Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar, bana Gonal F 300 doz yazacaklar galiba. Çok fazla geldi, her ay yumurta fokiküllerim görünüyor bir sürü.. Başlıyoruz hadi bismillah:) kurcalamak istemiyorum da, dozu azaltsalar keşke diyor içim..
Kurcalama :)) Memorial da 150 gonal f le başlayan tedavim iptal olmuştu (yücel hoca olsaydı keşke ama tedaviye başladığım gün o yoktu,o görse daha farklı olurdu diye düşünüyorum). Ardından Acıbadem e transfer oldum ve 300 gonal f +başka ilaçlarla 4 yumurta toplandı.

Merhaba bana da bu sefer ilaçlı transfer yapalım dediler bant takacakmışım normalde adetin 2. günü başlanmıyor mu bant vs ilaçlara size neden adetten önce başlattılar bana bilgi vermediler bu konuda sorsam mı acaba bilemedim

Merhaba çok geçmiş olsun, evet memorialde mikroçip yöntemi uygulanıyor bize uygulanmıştı yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 200tl gibi bir ücret ödemiştik, sizin embriyolarınıza genetik test yapılmış mıydı? bu denemenizde önerebilirler onun ücreti de embriyo başına 295 dolar

İnşallah olur Mart ayında yapılan transferim negatifle sonuçlandı şimdi yine hazırlanıyorum inşallah bu defa nasıp olur
Hayırlısı olsun hakkımız da. Yaşınız kaç ilk çocuğunuz kaç yaşında. Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz. Sorununuz neydi? Bide doktorunuz kim?
Çok sordum :)

Bende ki bant yumurtaları bastırmak için. Yani hepsi aynı boyutta olsun diye verildi. Yumurtalama kiti ile çift çizgiyi buldum. Sonra 8 gün saydım. Yarın 8. Gün ve bantı takıcam. Hemşireler eğitim veriyor.bence hemen ulaşın arayın.

evet bant yumurtlama günü başlanıyor. bunun için ovülasyon testinde çift çizgi görünene kadar bekleniyor, çift çizgiden sonra 8. gün ilk bant. 48 saat sonra ikinci bant.. yani 48 saat arayla oluyor. Doktor anlatıyor, hemşireler de ayrıca anlatıyor zaten.

Öncelikle geçmiş olsun.Ben de merkezde negatifle sonuçlanan iki başarısız deneme yaptım.İleri yaşta ve umutsuz kategorisine giren bir hasta olmama rağmen son bir kez şansımı denemek istedim.Olmadı,kimseyi suçlayacak değilim.Yalnız,Yücel Bey konusuna katılıyorum.Tedavi süresince takiplerimi kendisi yaptı genel olarak.Çoğu zaman negatif ve demoralize edici bir tutumda,arada isterse saygılı istemezsse tam tersi biçimde davrandı.Bilerek ya da bilmeyerek bilmiyorum.En az iki kez ben daha muayene masadından kalkmadan odayı terk etti,açıklama yapma gereği duymadı bike,bir iki defa da terslediğini hatırlıyorum.Başta takip ve deneyimine çok güvendiğim için farklı doktor talebinde bulunmadım,ikinci denemeden sonra da bıraktık.Semra Hanım'dan hep iyi ve nazik davranış gördüm,bunu da belirtmek isterim.Her şey gönlünüzce olsun.

Merhaba kızlar. Bu hafta içi tedaviye başlayabilirim ve İzmir’den gideceğim İstanbul’a. Burada covid testi yaptrıp gitmek istiyorum. Negatif çıksa dahi karantina da olman gerekiyor hergün sağlık ocağından arayıp teyit ediyorlar dedi arkadaşım. Bu konu da bilgisi olan var mi ben testi yaptırıp negatif çıkarsa hemen yola çıkacağım napsam bilemedim.

Son düzenleme:

Ne zaman tedavi olmuştunuz?

Gerçekten şaşırdım şuan özellikle yücel beyi istiyorum evet soğuk bir tavrı var ama bu işte duygusallık yok arkadaşlar ben 7 sene uğraştım 10 kere tüp bebek tedavisinden geçtim iğrenç günlerim oldu maddi manevi bitmiştim.bu onlatın işi bilmediğimizi de sormalıyız tamamen elektrik işi aslında.
Ne konuda ters davranmıştı özel değilse??

Kızlar, beni Yücel bey takip ediyordu. Hep o baktı. Bir şikayetim yok. Mantıklı sorular sorunca cevap veriyor ayrıntılı. Hiç "her şey süper olacak, harika olacak, oww süpermiş yumurtacıklar da" diyecek, sevgi pıtırcıklığı yapacak biri değil. Bir sonraki randevum başka bir doktor ileymiş, mesajla öğrendim. Umut Göktürk bakacak. Aradım, Yücel bey o gün izinli olduğu için böyle olduğunu söylediler. Açıkçası ben üzüldüm başka birinin bakacak olmasına. Yücel beyi sinir ettim de beni bıraktı mı diye düşündüm: )
Öyle ya da böyle, o yumurtalar büyüyecek, çatlayayacak, genetik teste gidecek, dondurulacak, çözdürülecek ve transfer edilecek değil mi? Her şeye kurulda karar veriliyor, yanlış yapılması zor. Gerçekten sonsuz güvenip teslim olmak istiyorum, başka da şansım yok, kurcalamak iyi gelmiyor..
Neyse, şu anda tedavisi devam eden arkadaşlar, size de farklı birine randevu verdikleri oldu mu? Buradaki doktorlar haftada 1 gün mü izin kullanıyorlar haberiniz var mı?

Suçlamıyorum, olumsuz gördüklerimi dile getiriyorum. Ben çok ümitsiz bir hasta değilim. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…