- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
Hayırlı olsunarkadaslar transfer sürecine gırmıs bulunmaktayım bugun 2.gunum çok şükür sıkıntı cıkmadı 1ekim’de 10.gün tekrar kontrole gıtmemı ıstediler yalnız sadece folık asıt kullanacam başka ilac yok ılacsız dogal dediler kafam karıstı tutunması ıcın neler kullanıyolardogal ıyı bıseymı??şansı artıran şeyler kullanmak varken bıde bu ay da yumurta uretecem catlayacak o nasıl olacak kafam karıstı
İlaçlı ve ilaçsız tedavi nasıl oluyor Bilgi verebilir misiniz kimlere uyguluyorlarHayırlı olsunBence ilaçsız cok konforlu ben ikisinide denedim ilaçlı genetikliydi 5. Haftada düşük oldu bu sefer ilaçsız 7. Haftayı gördük cok sukur bi iğne vuruldum transferden 3 gun önce catlatma iğnesi bide gunde 1 tane crınıno jel var içiniz rahat olsun ☺
Fsh Aydan aya değişiyor galiba belki bir ay somra daha da düşer inşallahArkadaşlar merhaba.Bana yardımcı olabilirmisiniz. Bugün reglimin 3.günü doktorum fsh ve e2 testi yaptır dedi.cyclo progynova kullandım bu ay.fsh 123 idi bugün 70 e düşmüş, e2 de 21.86 yazıyor. Bir kutu daha kullanıcam bu ilacı be önümüzdeki regl tekrar test yaptiricam ona göre tedaviye başlıcaz.ama doktor pek olumlu konuşmadıben şimdi gerçekten menapoza mi giriyorum. 4 ay önce yumurta varken neden başlamadın o zaman tedaviye be doktor 5 ay önce fsh 31 di ağustosta 123 oldu ,şimdi de 70 olmuş. Benim gibi olanlar varmı aranizda
Yani bende cok bılgılı degılım regllerım düzenliydi rahim kalınlasmasında sorun yasamıyacagını dusundu ilaçsız yapalım bu sefer dedi yücel bey ilk tedavımde doktorum farklıydı bu sefer yontem degıstırdı. Cok fark yok aslında ılaclıda gunde 2 crınıno jel kullanıyodum ve estrofem vardı gunde 3 tane. İlaçsızda bı tane catlatma iğnesi transferden önce ve gunde 1 crınıno jel farkı estrofem kullanmamak galıba.İlaçlı ve ilaçsız tedavi nasıl oluyor Bilgi verebilir misiniz kimlere uyguluyorlar
Ben artık jeli ileri ittiremiyorum bazen cok rahatsız ediyor siyah gerı gelıyor cok gerıyor insanı ama en ıdeali jel galıba. Düşük yaptıgımda progestan iğne vermıslerdı 2 tane vurulmustum kalcamın ustune oturamadım o yuzden jele razı kalıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsunBenimde aynı folik asit ve jel günde 1 tane
Canim gecmis olsun. E2 degeri yanilmiyorsam 80 e kadar tup bebek yapiliyor. Fsh degerinin 18 alti olmasi gerekir. Sanirim kullandiginiz ilac biraz dengeleyecek. Bende e2 degerim 300 lere cikmisti. Onun icin yasmin kullanmistim. Ekstra kendim kür yapmistim. Aslan pencesi kürü. Duser insallah. C life macunda kullanmistim. Denize dusen yilana sarilir misali. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama dengelenmisti. Ama tabii bunlar zaman aliyor 2ay 3 ay geciyor. Hele acele ediyorsan dahada uzuyor. Ben iki yil once yaptirdim uzerinden 2 yil gecti hala yaptiramadim gidip gidip geliyorum. Rabbim versin saglicakla.Arkadaşlar merhaba.Bana yardımcı olabilirmisiniz. Bugün reglimin 3.günü doktorum fsh ve e2 testi yaptır dedi.cyclo progynova kullandım bu ay.fsh 123 idi bugün 70 e düşmüş, e2 de 21.86 yazıyor. Bir kutu daha kullanıcam bu ilacı be önümüzdeki regl tekrar test yaptiricam ona göre tedaviye başlıcaz.ama doktor pek olumlu konuşmadıben şimdi gerçekten menapoza mi giriyorum. 4 ay önce yumurta varken neden başlamadın o zaman tedaviye be doktor 5 ay önce fsh 31 di ağustosta 123 oldu ,şimdi de 70 olmuş. Benim gibi olanlar varmı aranizda
