Suçluyorsunuz demek istemedim,kendi durumuma özel konuştum ama haklısınız cümle size yönelik gibi olmuş,sizi kastetmedim.Yanlış anlaşılma için özür dilerim.Suçlamıyorum, olumsuz gördüklerimi dile getiriyorum. Ben çok ümitsiz bir hasta değilim. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Sorun yok, paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.Suçluyorsunuz demedim,kendi durumuma özel konuştum,haklısınız cümle size yönelik gibi olmuş,öyle değil.Yanlış anlaşılma için özür dilerim.
Muayene öncesi,dısyamı inceleyip not aldığı sırada tedabiyle ilgiliydi sanırım bir şey sormuştum,beni bozduğunu hatırlıyorum.Ortam bir anda buz kesmilti.Neyse,sizi olumsuz etkilemek istemiyorum,belki ters bir günündeydi.Evet elektrik tutmammış olabilir.Benzer şeyleri yaşayacağınızı düşünmeyin,şans verin derim.Baktınız olmadı farklı bir doktor talep edersiniz.Ben, bu tavrı görür görmez doktor değişikliği yapmadığıma,ya da en azından uyarıda bulunmadığıma pişmanım,çünkü kendimi çok kötü hissettim.Gerçekten şaşırdım şuan özellikle yücel beyi istiyorum evet soğuk bir tavrı var ama bu işte duygusallık yok arkadaşlar ben 7 sene uğraştım 10 kere tüp bebek tedavisinden geçtim iğrenç günlerim oldu maddi manevi bitmiştim.bu onlatın işi bilmediğimizi de sormalıyız tamamen elektrik işi aslında.
Ne konuda ters davranmıştı özel değilse??
Muayene öncesi,dosyamı inceleyip not aldığı sırada tedaviyle ilgiliydi sanırım bir şey sormuştum,beni bozduğunu hatırlıyorum.Ortam bir anda buz kesmişti.Neyse,sizi olumsuz etkilemek istemiyorum,belki ters bir günündeydi.Evet elektrik tutmammış da olabilir.Benzer şeyleri yaşayacağınızı düşünmeyin,şans verin derim.Baktınız olmadı farklı bir doktor talep edersiniz.Ben, bu tavrı görür görmez doktor değişikliği yapmadığıma,ya da en azından uyarıda bulunmadığıma pişmanım,çünkü kendimi çok kötü hissettim.
Aminn hepimizin de kakkımizda en hayırlısı olsun yaşım 36 oldu 3.5 yaşında kızım sorunumuz şiddetli erkek kısırlığı çok denememiz oldu inşallah daha fazla ugrasmayiz şimdiki Dr umun kim olduğunu bende bilmiyorum valla kızımda tedavi gördüğüm zaman Ayşe karahasanoğluluydu ah keşke gitmeseydin de yine kendisi yapsaydı tedavimizi şimdi ise ben gönül hocayı istedim ama Bir defa ona muayene oldum geçen yıl transferinmi yücel hoca yaptı şimdi uzaktan hazırlık aşamasındayım Fulya hanım arayıp Bilgi veriyor. Bizim ki böyle sizin hikayeniz nedirHayırlısı olsun hakkımız da. Yaşınız kaç ilk çocuğunuz kaç yaşında. Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz. Sorununuz neydi? Bide doktorunuz kim?
Çok sordum :)
Muayene öncesi,dosyamı inceleyip not aldığı sırada tedaviyle ilgiliydi sanırım bir şey sormuştum,beni bozduğunu hatırlıyorum.Ortam bir anda buz kesmişti.Neyse,sizi olumsuz etkilemek istemiyorum,belki ters bir günündeydi.Evet elektrik tutmammış da olabilir.Benzer şeyleri yaşayacağınızı düşünmeyin,şans verin derim.Baktınız olmadı farklı bir doktor talep edersiniz.Ben, bu tavrı görür görmez doktor değişikliği yapmadığıma,ya da en azından uyarıda bulunmadığıma pişmanım,çünkü kendimi çok kötü hissettim.
