Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kuzum maşallah yumurtalarına:)

Geçmiş olsun. Eninde sonunda olacak, istediğinize kavuşacaksınız, bu da geçecek..

Benim 5 opumada girdi. İşinde iyi hiç sorun yaşamadım. Damar yolunu ilk opu hariç anestesi uzmanları aldı ve maalesef elleri biraz ağırdı. Umarım düzelmiştir.

Benim 5 opumada girdi. İşinde iyi hiç sorun yaşamadım. Damar yolunu ilk opu hariç anestesi uzmanları aldı ve maalesef elleri biraz ağırdı. Umarım düzelmiştir.
umarım: ) damar yolunu açıp hemen uyutuyorlarsa sorun yok da öyle damar yoluyla bekletirlerse koridorlarda ağlayan 40 yaşında bir kadın görebilirsiniz.

İnşallah canim.
Bnde bı gün arkandan geliyorim.
Bu arada yücel bey seninkileri dondurup sonra transfer edicez dedi. Sana dedi mi. Yani bn bu ay trasfer olmayacağım.
Tabi tabi, bizimkilere pgt yapılacak ve dondurulacak diye konuştuk, embriyo oluşma aşamasında farklı bir durum olmazsa.. Hatta bana histeroskopi de yapılacak büyük ihtimal.. Transfere daha çook yolum var benim..

umarım: ) damar yolunu açıp hemen uyutuyorlarsa sorun yok da öyle damar yoluyla bekletirlerse koridorlarda ağlayan 40 yaşında bir kadın görebilirsiniz.
2-3 max 5 dk içinde iyi uykular diyorlar ancak histeroskopi gibi Semra hocanın gireceği ameliyatlarda bayağı bekliyorsunuz hatta benim histeroskopi ameliyatında beklemekten wc ihtiyacım oldu sonda takmışlardı

2-3 max 5 dk içinde iyi uykular diyorlar ancak histeroskopi gibi Semra hocanın gireceği ameliyatlarda bayağı bekliyorsunuz hatta benim histeroskopi ameliyatında beklemekten wc ihtiyacım oldu sonda takmışlardı
Enemm.. Sağol iyi oldu, kendimi ona göre hazırlarım:) sen niye histeroskopi olmuştun Feryam?

Arkadaşlar eşle birlikte verilen antibiyotiği içtikten sonra yan etki oldu mu acaba sizde? Bize iki kutu verdi birini eşim diğerini ben içtim iki tane vardı içinde aynı anda ikisini içtik. Ama sanki onu içtikten sonra karnım da ağrı olmaya başladı

Benimde midem agrimisti bı kaç saat. Ama.gecti. geçer canım merak etme. Ne de olsa iki ilaç ağır gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…