Cennetbahçem, iyiyim. 8.30 gibi gittik, ödemenin kalanını yaptık. sonra odaya çıktık. gerçekten oda çok güzel. 11.15de olacalkı benim opu, tam 36 saat o zaman doluyordu çatlatma iğnesinden sonra. temiz önlüğü giydim , uzandım rahatlayayım diye. eşim örnek vermeye gitti. 10.45 gibi gelip odadan aldılar, gerek yok desem de tekerlekli sandalyeyle.. sonra 2. kata götürdüler, orada önce hasta bekleme odasında bekledim, gelip bilgi verdiler, form doldurdular. en son içeriye, ameliyathaneye geçirdiler, eşlik eden hemşire çok tatlıydı. melih bey kendini tanıttı, sonra ultrasonla baktı. ben iğnedir-damar yoludur hoşlanmadığımı söyledim. tatlı yaklaştılar. kolumu uzattım, taktılar. hiç acımadı. uyandığımda ameliyathanenin önünde sedyedeydim. yukarı odaya çıkardılar sedyeyle, melih bey de asansöre bindi bilgi verdi. hiçbiri çatlamadan topladık dedi. 4 tane: ) olsun. odaya da gelip bilgi verdi. kasıklarım dün geceden beri ağrıyordu, opudan sonra da o ağrısının 10 katı filan bir ağrı. ağrı kesici yapmışlar zaten be uyanmadan. azaldı ağrı. sonra kahvaltı geldi, yumuldum. çünkü önceki geceden beri bişey yiyip içmemiştim. öyle keyfimiz yerinde odada duruyorduk, hemşire geldi, çişinizi yaptınız mı diye sordu. no dedim: ) kalktım yürüdüm biraz, sonra tuvalet, sonra çıkış: ) giderken elbise giymiştim, çıkarken götürdüğüm temiz eşofmanı giydim. bunu da atlattık. evdeyim, gelince biraz uyudum iyi geldi. kanamam yok, yine kontrol edicem. çamaşırda minik lekelenmeler vardı. onlar normalmiş. 4 yumurtam güzel enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyor orada: ) inşallah hepsi döllenir.. ayrıntılı anlattım merak edenlere: ) çok sevgiler herkese: )
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız. Geçmiş olsunCennetbahçem, iyiyim. 8.30 gibi gittik, ödemenin kalanını yaptık. sonra odaya çıktık. gerçekten oda çok güzel. 11.15de olacalkı benim opu, tam 36 saat o zaman doluyordu çatlatma iğnesinden sonra. temiz önlüğü giydim , uzandım rahatlayayım diye. eşim örnek vermeye gitti. 10.45 gibi gelip odadan aldılar, gerek yok desem de tekerlekli sandalyeyle.. sonra 2. kata götürdüler, orada önce hasta bekleme odasında bekledim, gelip bilgi verdiler, form doldurdular. en son içeriye, ameliyathaneye geçirdiler, eşlik eden hemşire çok tatlıydı. melih bey kendini tanıttı, sonra ultrasonla baktı. ben iğnedir-damar yoludur hoşlanmadığımı söyledim. tatlı yaklaştılar. kolumu uzattım, taktılar. hiç acımadı. uyandığımda ameliyathanenin önünde sedyedeydim. yukarı odaya çıkardılar sedyeyle, melih bey de asansöre bindi bilgi verdi. hiçbiri çatlamadan topladık dedi. 4 tane: ) olsun. odaya da gelip bilgi verdi. kasıklarım dün geceden beri ağrıyordu, opudan sonra da o ağrısının 10 katı filan bir ağrı. ağrı kesici yapmışlar zaten be uyanmadan. azaldı ağrı. sonra kahvaltı geldi, yumuldum. çünkü önceki geceden beri bişey yiyip içmemiştim. öyle keyfimiz yerinde odada duruyorduk, hemşire geldi, çişinizi yaptınız mı diye sordu. no dedim: ) kalktım yürüdüm biraz, sonra tuvalet, sonra çıkış: ) giderken elbise giymiştim, çıkarken götürdüğüm temiz eşofmanı giydim. bunu da atlattık. evdeyim, gelince biraz uyudum iyi geldi. kanamam yok, yine kontrol edicem. çamaşırda minik lekelenmeler vardı. onlar normalmiş. 4 yumurtam güzel enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyor orada: ) inşallah hepsi döllenir.. ayrıntılı anlattım merak edenlere: ) çok sevgiler herkese: )
* bu arada, dondurulacak olsa da, taze transfere hazırlanıyor gibi ilaçlar verdiler. pgt'ye giderse ilaçları kesicekmişim.
