Açıklamanız için teşekkürler. Hangisi hayırlı olursa öyle olur inşallah hepimizeAdet döngüsü düzenli olan ve rahim kalınlaşma problemi olmayanlarda ilaçsız transfer yapıyorlar vücudun doğal hormonel dengesine göre tutunma gerçekleşiyor veya gerçekleşmiyor benim adetlerim düzenli ve rahim kalınlaşmam normaldi 3 transferimdede ilaçsız denendi 2.transferim kimyasal gebelik oldu diğerleri hiç tutmadı embriyolarım genetik testten geçmiş 5. gün kaliteli dedikleri embriyolardı, bu seferki 4. transferimde ilaçlı transfer deneyelim denildi bendeki uygulamaya bakılırsa embriyonun tutunacağı varsa sağlıklı bir embriyo ise ilaçlı da tutacaktır ilaçsızda diye düşünüyorum ilaçsız daha sağlıklı doğal bir yöntem ilaçlı yöntemde ise vücuda ekstra östrojen ve progesteron hormonları verilerek tutunma destekleniyormuş
Teşekkür ederim .. doktorum bahcecide burçak hanım.insallah önümüzdeki ay yine düşer de tedaviye başlayabilirimFsh Aydan aya değişiyor galiba belki bir ay somra daha da düşer inşallahDoktorunuz kim
Çok teşekkür ederim.ben de cyclo nun yanında agnucaston hayıt hapı, biosteron ve omepa q10 kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Inşallah işe yararlar.. fsh 123 ten 70 düşmüş. Yanı 53 eksilmiş. Inşallah yine 50 civarı bir oranda duserse 17 ye falan düşer inşallahCanim gecmis olsun. E2 degeri yanilmiyorsam 80 e kadar tup bebek yapiliyor. Fsh degerinin 18 alti olmasi gerekir. Sanirim kullandiginiz ilac biraz dengeleyecek. Bende e2 degerim 300 lere cikmisti. Onun icin yasmin kullanmistim. Ekstra kendim kür yapmistim. Aslan pencesi kürü. Duser insallah. C life macunda kullanmistim. Denize dusen yilana sarilir misali. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama dengelenmisti. Ama tabii bunlar zaman aliyor 2ay 3 ay geciyor. Hele acele ediyorsan dahada uzuyor. Ben iki yil once yaptirdim uzerinden 2 yil gecti hala yaptiramadim gidip gidip geliyorum. Rabbim versin saglicakla.
İnşallah canım fsh kaç olduğunda başlayalım dedi doktorunTeşekkür ederim .. doktorum bahcecide burçak hanım.insallah önümüzdeki ay yine düşer de tedaviye başlayabilirim
50 'nin üstünde başlayamayız dedi. Tam da birşey söylemedi. Bir ay daha ilacımı kullanip değerler düşmüşmu diye bakıcaz. Tabi düşmesi yeterli degil yumurta da oluşması lazımmış .çünkü 2-3aydir yumurta da oluşmuyor.İnşallah canım fsh kaç olduğunda başlayalım dedi doktorun
80 uzeriyse tedaviye baslamiyorlar.Canım E2 değeri 80 üzeriyse ne oluyor peki.? Benim tüp Bebek tedavi zamanı, tedaviye başlamadan önce adetin 3. Günü yani E2 değerim 165 di.
Amh baktırdın mi canım
Inanki canim bir tane embriyo olusmasi yetiyor.rabbim olmasini istesin yeterki. Bende ostrojen degerim icin ilac kullandim. 2 yada 3 ay sonra normal degere inmisti. Sıkma canini stresin hormonlar uzerinde olumsuz etkisi oluyor. Fsh i yukseltiyor. Rahat olmak ve dua etmek lazim. Dua seni rahatlatir. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin canim. Guzel haberlerini verirsin insallah.Çok teşekkür ederim.ben de cyclo nun yanında agnucaston hayıt hapı, biosteron ve omepa q10 kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Inşallah işe yararlar.. fsh 123 ten 70 düşmüş. Yanı 53 eksilmiş. Inşallah yine 50 civarı bir oranda duserse 17 ye falan düşer inşallahRabbim inşallah sağlıcakla hepimize nasip etsin. Merak ettiğim bu değerler düştüğünde ne kadar süre sonra eski haline dönüyor acaba.yani bu düşüşler kalıcı olmaz heralde.çünkü artık yaş 41. Çok geç kaldım çok
Yücel bey E2 değerim 165 Ken başladı ama80 uzeriyse tedaviye baslamiyorlar.
arkadasım hayırlı olsun darısı başımıza olsunArkadaşlar selam, benim doktorum da Yücel bey. Ben kendisine çok güveniyorum, bana her zaman kendimi iyi hissettirdi. Kafamdaki tüm soru işaretlerini yok etti. Netliğini ve boş yere umut vermemesini cok sevdim. Tecrübesi ve bilgisi tartışılmaz.