Ben 5 kere tedavi oldum serüvenim 2 yıl önce başladı. Fulya hanımla başladık sonra o doğum iznine ayrılınca Günseli, Umut ve Yücel hoca ile çalıştık. Açıkcası ben bu kişilerden olumsuz elektrik almadım. Yani insan hali tabii bazen iki tarafında elektriği tutmayabilir ama tabii saygısızlık yapılmışsa çok yanlış biz oraya tedavi olmaya gidiyoruz tonlarca para ödeniyor, borç yapılıyor. Bunun yanında umut verilmesi gerekli. Benim nacizane fikrim daha öncede belirttiğim gibi orası 40 yaş altı çok sorunlu olmayan kişilerde çok başarılı. Başarılı olamadıkları işleri de doğal olarak çok istemiyorlardır.
iki yıl kadar önce.
Ben Umut ve Yücel Hoca arasında değişen bir randevu programındaydım. Biri olmayınca diğerine veriliyordu. İzinli günleri var hocaların ya da operasyon yaptıkları günler. Umut bey az konuşur ama iyidir. Doğrucudur.Kızlar, beni Yücel bey takip ediyordu. Hep o baktı. Bir şikayetim yok. Mantıklı sorular sorunca cevap veriyor ayrıntılı. Hiç "her şey süper olacak, harika olacak, oww süpermiş yumurtacıklar da" diyecek, sevgi pıtırcıklığı yapacak biri değil. Bir sonraki randevum başka bir doktor ileymiş, mesajla öğrendim. Umut Göktürk bakacak. Aradım, Yücel bey o gün izinli olduğu için böyle olduğunu söylediler. Açıkçası ben üzüldüm başka birinin bakacak olmasına. Yücel beyi sinir ettim de beni bıraktı mı diye düşündüm: )
Öyle ya da böyle, o yumurtalar büyüyecek, çatlayayacak, genetik teste gidecek, dondurulacak, çözdürülecek ve transfer edilecek değil mi? Her şeye kurulda karar veriliyor, yanlış yapılması zor. Gerçekten sonsuz güvenip teslim olmak istiyorum, başka da şansım yok, kurcalamak iyi gelmiyor..
Neyse, şu anda tedavisi devam eden arkadaşlar, size de farklı birine randevu verdikleri oldu mu? Buradaki doktorlar haftada 1 gün mü izin kullanıyorlar haberiniz var mı?
Sanırım 10. denemede bebişinize kavuştunuz, o sırada kaç yaşındaydınız acaba?Gerçekten şaşırdım şuan özellikle yücel beyi istiyorum evet soğuk bir tavrı var ama bu işte duygusallık yok arkadaşlar ben 7 sene uğraştım 10 kere tüp bebek tedavisinden geçtim iğrenç günlerim oldu maddi manevi bitmiştim.bu onlatın işi bilmediğimizi de sormalıyız tamamen elektrik işi aslında.
Ne konuda ters davranmıştı özel değilse??
Katılıyorum,tedavinizde başarılar,bol şans diliyorum.Ben 5 kere tedavi oldum serüvenim 2 yıl önce başladı. Fulya hanımla başladık sonra o doğum iznine ayrılınca Günseli, Umut ve Yücel hoca ile çalıştık. Açıkcası ben bu kişilerden olumsuz elektrik almadım. Yani insan hali tabii bazen iki tarafında elektriği tutmayabilir ama tabii saygısızlık yapılmışsa çok yanlış biz oraya tedavi olmaya gidiyoruz tonlarca para ödeniyor, borç yapılıyor. Bunun yanında umut verilmesi gerekli. Benim nacizane fikrim daha öncede belirttiğim gibi orası 40 yaş altı çok sorunlu olmayan kişilerde çok başarılı. Başarılı olamadıkları işleri de doğal olarak çok istemiyorlardır.
