- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
Merhaba Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.cd56 testi yaptirdinizmi hiç. Benim de iki doğal gebelik ve düşük var. Benim cd56 testim yüksek çıktı bundan olabilir dediler. Tabiiki Allah bilir.o ol derse oluyor.ama biz yine de kul olarak önlemimizi almalıyız.bu cd56 testi bir bağışıklık sorunuymuş. Vücut embriyoyu dışarı atıyormuş.İnşallah bu denemen olumlu olur cnm benimde 6.denemem diğerlerinde hamile kaldm ama kalpatışını duymadan düşük yaptım bir sürü test yaptılar embriyoları genek teste gönderdik hiç bir proplem çıkmadı yiyecek ekmeği varsa herşekilde olur.şuan 8.haftamdamdaym ama daha tam olarak sevinemedm sürekli düşünüyorum nasip
Hayırlısı olur insallah .tedavin pozitifle sonuçlansın inşallah. Benimde fsh yüksek. Ben de şu an Cyclo kullanıyorum düşürmek için.sonra fsh olcturecegim. Benim de kıstım var 3 cm. Sizin fsh kaç, kistinizin gitmesi için hangi ilacı verdi doktor. Bir de kist tedaviye engelmiymis bana hiç-bir doktor söylemedi bunuArkadaşlar Eylül sonunda eğer ki fsh ve e2 değerim normal çıkarsa, 3 cm olan kistim gitmemiş olsa dahi Yücel bey adetin 2. Günü gel dedi. Çok heyecanlıyım biraz tedirginim değişik duygular içerisindeyim ☺
Kistim için doğum kontrol hapı kullanıyorum bir aydır fsh Haziran’da 9.8 di geçen ay 14.8 çıktı. Değerlerim normal çıkarsa kistin önemi yok dedi. Yücel beye gidiyorum. Bizim sorunumuz aslında erkekti ama bende de problem çıkmaya başladı. Siz ne kullanıyorsunuz kist için fsh kaç ve hangi doktordasınızHayırlısı olur insallah .tedavin pozitifle sonuçlansın inşallah. Benimde fsh yüksek. Ben de şu an Cyclo kullanıyorum düşürmek için.sonra fsh olcturecegim. Benim de kıstım var 3 cm. Sizin fsh kaç, kistinizin gitmesi için hangi ilacı verdi doktor. Bir de kist tedaviye engelmiymis bana hiç-bir doktor söylemedi bunuinşallah mesajımı görür ve cevaplarsınız. Şimdiden teşekkürler. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Ben bahceciye gidiyorum. Burçak hanıma.. Benim durum vahim maalesef. Benimde fsh şubatta 31 di temmuzda 123 olmuş.aniden yükseldi.kist için hiçbir ilaç vermediler bu güne kadar.her muayenede görünüyor kist.hep aynı boyutta.gerci bende kiste rağmen iki defa doğal gebe kaldım.ama devamı gelmedi..bu arada bahceciye gidiyorum ama çok kararsizim bir de bruksele gidicem görüşmeye hüsamettin beye. Bir yakınımızın arkadaşıymış hüsamettin bey. Onu tavsiye etti.dogum yaptı eşi bu ay.bu arada senin 14 fsh çok yüksek değil benimkine göre. Ben 2019da 29 fsh ile çift yumurta ikizlerine doğal hamile kalmıştım. Çok kafana takma dicem ama doktorlar öyle demiyorlar nedense.Kistim için doğum kontrol hapı kullanıyorum bir aydır fsh Haziran’da 9.8 di geçen ay 14.8 çıktı. Değerlerim normal çıkarsa kistin önemi yok dedi. Yücel beye gidiyorum. Bizim sorunumuz aslında erkekti ama bende de problem çıkmaya başladı. Siz ne kullanıyorsunuz kist için fsh kaç ve hangi doktordasınız
Naturel siklusta nasıl oluyor?Allah kucağınıza almayo da nasip etsin.Bende şişli memorial da yaptırdm dondurulmuş embriyo ve naturel siklus transferi yücel bey gerçekleştirdi şuan 8 haftalık gebeyim rabbim herkse nasip etsin
Bende de 15mm kist görüldü.yasmin verdi.rahim dengesini bozar başlamayalım kararı aldık.ama fsh bakılmadı.önümüzdeki ay tedavi uygun mu bakılacak.Arkadaşlar Eylül sonunda eğer ki fsh ve e2 değerim normal çıkarsa, 3 cm olan kistim gitmemiş olsa dahi Yücel bey adetin 2. Günü gel dedi. Çok heyecanlıyım biraz tedirginim değişik duygular içerisindeyim ☺
Yasmin kullanmaya başladım genelde faydasını görürüm bakalım önümüzdeki ay tekrar kontrolHayırlısı olur insallah .tedavin pozitifle sonuçlansın inşallah. Benimde fsh yüksek. Ben de şu an Cyclo kullanıyorum düşürmek için.sonra fsh olcturecegim. Benim de kıstım var 3 cm. Sizin fsh kaç, kistinizin gitmesi için hangi ilacı verdi doktor. Bir de kist tedaviye engelmiymis bana hiç-bir doktor söylemedi bunuinşallah mesajımı görür ve cevaplarsınız. Şimdiden teşekkürler. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Ben ginera kullanıyorum. Ama fsh ve e2 uygunsa başlayacağız galiba çünkü ben İzmir’e yaşıyorum tahlilleri burda yaptırıp Yücel beye göndereceğim uygunsa 2. Gün burda olmalısın dediNaturel siklusta nasıl oluyor?Allah kucağınıza almayo da nasip etsin.
