Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Suçlamıyorum, olumsuz gördüklerimi dile getiriyorum. Ben çok ümitsiz bir hasta değilim. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Suçluyorsunuz demek istemedim,kendi durumuma özel konuştum ama haklısınız cümle size yönelik gibi olmuş,sizi kastetmedim.Yanlış anlaşılma için özür dilerim.

Son düzenleme:
Muayene öncesi,dısyamı inceleyip not aldığı sırada tedabiyle ilgiliydi sanırım bir şey sormuştum,beni bozduğunu hatırlıyorum.Ortam bir anda buz kesmilti.Neyse,sizi olumsuz etkilemek istemiyorum,belki ters bir günündeydi.Evet elektrik tutmammış olabilir.Benzer şeyleri yaşayacağınızı düşünmeyin,şans verin derim.Baktınız olmadı farklı bir doktor talep edersiniz.Ben, bu tavrı görür görmez doktor değişikliği yapmadığıma,ya da en azından uyarıda bulunmadığıma pişmanım,çünkü kendimi çok kötü hissettim.

Hayırlısı olsun hakkımız da. Yaşınız kaç ilk çocuğunuz kaç yaşında. Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz. Sorununuz neydi? Bide doktorunuz kim?
Çok sordum :)
Aminn hepimizin de kakkımizda en hayırlısı olsun yaşım 36 oldu 3.5 yaşında kızım sorunumuz şiddetli erkek kısırlığı çok denememiz oldu inşallah daha fazla ugrasmayiz şimdiki Dr umun kim olduğunu bende bilmiyorum valla kızımda tedavi gördüğüm zaman Ayşe karahasanoğluluydu ah keşke gitmeseydin de yine kendisi yapsaydı tedavimizi şimdi ise ben gönül hocayı istedim ama Bir defa ona muayene oldum geçen yıl transferinmi yücel hoca yaptı şimdi uzaktan hazırlık aşamasındayım Fulya hanım arayıp Bilgi veriyor. Bizim ki böyle sizin hikayeniz nedir

iki yıl kadar önce.
Ben 5 kere tedavi oldum serüvenim 2 yıl önce başladı. Fulya hanımla başladık sonra o doğum iznine ayrılınca Günseli, Umut ve Yücel hoca ile çalıştık. Açıkcası ben bu kişilerden olumsuz elektrik almadım. Yani insan hali tabii bazen iki tarafında elektriği tutmayabilir ama tabii saygısızlık yapılmışsa çok yanlış biz oraya tedavi olmaya gidiyoruz tonlarca para ödeniyor, borç yapılıyor. Bunun yanında umut verilmesi gerekli. Benim nacizane fikrim daha öncede belirttiğim gibi orası 40 yaş altı çok sorunlu olmayan kişilerde çok başarılı. Başarılı olamadıkları işleri de doğal olarak çok istemiyorlardır.

Ben Umut ve Yücel Hoca arasında değişen bir randevu programındaydım. Biri olmayınca diğerine veriliyordu. İzinli günleri var hocaların ya da operasyon yaptıkları günler. Umut bey az konuşur ama iyidir. Doğrucudur.

Sanırım 10. denemede bebişinize kavuştunuz, o sırada kaç yaşındaydınız acaba?

Katılıyorum,tedavinizde başarılar,bol şans diliyorum.

Allah kolaylık versin. Benimde hem kadın hemde erkek sıkıntısı var. Ayşe hoca medipol bağcılarda. Ben onunlada görüştüm. Bizim genetik bakılacağı için en mantıklı yer memorial geldi.

Doktorlar ızınlı oldugunda baska doktorlar bakıyor mecburen. Umut bey ıyı bırıdır benım hısteroskopımi yapmıstı muayenede olmustum bı sorun yasamadım.

Doktorlar ızınlı oldugunda baska doktorlar bakıyor mecburen. Umut bey ıyı bırıdır benım hısteroskopımi yapmıstı muayenede olmustum bı sorun yasamadım.
Aaa histeroskopiyi hep Semra hanım yapacak diye düşünüyordum: ) Bana da yapılacak, rahmim y şeklinde.. Yücel bey de yapıyor mu histeroskopi bilginiz var mı?

Merhaba benim de yarın 8. Günüm bant yerine ilac tercih etmiştim yarın başlıcam 6 gün içcem sonra tedaviye başlıcaz, bantı da 6 gün mü kullancaksınız acaba?

Testi nerde yaptırdınız ve ne şekilde kandan mi baktilar rahimden parçami aldılar o zaman senin tanin konulmus oluyor

Bizim durumlar benziyor benim kızımda 3,5 yaşında bu ay yasmin kullan dedi yücel hoca.sağda kistim varmış ekime kaldı dondurulmuş tedavim.sizin nasıl olcak tedavi

Haklısın tabi.onların bize bizim onlara ihtiyacımız var.
Sanırım 10. denemede bebişinize kavuştunuz, o sırada kaç yaşındaydınız acaba?
Evet 31 di yaşım

Merhaba benim de yarın 8. Günüm bant yerine ilac tercih etmiştim yarın başlıcam 6 gün içcem sonra tedaviye başlıcaz, bantı da 6 gün mü kullancaksınız acaba?
Merhaba , hapı ilk kez duydum:) bilseydim bende hap isterdim. Bant 48 saate bir değişiyor. Hemşirenin dediğine göre 1.bant bittikten sonra adet olurmuşum. Eğer olmazsam 2. Bantı takıcam. Yine 48 saat bekleyeceğim. Olmazsam 3. Son bant. Yine olmazsam normal adetimi bekleyeceğim.:)

Bizim durumlar benziyor benim kızımda 3,5 yaşında bu ay yasmin kullan dedi yücel hoca.sağda kistim varmış ekime kaldı dondurulmuş tedavim.sizin nasıl olcak tedavi
Oy Allah bağışlasın .ben şimdilik başladım İstanbul da yaşamıyoruz istenen bütün tetkikler iyi çıktı esrofem kullanıyorum şimdi ayın 29 da ikinci kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…