Tum takibimi ve transferimi Yucel bey yaptı. Her zaman her konuda cok destek oldu. 2.transferimde de pozitifi aldim cok şükür.Allah inşallah sizlerin de yüzünü güldürsün, kalbinize gore versin
Cok teşekkür ederim darısı başına, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Her ikisi de doğal siklus oldu, crinone ve folik asit haric hiçbir şey kullanmadım. İlki embrio ile ilgili diye düşündü Yucel bey, kalitesi 5aa idi ama bazi embriyolar kaliteli de olsa tutunamiyor. İkincisinde her sey sorunsuz ilerledi. Beta guzel başladı guzel katlandı, darisi başınıza insallah. Yucel beye güvenebilirsiniz:)arkadasım hayırlı olsun darısı başımıza olsunbenim doktorumda yücel bey transferıme o girer inşallah dogal sıklustamı oldun sen ılac kullandın mı transfer oncesi ilk transfer neden tutmadı pgt yaptırmısmıydın
ben dun ılacsız dogal olacagını ogrenınce bıraz tedırgın oldum ama bugun rahatladım daha ıyısı sanırım buCok teşekkür ederim darısı başına, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Her ikisi de doğal siklus oldu, crinone ve folik asit haric hiçbir şey kullanmadım. İlki embrio ile ilgili diye düşündü Yucel bey, kalitesi 5aa idi ama bazi embriyolar kaliteli de olsa tutunamiyor. İkincisinde her sey sorunsuz ilerledi. Beta guzel başladı guzel katlandı, darisi başınıza insallah. Yucel beye güvenebilirsiniz:)
O kadar sevindim ve bu haber o kadar iyi geldi ki: ) Çoook güzel ömürleriniz olsun yavrunuzla beraber: )Cok teşekkür ederim darısı başına, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Her ikisi de doğal siklus oldu, crinone ve folik asit haric hiçbir şey kullanmadım. İlki embrio ile ilgili diye düşündü Yucel bey, kalitesi 5aa idi ama bazi embriyolar kaliteli de olsa tutunamiyor. İkincisinde her sey sorunsuz ilerledi. Beta guzel başladı guzel katlandı, darisi başınıza insallah. Yucel beye güvenebilirsiniz:)
Cok teşekkür ederim darısı başına, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Her ikisi de doğal siklus oldu, crinone ve folik asit haric hiçbir şey kullanmadım. İlki embrio ile ilgili diye düşündü Yucel bey, kalitesi 5aa idi ama bazi embriyolar kaliteli de olsa tutunamiyor. İkincisinde her sey sorunsuz ilerledi. Beta guzel başladı guzel katlandı, darisi başınıza insallah. Yucel beye güvenebilirsiniz:)
Allah razı olsun biraz olsun rahatlattin beni ,umut verdin.burdaki arkadaşlar hep umut oluyorsunuz bana.bizi bizden başka anlayan olamaz zaten.Hep dua ediyorum zaten canım. Inanın her duamda sizleri de katıyorum. Allahım diyorum benim gibi evlat isteyen bütün kadınlara ve kadinlar klubundeki arkadaşlarıma hayırlısıyla evlat nasip et diyorum. Allah hepimizin duasını kabul etsin kardeşlerim. Bizlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsinInanki canim bir tane embriyo olusmasi yetiyor.rabbim olmasini istesin yeterki. Bende ostrojen degerim icin ilac kullandim. 2 yada 3 ay sonra normal degere inmisti. Sıkma canini stresin hormonlar uzerinde olumsuz etkisi oluyor. Fsh i yukseltiyor. Rahat olmak ve dua etmek lazim. Dua seni rahatlatir. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin canim. Guzel haberlerini verirsin insallah.
Amin inşallahAllah razı olsun biraz olsun rahatlattin beni ,umut verdin.burdaki arkadaşlar hep umut oluyorsunuz bana.bizi bizden başka anlayan olamaz zaten.Hep dua ediyorum zaten canım. Inanın her duamda sizleri de katıyorum. Allahım diyorum benim gibi evlat isteyen bütün kadınlara ve kadinlar klubundeki arkadaşlarıma hayırlısıyla evlat nasip et diyorum. Allah hepimizin duasını kabul etsin kardeşlerim. Bizlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben nasip olursa yarın Yücel beye gideceğim bu zamana kadar hep online görüştük ilgiliydi inşallah hep böyle devam ederBugün Günseli hanımla kontrolüm vardı. Yumurta sayımı sordum. Yeterli sayıda dedi. Onu bile söylemedi. İlk gün kan verdim onun dışında hiç kan alinmadi benden. Okadar hormon yiyoruz. Mtlaka değişiklik olmuştur. Sanırım sorularımdan ve bildiğim şeyleri duymaktan rahatsız oldu.
Yarın tekrar çağırdılar.. yücel beyden mi randevu alsam acaba. Ne diyosunuz kızlar.
Bnde yarın için yücel beyden istedim bakalim.Ben nasip olursa yarın Yücel beye gideceğim bu zamana kadar hep online görüştük ilgiliydi inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?