar ki sonra bir araştırdım meğer kamera yöntemiymiş sadece izleme yöntemi farklıymış embriyoyu çare olmadiktan sonra napayım.ben de 4.denememi yapacağım ama orda değil şimdiki doktorum doğal yoldan bile çocuğun olur engel yok diyor memoriale gelsem donasyon yolu görünüyor işimiz zor Evet allah yardımcımız olsun 6yılı bitirdim bu yoldaYumurta geninde sıkıntı var diyor yücel bey kesin dedi, semra hanımda aynı şekilde dedi...Test edilmemiş bişeye nasıl kesin konuştuklarını anlamış değilim. Sadece embiryolarımızın üçüncü güne bir iki tane kalması sıkıntımız 4 tüp Bebek tedavisinde bu şekilde olduğu için o yüzden kesin konuşuyorlar yani. Sizin durumunuzdaki gibi bazı hastalarımız Gen testi yaptırıp daha sonra yurt dışında donasyon alıyorlar dedi. bende sıkıntı varsa çaresi yokmuş beni de kesin gende sıkıntı var gözüyle gördükleri için bu şekilde görüşme yaptık yani. Hastanelerine hergun bizim gibi üç dört hasta başvuruyormuş ilginç geldi bana her gün üç dört hastaya gende sıkıntı var deniyor yani anlamadım ama neyse bakalım hayırlısı olsun. Yani dışardan bakınca herşey normal ama durumumuz buymuş. Embiryolarımız, üçüncü güne bir iki tane kaldığı için yani bu konuşmalar ve bize konulan teşhis
Hangi doktor dedi canım çok merak ettimTransferde ufacık bi ay dedim diye dönüp bana, ay sen daha buna dayanamıyosaaağn doğuma nasıl dayancaaağn bak burda doğuranlar var diyip sinir etmişti beni. Ki ben 7 senedir tüp deniyordum o zaman düşün hissettiklerimi. Biz daha oralara gelemedik diyebildim. Ama o transfer de tuttu bi yandan bin şükür. Erkek ekip daha iyidir inşallah. Allah isteyen, bekleyen, dua eden herkesi bebişine sağlıkla, hayırla, mutlulukla kavuştursun inşallah
Valla kararsız kaldım ama ilk defa a kalite embiryom oldu o yüzden sanırım yine en azından Bir kere daha ordan devam ederim.Memorialde mi devam edeceksiniz?
Aynen canım bana embiryo kalitesi için Co cültür ve embiryoskop önerdiler ikisini de denedik ama memoiralde hiç bir etkisi olmadı. Memorial aynı zamanda genetik tanı merkezi, spermlerin genlerine bakılmadıgı için bu tarz hastalara bence genetik tanı merkezi olduğu için böyle yaklaşıyorlar. Çünkü ben kaç yıldır sayısiz kadın doğuma gittim hiç bir Dr bu tarz bı yaklaşımda bulunmadı. Allah yardımcımız olsun. Bize de normal yolla çocuğunuz olur diyorlar ama tüp Bebek bile olmuyor vakti zamanı gelince inşallah olur canım daha vakti gelmemiş demekDurumumuz sizinle birebir aynı 3.güne giden embriyom yok denebilir gelen de geriden geliyor görüşme için bu merkeze geldin bana dedikleri embriyoskop yaparız ben de sandım ki çare embriyoskopta öyle anlattılar ki sonra bir araştırdım meğer kamera yöntemiymiş sadece izleme yöntemi farklıymış embriyoyu çare olmadiktan sonra napayım.ben de 4.denememi yapacağım ama orda değil şimdiki doktorum doğal yoldan bile çocuğun olur engel yok diyor memoriale gelsem donasyon yolu görünüyor işimiz zor Evet allah yardımcımız olsun 6yılı bitirdim bu yolda
Teşekkür ederim. Yani demek istediğim süper bir merkez değil. Çok övmenin anlamı yok. Sağlıklı bir evlat sahip olabilecek miyim, o günleri görebilecek miyim bilmiyorum. Bu kadar olumsuzluk yaşadıktan sonra imkansız gibi geliyor. Allah tez zamanda nasip eder umarımÖncelikle geçmiş olsun,kötü tecrubeler yasamissiniz,inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur
Benim de 6AA embriyom cozulurken bozuldu ama pgt li değildi,ilk tedavimde benim de yumurtam erken çatladı,üst üste çok kaliteli embriyolar kondu negatif oldu,son embriyom tutundu çok şükür.Merkezin olumlu yobleri de çok fazla fakat olumsuzlarda yok degil.
Çok haklısın insan okadar hassas oluyoki o aşamalarda ben10 yıldır uğraşıyorum neler duydum ne sözlere ağladım ama sonuçta bi pozitif sonuçta hepsini unuturum gibi geliyo. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sana daTransferde ufacık bi ay dedim diye dönüp bana, ay sen daha buna dayanamıyosaaağn doğuma nasıl dayancaaağn bak burda doğuranlar var diyip sinir etmişti beni. Ki ben 7 senedir tüp deniyordum o zaman düşün hissettiklerimi. Biz daha oralara gelemedik diyebildim. Ama o transfer de tuttu bi yandan bin şükür. Erkek ekip daha iyidir inşallah. Allah isteyen, bekleyen, dua eden herkesi bebişine sağlıkla, hayırla, mutlulukla kavuştursun inşallah
İnşallah canım aminAynen canım bana embiryo kalitesi için Co cültür ve embiryoskop önerdiler ikisini de denedik ama memoiralde hiç bir etkisi olmadı. Memorial aynı zamanda genetik tanı merkezi, spermlerin genlerine bakılmadıgı için bu tarz hastalara bence genetik tanı merkezi olduğu için böyle yaklaşıyorlar. Çünkü ben kaç yıldır sayısiz kadın doğuma gittim hiç bir Dr bu tarz bı yaklaşımda bulunmadı. Allah yardımcımız olsun. Bize de normal yolla çocuğunuz olur diyorlar ama tüp Bebek bile olmuyor vakti zamanı gelince inşallah olur canım daha vakti gelmemiş demek
Amin canım inşAllah. Bir de o da tüple bebek yapmış aslında anlaması lazım. Bizim derdimizi bizden başkası anlamaz. Ah ah ben de çok ağladım. Dalga bile geçildi benle nispet yapıldı alenen çocuğum olmuyor diye. Şimdi bile gözlerim doluyor yaşadıklarım aklıma geldikçe. İnsanlar çok acımasız olabiliyor. Ama Rabb im büyük dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahÇok haklısın insan okadar hassas oluyoki o aşamalarda ben10 yıldır uğraşıyorum neler duydum ne sözlere ağladım ama sonuçta bi pozitif sonuçta hepsini unuturum gibi geliyo. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?