Merhaba, 5.gun embriosu 5aa kaliteydiPeki şimdiki gebeliğin embriyo kalitesi neydi
2 kürtaj sonrası yapışıklık olmuştu o sebeple oldum. Transferden hemen önce yapmak istiyorlar nedense öncesi yapılmıyor.Enemm.. Sağol iyi oldu, kendimi ona göre hazırlarım:) sen niye histeroskopi olmuştun Feryam?
Bende olmuştum histereskopi ocak ayında semra hanım ile umut bey girdiler.Aaa histeroskopiyi hep Semra hanım yapacak diye düşünüyordum: ) Bana da yapılacak, rahmim y şeklinde.. Yücel bey de yapıyor mu histeroskopi bilginiz var mı?
Benim ikisine de Semra hoca ve Umut bey girdiBende olmuştum histereskopi ocak ayında semra hanım ile umut bey girdiler.
Benim ikisine de Semra hoca ve Umut bey girdi.Aaa histeroskopiyi hep Semra hanım yapacak diye düşünüyordum: ) Bana da yapılacak, rahmim y şeklinde.. Yücel bey de yapıyor mu histeroskopi bilginiz var mı?
Hoşgeldin.Yeni başlayan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel sağlıklı yumurtalarınız oluşur. Güzel embriyoya dönüşür. Kısmetse bende hafta baş başlayacağım.
Geçtiğimiz çarşamba için semra hanım ve yücel bey den randevu almıştım. Sonradan mesaj geldi yücel bey izinliymiş umut bey geldi. Umut bey çok sessiz birisi olumlu olumsuz görüşleri olanlar paylaşabilir mi? Birdaki adetim de başlıyacağım. Ozaman aradığımda tekrar seçme dr seçme şansım olır mu??Benim ikisine de Semra hoca ve Umut bey girdi.
Umut beyi bilmiyorum. Yorumlarda çok konuşmayan ama iyi bı Dr olduğunu okudum.Geçtiğimiz çarşamba için semra hanım ve yücel bey den randevu almıştım. Sonradan mesaj geldi yücel bey izinliymiş umut bey geldi. Umut bey çok sessiz birisi olumlu olumsuz görüşleri olanlar paylaşabilir mi? Birdaki adetim de başlıyacağım. Ozaman aradığımda tekrar seçme dr seçme şansım olır mu??
Canım tüp bebekte sağlıklı olsa da tutunma ihtimalini yüzde yüz demiyorlar malesef ngs ile incelendiği için kromozomal bir problem yoktur onu düşünme. Tanı belli tedavi belli sabredip yılmamak gerek olacak inşallaahhh lütfen moralini yüksek tut ve yeni tedavine odaklanOkadar mutlu oldumki anlatamam. Allahım inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu genetik işi okadar zorki ben de senle aynı durumdayım eşimin 2 kromozomunda translokasyon var. Benim de pgt den tek embriyom sağlıklı geldi. Biri de mozaik ama mozaiklik oranı yüksek olduğu için transfere uygun değil. tek embryomuntransfer oldum bebeğim gelişti ancak kalp atısı oluşmadı ve pzt kürtaj oldum biz de çok araştırdık memorial genetk bölümü ve labları gerçekten uzman. Bu tarz rahatsızlıkları olanlar içi rahat tercih edebilirler. Şimdi içim huzursuz pgt den sağlıklı dendiği halde neden bebeğim gelişmedi acaba kromozomlarında problem mi var yine de
Daha once nerelerde tedavi görüştünüz?Evet 7 senelik tüp bebek maceram selma hanım ve yücel beyle son buldu şimdi kızıma kardeş istiyoruz.nasipse tabiki.dondurulmuşlarla.
Size tavsiyem rahat ol.erkek kısmını labaratuara bırak kafanıza takmayın o kısmı memorial de.sen de kendini rahatlatmak için bir uğraş bul.ekibe güven.ben çok uğraştım ama sağolsunlar son tedavimde doğol yolla bile bu kadar kolay olamazdı.
Umut bey baştan soğuk sessiz gibi görünür ama tanıdıkça ısınırsınız o da açılır. Yücel bey ve Umut bey arasında randevularım dönmüştü. Umut bey titizdir. Yücel bey daha sempatik geliyor insanlara ikisi de iyi dikkatli sorulara cevap verirler.Geçtiğimiz çarşamba için semra hanım ve yücel bey den randevu almıştım. Sonradan mesaj geldi yücel bey izinliymiş umut bey geldi. Umut bey çok sessiz birisi olumlu olumsuz görüşleri olanlar paylaşabilir mi? Birdaki adetim de başlıyacağım. Ozaman aradığımda tekrar seçme dr seçme şansım olır mu??
Evet canım ben de öylr yapmaya calısıyorum artık. Bizlerin durumunda sabır en önemli şeyCanım tüp bebekte sağlıklı olsa da tutunma ihtimalini yüzde yüz demiyorlar malesef ngs ile incelendiği için kromozomal bir problem yoktur onu düşünme. Tanı belli tedavi belli sabredip yılmamak gerek olacak inşallaahhh lütfen moralini yüksek tut ve yeni tedavine odaklan
Hoş buldum. Evet önceden görüşmüştüm. Yücel beyle başladık.Hoşgeldin.
Kimle başlayacaksın görüştün mu.
İnşallah hepimiz dualarınımiza kavusuruz
Bence ikinci gün basla. Doktoru bekleme. İkinci görüşmende istediğin doktoruna alırsın. Tedavin bir gun bile olsa geç başlamasın.Günaydın, p.tesi reglimin 2.günü. Ama doktorum izinliymiş. 3.günü varmış. Ne yapayım bilemedim. Ya doktor kabul ederse 3.güne randevu alıcam. Hayır derse 2. Güne başka doktor ve Semra hanımla randevu alıcam. Sizce ne yapmalayım. 3. Günü başlanıyor mu?
Bide covid testi istediler. Ben yumurta toplama günü yapılıyor diye okumuştum. Hiç bilgi verilmedi.
Yarın başlıyoruz.hayırlısı olsun artık.Bence ikinci gün basla. Doktoru bekleme. İkinci görüşmende istediğin doktoruna alırsın. Tedavin bir gun bile olsa geç başlamasın.
Covid testini tedaviye başlamadan önce istiyorlar.
Bı istek formu veriyolar. Biz devlet Hastanesi'nde yaptırdık. Malum birde ona 700lira vermemek icin. Eğer embiryo dondurulursa tedaviye ara verildiği için tekrar istiyorlar transfer öncesi
Hayırlısı olsun hakkimizda.Yarın başlıyoruz.hayırlısı olsun artık.
Hayırlısı olsun hakkimizda.
Yarın benimde yumurtalarim toplanacak
[/QUOT
Sağlıklı yumurtaların olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?