İnşallah. Sanada geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsın.Hadi hayırlı olsun. Bi an önce kavusalim bebislerimize.
Gerçekten havuz mu önerdiler ben ne zaman istesem gerek yok diyorlardı. Bayağı şaşırdım. Kafa yapıları değişlti sonunda demekİnşallah. Doktorum Yücel bey ama bugün yoktu. Soner bey ve Semra hanım muayene etti. Semra hanım amh değerim düşük diye havuz önerdi. Ben zaten en başından beri havuz istiyordum. Gonal f verdiler 250 3 gün sonra kontrol. Malum antibiyotik folik asit.
Sizin sıkıntı nedir? Benim düşük amh ve genetiğe gidecek. Yumurta az ki embriyo kaç tane olacak. O kadar embriyo ile genetiğe gidilmez ki genetik malum çok maliyetli. Mantıklı olan zaten havuz. Bende ilk gittiğimde teklif etmiştim. Gerek yok dendi. Ama baktılar yumurta az onlar teklif etti.Gerçekten havuz mu önerdiler ben ne zaman istesem gerek yok diyorlardı. Bayağı şaşırdım. Kafa yapıları değişlti sonunda demek
Benim ileri yaş, düşük amh ve genetiğe gönderilen embriyolar. Havuz olmayınca aynı regl döneminden yumurtalar ile embriyo oluşturuyor ve genetiğe gönderiliyor sağlıksız gelme olasılığı yükseliyor. Farklı regl döneminden gelen farklı yumurtalar ile sağlanan embriyolar ile sağlıklı bulma olasılığı artıyor. KK da genelde ileri yaş, düşük amh olanlar havuzla başarılı olmuş. İnşallah sizinde başarılı olur.Sizin sıkıntı nedir? Benim düşük amh ve genetiğe gidecek. Yumurta az ki embriyo kaç tane olacak. O kadar embriyo ile genetiğe gidilmez ki genetik malum çok maliyetli. Mantıklı olan zaten havuz. Bende ilk gittiğimde teklif etmiştim. Gerek yok dendi. Ama baktılar yumurta az onlar teklif etti.
72 nedir yaa. Kaç dakika sürdü acaba opu işlemin :)kızlar ya..benım adetlerım hep duzenlıdır hormon degerlerım normal yumurtlamam da oluyor ama benden 72yumurta toplandıben pco oldugumu bu tedavının ıcınde kabullendım ultrason goruntusu ıcın hep pco gorunumlu dıyolardı ama kendımı pco olarak tanımlamıuordum ne yalan dıyeyım..bıze sebepsız dıyolardı..sızce bundanmı olmamıstır sımdı şükür kalıtelı pgt’lı embrıyolarımız var yok eger sorun buysa dıyecem ki tutunmaması ıcın sebep yok transfer beklıyorum allahım beklemek cok zor kafamda attıgım 10dk yoktur gun ıcerısınde allahını seven tecrubelıler bana soylesınler adetlerım duzenlı yumurtlamayı yakaladık bundan oncede nasıl pco oluyorum ben??ee pco degılsem 72yumurta nasıl toplandı 72 yumurtanın 36sı olgun bununda 14ü döllendi oransal olarak az yani..bana biri açıklayabılır mı??
10gun önce transfer olan ve kanda pozitifi gören arkadaşım hep regl olcakmisim gibi hissediyorum dedi. Aynı ağrı sanırım :) darisi bizeArkadaşlar selam, tedavisi sürenler Allah yardımcınız olsun inşallah. Her sey gönlünüzce olsun.
Gebe kalan arkadaşlarım size bir şey soracağım. Bugun 4 hafta 3 gün oldu. Hep bir kasik agrisi var arada rahatsız ediyor. Doktor da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama insan tuhaf hissediyor ağrı oldukça. Sizlerde de boyle oldu mu?
Evet aynen sanki geldi gelecek gibi tuhaf bir his. İnşallah darısı başına tez vakitte, sağlıkla10gun önce transfer olan ve kanda pozitifi gören arkadaşım hep regl olcakmisim gibi hissediyorum dedi. Aynı ağrı sanırım :) darisi bize
Selam, ben de pco'yum. Amh degerim 8lerde. Tabi senin kadar yumurta toplanmadi ama benim de hormonlarım normal. Düzensizlik de yok. Yani aslında sadece polikistik over görünümü. Genellikle pco lu hastalarda cok sayıda ama kalitesiz folikuller oluyor. Bu durum normal yani. Embriyolariniz olustuysa hicbir sorun yok :) Aslinda sansli grubuz denebilir. Defalarca opu olmak zorunda olan insanlar var. Allah hepimize sabır versinkızlar ya..benım adetlerım hep duzenlıdır hormon degerlerım normal yumurtlamam da oluyor ama benden 72yumurta toplandıben pco oldugumu bu tedavının ıcınde kabullendım ultrason goruntusu ıcın hep pco gorunumlu dıyolardı ama kendımı pco olarak tanımlamıuordum ne yalan dıyeyım..bıze sebepsız dıyolardı..sızce bundanmı olmamıstır sımdı şükür kalıtelı pgt’lı embrıyolarımız var yok eger sorun buysa dıyecem ki tutunmaması ıcın sebep yok transfer beklıyorum allahım beklemek cok zor kafamda attıgım 10dk yoktur gun ıcerısınde allahını seven tecrubelıler bana soylesınler adetlerım duzenlı yumurtlamayı yakaladık bundan oncede nasıl pco oluyorum ben??ee pco degılsem 72yumurta nasıl toplandı 72 yumurtanın 36sı olgun bununda 14ü döllendi oransal olarak az yani..bana biri açıklayabılır mı??