Canım E2 değeri 80 üzeriyse ne oluyor peki.? Benim tüp Bebek tedavi zamanı, tedaviye başlamadan önce adetin 3. Günü yani E2 değerim 165 di.Canim gecmis olsun. E2 degeri yanilmiyorsam 80 e kadar tup bebek yapiliyor. Fsh degerinin 18 alti olmasi gerekir. Sanirim kullandiginiz ilac biraz dengeleyecek. Bende e2 degerim 300 lere cikmisti. Onun icin yasmin kullanmistim. Ekstra kendim kür yapmistim. Aslan pencesi kürü. Duser insallah. C life macunda kullanmistim. Denize dusen yilana sarilir misali. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama dengelenmisti. Ama tabii bunlar zaman aliyor 2ay 3 ay geciyor. Hele acele ediyorsan dahada uzuyor. Ben iki yil once yaptirdim uzerinden 2 yil gecti hala yaptiramadim gidip gidip geliyorum. Rabbim versin saglicakla.
ben antalyadayım burdakı memorıale gıdıyorum burda gıttıgım doktorda tüp bebek yapıyor onunla konustum dediki adeti düzenli olanlarda denenebiliyor dedi ve üstelik gebelikte düşük olma ihtimalini daha da azaltıyor dedi rahatladım benim döngüm kısa 25-26 gun falan ondan kafam karısık kacıncı gun koyacaklar acabaHayırlı olsunBence ilaçsız cok konforlu ben ikisinide denedim ilaçlı genetikliydi 5. Haftada düşük oldu bu sefer ilaçsız 7. Haftayı gördük cok sukur bi iğne vuruldum transferden 3 gun önce catlatma iğnesi bide gunde 1 tane crınıno jel var içiniz rahat olsun ☺
Benım dongumde 28 gunde banada doktorum düşük riskini azaltıyor demişti.ben antalyadayım burdakı memorıale gıdıyorum burda gıttıgım doktorda tüp bebek yapıyor onunla konustum dediki adeti düzenli olanlarda denenebiliyor dedi ve üstelik gebelikte düşük olma ihtimalini daha da azaltıyor dedi rahatladım benim döngüm kısa 25-26 gun falan ondan kafam karısık kacıncı gun koyacaklar acabasizin kacıncı gun olmustu transfer hatırlıyormusunuz??
10.gun yıne burda kontrole gıdecem ınsallah hersey yolunda ılerler gun verırler koşa koşa yavrucagıma gıderımBenım dongumde 28 gunde banada doktorum düşük riskini azaltıyor demişti.16. Gün transfer oldum ben
Bende daha tedaviye başlayacağım adet olmayı bekliyorum sabırsızlanıyorum birazda korkuyorum neler olacağını bilmediğimden ama heyecanlı bekleyiş10.gun yıne burda kontrole gıdecem ınsallah hersey yolunda ılerler gun verırler koşa koşa yavrucagıma gıderım☺hemen olsun istiyorum ya günler çabucak geçsinn
Bunu okuyup ağlamaya başladım:) östrojen tavan:)daha önce de yazdım yücel bey soğuk görünen bir doktor. ama işinde iyi olduğunu düşünüyorum ki bence önemli olan bu.
ben yıllar önce ilk gidip dondurma işlemi yaptırdığımda emre bey, betül hanım ve kahraman bey'le devam etmiştim. hatta betül hanım bir kez kafası karıştığı için yücel beyi odaya çağırıp beni muayene ettirmişti. ben o zaman hiç sevmemiş soğuk bulmuştum.
