Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ohss riski nasıl oluyor canım yumurta topladıktan sonra mi belli olan bişey
Yani yumurtası çok olanlarda oluyormuş. Bnim yumurtam çok değildi 9 tane toplanmış.
Ama bı okadar da ufak varmis. Taze transfer yaparsak onların içi su dolabilir demişti dr. Birde rahim kalınlığına filan bakiyolar sanırım.
Aslında genel olarak Memorial bı ay bekletiyor.
Acibademde arkadaşımdan 17 yumurta toplandı ve aynı ay transfer oldu

Bende 7+3 oldum ilk gunden beri hep aynı agrı sureklı yatıyorum o kadar bunaldım kı arada kahverengı kırmızı lekeler gelıyor silinince benım yuregım agzımda tabı önceden düşük yaptığım için ama Hafta sonu kalp atısını duydum cok sukur yücel bey hersey yolunda dedı olabılırmıs yogun kanama yoksa sıkıntı yok dedi crınıno jelde yapabılır dedi

Ben de ağrı oldukca korkuyorum, bir geliyor bir gidiyor cok tuhaf bir şey. İnsan korkuyor haliyle. Kalp atisini duymaniza cok sevindim. Darisi başıma inşallah

Merhaba doğal siklus de mı oldunuz. Yoksa ilaçlı mi

Amh nız kaç muayenede kaç folükür görüldü acaba. Benimde ileri yaz amh 0.70 çıktı

evet benim de tam haftasını hatırlamıyorum ama kasık ağrısı daha doğrusu batma gibi bir his vardı. sanırım 7-8 haftalık olana kadar sürdü.
sağlıklı doğumlar dilerim.

Bende sebepsiz kısımdayım. Düzenli adet kilo yok polikistikmisim amh 2.96 17 yumurta toplandı hepside olgundu. Sebepsizime bende sebep arayanlardanim :) amh nasıl sizce benim

Kızlar düşündükçe farklı forumları okudukça aklıma geldi acaba 5.gune gelen her embriyo en iyi kalitelimidir? 5aa falan yazmış kimileri bana sadece 5.gun 1. Kalite denildi 5 AA filan denilmedi

Bende sebepsiz kısımdayım. Düzenli adet kilo yok polikistikmisim amh 2.96 17 yumurta toplandı hepside olgundu. Sebepsizime bende sebep arayanlardanim :) amh nasıl sizce benim
Çok iyi . benim 8 falan saydı kaçı toplanmaya uygun olacak Bilmiyorum Allah hayırlısını nasip etsin

Herkese merhaba , perşembe günü semra hanım ve yasemin hanım ile görüşmem var okadar heycanlıyım ki bir yola giriyorum ve deneyimlerinize ihtiyacım var bu yumurta toplama transfer süresi ne kadar sürüyor tam anlamıyla ?

İnşallah başka belirtiniz var mi, başladıysa ne zaman başladı. Bende hafif göğüs sıcaklığı ve hassasiyet disinda hicbir sey yok suan
Transferden sonra tek belırtım 3 gun belımdeki agrıydı ama belımi resmen kestiler sanki bence belırtılere takılmayın gecen seferde tutmustu ama belım agrımamıstı herkeste farklı bence göğüs hassasiyetim çok patlıcaklar sanki bulantı da 2 gune kadar yoktu ama 2 gundur mıde agrısı ve bulantı var kusamıyorumda berbat bı hıs

evet benim de tam haftasını hatırlamıyorum ama kasık ağrısı daha doğrusu batma gibi bir his vardı. sanırım 7-8 haftalık olana kadar sürdü.
sağlıklı doğumlar dilerim.
Rahmin büyümesine bağlı agrilar sanırım. Teşekkür ederim inşallah saglikla
Amh degeriniz gayet iyi. Yumurta sayisi da cok iyi. İçiniz rahat olsun. Benim de 24 yumurta vardi 21i olgundu. Sebepsiz infertilirede en başarılı gruplardan biri pco'lar o yuzden korkmayin
Doğru söylüyorsunuz, yogunken fark edilmiyor, kendini dinledikçe bile değişiyor yani. Sağlıklı olsun da artık gerisi cok onemli degil mide ile ilgili sorunlar biraz zor tabi ama geçecek merak etmeyin, bebek saglikli oldugu surece bizim gibi sabırlı ve cok beklemiş insanlar katlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…