Bende şimdi Yücel beye sonuçları gönderdim gel derse bugün İstanbul yolcusuyumBnde yarın için yücel beyden istedim bakalim.
Hakkımızda hayırlısı. Yorumlar çok guzel. Çok bilgili çok sabırlı olduğuyla ilgili. Bizi bebeğimize kavuştursun da ❤
İlk gorusmen değil mi.Bende şimdi Yücel beye sonuçları gönderdim gel derse bugün İstanbul yolcusuyum
Gözünüz aydınCok teşekkür ederim darısı başına, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Her ikisi de doğal siklus oldu, crinone ve folik asit haric hiçbir şey kullanmadım. İlki embrio ile ilgili diye düşündü Yucel bey, kalitesi 5aa idi ama bazi embriyolar kaliteli de olsa tutunamiyor. İkincisinde her sey sorunsuz ilerledi. Beta guzel başladı guzel katlandı, darisi başınıza insallah. Yucel beye güvenebilirsiniz:)
Şimdi sonuçlarıma baktı ve gel dedi canım. Yarın ilk kez tedaviye başlanacak çok heyecanlıyımİlk gorusmen değil mi.
En güzeli ilk gorusme. Yolun açık olsun arkadaşım. Allah herkesin gönlündekini versin sağlıkla insallah
Bnim kaçıncı günüm ama hala heyecanlıyımŞimdi sonuçlarıma baktı ve gel dedi canım. Yarın ilk kez tedaviye başlanacak çok heyecanlıyım
Bilgi vereceğim Sana canım:) bu Arada iğneler acıtıyor mu çokBnim kaçıncı günüm ama hala heyecanlıyımYarın hemn iğnelere baslicaksin. Menopur la başladım ben. 4 gün snra cetrititde ekledi. Herkesin ki degisik. Bakalım seninki nasıl olcak.
Korktuğumuz kadar degil. Merak etmeBilgi vereceğim Sana canım:) bu Arada iğneler acıtıyor mu çok
Kendiniz mi yapıyorsunuz. Kendime yapamam gibi hissediyorum allahım gücünü verir inşallah ne yalan soleyim korkuyorumKorktuğumuz kadar degil. Merak etme
İlk gün biz eczaneye gittik. Eczanede yaptılar. Daha doğrusu nasıl yapılacağını filan öğrendi esim eczacıya birlikte yaptilar.daha sonrakileri hep eşik yaptı. Ama isyerindeyken arkadaşlara yaptırdım.Kendiniz mi yapıyorsunuz. Kendime yapamam gibi hissediyorum allahım gücünü verir inşallah ne yalan soleyim korkuyorumgerçi bebeğime kavuşma umudu cesaretlendiriyor
Çok can yakmıyor değil miİlk gün biz eczaneye gittik. Eczanede yaptılar. Daha doğrusu nasıl yapılacağını filan öğrendi esim eczacıya birlikte yaptilar.daha sonrakileri hep eşik yaptı. Ama isyerindeyken arkadaşlara yaptırdım.
Yani yapilamicak bişey değil. Nasıl karıştırıldığını öğren sen sdce. Yapması çok basit.
Bn iğne yapılırken bile bakamadım icin yapamam dedim.
