Okmeydanı Deniz Eczanesi bayağı uygun.Merhaba
İnşallahsizinde. İdil ve ateş dimi hastanenin yanında mı bu eczaneler.
Kurcalama :)) Memorial da 150 gonal f le başlayan tedavim iptal olmuştu (yücel hoca olsaydı keşke ama tedaviye başladığım gün o yoktu,o görse daha farklı olurdu diye düşünüyorum). Ardından Acıbadem e transfer oldum ve 300 gonal f +başka ilaçlarla 4 yumurta toplandı.Kızlar, bana Gonal F 300 doz yazacaklar galiba. Çok fazla geldi, her ay yumurta fokiküllerim görünüyor bir sürü.. Başlıyoruz hadi bismillah:) kurcalamak istemiyorum da, dozu azaltsalar keşke diyor içim..
Merhaba bana da bu sefer ilaçlı transfer yapalım dediler bant takacakmışım normalde adetin 2. günü başlanmıyor mu bant vs ilaçlara size neden adetten önce başlattılar bana bilgi vermediler bu konuda sorsam mı acaba bilemedimİnşallah hayırlısı olsun. Siz öncesinde bant kullanıyor musunuz. Ben bant takıcam salı günü. 2 gün takıcam sonra adet olursun dediler. Olmazsan tekrar bant tak dediler. Önümüzdeki hafta adet olursam gidicem. Gitmeden ilaçları ve covid testlerini uygun yapan satan yerleri araştırıyorum. Çünkü tüp bebek dışında çok masrafımız var. Genetik,pgt vs
Doktorunuz kim?
Merhaba çok geçmiş olsun, evet memorialde mikroçip yöntemi uygulanıyor bize uygulanmıştı yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 200tl gibi bir ücret ödemiştik, sizin embriyolarınıza genetik test yapılmış mıydı? bu denemenizde önerebilirler onun ücreti de embriyo başına 295 dolarKizlar merhaba,
Ikiz bebeklerim 7 haftalikken kalp atisi olmadığı için kurtajla carsamba gunu alındı. Bana yardımcı olur musunuz? Tup bebek tedavisiyle hamile kalmıştım.
Bundan sonra ne yapabilirim. Memorial da mikrocip yontrmi var mi bir de? Önerir misiniz orayi?
Hayırlısı olsun hakkımız da. Yaşınız kaç ilk çocuğunuz kaç yaşında. Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz. Sorununuz neydi? Bide doktorunuz kim?İnşallah olur Mart ayında yapılan transferim negatifle sonuçlandı şimdi yine hazırlanıyorum inşallah bu defa nasıp olur
Bende ki bant yumurtaları bastırmak için. Yani hepsi aynı boyutta olsun diye verildi. Yumurtalama kiti ile çift çizgiyi buldum. Sonra 8 gün saydım. Yarın 8. Gün ve bantı takıcam. Hemşireler eğitim veriyor.bence hemen ulaşın arayın.Merhaba bana da bu sefer ilaçlı transfer yapalım dediler bant takacakmışım normalde adetin 2. günü başlanmıyor mu bant vs ilaçlara size neden adetten önce başlattılar bana bilgi vermediler bu konuda sorsam mı acaba bilemedim
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bike,bir iki defa da terslediğini hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da bıraktık.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.Ben memorialin bir hayrını görmedim, burda 4 transferim de negatif sonuçlandı. Bana yüksek doz hormonun ters etki yaptığını bildikleri halde son tedavimde Semra hoca yüksek doz verdirtti. 5aa pgtli embriyom çöp oldu. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Yücel bey de bahsettiğiniz gibi biri değil. Saygısız, insan azarlayan bir tip. Artık ondan zaten hiç randevu almıyorum. Semra hocanın yaklaşımı da son 2 tedavi de çok kötü. Surat asık ve dalga geçip laf sokuyor insana. Ekip işi olduğunu düşünmüyorum. Hasta lgili bilgiler unutuluyor. Sorarsanız bütün drlar dosyanızı hakim.