benım amh 2.52 idi.Ama tedavı ıcersınde amh degerımle ultrason goruntusune ınanmadılar doktoruk yücel bey’di bırkes kontrolume umut bey gırdı hemsureye sordu amh testını nerde yaptırmıslar dıye mumkun degıl dedı bu amh 7-8 cıvarı dıyor.Semra hoca da yone kontrolde amh testlerının guvenırlılıgı yok artık dıye konustuSelam, ben de pco'yum. Amh degerim 8lerde. Tabi senin kadar yumurta toplanmadi ama benim de hormonlarım normal. Düzensizlik de yok. Yani aslında sadece polikistik over görünümü. Genellikle pco lu hastalarda cok sayıda ama kalitesiz folikuller oluyor. Bu durum normal yani. Embriyolariniz olustuysa hicbir sorun yok :) Aslinda sansli grubuz denebilir. Defalarca opu olmak zorunda olan insanlar var. Allah hepimize sabır versin
Ben de sanki çözülemeyecek sorunlar var gibi düşünüyordum. İnsan sanki gebelik olusunca tüm olumsuzlukları unutuyor. Takılmayın detaylara, cok düşünmeyin. Hep olumlu bakmak gerekiyor. Tup bebekteki olumsuzluklarin %40 oranında açıklanamayan kismi var, burası da genellikle psikoloji ile ilgili imis. O yuzden hep olumlu bakmak zorundayız. Ama ne kadar zor olduğunu biliyorumbenım amh 2.52 idi.Ama tedavı ıcersınde amh degerımle ultrason goruntusune ınanmadılar doktoruk yücel bey’di bırkes kontrolume umut bey gırdı hemsureye sordu amh testını nerde yaptırmıslar dıye mumkun degıl dedı bu amh 7-8 cıvarı dıyor.Semra hoca da yone kontrolde amh testlerının guvenırlılıgı yok artık dıye konustuEger derdımız buysa tamam kalıtesız yumurtluyomusum dıyecem ama sebepsız daha kötü ucu bucagı olmayan sorun var sanki ..rahatlayayım dıyorum ama ılla kafamı takacak bısey buluyorum allah sabır bırazda akıl versın bana amin
hepımıze saglıklı bebişlet nasıp etsin
Allah gonlune gore versin inşallah. Guzel haberlerini bekliyoruz. Opudan korkmaya gerek yok, oyle cok kuvvetli agrilar olmuyor. Benim biraz agrim olmuştu ama bi igne yaptilar 15 dk sonra geçti. 30dk sonra da yemegimi yiyip biraz dinlenip çıkmıştım. Evde de agrim olmadi hic agri kesici almadım. Gönlünü ferah tutBende yarın kontrole gideceğim kızlar inşallah doktorun istediği şekildedir yumurtalarbu Araf’a eşim bugün test oldu onun sonucu çok önemli bizim için dualarınıza ihtiyacım var güzel gelsin sonuçlar yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben kızlar ya uyanınca karşılaşacağım ağrıya dayanırım inşallah. Sonra da kızıyoruö kendime bebişe kavuşmak var sonunda diye ama engel olamıyorum. Yarın güzel haberler veririm inşallah size
Biraz ağrı oluyor ama.geciyor.Bende yarın kontrole gideceğim kızlar inşallah doktorun istediği şekildedir yumurtalarbu Araf’a eşim bugün test oldu onun sonucu çok önemli bizim için dualarınıza ihtiyacım var güzel gelsin sonuçlar yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben kızlar ya uyanınca karşılaşacağım ağrıya dayanırım inşallah. Sonra da kızıyoruö kendime bebişe kavuşmak var sonunda diye ama engel olamıyorum. Yarın güzel haberler veririm inşallah size
Rahim filmi çekildim kuzum ama hiç agrımadı sonrasında aZcık kan gelmişti okadarBiraz ağrı oluyor ama.geciyor.
Rahim filmi çektirdin mi hiç.
Onu cektirip geldiğimde de aynı ağrı olmuştu bende
Dayanilmicak bı ağrı değil. Sdce biraz yavaş hareket ediyorsun
İnşallah herşey istediğiniz gibi gider canım
Benim biraz agrimistiRahim filmi çekildim kuzum ama hiç agrımadı sonrasında aZcık kan gelmişti okadar
Adet döngün geçince rahatlarsın.merak etme saniyelik ve yakan bi ağrı di mi?gayet normalArkadaşlar selam, tedavisi sürenler Allah yardımcınız olsun inşallah. Her sey gönlünüzce olsun.
Gebe kalan arkadaşlarım size bir şey soracağım. Bugun 4 hafta 3 gün oldu. Hep bir kasik agrisi var arada rahatsız ediyor. Doktor da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama insan tuhaf hissediyor ağrı oldukça. Sizlerde de boyle oldu mu?
Arada tarif ettiğin gibi saniyelik giren bir ağrı oluyor. Regl agrisi gibi. Onun dışında da hafif bir ağrı var sürekli. Karnım gergin.Adet döngün geçince rahatlarsın.merak etme saniyelik ve yakan bi ağrı di mi?gayet normal
Amann adet ağrısından bi farkı yok gözünüzde büyütmeyinBende yarın kontrole gideceğim kızlar inşallah doktorun istediği şekildedir yumurtalarbu Araf’a eşim bugün test oldu onun sonucu çok önemli bizim için dualarınıza ihtiyacım var güzel gelsin sonuçlar yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben kızlar ya uyanınca karşılaşacağım ağrıya dayanırım inşallah. Sonra da kızıyoruö kendime bebişe kavuşmak var sonunda diye ama engel olamıyorum. Yarın güzel haberler veririm inşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?