Ben İzmir’den gidiyorum İstanbul’a demiştim ya. Muhtemelen orada konaklayacağız tedavi boyunca. Sizi kaç gün arayla kontrole çağırıyorlarÇok can yakmıyor değil mi ☺
Ben ilk cumartesi günü gittim. Reglin 2.gunuydu.Ben İzmir’den gidiyorum İstanbul’a demiştim ya. Muhtemelen orada konaklayacağız tedavi boyunca. Sizi kaç gün arayla kontrole çağırıyorlar
Yaa nekadar sevindim. Anlatamam. Okurken gözlerim doldu. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsinn. Bnimde yumurta toplamaya bı kaç gün kaldı. Allah isteyen herkese ve bana sağlıklı hayırlı evlatlar versinHerkese merhaba,
Biz iki doğal düşükten sonra Eşimde kromozomal bir bozukluk olan translokasyon taşıyıcılığı olduğunu öğrendik. Ve yapılması gereken en mantık işin tüp bebek olduğu tavsiye edildi. İstanbul’da yaşıyoruz bir çok merkezle ön görüşmeler yaptık ve çoğu pgt nin bir diğer yöntemi olan maliyet olarak daha uygun olan fish tekniğini (bir çok kişi adını bilmiyor pgt diyor bu yönteme) önerdi. sadece sorunlu iki kromozoma baksak yeterli olur dediler ancak tesadüf merkez sormak için aradığımız Antalya’daki bir kadın doğum uzmanı kısa bir süre Semra hanımın ekibinde tüp bebek eğitimi aldığını ve başka hiç bir merkezi düşünmeden direkt oraya gitmem gerektiğini söyledi özellikle laboratuvarının çok iyi olduğunu bizim rahatsızlık için bunun öneminden bahsetti. Çok uzatmayım.. biz de onu dinledik ve Memorialda başladık. Burası embriyo fish yapmıyor sadece NGS yapıyordu ve maliyetliydi ancak tüm kromozomlara bakılması tabiki daha iyi olmalıydı ki bu yöntemi tercih ediyorlardı. Yumurtalarım iğneye aynı tepkiyi vermiyordu eşit büyümediler sonunda sadece 3embriyo oluştu. Çok azdı bizim için bu..
Çünkü genetik oranı olarak 8de 1ihtimal demişti diğer merkezler ee 3te kaç olacaktı ki?? Ancak oldu şükürler olsun 1tane transfere uygun embriyo bulunmuştu.. ve o tek embriyo bana tutunmuştu..
peki diğer 2si translokasyonlu muydu merak ettim raporu inceledim. Biri daha translokasyonlu değildi bizdeki sorunlu kromozomlar normal yazıyordu ancak farklı beşe yakın kromozomda trizomi vardı. Eee diğer ünlü merkezlerde yaptırmış olsaydım bu embriyoyu sağlıklı diye transfer edeceklerdi tabi tutunmayacaktı sonra neden oldu bilinmiyor denilecekti.. bir kez daha bu yöntemi ve bu merkezi seçtiğim için şükrettim.
Dün itibariyle merkezle ilişkim kalmadı kalp atışını duyduk 6+6 olduk şükürler olsun umarım devamı gelir. İLK DENEME TEK EMBRİYO TEK UMUT. Ben burada okurken ilk denemede olumlu yok kimse yazmamış diye günlerce üzülmüştüm. Şimdi ben yazmak istedim umut olmak istedim. Kucağıma alabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik ilk denemem de zor bir rahatsızlıkla olumlu sonucu aldık. Darısı isteyen tüüümmm arkadaşlara. Dualarıma mutlaka ekliyorum herkesi tüm çocuk isteyenleri.
Doktorum umut bey transferi yapan doktor yücel bey. Sizin olduğu kadar Bizim için de çok çok kıymetli embriyonuz demişti Semra hanım. Dondurulmuş yok tekrar başa dönsek bu embriyoyu yakalayamayabiliriz vs.. inşallah hepimiz bu denemelerimizde mutlu sona ulaşırız herkesin güzel haberler alması dileğiyle.
Okurken yüreğim çıkacaktı resmen sizin ne kadar karamsar olduğunuzu ve durumunuz da çok ciddi olduğunu biliyordum yazmasam da her gün düzenli bakıyorum veee çok mutluyum çok hem sizin hem burayı takıp edenler için hem kendim için aylardan beri karamsar bi hava var zaten ben ne zaman bi işe el atsam herşey kötüye gider inşallah bu güzel haberlerin devamı gelirHerkese merhaba,
Biz iki doğal düşükten sonra Eşimde kromozomal bir bozukluk olan translokasyon taşıyıcılığı olduğunu öğrendik. Ve yapılması gereken en mantık işin tüp bebek olduğu tavsiye edildi. İstanbul’da yaşıyoruz bir çok merkezle ön görüşmeler yaptık ve çoğu pgt nin bir diğer yöntemi olan maliyet olarak daha uygun olan fish tekniğini (bir çok kişi adını bilmiyor pgt diyor bu yönteme) önerdi. sadece sorunlu iki kromozoma baksak yeterli olur dediler ancak tesadüf merkez sormak için aradığımız Antalya’daki bir kadın doğum uzmanı kısa bir süre Semra hanımın ekibinde tüp bebek eğitimi aldığını ve başka hiç bir merkezi düşünmeden direkt oraya gitmem gerektiğini söyledi özellikle laboratuvarının çok iyi olduğunu bizim rahatsızlık için bunun öneminden bahsetti. Çok uzatmayım.. biz de onu dinledik ve Memorialda başladık. Burası embriyo fish yapmıyor sadece NGS yapıyordu ve maliyetliydi ancak tüm kromozomlara bakılması tabiki daha iyi olmalıydı ki bu yöntemi tercih ediyorlardı. Yumurtalarım iğneye aynı tepkiyi vermiyordu eşit büyümediler sonunda sadece 3embriyo oluştu. Çok azdı bizim için bu..