sonra ameliyatlarımı semra hanımla birlikte o yaptı ve semra hanım ona beni özellikle takip etmesini söyledi. pek diyagola girmezdi ve gerekeni söylerdi. transferimi de o yaptı. benim için tüm tedavinin en zor ve acılı anı transfer anıydı ve yücel bey'in beni rahatlattığını hatırlıyorum en önemlisi embriyomu transfer ederken bismillahirrahmanirrahim dedi ve ben inanılmaz mutlu oldum pek dindar biri olmama rağmen. içime huzur verdi o davranışı. çok şükür allah izin verdi o tek embriyo bana ikiz bebek olarak geldi. sonra ikizlerimin doğduğunda fotoğrfalarını ona gönderip teşekkür ettiğimde gerçekten çok sevindiğini bana hissettirdi.
sizlerle paylaşmak istedim bunu sadece.
allah herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah.
ya benimde gözlerim doldudaha önce de yazdım yücel bey soğuk görünen bir doktor. ama işinde iyi olduğunu düşünüyorum ki bence önemli olan bu.
ben yıllar önce ilk gidip dondurma işlemi yaptırdığımda emre bey, betül hanım ve kahraman bey'le devam etmiştim. hatta betül hanım bir kez kafası karıştığı için yücel beyi odaya çağırıp beni muayene ettirmişti. ben o zaman hiç sevmemiş soğuk bulmuştum.
sonra ameliyatlarımı semra hanımla birlikte o yaptı ve semra hanım ona beni özellikle takip etmesini söyledi. pek diyagola girmezdi ve gerekeni söylerdi. transferimi de o yaptı. benim için tüm tedavinin en zor ve acılı anı transfer anıydı ve yücel bey'in beni rahatlattığını hatırlıyorum en önemlisi embriyomu transfer ederken bismillahirrahmanirrahim dedi ve ben inanılmaz mutlu oldum pek dindar biri olmama rağmen. içime huzur verdi o davranışı. çok şükür allah izin verdi o tek embriyo bana ikiz bebek olarak geldi. sonra ikizlerimin doğduğunda fotoğrfalarını ona gönderip teşekkür ettiğimde gerçekten çok sevindiğini bana hissettirdi.
Allah hayırlısını versin inş.10.gun yıne burda kontrole gıdecem ınsallah hersey yolunda ılerler gun verırler koşa koşa yavrucagıma gıderım☺hemen olsun istiyorum ya günler çabucak geçsinn
Aynı şeyi hissetmiştim Gönül Hanım da bana transferi yaparken besmele çekmişti, ben de çok rahatlamıştım. Sanki o besmeleyle tuttu gibi geldidaha önce de yazdım yücel bey soğuk görünen bir doktor. ama işinde iyi olduğunu düşünüyorum ki bence önemli olan bu.
Adet döngüsü düzenli olan ve rahim kalınlaşma problemi olmayanlarda ilaçsız transfer yapıyorlar vücudun doğal hormonel dengesine göre tutunma gerçekleşiyor veya gerçekleşmiyor benim adetlerim düzenli ve rahim kalınlaşmam normaldi 3 transferimdede ilaçsız denendi 2.transferim kimyasal gebelik oldu diğerleri hiç tutmadı embriyolarım genetik testten geçmiş 5. gün kaliteli dedikleri embriyolardı, bu seferki 4. transferimde ilaçlı transfer deneyelim denildi bendeki uygulamaya bakılırsa embriyonun tutunacağı varsa sağlıklı bir embriyo ise ilaçlı da tutacaktır ilaçsızda diye düşünüyorum ilaçsız daha sağlıklı doğal bir yöntem ilaçlı yöntemde ise vücuda ekstra östrojen ve progesteron hormonları verilerek tutunma destekleniyormuşİlaçlı ve ilaçsız tedavi nasıl oluyor Bilgi verebilir misiniz kimlere uyguluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?