Çok mutlu oldum canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de nasip etsin inşallahKızlar bende yücel beyın hastasıyım çok şükür pozitif aldık haftaya kese kalp randevusu var vajınal mı bakıyolar. Benım kendı doktorum rısklıyım dıe vajınal bakmıyor memorıal neden vajınal tercıh edıyor soranınız var mı?
10.tüp bebek denemesi en son artık tamam dediğimde memoriali tercih ettim ordan önce çok merkez gezdimKaçıncı denemenizde oldu peki bizim değerlerimiz çok düşük olduğu için biraz endişeliyim7 sene farklı merkezlerde deneyip sonra memorialde mi oldu
Benim bir kızım var çok şükür son denemem bana mucizeyi yaşattı.darısı sizeHadi ya üzüldüm inşallah bu sefer olur. Bizim de erkek problemimiz çok korkuyorum o yüzden tedirginim spermler yok denecek kadar az ve yapısı bozuk
Ne kadar güzel tatmışsınız duyguyu inşallah 2.cide olur.. probleminiz neydi pekiBenim bir kızım var çok şükür son denemem bana mucizeyi yaşattı.darısı sizeben 2.istiyorum şuan
Hem bende hem eşimdeNe kadar güzel tatmışsınız duyguyu inşallah 2.cide olur.. probleminiz neydi peki
Kızlar bende yücel beyın hastasıyım çok şükür pozitif aldık haftaya kese kalp randevusu var vajınal mı bakıyolar. Benım kendı doktorum rısklıyım dıe vajınal bakmıyor memorıal neden vajınal tercıh edıyor soranınız var mı?
Hadi hayırlı olsun :) e2 değeriniz kaç acaba? Benim 58 çıktı en son, tedaviye de başladık ama östrojen sürecin en önemli hormonu diye biliyorum, bugün de etkisini sormayı unuttum.Arkadaşlar Eylül sonunda eğer ki fsh ve e2 değerim normal çıkarsa, 3 cm olan kistim gitmemiş olsa dahi Yücel bey adetin 2. Günü gel dedi. Çok heyecanlıyım biraz tedirginim değişik duygular içerisindeyim ☺
Ikı ay önce e2 42ydi. Geçen ayda fsh 14,8 di.Hadi hayırlı olsun :) e2 değeriniz kaç acaba? Benim 58 çıktı en son, tedaviye de başladık ama östrojen sürecin en önemli hormonu diye biliyorum, bugün de etkisini sormayı unuttum.
Umarım bu sefer olur arkadaşım. Hiç sorun olmayanlar bile deneyip duruyor, biz de deneyip tutturacağız diye bakıyorum.bende 2017 kasım ayından beri başladığım tüp bebek serüvenimi anlatayım bizim problemimiz sprem morfolojisi 1 sperm hızı yavaş sayısı az denildi bende hiç bir problem yoktu amh normal hormonlar değerler vs normal başladığımda yaşım 32 idi yumurtalar toplandı 5embriyo genetik teste gitti 1 sağlam 1 mozaik geldi ilk transferim tutmadı yeniden hormon iğnelerine başladım bu kez 7embriyo genetik teste gitti 5i sağlam geldi 2. transferimde önce pozitif aldık sonra değerim ikiye katlanmadı sonrasında betahcg 1000lere çıktı ama kese vs yoktu dış gebelik olabilir diye kürtaj olmam istendi patolojide bozuk doku olmuş bebek tam tutunamamış dediler. 3 transferimde direk negatif aldık yani 3 kez dondurulmuş genetik testten geçmiş embriyo transferi oldum hepsinde ilaçsız natürel denediler sonrasında fulya hnm semra hanımla görüşme ayarladı detaylı genetik testler istendi yeniden rahim filmi istendi hepsini götürdüm hiç birinde problem yok bu sefer ilaçlı transfer deneyebiliriz bir de histereskopi ile rahime çizik atabiliriz denildi kan sulandırıcı iğne kullandırırız denildi, histereskopi işlemini de oldum adet olduğumda 4. transfer hazırlığına başlayacağım zor bir hasta olduğumu düşünmüyorum açıkçası bir