Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bende yücel beyın hastasıyım çok şükür pozitif aldık haftaya kese kalp randevusu var vajınal mı bakıyolar. Benım kendı doktorum rısklıyım dıe vajınal bakmıyor memorıal neden vajınal tercıh edıyor soranınız var mı?

Çok mutlu oldum canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de nasip etsin inşallah benim de doktorum Yücel bey.. siz hangi problemi yaşayıp tüp bebeğe başlamıştınız

Hadi ya üzüldüm inşallah bu sefer olur. Bizim de erkek problemimiz çok korkuyorum o yüzden tedirginim spermler yok denecek kadar az ve yapısı bozuk

Hadi ya üzüldüm inşallah bu sefer olur. Bizim de erkek problemimiz çok korkuyorum o yüzden tedirginim spermler yok denecek kadar az ve yapısı bozuk
Benim bir kızım var çok şükür son denemem bana mucizeyi yaşattı.darısı size ben 2.istiyorum şuan

Hımm.. bizimde tek eşim de vardı bi amda benim fsh 14 e çıktı kist oluştu derken bende de problem başladı

Hadi hayırlı olsun :) e2 değeriniz kaç acaba? Benim 58 çıktı en son, tedaviye de başladık ama östrojen sürecin en önemli hormonu diye biliyorum, bugün de etkisini sormayı unuttum.

Hadi hayırlı olsun :) e2 değeriniz kaç acaba? Benim 58 çıktı en son, tedaviye de başladık ama östrojen sürecin en önemli hormonu diye biliyorum, bugün de etkisini sormayı unuttum.
Ikı ay önce e2 42ydi. Geçen ayda fsh 14,8 di.
Bu ay da bakılacak ikisine ama kaç olunca değerler başlanıyor Tedaviye bilmiyorum bana gönder duruma göre gel diyeceğim dedi. İnşallah aksilik çıkmaz herşey yolunda gider kist gitmese de sorun yok dedi ama inşallah o da gider.. siz kiminle başladınız tedaviye ve sorununuz neydi hangi aşamadasınız acaba

Umarım bu sefer olur arkadaşım. Hiç sorun olmayanlar bile deneyip duruyor, biz de deneyip tutturacağız diye bakıyorum.

Bende senin gibi heycanlı ve endişeliyim.dua ediyorum bol bol.pozitif olmaya çalış kendini telkin et.insallah tedavin hayırlı olur.

Yücel Bey ile başladık biz de:) çok yoğunlar ama ilgililer. İki kere de Semra hanım bizimle görüştü. İyi hissediyorum, güveniyorum bu doktorlara. Sorunumuz şöyle, ben 41 olmak üzereyim, eşimde de sperm çok az. Testlerini yaptırırken stresli olmazsınız umarım, stres geçici olarak sonuçları etkiliyor gibi geliyor.

Hayırlısı olsun inşallah :) İstanbul da mi yaşıyorsunuz.. sizin değerleriniz nasıl?
Benim eliminde sayısı aşırı az ve yapısı bozuk

İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin o testten istemediler bnden
Benden de kimse istemedi bu testi .forumları gezerken benim gibi olan arkadaşların yazılarında gördüm. Özel bir hastaneye gidip kendim yaptırdım 400 tl falandı.ve yüksek olduğu ortaya çıktı. Valla kendimiz araştırarak buluyoruz bazı şeyleri. Tabi sebep gerçekten bundanmi orasını Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…