Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amiiin inşallah canım benim nasıl içim rahatlıyor ya iyiki var burası gerçekten

Her seferinde kan verdim ben bilemiyorum pkos olmamla alakasi varmı bilmiyorum ama genelde burada herkes kan verdik her seferinde dediler. Melih bey benim opumu o yapacakti aslında genelde o yapiyormus zaten ama ben bayan istedigim icin gunseli hanimi istedim. Ama hemsire işin ehli melih beydir demişti iciniz rahat olsun. Damar yolu acmadan korkmayın kan vermek gibi birsey. Diger islemleri anestezi altinda yaptiklari icin hic hissetmiyorsun zaten hic kafana takma oraları

evet evet pcos ile alakalı olabilir, seni daha hassas takip etmek istemişlerdir.
kan verirken de zorlanan manyağın biri olduğum için opu ile ilgili tek kaygım damar yolu: ) çok teşekkür ederim: )

Benimkini melih bey yapmıstı cok fazla yumurtam olmasına ve ohss rıskım olmasına ragmen hıc sorun yasamadım ağrı çekmedim cok memnun kalmıstım içiniz rahat olsun. Dmar yolu actıktan sonra zaten dırek uyutuyolar odada gozunuzu acıyosunuz korkucak bısey yok merak etmeyın ki ben transferi bile anestezili yaptıran bırı olarak bunları soyluyorum

maşallah, benimki de öyle rahat geçer umarım: ) ya transferde iğne olmadığı için benim için sorun yok: )
uyanınca serum filan takıyorlar mı? bir de, hastaneye yatar gibi pijama mı götürmeliyim, eşofman mı, ne giyeyim ne edeyim sizce?

evet evet pcos ile alakalı olabilir, seni daha hassas takip etmek istemişlerdir.
kan verirken de zorlanan manyağın biri olduğum için opu ile ilgili tek kaygım damar yolu: ) çok teşekkür ederim: )
Rica ederim.. sonuca odaklan bosver insallah guzel yumoslar guzel embriyolar olsun ve tutunsun..

Benim uyaninca biraz ağrım olmustu adet sancısı gibi birde şişlik. Odaya çıkınca serum bağladılar ağrın hafiflesin dediler rutin yapiliyormu herkese bilmiyorum. Zaten ameliyat önlüğü giyiyorsun ve taburcu olurken çıkarıyorsun ne giyersen giy hastaneye giderken önemli degil

Okadar mutlu oldumki anlatamam. Allahım inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu genetik işi okadar zorki ben de senle aynı durumdayım eşimin 2 kromozomunda translokasyon var. Benim de pgt den tek embriyom sağlıklı geldi. Biri de mozaik ama mozaiklik oranı yüksek olduğu için transfere uygun değil. tek embryomuntransfer oldum bebeğim gelişti ancak kalp atısı oluşmadı ve pzt kürtaj oldum biz de çok araştırdık memorial genetk bölümü ve labları gerçekten uzman. Bu tarz rahatsızlıkları olanlar içi rahat tercih edebilirler. Şimdi içim huzursuz pgt den sağlıklı dendiği halde neden bebeğim gelişmedi acaba kromozomlarında problem mi var yine de

Çoook tebrik ederim. Ben de çok yazamıyorum ama genelde okuyorum bu sayfayı, hikayenizi de biliyordum. O yüzden adınıza ayrı bir sevindim. İnşallah sağlıkla ilerler Ben de zor bir hasta olduğum için pozitifi de toplamda 5.denemede gördüğüm için hep bir sorun çıkabilir diye ihtiyatlı yaklaşmıştım, tam sevinmekte zorlanmıştım. Ama şimdi 35haftalık oldum, gün sayıyoruz doğum için Daha önce de bu sayfada umut olsun diye paylamıştım, şimdi de bu vesileyle yazmış olayım. (Bende de sorun rezerv azlığıydı, dış merkezde yapılan tedavi yumurta elde edilemedi bile. Memorialda ise 3 tedavide de her birinde tek bir yumurta ondan da tek bir embriyo elde edildi Sonuncusu tuttu ve şimdilik sağlıkla ilerledi herşey çok şükür )
Sayfaları her okuduğumda içimden diliyorum, tüm isteyenlere dua ediyorum. İnşallah en uygun zamanda yavrunuza kavuşacaksınız Ben de umarım sağlıkla kucağıma alırım İyi akşamlar, sevgiler

Sizi çok iyi anlıyorum. Allah size de nasip etsin inşallah bu güzel hissi.

O kadar sevindim ve bu haber o kadar iyi geldi ki: ) Çoook güzel ömürleriniz olsun yavrunuzla beraber: )
Cok teşekkür ederim, inşallah

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucaginiza alın bebeğinizi. Darısı bizlerin başına
Cok teşekkür ederim, inşallah. Darısı başınıza inşallah

Evet serum takılıyor bence pijamaya falan gerek yok amelıyat onlüğü ıle yatıyosunuz zaten ama elbıse falan gıbı alt tarafı rahat seyler gıyebılırısınız sıkmasın sızı eve donerken die bol embrıyolarınız olsun inş.

Hayırlı haberler al inşallah canım
Evet çıktım. Ya keşke en başından yücel beye gelseymisim. Yine sizle devam edebilir miyiz dedim. Ama süreciniz bitmiş dedi.
Transferi o yapacak inşallah.
Yaklaşık 10 tane büyük. 10tane küçük yumurtam varmış. Küçük olanlar ilaçlara tepki vermemiş çok. Dozdan dolayı mi dedim. Bazi yumurtalar böyle olir dedi. Bnce dozumu az verdi bı onceki Dr.
Neyse. Bunlar bizim için yeterli zaten dedi.
Çok pozitif bı adam. Sorduğum sorulara uzun uzun cevaplar verdi.
Buraya yeni baslayacaklara yazayirum. Mtlaka yücel beyden randevu alın.

Bana gonal f 450 verdi dozunu da bildirecekler Sana kaç doz vermişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…