Allah kolaylık versin. Benimde hem kadın hemde erkek sıkıntısı var. Ayşe hoca medipol bağcılarda. Ben onunlada görüştüm. Bizim genetik bakılacağı için en mantıklı yer memorial geldi.Aminn hepimizin de kakkımizda en hayırlısı olsun yaşım 36 oldu 3.5 yaşında kızım sorunumuz şiddetli erkek kısırlığı çok denememiz oldu inşallah daha fazla ugrasmayiz şimdiki Dr umun kim olduğunu bende bilmiyorum valla kızımda tedavi gördüğüm zaman Ayşe karahasanoğluluydu ah keşke gitmeseydin de yine kendisi yapsaydı tedavimizi şimdi ise ben gönül hocayı istedim ama Bir defa ona muayene oldum geçen yıl transferinmi yücel hoca yaptı şimdi uzaktan hazırlık aşamasındayım Fulya hanım arayıp Bilgi veriyor. Bizim ki böyle sizin hikayeniz nedir
Doktorlar ızınlı oldugunda baska doktorlar bakıyor mecburen. Umut bey ıyı bırıdır benım hısteroskopımi yapmıstı muayenede olmustum bı sorun yasamadım.Kızlar, beni Yücel bey takip ediyordu. Hep o baktı. Bir şikayetim yok. Mantıklı sorular sorunca cevap veriyor ayrıntılı. Hiç "her şey süper olacak, harika olacak, oww süpermiş yumurtacıklar da" diyecek, sevgi pıtırcıklığı yapacak biri değil. Bir sonraki randevum başka bir doktor ileymiş, mesajla öğrendim. Umut Göktürk bakacak. Aradım, Yücel bey o gün izinli olduğu için böyle olduğunu söylediler. Açıkçası ben üzüldüm başka birinin bakacak olmasına. Yücel beyi sinir ettim de beni bıraktı mı diye düşündüm: )
Öyle ya da böyle, o yumurtalar büyüyecek, çatlayayacak, genetik teste gidecek, dondurulacak, çözdürülecek ve transfer edilecek değil mi? Her şeye kurulda karar veriliyor, yanlış yapılması zor. Gerçekten sonsuz güvenip teslim olmak istiyorum, başka da şansım yok, kurcalamak iyi gelmiyor..
Neyse, şu anda tedavisi devam eden arkadaşlar, size de farklı birine randevu verdikleri oldu mu? Buradaki doktorlar haftada 1 gün mü izin kullanıyorlar haberiniz var mı?
Aaa histeroskopiyi hep Semra hanım yapacak diye düşünüyordum: ) Bana da yapılacak, rahmim y şeklinde.. Yücel bey de yapıyor mu histeroskopi bilginiz var mı?Doktorlar ızınlı oldugunda baska doktorlar bakıyor mecburen. Umut bey ıyı bırıdır benım hısteroskopımi yapmıstı muayenede olmustum bı sorun yasamadım.
Merhaba benim de yarın 8. GünümBende ki bant yumurtaları bastırmak için. Yani hepsi aynı boyutta olsun diye verildi. Yumurtalama kiti ile çift çizgiyi buldum. Sonra 8 gün saydım. Yarın 8. Gün ve bantı takıcam. Hemşireler eğitim veriyor.bence hemen ulaşın arayın.
Testi nerde yaptırdınız ve ne şekilde kandan mi baktilar rahimden parçami aldılar o zaman senin tanin konulmus oluyorMerhaba .çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inşallah. Seni o kadar iyi anliyorumki. Geçen sene ben de ikizlerimi 7 haftalikken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.benim doğal gebelikti.. bizim spermlerde bir sorun görmüyorlar. Yumurta kalitesizliği diyorlar. Ben de o yüzden ilk defa tup bebek yaptiricam kısmet olursa. Yaşım 41 oldu.fsh yükseliyor amh düşüyor. Tedavi şansımda hızla düşüyor..Bu ikinci düşügumdu. Doğal kalabiliyorum ama devamı gelmiyor.bu ikinci düşükten sonra cd56 testi yaptirdim. Bazı doktorlar inanmıyorlarmis buna pek ama ben genede yaptırdım. Sonucum olması gerekenden çok fazlaymış. Test sonucunda öldüren katıl hücre yazıyor.bu da embriyoyu yabancı algilayip vücut dışarı atıyormuş. Sen de bir araştır istersen..
