Hayırlısı olsun inşallah :) İstanbul da mi yaşıyorsunuz.. sizin değerleriniz nasıl?Yücel Bey ile başladık biz de:) çok yoğunlar ama ilgililer. İki kere de Semra hanım bizimle görüştü. İyi hissediyorum, güveniyorum bu doktorlara. Sorunumuz şöyle, ben 41 olmak üzereyim, eşimde de sperm çok az. Testlerini yaptırırken stresli olmazsınız umarım, stres geçici olarak sonuçları etkiliyor gibi geliyor.
Kızlar bende yücel beyın hastasıyım çok şükür pozitif aldık haftaya kese kalp randevusu var vajınal mı bakıyolar. Benım kendı doktorum rısklıyım dıe vajınal bakmıyor memorıal neden vajınal tercıh edıyor soranınız var mı?
Gayet uygun tüp bebeğe, gönlünüzü ferah tutun. Benim amh değerim 1'den düşük, yine de kaç aydır çok şükür yumurta folüküllerim görünüyor ultrasonda.bugün AMH sonucum çıktı arkadaşlar..
1,46ymış ilk defa baktırdım ve doktoruma daha göstermedim sizce nasıl ? Tüp bebek tedavisi için uygun mudur sizce tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilir misiniz?
fsh 14,8 di geçen ay AMH de bu şekilde Birbiriyle bağlantılı diyorlar çok bilgim yok sormak istedim
Benim de sıkıntı aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta başlayabiliriz hakkımız da hayırlısı canımMerhaba, önümüzdeki hafta inşallah tüp bebeğe başlayacağız. İğneler malum çok pahalı. Sizler nerelerden aldınız? En uygun yer neresidir?
Bende memorial şişlide tedavi görüyorum.
Teşekkürler
Amin canımÇok mutlu oldum canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de nasip etsin inşallahbenim de doktorum Yücel bey.. siz hangi problemi yaşayıp tüp bebeğe başlamıştınız
Aminhafta ilerleyip karından görünecek duruma gelmeden bakmıyorlar. ben o dönem memorail da dahil pek çok hastaneye ve doktora gitmiştim hepsi alttan bakmıştı. sanırım 10 -11. haftaya kadardır.
sağlıkla allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben doğum kontrol kullanıyorum bu ay kist olduğu için. biz online görüşme sağladık Yücel bey ile. Sonrasında telefonla haberleşmeye devam ettik bir kaç test istedi onları gönderdim. İlaç adı yada bant gibi bişey söylemedi bize. Adetim başlayınca ilk günü e2 ve Fsh testi yaptırcam sonuçlarımı atacağım eğer uygunsa kistim gitmemiş olsa dahi değerlere göre başlayacak sanırım tedaviye çünkü durumuna göre adetin 2. Gün burda olmalısın dedi. Sizin doktorunuz kim ve probleminiz nedirİnşallah hayırlısı olsun. Siz öncesinde bant kullanıyor musunuz. Ben bant takıcam salı günü. 2 gün takıcam sonra adet olursun dediler. Olmazsan tekrar bant tak dediler. Önümüzdeki hafta adet olursam gidicem. Gitmeden ilaçları ve covid testlerini uygun yapan satan yerleri araştırıyorum. Çünkü tüp bebek dışında çok masrafımız var. Genetik,pgt vs
Doktorunuz kim?
Amin canımAllah tüm isteyenlere sağlıklı evlat nasip etsın inş. Valla ilki düşük oldugu için hep tedırgınım sevınemedım bıle henuz bizim erkek problemı var. Hareket ve morfoloji.
[/QUOTE içini ferah tut canım hersey güzel olacak diye düşünBizim de aynı sorun var değerleri nasıldı eşinizin bizim çok düşükte ondan tedirginim biraz belki yakındır birbirine biraz olsa endişem azalır
Tedaviniz hayirla son bulsun insallah.Merhaba, önümüzdeki hafta inşallah tüp bebeğe başlayacağız. İğneler malum çok pahalı. Sizler nerelerden aldınız? En uygun yer neresidir?
Bende memorial şişlide tedavi görüyorum.
Teşekkürler
Bizimde Yücel bey. Ben muayene oldum. 14-07 de. Genetik sıkıntımız var. Ayrıca düşük amh ve düşük sperm 0 morfoloji hepsi var maalesef. Tüp bebek yapıcaz sonra genetikleri bekleyeceğizBen doğum kontrol kullanıyorum bu ay kist olduğu için. biz online görüşme sağladık Yücel bey ile. Sonrasında telefonla haberleşmeye devam ettik bir kaç test istedi onları gönderdim. İlaç adı yada bant gibi bişey söylemedi bize. Adetim başlayınca ilk günü e2 ve Fsh testi yaptırcam sonuçlarımı atacağım eğer uygunsa kistim gitmemiş olsa dahi değerlere göre başlayacak sanırım tedaviye çünkü durumuna göre adetin 2. Gün burda olmalısın dedi. Sizin doktorunuz kim ve probleminiz nedir
14-07 derken anlayamadım canım kusura bakma hangi test sonuçları o şekilde.. birde ikinizde de mi genetik problemi var benim sadece eşim yaptrmıstı onun genetiğinde de sorun çıkmadı ama daha detaylı şekilde bakılıyorsa onu bilmiyorum biz İstanbul’da ilk bi üroloğa gitmiştik o yaptırmıştı eşime genetik testini sorun yok demişti sonucuna bakarak.Bizimde Yücel bey. Ben muayene oldum. 14-07 de. Genetik sıkıntımız var. Ayrıca düşük amh ve düşük sperm 0 morfoloji hepsi var maalesef. Tüp bebek yapıcaz sonra genetikleri bekleyeceğiz
Gönül hep istiyor inşallah bende çok istiyorum ikizcanım tam emin değilim ama ikiz olma ıhtımalı anne tarafından gelen bişeymıs anne tarafında varsa olabılır yumurtayla alakalıymıs cunku..bana normal kadın-dogum doktoru demıstı hep ıkız ıkız dıye tutturdum bırını bulamazken
Bence de gayet iyi. Bu güne kadar gittiğim doktorlar hep 1 den düşük olanlar daha riskli diyorlardı. Takma kafana bak herşey normal rahatla biraz. Stresten uzaklaş ve tedavine odaklanbugün AMH sonucum çıktı arkadaşlar..
1,46ymış ilk defa baktırdım ve doktoruma daha göstermedim sizce nasıl ? Tüp bebek tedavisi için uygun mudur sizce tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilir misiniz?
fsh 14,8 di geçen ay AMH de bu şekilde Birbiriyle bağlantılı diyorlar çok bilgim yok sormak istedim
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAmin canımAllah tüm isteyenlere sağlıklı evlat nasip etsın inş. Valla ilki düşük oldugu için hep tedırgınım sevınemedım bıle henuz bizim erkek problemı var. Hareket ve morfoloji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?