Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim ikisine de Semra hoca ve Umut bey girdi.
Geçtiğimiz çarşamba için semra hanım ve yücel bey den randevu almıştım. Sonradan mesaj geldi yücel bey izinliymiş umut bey geldi. Umut bey çok sessiz birisi olumlu olumsuz görüşleri olanlar paylaşabilir mi? Birdaki adetim de başlıyacağım. Ozaman aradığımda tekrar seçme dr seçme şansım olır mu??

Umut beyi bilmiyorum. Yorumlarda çok konuşmayan ama iyi bı Dr olduğunu okudum.
Ama bn senin yerinde olsam yücel Bey'le görüşürüm. Her aşamada Dr degistirebilirsin. Ben bugün görüştüm kendisiyle ilk kez. Ama en baştan onla.devam.etmek isterdim.
Yine de karar senin tabiki.
Yücel bey her soruya detaylı cvp veriyor. Sakin. Ve.pozitif.

Canım tüp bebekte sağlıklı olsa da tutunma ihtimalini yüzde yüz demiyorlar malesef ngs ile incelendiği için kromozomal bir problem yoktur onu düşünme. Tanı belli tedavi belli sabredip yılmamak gerek olacak inşallaahhh lütfen moralini yüksek tut ve yeni tedavine odaklan

Daha once nerelerde tedavi görüştünüz?

Umut bey baştan soğuk sessiz gibi görünür ama tanıdıkça ısınırsınız o da açılır. Yücel bey ve Umut bey arasında randevularım dönmüştü. Umut bey titizdir. Yücel bey daha sempatik geliyor insanlara ikisi de iyi dikkatli sorulara cevap verirler.

Evet canım ben de öylr yapmaya calısıyorum artık. Bizlerin durumunda sabır en önemli şey

Günaydın, p.tesi reglimin 2.günü. Ama doktorum izinliymiş. 3.günü varmış. Ne yapayım bilemedim. Ya doktor kabul ederse 3.güne randevu alıcam. Hayır derse 2. Güne başka doktor ve Semra hanımla randevu alıcam. Sizce ne yapmalayım. 3. Günü başlanıyor mu?
Bide covid testi istediler. Ben yumurta toplama günü yapılıyor diye okumuştum. Hiç bilgi verilmedi.

Bence ikinci gün basla. Doktoru bekleme. İkinci görüşmende istediğin doktoruna alırsın. Tedavin bir gun bile olsa geç başlamasın.
Covid testini tedaviye başlamadan önce istiyorlar.
Bı istek formu veriyolar. Biz devlet Hastanesi'nde yaptırdık. Malum birde ona 700lira vermemek icin. Eğer embiryo dondurulursa tedaviye ara verildiği için tekrar istiyorlar transfer öncesi

Yarın başlıyoruz.hayırlısı olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…