Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

selamlar. mail mi atsanız acaba arayamıyorsanız? ben sorularınızdan bildiklerime cevap vereyim:
tedavi 10 bin 500 TL.
PGT embriyo başı 295 dolar.
Peki tahlil neler isteniyor acaba. Ayrıca teşekkür ederim. Pgt fiyatı aynı değişmemiş. Malum dolar olunca sabit kalmış.

Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
Niye öyle olsun umutlu olun lütfen Allah ilkinde nasip etsin inşallah. Ayrica benim duyduğum ilkinde daha cok degilmi yaa.. inşallah güzel gecer transfer ve sonraki gunleriniz pozitif sonuçlanmasi dileğiyle

Peki tahlil neler isteniyor acaba. Ayrıca teşekkür ederim. Pgt fiyatı aynı değişmemiş. Malum dolar olunca sabit kalmış.
rutin kan tahlilleri, hormon tahlilleri, rahim filmi.. başkaaa.. kişiden kişiye değişen başka tahliller de var ama benden sadece bunlar istendi. bir de tedavinin başlangıcında covid testi, eşimize ve bize, toplam 700 lira..

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 08.22.07.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 68
Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa

sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.
ben ilk denemede gebe kalıp sağlıklı doğum yaptım çok şükür.
hatta o dönem sayfada takipleştiğim çoğu arkadaşım ilk denemesinde başarılı oldu.
sakın olumsuz düşünce taşımayın. ben yaşım ileri olmasına ve zor hasta olmama rağmen tek bir an bile olumsuz düşünüp ikinci planı yapmamıştım kafamda.

Kızlar memorialde embriyo dondurmak icin ne kadar ödeniyor? Çözdürmek için de para talep ediliyor mu?

Transferim 6 Eylul'de gerceklesti. Bugun ilk beta testimi yaptiracagim. Sonuc ne olursa olsun, iyi ki Dr Melih Aygün'u secmisim. Doktor konusunda tereddutte olan, henuz secim yapmamis olan herkese tavsiye ediyorum.

5 yillik dondurma ucreti 3200 TL. Daha sonra cozdurmek icin farkli bir ucret var mi bilmiyorum
Ben acibademde basladım progesteronum yüksek diye transferi ertelediler. Mecburi embriyo dondurma işlemi için ücret almiyoruz ama çözdürmenin 2200 tl ucreti var dediler. Çözdürme ucreti bana garip geldi açıkcası baska bir merkezde devam etmeyi düşünüyorum o yuzden soruyorum.

Memorial da çözdürme ücreti diye bir şey yok. Rahim dinlendirme amaçlı dondurma oluyorsa zaten ilk transfer için para ödemiyorsunuz. Transfer sonrası kalan donmuslar için para ödeniyor. İkinci transfer istediğinizde de transfer ücreti ödeniyor sadece çözdürme diye bir ücret yok. Menekşe hanım i isteyin telefonda sorun aklınıza takılan tüm ücretleri.

Ben gurupta yeniyim ama ilk denemede pozitif alan ve sağlıkla doğuran biriyim. Ve yaş 42 de doğurdum. Karamsar olmayın herkesin hikayesi farklı. Ve gene tedavi olup ikinciyi istiyorum. Allah hayırlısıyla nasip etsin herkese.

Maşallah demek istiyorum şahsen bana umut oldunuz. İnşallah bizlerde bebelerimize kavuşuruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…