Çünkü genetik oranı olarak 8de 1ihtimal demişti diğer merkezler ee 3te kaç olacaktı ki?? Ancak oldu şükürler olsun 1tane transfere uygun embriyo bulunmuştu.. ve o tek embriyo bana tutunmuştu..
peki diğer 2si translokasyonlu muydu merak ettim raporu inceledim. Biri daha translokasyonlu değildi bizdeki sorunlu kromozomlar normal yazıyordu ancak farklı beşe yakın kromozomda trizomi vardı. Eee diğer ünlü merkezlerde yaptırmış olsaydım bu embriyoyu sağlıklı diye transfer edeceklerdi tabi tutunmayacaktı sonra neden oldu bilinmiyor denilecekti.. bir kez daha bu yöntemi ve bu merkezi seçtiğim için şükrettim.
Dün itibariyle merkezle ilişkim kalmadı kalp atışını duyduk 6+6 olduk şükürler olsun umarım devamı gelir. İLK DENEME TEK EMBRİYO TEK UMUT. Ben burada okurken ilk denemede olumlu yok kimse yazmamış diye günlerce üzülmüştüm. Şimdi ben yazmak istedim umut olmak istedim. Kucağıma alabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik ilk denemem de zor bir rahatsızlıkla olumlu sonucu aldık. Darısı isteyen tüüümmm arkadaşlara. Dualarıma mutlaka ekliyorum herkesi tüm çocuk isteyenleri.
Doktorum umut bey transferi yapan doktor yücel bey. Sizin olduğu kadar Bizim için de çok çok kıymetli embriyonuz demişti Semra hanım. Dondurulmuş yok tekrar başa dönsek bu embriyoyu yakalayamayabiliriz vs.. inşallah hepimiz bu denemelerimizde mutlu sona ulaşırız herkesin güzel haberler alması dileğiyle.
Ben her yumurta takibine gittiğimde kan verdim nasıl almadilar şaşırdım. Günseli hanima bir kez muayene oldum ve opumuda o yapti ne sorduysamda guzel cevapladi neden elektiriginiz tutmadi anlamadim ama kan işi aklıma takıldı ilac dozu bile her gun kan sonucuna gore mesaj ile yazılıyor garip gercektenBugün Günseli hanımla kontrolüm vardı. Yumurta sayımı sordum. Yeterli sayıda dedi. Onu bile söylemedi. İlk gün kan verdim onun dışında hiç kan alinmadi benden. Okadar hormon yiyoruz. Mtlaka değişiklik olmuştur. Sanırım sorularımdan ve bildiğim şeyleri duymaktan rahatsız oldu.
Yarın tekrar çağırdılar.. yücel beyden mi randevu alsam acaba. Ne diyosunuz kızlar.
Onu bilmiyorum cnm. Ben gonul hanima sormustum 80 e kadar basliyoruz diye soylemisti.Yücel bey E2 değerim 165 Ken başladı amabilgim yoktu, peki tedaviye başlandığı zaman olumsuz etkisi ne? yumurtanın kalitesi ile ilgili mi ne üzerine etkisi var?
Amiin canim.Allah razı olsun biraz olsun rahatlattin beni ,umut verdin.burdaki arkadaşlar hep umut oluyorsunuz bana.bizi bizden başka anlayan olamaz zaten.Hep dua ediyorum zaten canım. Inanın her duamda sizleri de katıyorum. Allahım diyorum benim gibi evlat isteyen bütün kadınlara ve kadinlar klubundeki arkadaşlarıma hayırlısıyla evlat nasip et diyorum. Allah hepimizin duasını kabul etsin kardeşlerim. Bizlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?