İnşallah güzel haberler alırsın canım hakkımızda hayırlısı olsunCennetbahçem, iyiyim. 8.30 gibi gittik, ödemenin kalanını yaptık. sonra odaya çıktık. gerçekten oda çok güzel. 11.15de olacalkı benim opu, tam 36 saat o zaman doluyordu çatlatma iğnesinden sonra. temiz önlüğü giydim , uzandım rahatlayayım diye. eşim örnek vermeye gitti. 10.45 gibi gelip odadan aldılar, gerek yok desem de tekerlekli sandalyeyle.. sonra 2. kata götürdüler, orada önce hasta bekleme odasında bekledim, gelip bilgi verdiler, form doldurdular. en son içeriye, ameliyathaneye geçirdiler, eşlik eden hemşire çok tatlıydı. melih bey kendini tanıttı, sonra ultrasonla baktı. ben iğnedir-damar yoludur hoşlanmadığımı söyledim. tatlı yaklaştılar. kolumu uzattım, taktılar. hiç acımadı. uyandığımda ameliyathanenin önünde sedyedeydim. yukarı odaya çıkardılar sedyeyle, melih bey de asansöre bindi bilgi verdi. hiçbiri çatlamadan topladık dedi. 4 tane: ) olsun. odaya da gelip bilgi verdi. kasıklarım dün geceden beri ağrıyordu, opudan sonra da o ağrısının 10 katı filan bir ağrı. ağrı kesici yapmışlar zaten be uyanmadan. azaldı ağrı. sonra kahvaltı geldi, yumuldum. çünkü önceki geceden beri bişey yiyip içmemiştim. öyle keyfimiz yerinde odada duruyorduk, hemşire geldi, çişinizi yaptınız mı diye sordu. no dedim: ) kalktım yürüdüm biraz, sonra tuvalet, sonra çıkış: ) giderken elbise giymiştim, çıkarken götürdüğüm temiz eşofmanı giydim. bunu da atlattık. evdeyim, gelince biraz uyudum iyi geldi. kanamam yok, yine kontrol edicem. çamaşırda minik lekelenmeler vardı. onlar normalmiş. 4 yumurtam güzel enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyor orada: ) inşallah hepsi döllenir.. ayrıntılı anlattım merak edenlere: ) çok sevgiler herkese: )
* bu arada, dondurulacak olsa da, taze transfere hazırlanıyor gibi ilaçlar verdiler. pgt'ye giderse ilaçları kesicekmişim.
Maşallah. Hepsi dollensin ve güzel güzel bebiş olsun insallahCennetbahçem, iyiyim. 8.30 gibi gittik, ödemenin kalanını yaptık. sonra odaya çıktık. gerçekten oda çok güzel. 11.15de olacalkı benim opu, tam 36 saat o zaman doluyordu çatlatma iğnesinden sonra. temiz önlüğü giydim , uzandım rahatlayayım diye. eşim örnek vermeye gitti. 10.45 gibi gelip odadan aldılar, gerek yok desem de tekerlekli sandalyeyle.. sonra 2. kata götürdüler, orada önce hasta bekleme odasında bekledim, gelip bilgi verdiler, form doldurdular. en son içeriye, ameliyathaneye geçirdiler, eşlik eden hemşire çok tatlıydı. melih bey kendini tanıttı, sonra ultrasonla baktı. ben iğnedir-damar yoludur hoşlanmadığımı söyledim. tatlı yaklaştılar. kolumu uzattım, taktılar. hiç acımadı. uyandığımda ameliyathanenin önünde sedyedeydim. yukarı odaya çıkardılar sedyeyle, melih bey de asansöre bindi bilgi verdi. hiçbiri çatlamadan topladık dedi. 4 tane: ) olsun. odaya da gelip bilgi verdi. kasıklarım dün geceden beri ağrıyordu, opudan sonra da o ağrısının 10 katı filan bir ağrı. ağrı kesici yapmışlar zaten be uyanmadan. azaldı ağrı. sonra kahvaltı geldi, yumuldum. çünkü önceki geceden beri bişey yiyip içmemiştim. öyle keyfimiz yerinde odada duruyorduk, hemşire geldi, çişinizi yaptınız mı diye sordu. no dedim: ) kalktım yürüdüm biraz, sonra tuvalet, sonra çıkış: ) giderken elbise giymiştim, çıkarken götürdüğüm temiz eşofmanı giydim. bunu da atlattık. evdeyim, gelince biraz uyudum iyi geldi. kanamam yok, yine kontrol edicem. çamaşırda minik lekelenmeler vardı. onlar normalmiş. 