Memoriali önerme konusuna gelince;Ben orda tedavi görmedim yorum yapamicam. Başka bir merkeze gidicem tavsiye üzerine. Burdaki arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler.Allah sabrını versin kardeşim çok zor. Tekrar sağlıklı bir gebelik elde edersin inşallah.
Bizim durumlar benziyor benim kızımda 3,5 yaşında bu ay yasmin kullan dedi yücel hoca.sağda kistim varmış ekime kaldı dondurulmuş tedavim.sizin nasıl olcak tedaviAminn hepimizin de kakkımizda en hayırlısı olsun yaşım 36 oldu 3.5 yaşında kızım sorunumuz şiddetli erkek kısırlığı çok denememiz oldu inşallah daha fazla ugrasmayiz şimdiki Dr umun kim olduğunu bende bilmiyorum valla kızımda tedavi gördüğüm zaman Ayşe karahasanoğluluydu ah keşke gitmeseydin de yine kendisi yapsaydı tedavimizi şimdi ise ben gönül hocayı istedim ama Bir defa ona muayene oldum geçen yıl transferinmi yücel hoca yaptı şimdi uzaktan hazırlık aşamasındayım Fulya hanım arayıp Bilgi veriyor. Bizim ki böyle sizin hikayeniz nedir
Haklısın tabi.onların bize bizim onlara ihtiyacımız var.Muayene öncesi,dısyamı inceleyip not aldığı sırada tedabiyle ilgiliydi sanırım bir şey sormuştum,beni bozduğunu hatırlıyorum.Ortam bir anda buz kesmilti.Neyse,sizi olumsuz etkilemek istemiyorum,belki ters bir günündeydi.Evet elektrik tutmammış olabilir.Benzer şeyleri yaşayacağınızı düşünmeyin,şans verin derim.Baktınız olmadı farklı bir doktor talep edersiniz.Ben, bu tavrı görür görmez doktor değişikliği yapmadığıma,ya da en azından uyarıda bulunmadığıma pişmanım,çünkü kendimi çok kötü hissettim.
Evet 31 di yaşımSanırım 10. denemede bebişinize kavuştunuz, o sırada kaç yaşındaydınız acaba?
Merhaba , hapı ilk kez duydum:) bilseydim bende hap isterdim. Bant 48 saate bir değişiyor. Hemşirenin dediğine göre 1.bant bittikten sonra adet olurmuşum. Eğer olmazsam 2. Bantı takıcam. Yine 48 saat bekleyeceğim. Olmazsam 3. Son bant. Yine olmazsam normal adetimi bekleyeceğim.:)Merhaba benim de yarın 8. Günümbant yerine ilac tercih etmiştim yarın başlıcam 6 gün içcem sonra tedaviye başlıcaz, bantı da 6 gün mü kullancaksınız acaba?
Aminn inşallah.Allah kolaylık versin. Benimde hem kadın hemde erkek sıkıntısı var. Ayşe hoca medipol bağcılarda. Ben onunlada görüştüm. Bizim genetik bakılacağı için en mantıklı yer memorial geldi.
Oy Allah bağışlasın .ben şimdilik başladım İstanbul da yaşamıyoruz istenen bütün tetkikler iyi çıktı esrofem kullanıyorum şimdi ayın 29 da ikinci kontrol varBizim durumlar benziyor benim kızımda 3,5 yaşında bu ay yasmin kullan dedi yücel hoca.sağda kistim varmış ekime kaldı dondurulmuş tedavim.sizin nasıl olcak tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?