Bende de 15mm kist görüldü.yasmin verdi.rahim dengesini bozar başlamayalım kararı aldık.ama fsh bakılmadı.önümüzdeki ay tedavi uygun mu bakılacak.
Yasmin kullanmaya başladım genelde faydasını görürüm bakalım önümüzdeki ay tekrar kontrol
Dondurulmuş mu peki fsh için ilaç verdi miBen ginera kullanıyorum. Ama fsh ve e2 uygunsa başlayacağız galiba çünkü ben İzmir’e yaşıyorum tahlilleri burda yaptırıp Yücel beye göndereceğim uygunsa 2. Gün burda olmalısın dedi
ben ilk kez tüp bebek için tedaviye başlayacağım. Fsh sınırda dedi geçen ay 15i geçerse tüp bebek tedavisine başlamayacak sanırım o yüzden tekrar bakılacak.Dondurulmuş mu peki fsh için ilaç verdi mi
Sizin doktorunuz da Yücel bey mi Şişli memorialdeDondurulmuş mu peki fsh için ilaç verdi mi
Taze transfer oldum ben, eşimde morfoloji ve sperm sayısı azlığı mevcuttu erkek infertilitesi yaşadık aşılama önerildi direkt tüp bebek istedik ve ilk denemede kavuştuk şimdilik çok şükür. Herkes kafan rahat olacak sıkıntı yapmayacaksın diyor ama bu gerçekten önemli ben transferimin 9. Günü şehir dışına çıktım yayla dağ bayır gezdim sonra başka bir şehire gittik 12 saat 8 saat araba yolculukları yaptım Allah ol derse olur
[/QUOTE Yatışı 3 4 gun oneriyorlar galiba genelde o günler icinde tutarsa tutuyordur zaten. İnsallah bende rahat gecirebilirim transfer sürecini. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ol desin ve olsun hayirlisiyla insallah
İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza almak nasip olurİnşallah bu denemen olumlu olur cnm benimde 6.denemem diğerlerinde hamile kaldm ama kalpatışını duymadan düşük yaptım bir sürü test yaptılar embriyoları genek teste gönderdik hiç bir proplem çıkmadı yiyecek ekmeği varsa herşekilde olur.şuan 8.haftamdamdaym ama daha tam olarak sevinemedm sürekli düşünüyorum nasip
Merhaba.. bizim de erkek sorunumuz var benim de değerlerim değişkenlik göstermeye başladı stresle alakalı sanırım.. sperm sayımız oldukça düşük ve morfoloji yüzde 1. sizin morfoloji ve sayınız nasıldı acaba ben ilk kez deneyeceğimTaze transfer oldum ben, eşimde morfoloji ve sperm sayısı azlığı mevcuttu erkek infertilitesi yaşadık aşılama önerildi direkt tüp bebek istedik ve ilk denemede kavuştuk şimdilik çok şükür. Herkes kafan rahat olacak sıkıntı yapmayacaksın diyor ama bu gerçekten önemli ben transferimin 9. Günü şehir dışına çıktım yayla dağ bayır gezdim sonra başka bir şehire gittik 12 saat 8 saat araba yolculukları yaptım Allah ol derse olur
Sizin doktorunuz da Yücel bey mi Şişli memorialde
Evet 7 senelik tüp bebek maceram selma hanım ve yücel beyle son buldu şimdi kızıma kardeş istiyoruz.nasipse tabiki.dondurulmuşlarla.Merhaba.. bizim de erkek sorunumuz var benim de değerlerim değişkenlik göstermeye başladı stresle alakalı sanırım.. sperm sayımız oldukça düşük ve morfoloji yüzde 1. sizin morfoloji ve sayınız nasıldı acaba ben ilk kez deneyeceğim
Merhaba Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.cd56 testi yaptirdinizmi hiç. Benim de iki doğal gebelik ve düşük var. Benim cd56 testim yüksek çıktı bundan olabilir dediler. Tabiiki Allah bilir.o ol derse oluyor.ama biz yine de kul olarak önlemimizi almalıyız.bu cd56 testi bir bağışıklık sorunuymuş. Vücut embriyoyu dışarı atıyormuş.
İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur
Kaçıncı denemenizde oldu peki bizim değerlerimiz çok düşük olduğu için biraz endişeliyimEvet 7 senelik tüp bebek maceram selma hanım ve yücel beyle son buldu şimdi kızıma kardeş istiyoruz.nasipse tabiki.dondurulmuşlarla.
Size tavsiyem rahat ol.erkek kısmını labaratuara bırak kafanıza takmayın o kısmı memorial de.sen de kendini rahatlatmak için bir uğraş bul.ekibe güven.ben çok uğraştım ama sağolsunlar son tedavimde doğol yolla bile bu kadar kolay olamazdı.
Neler yaptınız sizde sorum varmıydı öğrenmek isterim aşamalarınızıKaçıncı denemenizde oldu peki bizim değerlerimiz çok düşük olduğu için biraz endişeliyim7 sene farklı merkezlerde deneyip sonra memorialde mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?