Peki tahlil neler isteniyor acaba. Ayrıca teşekkür ederim. Pgt fiyatı aynı değişmemiş. Malum dolar olunca sabit kalmış.selamlar. mail mi atsanız acaba arayamıyorsanız? ben sorularınızdan bildiklerime cevap vereyim:
tedavi 10 bin 500 TL.
PGT embriyo başı 295 dolar.
Niye öyle olsun umutlu olun lütfen Allah ilkinde nasip etsin inşallah. Ayrica benim duyduğum ilkinde daha cok degilmi yaa.. inşallah güzel gecer transfer ve sonraki gunleriniz pozitif sonuçlanmasi dileğiyleCuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
çok çok güzel olacak her şey. benim de ilk olacak, umarım güzel haberlerimizi paylaşırız: ) (erken yatın bacım, uyku önemli)Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
rutin kan tahlilleri, hormon tahlilleri, rahim filmi.. başkaaa.. kişiden kişiye değişen başka tahliller de var ama benden sadece bunlar istendi. bir de tedavinin başlangıcında covid testi, eşimize ve bize, toplam 700 lira..Peki tahlil neler isteniyor acaba. Ayrıca teşekkür ederim. Pgt fiyatı aynı değişmemiş. Malum dolar olunca sabit kalmış.
Peki tahlil neler isteniyor acaba. Ayrıca teşekkür ederim. Pgt fiyatı aynı değişmemiş. Malum dolar olunca sabit kalmış.
Peki tahlil neler isteniyor acaba. Ayrıca teşekkür ederim. Pgt fiyatı aynı değişmemiş. Malum dolar olunca sabit kalmış.
Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
Benım ablam ıkı cocugunu da ılk denemede bu merkezde yaptırdı. bı kızı 10 yasında.Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
5 yillik dondurma ucreti 3200 TL. Daha sonra cozdurmek icin farkli bir ucret var mi bilmiyorumKızlar memorialde embriyo dondurmak icin ne kadar ödeniyor? Çözdürmek için de para talep ediliyor mu?
Ben acibademde basladım progesteronum yüksek diye transferi ertelediler. Mecburi embriyo dondurma işlemi için ücret almiyoruz ama çözdürmenin 2200 tl ucreti var dediler. Çözdürme ucreti bana garip geldi açıkcası baska bir merkezde devam etmeyi düşünüyorum o yuzden soruyorum.5 yillik dondurma ucreti 3200 TL. Daha sonra cozdurmek icin farkli bir ucret var mi bilmiyorum
Memorial da çözdürme ücreti diye bir şey yok. Rahim dinlendirme amaçlı dondurma oluyorsa zaten ilk transfer için para ödemiyorsunuz. Transfer sonrası kalan donmuslar için para ödeniyor. İkinci transfer istediğinizde de transfer ücreti ödeniyor sadece çözdürme diye bir ücret yok. Menekşe hanım i isteyin telefonda sorun aklınıza takılan tüm ücretleri.Ben acibademde basladım progesteronum yüksek diye transferi ertelediler. Mecburi embriyo dondurma işlemi için ücret almiyoruz ama çözdürmenin 2200 tl ucreti var dediler. Çözdürme ucreti bana garip geldi açıkcası baska bir merkezde devam etmeyi düşünüyorum o yuzden soruyorum.
Ben gurupta yeniyim ama ilk denemede pozitif alan ve sağlıkla doğuran biriyim. Ve yaş 42 de doğurdum. Karamsar olmayın herkesin hikayesi farklı. Ve gene tedavi olup ikinciyi istiyorum. Allah hayırlısıyla nasip etsin herkese.Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
Maşallah demek istiyorum şahsen bana umut oldunuz. İnşallah bizlerde bebelerimize kavuşuruz:)Ben gurupta yeniyim ama ilk denemede pozitif alan ve sağlıkla doğuran biriyim. Ve yaş 42 de doğurdum. Karamsar olmayın herkesin hikayesi farklı. Ve gene tedavi olup ikinciyi istiyorum. Allah hayırlısıyla nasip etsin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?