Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

1 düşüğüm oldu pgtli embriyoydu hiç öle bi acıklama yapmadılar zaten %50 sans verıyolar bastan sonundada tup bebek olabılır dedıler boyke riskler var dediler bısey dıyemıyosunuz. 5 haftalıkken dustu kucuktu yanı test falan yapacak bişey yoktu bu trasferımde pgt önermedi yücel bey bizde yaptırmadık artık hayırlısı yasayıp gorecez rabbım güzel yazılar yazmış olsun hepimize

Bence de gayet iyi. Bu güne kadar gittiğim doktorlar hep 1 den düşük olanlar daha riskli diyorlardı. Takma kafana bak herşey normal rahatla biraz. Stresten uzaklaş ve tedavine odaklan
Böyle şeyler duymak rahatlatıyor beni gerçekten çok sağolun kimseye anlatmadıkça içim daralıyor o stres yaptırıyor daha çok devamlı soruyorlar artık dicek bişey bulamıyorum.
İnşallah hersey güzel olcak hepimizin

Kizlar merhaba,
Ikiz bebeklerim 7 haftalikken kalp atisi olmadığı için kurtajla carsamba gunu alındı. Bana yardımcı olur musunuz? Tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım.
Bundan sonra ne yapabilirim. Memorial da mikrocip yontrmi var mi bir de? Önerir misiniz orayi?

Amin inşallah Rabbim guzel yazılar yazmış olsun hepimize

Merhaba .çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inşallah. Seni o kadar iyi anliyorumki. Geçen sene ben de ikizlerimi 7 haftalikken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.benim doğal gebelikti.. bizim spermlerde bir sorun görmüyorlar. Yumurta kalitesizliği diyorlar. Ben de o yüzden ilk defa tup bebek yaptiricam kısmet olursa. Yaşım 41 oldu.fsh yükseliyor amh düşüyor. Tedavi şansımda hızla düşüyor..Bu ikinci düşügumdu. Doğal kalabiliyorum ama devamı gelmiyor.bu ikinci düşükten sonra cd56 testi yaptirdim. Bazı doktorlar inanmıyorlarmis buna pek ama ben genede yaptırdım. Sonucum olması gerekenden çok fazlaymış. Test sonucunda öldüren katıl hücre yazıyor.bu da embriyoyu yabancı algilayip vücut dışarı atıyormuş. Sen de bir araştır istersen..
Memoriali önerme konusuna gelince;Ben orda tedavi görmedim yorum yapamicam. Başka bir merkeze gidicem tavsiye üzerine. Burdaki arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler.Allah sabrını versin kardeşim çok zor. Tekrar sağlıklı bir gebelik elde edersin inşallah.

geçmiş olsun, bir daha olmasın umarım.. düşük sebebini bulabilseler keşke..

Sen tedavi için hangi merkezi düşünüyorsun.

ya arkadaşlar tavsıyenıze ıhtıyacım var transfer ıcın adet olmayı beklıyorum zaman gecmıyor adetım gecıktı (doktor gecıkebılır demıstı zaten)kac gun sonra olacam bılmıyorum beklemek cok zor bu surede normal hayatıma devam edeyım dıyorum ama yedıgım ıctıgıme de dıkkkat edemıyorum ılacların şişkınlıgı degıl attım ama maasallah iştahım açıldı tutamıyorumkilo almamaya calısıp kılo almayı başardımsiz bu sureci nasıl yönettiniz??taze transfer olaydım bende keşke..boyle beklemek cok yıpratıcı ama ya

Ben bir öğünlük yapıp ev yemeği yiyorum, dolapta bişey olursa tutamam diye:) masraf azmış gibi kendimi Antep fıstığına verdim bir de:). Kendini şımart, ama sağlıklı şeylerle şımart:). Badem tok tutuyor kesin bilgi.. Ayrıca çok yesen de artık olumsuz etkilemez, rahat olmakta fayda var diyorlar.

umarım oyledır kilo aldım cunku bılıyorumfaydalı şeyler tüketeyım derken ana öğünleri fazla kacırıyorum nasıl bir iştahsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…