Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaa histeroskopiyi hep Semra hanım yapacak diye düşünüyordum: ) Bana da yapılacak, rahmim y şeklinde.. Yücel bey de yapıyor mu histeroskopi bilginiz var mı?
Benım hısteroskopımıde semra hanımla bırlıkte yaptılar. Bılmıyorum benımkını umut beyle yapmıstı

Testi nerde yaptırdınız ve ne şekilde kandan mi baktilar rahimden parçami aldılar o zaman senin tanin konulmus oluyor
Testi bulunduğum ilçedeki özel bir hastanede yaptırdım. Ben cd56 testi yaptircam dedim.kandan baktılar bu arada.400 tl falandı. Bana doktor yaptır demedi. Ben kadınlar klubundeki forumları gezerken tesadüfen buldum.tekrarlayan düşüklerim vardı sonuçta. Benim gibi tekrarlayan düşüğü olan ve başarısız tüp bebek tedavisi olanlar yaptırmış bu testi. Sonra serum tedavisiyle sağlıklı doğum yapabilmişler. Bazen doktorların umrunda olmuyor .bazılarını tenzih ederek söylüyorum. Bazı merkezler bize para gözüyle baktığı için araştırma yoluna gitmeden direk tedaviye başlıyor. En az iki düşük olacakmış ki öyle araştırsınlar. Belki ben 3.gebeliği elde edemicem. Belki yaşım geçecek (Şu an olduğu gibi)

Benim doktorumda umut beydi sakin çok konuşmayan birisi ama soru sorarsanız ayrıtılı bir şekilde yanıt veriyor transferimi yücel bey yaptı çok sıcak samimi davrandı ama tabi sadece transferde karşılaştık bikac kerede günseli hanım muayene etti oda çok samimi biri bilemedim

Tedaviniz hayırlı olsun öncelikle. Bende yumurta toplama gününe kadar olan kontrollerimin sadece birine farkli doktor denk geldi genelde hep kendi doktorum baktı. Ama endişe etmeyin farkli bir doktordan farklı yorum iyi gelebiliyor

Selam kader arkadaşlarım. Ben bütün testleri yaptırdım. Özel bir labararuvarda. Yarında randevum var. Umut beyle. Tsh baya yüksek çıkmış. Anti müller 3 yılda baya düşüşe geçmiş. 0.70çıımış. Hakkımda hayırlısı inşallah nasibimde sağlıklı bir evlada daha kavuşmak vardır. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra aralarında bize ikinciyi nasip etsin.

merhaba arkadaşlar,
ben uzun süre tedavı oldum ancak bazı kayıplarım oldu
memoriala gecen seneden beri gitmiyorum
özellikle pandemı sonrası giden arkadaşlardan deneyimlerini anlatmalarını rica edeceğim
içerdeki ortam ve uygulamalar nasıl
pandeminn en yoğun zamanlarında hasta kabul etmiyorlardı
şuan nasıl

merhaba. ben oncesını bılmıyorum yenı basladım.
gunselı hanıma gıdıyorum. sımdılık gayet memnunum. gercı bugun gunselı hanımın opusu oldugu ıcın ıpek hanım baktı ama. o da ıyıydı
Corona ıle ılgılı onemlere gelırsek zten tedavıye baslamadan once covıd ttestı ıstıyorlar. hem akcıger fılmı hemde suruntu testı. ayrıca herkes maskelı.

Ben de hapı duymamıştım aslında hangisi kolayına gelirse onu al dedi Günseli hanım ben hangisi daha etkiliyse onu alayım dedim farketmez aynı ikisi de dedi Bakalım adet günümüz de tutcak mı sizinle ona göre 2. Günü orda oluruz belki aynı zamanda

merhaba
Tedaviniz nasıl sonuçlandı. hastane ve doktorsan memnun kaldınız mı? benimde 5. güne giden embriyom oluşmadı. Benzer bir sorun yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar benim opu sonrası 2.adetim 5gun gecıkmelı bugun başladı.Merkezı aradım bıkac bosey dedıler onları kontrol ettırecem(şehırdısında oldugumdan başka merkeze) bana doktorum dogal sıklusunda yapacaz demıstı transferını ve benımkı 5.gun embrıyosu tahmınınızce kac gun sonra transfer olur ??adetım başlayınca heyecanlanmıstım sabah ama sonra söndü

Normalde 28 gunde bir adet goruyorsan, 14. Gune denk gelecek sekilde yumurtani catlatirlar, 18. gun civari da herhalde embriyoyu verirler. Insallah tutacak.. bol sans!

Normalde 28 gunde bir adet goruyorsan, 14. Gune denk gelecek sekilde yumurtani catlatirlar, 18. gun civari da herhalde embriyoyu verirler. Insallah tutacak.. bol sans!
inşallahkasım’da dogumgunum hamıle olarak girmeyı isterim yeni yaşıma..2yıldan beri ne dogumgunlerı ne anneler günü ne evlılık yıldonumu dogumgunlerı hep hüsran oldu hiç mutlu olamadım eksik hıssettıgımden yeni yaşım güzel gelir inşallah

sordum doktoruma ilaçlara vs adet olunca başlayacakmışım sizinkisi sanırım yumurta geliştirme aşamasında farklı bir tedavi uygulanıyor benimki transfere hazırlık aşamasıydı bant takmaya sonra başlayacakmışım

Benım hısteroskopımıde semra hanımla bırlıkte yaptılar. Bılmıyorum benımkını umut beyle yapmıstı
benim histereskopi işlemime de soner bey eşlik etti o gün hangi dr müsaitse o geliyor sanırım ama işlemi semra hnm yapıyor hemşireler öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…