Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yarın opuya gireceğim. Hemşire arayip
Oje parfüm deodorant sprey kullanmayin yarın buraya gelirken dediler. Size de mi öyle.dediler.
Neden acaba yaa
yumurtaları bedenimizden dışarı çıkarıyorlar ya, onlara zarar gelmesin diye. sanırım bir tübe alarak çıkarıyorlar ama ne olur ne olmaz onların doğal ortamları dışındaki kimyasallara maruz kalmamaları gerekiyor. araştırmadım ama çıkarımım bu.
hemşire bana demiş miydi hatırlamıyorum, zaten haftalardır minimum kokulu ürün kullanıyorum..

ameliyathaneye operasyona giren herkes için geçerli bir kuraldır bu.

Oyy yerim ben onlari ya. Yavrularım. Kurban olurum.
Bnde kimyasal diye istemediklerini düşünmüştüm ama.seninki baya mantıklı.

Hepsi gobusten. Bı gün sağa yapıyorsan diger gün sola yap.
Ayrıca iğne yerlerine bak. Üst üste yapma olur mu. Orası morarir yoksa.
Ben 2 gündür sadece sağ tarafa yapıyorum sola geçmedim daha canım bi tarafa yükleneyim sonra değer tarafa yaparım dedim İğneler hep aynı dimi inşallah diğerleride can yakmaz ay iyiki varsınız

senin canını yakmaz bence hiçbiri de, cetrotide gonal f'ye göre bir tık daha acıtabilir: ) ama vurulduktan sonra birkaç dakikaya geçiyor o minnacık sızı. çatlatma iğnesi en kolayı geldi bana, o da en sonunda bir tanecikti: )

Yok yok hepsi aynı. Acımaz. Cetridite biraz acitiyo ama birkaç dakika.

bende salı günü diğerlerine başlayacağım galiba Allahım hepimiz bebişlerimize suratla kavuşalım ilk güzel haberler sizden sonra bendem gelsin

Selam kizlar.
Opudan çıktım.
Bnde detaylı anlatayım :)
10da hastaneye geldik. Kalan ödemenizi yapıp odamıza çıktık. Bn odada hazırlanırken eşim örnek vermeye indi.
Snra beni aldılar. Operasyon yapcaklari yere götürdüler. Orda biraz bekledim. Snra elden damar yolu açıldı. Ordan transfer bekleyen bi arkadas vardı. İnşallah transferi iyi geçmiştir. Bebeği tutunur
Snra o ameliyathaneye benzeyen yere girdim. Catala yattim. Bacaklarımı iki catala bantladilar. Dr Melih Bey'le tanistim. Ve ilacı verdiler. Uyandığımda islem bitmiş koridordaydim.
Yalnız sanırım biraz erken aldılar içeri. Sizlerinde öyle değil mi.
Çünkü 23.50de ignem oldu. 11.50de opu olması gerekti. Bni odadan 11de aldılar. 11.50de işlem bitmiş odadaydim :)
Ha söylemeyi unuttum 9 yumurta toplanmis. Ama olgun olanlar dollencekmis tabiki.
Zten ultrasonda da 8tane saymıştı daha önce drum.
Hakkımızda hayırlısı. Şuan beklemedeyim.
Çok ağrım var. Alt katta yani operasyon katındaki hemşireler çok cici. Ama bu kattaki hemşire biraz suratsız.

İnşallah herşey mükemmel şekilde ilerler canım benim Ağrın için ilaç vermediler mi

İnşallah herşey mükemmel şekilde ilerler canım benim Ağrın için ilaç vermediler mi
Zten yapmışlar bn uyanirken
Öyle dediler.
Ekstra vermediler. Çok ağrım var dedim her hemşireye ama.evet biraz agricak dediler. Bn bı agrickesici yaparlar diyodum. Ama yapmadilar Azonce wc ye kalktım. Hafiflemiş Ağrımda. Regl sancısı gibi. Parol yazmışlar. Ağrım olursa onu icicem.
Benimki kesin donacak sanirim.cunku her gelen öyle dedi. 9tane toplanmış.ama bı okadar da ufak varmış. Smdi transfer olursa ohss riski var dediler.
Kasimdaki regl ile tansfer olacakmış. Günler geçmez smdi

İnşallah. Doktorum Yücel bey ama bugün yoktu. Soner bey ve Semra hanım muayene etti. Semra hanım amh değerim düşük diye havuz önerdi. Ben zaten en başından beri havuz istiyordum. Gonal f verdiler 250 3 gün sonra kontrol. Malum antibiyotik folik asit.

Hadi hayırlı olsun. Bi an önce kavusalim bebislerimize.

Güzel embriyolarin olsun inşallah canım. Evet beklemek çok zor ama aldığımız ilaçları atmak içinde güzel fırsat bence.transferden sonra nasıl beklicez o kısım daha heyecanlı :)

En güzel dileklerimiz en pozitif enerjilerimiz sana da yumurtalarına da: ) Çıkar çıkmaz yazmış, maşallah sana: )
İyisindir umarım, benim de dün ağrım çoktu. Bugün düne göre epey iyiyim. Reçetelerimiz aynı mı onu merak ettim, bir antibiyotik, bir bağışıklık baskılayıcı, bir vajinal jel ve tabi parol..

Hayırlı olsun tedavin: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…