Merhaba, ben Zeynep Kamil'de yaptırmıştım, çoğu aynı gün ya da ertesi gün çıkıyor ama amh sonucu geç çıkıyor, onun için ne kadar erken verirseniz o kadar iyi. Rahim filmi de isteniyor, onu Sonomed'de yaptırmıştım, devlet hastanelerinde gün almak zor. Kan tahlilleri için özel düşünüyorsanız Düzen Laboratuvarı çok iyi, ucuz değil ama Memorial'dan daha uygun fiyatları ve güvenilir.Selam kızlar memerialle iletişime geçtik. Haftaya çarşamba bana randevu verdiler. Ben Bahçelievler’e geleceğim. Bu tahlil listesini an hızlı hangi hastanede yapabilirim. Bilgisi tavsiyesi olan cvp verirse çok sevinirim.
Cuma günü transfer olacağım, ilk denemede pozitif sonuç alan yok denecek kadar az mı ? Ben mi gözden kaçırıyorum yoksa
Ne kadar bekliyorsunuz orda covit olma tehlikesi de varacilde yapıyorlar
acilde yapıyorlar
Tedavim şişli memeorialde olacak. Tahliller için özel hastane sordum. Bahçelievler’de ikamet ediyor olacağım. Sosyal güvencem yok benim.Merhaba, ben Zeynep Kamil'de yaptırmıştım, çoğu aynı gün ya da ertesi gün çıkıyor ama amh sonucu geç çıkıyor, onun için ne kadar erken verirseniz o kadar iyi. Rahim filmi de isteniyor, onu Sonomed'de yaptırmıştım, devlet hastanelerinde gün almak zor. Kan tahlilleri için özel düşünüyorsanız Düzen Laboratuvarı çok iyi, ucuz değil ama Memorial'dan daha uygun fiyatları ve güvenilir.
Neden Memorial Bahçelievleri tercih ettiniz?
Biz hiç beklememiştik kanı tup bebek katında aldırdık fılmıde hıc beklemeden radyolojıde cektıler suruntu için sadece acile gitmiştik zatn 2 sn surmuyor.Ne kadar bekliyorsunuz orda covit olma tehlikesi de var
hiç belli olmuyor ameliyat olacak olan hastalar, yurtdışına gidecek olanlar, temaslılar herkes orada. iki maske takın bence hastanenin önünde açık havada bekleyin sıranızı. zaten açık alanda kabin de yapıyorlar testi. dikkat ederseniz birşey olmaz inşallah. ben 3 kere verdim aynı yerde bir sorun yaşamadım.Ne kadar bekliyorsunuz orda covit olma tehlikesi de var
Allah kucağınıza almayi nasip etsinŞişli Memorial de ilk denemede pozitifim şuan 6 haftaya yakın gebeyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Burundan alınan sürüntü testini bahceye bir kabin koymuslar orada alıyorlar. Acilin icinde degil sadece kayit actiriyorsunuz oradaNe kadar bekliyorsunuz orda covit olma tehlikesi de var
Benden istenen hormon testleri memorial 700 dedi 350 ye bir tıp merkezinde yaptırmıştım yarı yarıya fark ediyor. Bir kac hastane tıp merkezi gezip sormanız lazım elinizde test istek kağıdıyla. Fiyat almak gerekiyorTedavim şişli memeorialde olacak. Tahliller için özel hastane sordum. Bahçelievler’de ikamet ediyor olacağım. Sosyal güvencem yok benim.
Dondurulmusmu transfer oldunuz tazemi? Sorun neydi acaba. Transfer surecinde nelere dikkat ettiniz. Bende ekimde olacagim dondurulmus transferŞişli Memorial de ilk denemede pozitifim şuan 6 haftaya yakın gebeyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Taze transfer oldum ben, eşimde morfoloji ve sperm sayısı azlığı mevcuttu erkek infertilitesi yaşadık aşılama önerildi direkt tüp bebek istedik ve ilk denemede kavuştuk şimdilik çok şükür. Herkes kafan rahat olacak sıkıntı yapmayacaksın diyor ama bu gerçekten önemli ben transferimin 9. Günü şehir dışına çıktım yayla dağ bayır gezdim sonra başka bir şehire gittik 12 saat 8 saat araba yolculukları yaptım Allah ol derse olurDondurulmusmu transfer oldunuz tazemi? Sorun neydi acaba. Transfer surecinde nelere dikkat ettiniz. Bende ekimde olacagim dondurulmus transfer
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahŞişli Memorial de ilk denemede pozitifim şuan 6 haftaya yakın gebeyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.. probleminiz neydi bende ilk denememi yapacağım heyecanlıyımBende şişli memorial da yaptırdm dondurulmuş embriyo ve naturel siklus transferi yücel bey gerçekleştirdi şuan 8 haftalık gebeyim rabbim herkse nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?