Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gerçekten havuz mu önerdiler ben ne zaman istesem gerek yok diyorlardı. Bayağı şaşırdım. Kafa yapıları değişlti sonunda demek

Gerçekten havuz mu önerdiler ben ne zaman istesem gerek yok diyorlardı. Bayağı şaşırdım. Kafa yapıları değişlti sonunda demek
Sizin sıkıntı nedir? Benim düşük amh ve genetiğe gidecek. Yumurta az ki embriyo kaç tane olacak. O kadar embriyo ile genetiğe gidilmez ki genetik malum çok maliyetli. Mantıklı olan zaten havuz. Bende ilk gittiğimde teklif etmiştim. Gerek yok dendi. Ama baktılar yumurta az onlar teklif etti.

Benim ileri yaş, düşük amh ve genetiğe gönderilen embriyolar. Havuz olmayınca aynı regl döneminden yumurtalar ile embriyo oluşturuyor ve genetiğe gönderiliyor sağlıksız gelme olasılığı yükseliyor. Farklı regl döneminden gelen farklı yumurtalar ile sağlanan embriyolar ile sağlıklı bulma olasılığı artıyor. KK da genelde ileri yaş, düşük amh olanlar havuzla başarılı olmuş. İnşallah sizinde başarılı olur.

kızlar ya..benım adetlerım hep duzenlıdır hormon degerlerım normal yumurtlamam da oluyor ama benden 72yumurta toplandı ben pco oldugumu bu tedavının ıcınde kabullendım ultrason goruntusu ıcın hep pco gorunumlu dıyolardı ama kendımı pco olarak tanımlamıuordum ne yalan dıyeyım..bıze sebepsız dıyolardı..sızce bundanmı olmamıstır sımdı şükür kalıtelı pgt’lı embrıyolarımız var yok eger sorun buysa dıyecem ki tutunmaması ıcın sebep yoktransfer beklıyorum allahım beklemek cok zor kafamda attıgım 10dk yoktur gun ıcerısınde allahını seven tecrubelıler bana soylesınler adetlerım duzenlı yumurtlamayı yakaladık bundan oncede nasıl pco oluyorum ben??ee pco degılsem 72yumurta nasıl toplandı 72 yumurtanın 36sı olgun bununda 14ü döllendi oransal olarak az yani..bana biri açıklayabılır mı??

Arkadaşlar selam, tedavisi sürenler Allah yardımcınız olsun inşallah. Her sey gönlünüzce olsun.

Gebe kalan arkadaşlarım size bir şey soracağım. Bugun 4 hafta 3 gün oldu. Hep bir kasik agrisi var arada rahatsız ediyor. Doktor da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama insan tuhaf hissediyor ağrı oldukça. Sizlerde de boyle oldu mu?

72 nedir yaa. Kaç dakika sürdü acaba opu işlemin :)
Masallah. Ay boşver artık PCo musun kuzumm maşallah mis gibi embiroyolarim var. Sayıca cokm iki sene sonra gelir kardeş yaparsın. Oh mis. Kafanı mesgul etme bunlarla.
İnşallah hayırlısıyla tutunur bebegin.

10gun önce transfer olan ve kanda pozitifi gören arkadaşım hep regl olcakmisim gibi hissediyorum dedi. Aynı ağrı sanırım :) darisi bize

Selam, ben de pco'yum. Amh degerim 8lerde. Tabi senin kadar yumurta toplanmadi ama benim de hormonlarım normal. Düzensizlik de yok. Yani aslında sadece polikistik over görünümü. Genellikle pco lu hastalarda cok sayıda ama kalitesiz folikuller oluyor. Bu durum normal yani. Embriyolariniz olustuysa hicbir sorun yok :) Aslinda sansli grubuz denebilir. Defalarca opu olmak zorunda olan insanlar var. Allah hepimize sabır versin

Bende yarın kontrole gideceğim kızlar inşallah doktorun istediği şekildedir yumurtalar bu Araf’a eşim bugün test oldu onun sonucu çok önemli bizim için dualarınıza ihtiyacım var güzel gelsin sonuçlar yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben kızlar ya uyanınca karşılaşacağım ağrıya dayanırım inşallah. Sonra da kızıyoruö kendime bebişe kavuşmak var sonunda diye ama engel olamıyorum. Yarın güzel haberler veririm inşallah size

benım amh 2.52 idi.Ama tedavı ıcersınde amh degerımle ultrason goruntusune ınanmadılar doktoruk yücel bey’di bırkes kontrolume umut bey gırdı hemsureye sordu amh testını nerde yaptırmıslar dıye mumkun degıl dedı bu amh 7-8 cıvarı dıyor.Semra hoca da yone kontrolde amh testlerının guvenırlılıgı yok artık dıye konustuEger derdımız buysa tamam kalıtesız yumurtluyomusum dıyecem ama sebepsız daha kötü ucu bucagı olmayan sorun var sanki ..rahatlayayım dıyorum ama ılla kafamı takacak bısey buluyorum allah sabır bırazda akıl versın bana amin
hepımıze saglıklı bebişlet nasıp etsin

Ben de sanki çözülemeyecek sorunlar var gibi düşünüyordum. İnsan sanki gebelik olusunca tüm olumsuzlukları unutuyor. Takılmayın detaylara, cok düşünmeyin. Hep olumlu bakmak gerekiyor. Tup bebekteki olumsuzluklarin %40 oranında açıklanamayan kismi var, burası da genellikle psikoloji ile ilgili imis. O yuzden hep olumlu bakmak zorundayız. Ama ne kadar zor olduğunu biliyorum

Evet amh sonuclari pek güvenilir değil. Benim de 8 sözde ama o kadar fazla folikul görünmüyor. O yuzden takılmayın sadece sonuca bakin

Allah gonlune gore versin inşallah. Guzel haberlerini bekliyoruz. Opudan korkmaya gerek yok, oyle cok kuvvetli agrilar olmuyor. Benim biraz agrim olmuştu ama bi igne yaptilar 15 dk sonra geçti. 30dk sonra da yemegimi yiyip biraz dinlenip çıkmıştım. Evde de agrim olmadi hic agri kesici almadım. Gönlünü ferah tut

Biraz ağrı oluyor ama.geciyor.
Rahim filmi çektirdin mi hiç.
Onu cektirip geldiğimde de aynı ağrı olmuştu bende
Dayanilmicak bı ağrı değil. Sdce biraz yavaş hareket ediyorsun
İnşallah herşey istediğiniz gibi gider canım

Rahim filmi çekildim kuzum ama hiç agrımadı sonrasında aZcık kan gelmişti okadar

Adet döngün geçince rahatlarsın.merak etme saniyelik ve yakan bi ağrı di mi?gayet normal

Amann adet ağrısından bi farkı yok gözünüzde büyütmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…