şeyleri gözden kaçırdıklarını düşünüyorum belki 2.transferimde kan sulandırıcı iğne verselerdi bebek tutunabilecekti çünkü dış gebelik dediklerinde kürtaj olmak istemedim kendiliğinden düşük yapmak için kanı sulandıracak asprin maydanoz kürü vb şeyler içtikçe bthcg değerim artmaya başlıyordu düşük olmayınca kürtaj yapıldı bunlara rağmen 3.transferimde değişik hiç bir şey yapmadılar tek dedikleri bu sefer olacak inşallah ama maalesef yine olmamıştı maddi manevi çok yıprandık 1. transferde tutanlara çok özeniyorum benimde sınavım böyleymiş inşallah 4. denememiz başarılı olur ve sizler benim kadar yıpranmazsınız
Bende senin gibi heycanlı ve endişeliyim.dua ediyorum bol bol.pozitif olmaya çalış kendini telkin et.insallah tedavin hayırlı olur.Sizin doğal yolla hamileliğiniz var en azndan ole düşünün sıkmayın canınızı.. ben hiç hamile kalamadım bizim zaten daha çok eşimde sorun morfoloji 0 ve 1 arası değişiyor total sperm 2 milyon yani aşırı az doğal yolla gebe kalmak imkansız denecek kadar zor. FSH yüksek olmasına rağmen ne kadar güzel gebe kalabilmişsiniz ama tüp bebek tedavisine başlamadan düşürmeye çalışıyorlar değerleri galiba. Şişli memorialide laboratuvarının iyi olduğunu duyduğum için tercih ettim eşimdeki en iyi spermin seçilmesi gerekiyor hem az hem yapısı bozuk cunku.. ilk kez tedavi olacağım heyecanlıyım biraz endişeliyim
Yücel Bey ile başladık biz de:) çok yoğunlar ama ilgililer. İki kere de Semra hanım bizimle görüştü. İyi hissediyorum, güveniyorum bu doktorlara. Sorunumuz şöyle, ben 41 olmak üzereyim, eşimde de sperm çok az. Testlerini yaptırırken stresli olmazsınız umarım, stres geçici olarak sonuçları etkiliyor gibi geliyor.Ikı ay önce e2 42ydi. Geçen ayda fsh 14,8 di.
Bu ay da bakılacak ikisine ama kaç olunca değerler başlanıyor Tedaviye bilmiyorum bana gönder duruma göre gel diyeceğim dedi. İnşallah aksilik çıkmaz herşey yolunda gider kist gitmese de sorun yok dedi ama inşallah o da gider.. siz kiminle başladınız tedaviye ve sorununuz neydi hangi aşamadasınız acaba
Hayırlısı olsun inşallah :) İstanbul da mi yaşıyorsunuz.. sizin değerleriniz nasıl?Yücel Bey ile başladık biz de:) çok yoğunlar ama ilgililer. İki kere de Semra hanım bizimle görüştü. İyi hissediyorum, güveniyorum bu doktorlara. Sorunumuz şöyle, ben 41 olmak üzereyim, eşimde de sperm çok az. Testlerini yaptırırken stresli olmazsınız umarım, stres geçici olarak sonuçları etkiliyor gibi geliyor.
Benden de kimse istemedi bu testi .forumları gezerken benim gibi olan arkadaşların yazılarında gördüm. Özel bir hastaneye gidip kendim yaptırdım 400 tl falandı.ve yüksek olduğu ortaya çıktı. Valla kendimiz araştırarak buluyoruz bazı şeyleri. Tabi sebep gerçekten bundanmi orasını Allah bilirİnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin o testten istemediler bnden
Hayırlısı olsun inşallah :) İstanbul da mi yaşıyorsunuz.. sizin değerleriniz nasıl?
Benim eliminde sayısı aşırı az ve yapısı bozuk
inşallah sizin de tedaviniz hayırlı olurBende senin gibi heycanlı ve endişeliyim.dua ediyorum bol bol.pozitif olmaya çalış kendini telkin et.insallah tedavin hayırlı olur.
5 yillik dondurma ucreti 3200 TL. Daha sonra cozdurmek icin farkli bir ucret var mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?