4 yumurtam güzel enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyor orada: ) inşallah hepsi döllenir.. ayrıntılı anlattım merak edenlere: ) çok sevgiler herkese: )
sağol canım, sağolun hepiniz..Maşallah. Hepsi dollensin ve güzel güzel bebiş olsun insallah
sperm konusu bu açıdan pgt ile ilişkisiz: )Merhaba kızlar.. pgt konusun da doktorum bana düşün demişti çok kararsızım ne yapsam bilemedim eşimin spermi bozuk pgt yapılınca daha da kötü olur mu sanki bi kaç yorumda böle şeyler okumuştum bilgisi olan var midır
Sağol canım bi bakayım arka sayfalarasperm konusu bu açıdan pgt ile ilişkisiz: )
ben embriyolarım pgt yapılacak duruma gelirse isterim, çünkü daha dayanıklı embriyoyu pgt ile seçip onu transfer ediyorlar. dayanıksız embriyonun tutunma şansı çok düşük oluyor.
pgt yaptırarak hamile kalan memorial annelerinin deneyimlerini bekleriz: ) kesin yazmışlardır da arka sayfalarda kalmıştır, bir taramak lazım..
Bnim yarın yumurtam toplanacak hala kararsizim. Bilmiyorum açıkçası yaptırmak istemiyorum. Çünkü yaş ve geçmiş olarak riskli grupta degilsiniz kendi karariniz dedi yücel bey. Çocuğumun rızkını ona vermek istemiyorum. Ama bı taraftan da acaba diyo insan.Merhaba kızlar.. pgt konusun da doktorum bana düşün demişti çok kararsızım ne yapsam bilemedim eşimin spermi bozuk pgt yapılınca daha da kötü olur mu sanki bi kaç yorumda böle şeyler okumuştum bilgisi olan var midır
Dün akşam 23.50de oldum ignemi. Yarın 11.50de 36 saat oluyo. Beni 10da hastaneye çağırdılar.sağol canım, sağolun hepiniz..
Cennetbahçesi, iğneni kaçta vurulacaksın? Yarın da senin büyük günün, su gibi geçsin inşallah..
Bende seninle aynı duygular içerisindeyim. Doktor bize bıraktı kararsızım çok. 29 yaşındayımBnim yarın yumurtam toplanacak hala kararsizim. Bilmiyorum açıkçası yaptırmak istemiyorum. Çünkü yaş ve geçmiş olarak riskli grupta degilsiniz kendi karariniz dedi yücel bey. Çocuğumun rızkını ona vermek istemiyorum. Ama bı taraftan da acaba diyo insan.
Bozuk olan spermi bozar mı hiç bilmiyorum. Ama ona dair bişey okumadım.
Pgt için. Kadın erkek yaşı ve kromozom geçmişine bakiyolar. Yani ailede bu tarz rahatsızlık varmı diye biliyorum ben. Siz kaç yaşındasıniz
Bnde 33 yasindayim. Daha önce düşüğüm filan da olmadığı icin. İlla yaptır demediler. Neyse zten ona daha varmış. Yumurtalar toplansın dollensin. Snra bakarız ona :)Bende seninle aynı duygular içerisindeyim. Doktor bize bıraktı kararsızım çok. 29 yaşındayım
Aynen canım biraz daha zaman var karar vermek içinBnde 33 yasindayim. Daha önce düşüğüm filan da olmadığı icin. İlla yaptır demediler. Neyse zten ona daha varmış. Yumurtalar toplansın dollensin. Snra bakarız ona :)
evet evet pgt mertebesine ulaşabilirsek ödeniyor o: )Dün akşam 23.50de oldum ignemi. Yarın 11.50de 36 saat oluyo. Beni 10da hastaneye çağırdılar.
