Kuzum maşallah yumurtalarına:)Evet çıktım. Ya keşke en başından yücel beye gelseymisim. Yine sizle devam edebilir miyiz dedim. Ama süreciniz bitmiş dedi.
Transferi o yapacak inşallah.
Yaklaşık 10 tane büyük. 10tane küçük yumurtam varmış. Küçük olanlar ilaçlara tepki vermemiş çok. Dozdan dolayı mi dedim. Bazi yumurtalar böyle olir dedi. Bnce dozumu az verdi bı onceki Dr.
Neyse. Bunlar bizim için yeterli zaten dedi.
Çok pozitif bı adam. Sorduğum sorulara uzun uzun cevaplar verdi.
Buraya yeni baslayacaklara yazayirum. Mtlaka yücel beyden randevu alın.
Geçmiş olsun. Eninde sonunda olacak, istediğinize kavuşacaksınız, bu da geçecek..Okadar mutlu oldumki anlatamam. Allahım inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu genetik işi okadar zorki ben de senle aynı durumdayım eşimin 2 kromozomunda translokasyon var. Benim de pgt den tek embriyom sağlıklı geldi. Biri de mozaik ama mozaiklik oranı yüksek olduğu için transfere uygun değil. tek embryomuntransfer oldum bebeğim gelişti ancak kalp atısı oluşmadı ve pzt kürtaj oldum biz de çok araştırdık memorial genetk bölümü ve labları gerçekten uzman. Bu tarz rahatsızlıkları olanlar içi rahat tercih edebilirler. Şimdi içim huzursuz pgt den sağlıklı dendiği halde neden bebeğim gelişmedi acaba kromozomlarında problem mi var yine de
Amin. Zaten o düşünce güç veriyorGeçmiş olsun. Eninde sonunda olacak, istediğinize kavuşacaksınız, bu da geçecek..
Düzeltiyorum canım gonal f 450 dozum 300Ben Gonal F 350 ile başladım, 412,5 a kadar çıktı dozum, sadece son gün tekrar 350 oldu.
Bana folikasit ve eşimle ikimize antibiyotik verdiDüzeltiyorum canım gonal f 450 dozum 300
Evet evet bize de:)Bana folikasit ve eşimle ikimize antibiyotik verdi
Benim 5 opumada girdi. İşinde iyi hiç sorun yaşamadım. Damar yolunu ilk opu hariç anestesi uzmanları aldı ve maalesef elleri biraz ağırdı. Umarım düzelmiştir.Ben bir ilk gün verdim kan, sonra 9. güne kadar vermedim. Sonra 9-10-11 her gün aldılar sağolsunlar: )
Bir şey soracağım, benim yumurta toplama işlemimi Melih bey diye biri yapacakmış. Yücel bey yapmayacakmış opuyu ama transferime o girecek inşallah vakti geldiğinde. Ben Melih beyin adını ilk defa duydum da, tanıyan bilen var mı: )
Bir de, opu öncesi kandır, damar yolu açmadır, katater takmadır bunlar beni en korkutan aşamalar, nasıl geçti sizlerin: )
Canım buyuklu küçüklü olduğu için. Küçükler işimizi görmez sdece buyukleri toplarız dedi. Oda 8 tane. İnşallah kaliteli olur tabiKuzum maşallah yumurtalarına:)
umarım: ) damar yolunu açıp hemen uyutuyorlarsa sorun yok da öyle damar yoluyla bekletirlerse koridorlarda ağlayan 40 yaşında bir kadın görebilirsiniz.Benim 5 opumada girdi. İşinde iyi hiç sorun yaşamadım. Damar yolunu ilk opu hariç anestesi uzmanları aldı ve maalesef elleri biraz ağırdı. Umarım düzelmiştir.
hayırlı olsuuuuun: ) ben yarın deneyimlerimi paylaşırım, inşallah diyim tabi: )Opum belli oldu. Akşam catlatma iğnesi ve pazartesi sabah opu
İnşallah canim.hayırlı olsuuuuun: ) ben yarın deneyimlerimi paylaşırım, inşallah diyim tabi: )
Tabi tabi, bizimkilere pgt yapılacak ve dondurulacak diye konuştuk, embriyo oluşma aşamasında farklı bir durum olmazsa.. Hatta bana histeroskopi de yapılacak büyük ihtimal.. Transfere daha çook yolum var benim..İnşallah canim.
Bnde bı gün arkandan geliyorim.
Bu arada yücel bey seninkileri dondurup sonra transfer edicez dedi. Sana dedi mi. Yani bn bu ay trasfer olmayacağım.
Ozaman bizim transfer aynı zamana denk gelebilirTabi tabi, bizimkilere pgt yapılacak ve dondurulacak diye konuştuk, embriyo oluşma aşamasında farklı bir durum olmazsa.. Hatta bana histeroskopi de yapılacak büyük ihtimal.. Transfere daha çook yolum var benim..
2-3 max 5 dk içinde iyi uykular diyorlar ancak histeroskopi gibi Semra hocanın gireceği ameliyatlarda bayağı bekliyorsunuz hatta benim histeroskopi ameliyatında beklemekten wc ihtiyacım oldu sonda takmışlardıumarım: ) damar yolunu açıp hemen uyutuyorlarsa sorun yok da öyle damar yoluyla bekletirlerse koridorlarda ağlayan 40 yaşında bir kadın görebilirsiniz.
İnşallah çok güzel geçer arkadaşım Allah yardımcımız olsunOpum belli oldu. Akşam catlatma iğnesi ve pazartesi sabah opu
Enemm.. Sağol iyi oldu, kendimi ona göre hazırlarım:) sen niye histeroskopi olmuştun Feryam?2-3 max 5 dk içinde iyi uykular diyorlar ancak histeroskopi gibi Semra hocanın gireceği ameliyatlarda bayağı bekliyorsunuz hatta benim histeroskopi ameliyatında beklemekten wc ihtiyacım oldu sonda takmışlardı
Benimde midem agrimisti bı kaç saat. Ama.gecti. geçer canım merak etme. Ne de olsa iki ilaç ağır gelmistirArkadaşlar eşle birlikte verilen antibiyotiği içtikten sonra yan etki oldu mu acaba sizde? Bize iki kutu verdi birini eşim diğerini ben içtim iki tane vardı içinde aynı anda ikisini içtik. Ama sanki onu içtikten sonra karnım da ağrı olmaya başladı
Midemi ağrıtmadı da bulandırdı canım inşallah geçerBenimde midem agrimisti bı kaç saat. Ama.gecti. geçer canım merak etme. Ne de olsa iki ilaç ağır gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?