Pgt li embriyom çözünürken bozuldu orda, opu işlemine girdiğim de çatlayan yumurtam da oldu. Çocuk sahibi olanlar için bir numaralı yer ama böyle tarafları da var.
sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm.
bu kadar negatif sonrası böyle düşünmeniz kadar normal bir şey olmaz. ben de sizin yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm çok haklısınız kendi açınızdan.
açıkcası ben daha önce de ifade ettiğim gibi merkezden ve yücel bey'den çok memnun kaldım. zaten çok cana yakın davranan samimi olan doktorları pek sevmem. ki böyle birisi canımı ciddi yakmıştı. o yüzden benim için doktorun samimi davranması değil işini iyi yapması önemli.
hastaneden edindiğim tecrübe kesinlikle titizlikle her hastaya yaklaşmaları, siz talep etmeseniz de gerek varsa semra hanım'ın görmek istemesi gibi önemli şeyler. ve katiyen para odaklı olmadıklarını biliyorum ki mesela eskiden ilk başta çocuğum olmasına engel bir durum yokken yumurta dondurmak istediğimde semra hanım kabul etmemişti etik değil demişti. başka yer olsa para için yapardı. aynı şekilde yaşım ileri olmasına rağmen pgt'ye gerek yok dedi biz istediğimiz halde. yaptırmadık ve çok şükür haklı çıktı sorun yaşamadık.
ama işte bazen olmayınca olmuyor, allah nasip etmemişse kul vesile olamıyor.
benim düşünceme göre eğer memorial'da bir kaç deneme ile başarı sağlanamıyorsa başka yerde de sağlanması mümkün değil gibi.
allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah. isteyen herkese evladını kavuştursun hayırlısı ile.
Ben memorialin bir hayrını görmedim, burda 4 transferim de negatif sonuçlandı. Bana yüksek doz hormonun ters etki yaptığını bildikleri halde son tedavimde Semra hoca yüksek doz verdirtti. 5aa pgtli embriyom çöp oldu. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Yücel bey de bahsettiğiniz gibi biri değil. Saygısız, insan azarlayan bir tip. Artık ondan zaten hiç randevu almıyorum. Semra hocanın yaklaşımı da son 2 tedavi de çok kötü. Surat asık ve dalga geçip laf sokuyor insana. Ekip işi olduğunu düşünmüyorum. Hasta lgili bilgiler unutuluyor. Sorarsanız bütün drlar dosyanızı hakim.
Pgt li embriyom çözünürken bozuldu orda, opu işlemine girdiğim de çatlayan yumurtam da oldu. Çocuk sahibi olanlar için bir numaralı yer ama böyle tarafları da var.
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bile,bir iki defa da terslendiğimi hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da tedaviyi bıraktık zaten.Semra Hanım'ın hakkını vermem gerekir,genelde olumlu ve kibardı.Tüm umutsuzluğa rağmen istekli ve pızitif başladığım süreç,ilgisizlik ve düşüncesiz davranışlarla da oekilen kırıcı bir süreç olarak hafızama kazındı.Her şey gönlünüzce olsun.
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bike,bir iki defa da terslediğini hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da bıraktık.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bile,bir iki defa da terslendiğimi hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da tedaviyi donlandırdık zaten.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.
Ne zaman tedavi olmuştunuz?Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bike,bir iki defa da terslediğini hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da bıraktık.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.
Gerçekten şaşırdım şuan özellikle yücel beyi istiyorum evet soğuk bir tavrı var ama bu işte duygusallık yok arkadaşlar ben 7 sene uğraştım 10 kere tüp bebek tedavisinden geçtim iğrenç günlerim oldu maddi manevi bitmiştim.bu onlatın işi bilmediğimizi de sormalıyız tamamen elektrik işi aslında.Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bike,bir iki defa da terslediğini hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da bıraktık.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.
Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masasından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bile,bir iki defa da terslendiğimi hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra tedaviyi bıraktık zaten..Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.
iki yıl kadar önce.Ne zaman tedavi olmuştunuz?
Suçlamıyorum, olumsuz gördüklerimi dile getiriyorum. Ben çok ümitsiz bir hasta değilim. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bike,bir iki defa da terslediğini hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da bıraktık.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?