Okadar ağrım var ki. Hem karnım hem belim. Regl ağrısı gibi.
İnşallah bu ağrılarına değer bı sürü güzel yumurtam olur. Sen sirani savdin. Darısı bana :)
Bu arada pgt ücretini ne zaman odiyeceksin. Bugün ödemedin değil mi. 5.gune giderse mi soyleyecekler
Bayağı detaylı anlatmışsın valla geçen opularım gözümün önünden geçtiCennetbahçem, iyiyim. 8.30 gibi gittik, ödemenin kalanını yaptık. sonra odaya çıktık. gerçekten oda çok güzel. 11.15de olacalkı benim opu, tam 36 saat o zaman doluyordu çatlatma iğnesinden sonra. temiz önlüğü giydim , uzandım rahatlayayım diye. eşim örnek vermeye gitti. 10.45 gibi gelip odadan aldılar, gerek yok desem de tekerlekli sandalyeyle.. sonra 2. kata götürdüler, orada önce hasta bekleme odasında bekledim, gelip bilgi verdiler, form doldurdular. en son içeriye, ameliyathaneye geçirdiler, eşlik eden hemşire çok tatlıydı. melih bey kendini tanıttı, sonra ultrasonla baktı. ben iğnedir-damar yoludur hoşlanmadığımı söyledim. tatlı yaklaştılar. kolumu uzattım, taktılar. hiç acımadı. uyandığımda ameliyathanenin önünde sedyedeydim. yukarı odaya çıkardılar sedyeyle, melih bey de asansöre bindi bilgi verdi. hiçbiri çatlamadan topladık dedi. 4 tane: ) olsun. odaya da gelip bilgi verdi. kasıklarım dün geceden beri ağrıyordu, opudan sonra da o ağrısının 10 katı filan bir ağrı. ağrı kesici yapmışlar zaten be uyanmadan. azaldı ağrı. sonra kahvaltı geldi, yumuldum. çünkü önceki geceden beri bişey yiyip içmemiştim. öyle keyfimiz yerinde odada duruyorduk, hemşire geldi, çişinizi yaptınız mı diye sordu. no dedim: ) kalktım yürüdüm biraz, sonra tuvalet, sonra çıkış: ) giderken elbise giymiştim, çıkarken götürdüğüm temiz eşofmanı giydim. bunu da atlattık. evdeyim, gelince biraz uyudum iyi geldi. kanamam yok, yine kontrol edicem. çamaşırda minik lekelenmeler vardı. onlar normalmiş. 4 yumurtam güzel enerjilerinizi ve dualarınızı bekliyor orada: ) inşallah hepsi döllenir.. ayrıntılı anlattım merak edenlere: ) çok sevgiler herkese: )
çok teşekkür ederim, inşallah: )Bayağı detaylı anlatmışsın valla geçen opularım gözümün önünden geçti. Damar yolu açılırken canının acımamasına çok sevindim. Beni en çok tedirgin eden o oluyordu. 4 gayet iyi inşallah hepsi döllenir ve 5. Güne gider ngs den sağlıklı dönerler .
Evet. Snra catlatmama iğnesi vercek :) önden giden yumurtalar oluyor çünkü.Aynen canım biraz daha zaman var karar vermek için☺ Çatlatma iğnesinden sonra mu çok ağrın oldu canım. Gonalf vuruyorum kendime sonrasında başka iğne verıyor mu buna ek olarak
yine hepsi göbekten mi canımEvet. Snra catlatmama iğnesi vercek :) önden giden yumurtalar oluyor çünkü.
Hem büyütme hem çatlatma. İkisini de yapicaksin farklı zamanlarda.
Snra tüm iğneleri bırakıp sdce çatlatma iğnesi yapacaksın. Ve 36 snra toplayacaklar :)
Bnim ağrım yaklaşık 4 5 gündür var. Yumurtalar büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım
Hepsi gobusten. Bı gün sağa yapıyorsan diger gün sola yap.yine hepsi göbekten mi canım ☺ Göbekten acımadı da hiç şuan canım yanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?