Aman iyi bari canımBenim biraz agrimistibu da aynı işlem. Biraz leke geliyo. Ama ped doldurcak kadar değil.
Kabız olmamaya ve bol su içmeye çalış illa bebekten değil idrar yolundan da ağrın olabilir o bölgedeArada tarif ettiğin gibi saniyelik giren bir ağrı oluyor. Regl agrisi gibi. Onun dışında da hafif bir ağrı var sürekli. Karnım gergin.
Ahhh inşallah kuzumAmann adet ağrısından bi farkı yok gözünüzde büyütmeyin
Ohss riskinden dolayi dondurulcak. YaniAman iyi bari canımsenin transfer ne zaman olacak
Yani yumurtası çok olanlarda oluyormuş. Bnim yumurtam çok değildi 9 tane toplanmış.Ohss riski nasıl oluyor canım yumurta topladıktan sonra mi belli olan bişey
Bende 7+3 oldum ilk gunden beri hep aynı agrı sureklı yatıyorum o kadar bunaldım kıArkadaşlar selam, tedavisi sürenler Allah yardımcınız olsun inşallah. Her sey gönlünüzce olsun.
Gebe kalan arkadaşlarım size bir şey soracağım. Bugun 4 hafta 3 gün oldu. Hep bir kasik agrisi var arada rahatsız ediyor. Doktor da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama insan tuhaf hissediyor ağrı oldukça. Sizlerde de boyle oldu mu?
Ben de ağrı oldukca korkuyorum, bir geliyor bir gidiyor cok tuhaf bir şey. İnsan korkuyor haliyle. Kalp atisini duymaniza cok sevindim. Darisi başıma inşallahBende 7+3 oldum ilk gunden beri hep aynı agrı sureklı yatıyorum o kadar bunaldım kıarada kahverengı kırmızı lekeler gelıyor silinince benım yuregım agzımda tabı önceden düşük yaptığım için ama Hafta sonu kalp atısını duydum cok sukur yücel bey hersey yolunda dedı olabılırmıs yogun kanama yoksa sıkıntı yok dedi crınıno jelde yapabılır dedi
AminBen de ağrı oldukca korkuyorum, bir geliyor bir gidiyor cok tuhaf bir şey. İnsan korkuyor haliyle. Kalp atisini duymaniza cok sevindim. Darisi başıma inşallah
Merhaba doğal siklus de mı oldunuz. Yoksa ilaçlı miBende 7+3 oldum ilk gunden beri hep aynı agrı sureklı yatıyorum o kadar bunaldım kıarada kahverengı kırmızı lekeler gelıyor silinince benım yuregım agzımda tabı önceden düşük yaptığım için ama Hafta sonu kalp atısını duydum cok sukur yücel bey hersey yolunda dedı olabılırmıs yogun kanama yoksa sıkıntı yok dedi crınıno jelde yapabılır dedi
İnşallahAminhepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inş
Amh nız kaç muayenede kaç folükür görüldü acaba. Benimde ileri yaz amh 0.70 çıktıBenim ileri yaş, düşük amh ve genetiğe gönderilen embriyolar. Havuz olmayınca aynı regl döneminden yumurtalar ile embriyo oluşturuyor ve genetiğe gönderiliyor sağlıksız gelme olasılığı yükseliyor. Farklı regl döneminden gelen farklı yumurtalar ile sağlanan embriyolar ile sağlıklı bulma olasılığı artıyor. KK da genelde ileri yaş, düşük amh olanlar havuzla başarılı olmuş. İnşallah sizinde başarılı olur.
Arkadaşlar selam, tedavisi sürenler Allah yardımcınız olsun inşallah. Her sey gönlünüzce olsun.
Gebe kalan arkadaşlarım size bir şey soracağım. Bugun 4 hafta 3 gün oldu. Hep bir kasik agrisi var arada rahatsız ediyor. Doktor da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama insan tuhaf hissediyor ağrı oldukça. Sizlerde de boyle oldu mu?
Bende sebepsiz kısımdayım. Düzenli adet kilo yok polikistikmisim amh 2.96 17 yumurta toplandı hepside olgundu. Sebepsizime bende sebep arayanlardanim :) amh nasıl sizce benimSelam, ben de pco'yum. Amh degerim 8lerde. Tabi senin kadar yumurta toplanmadi ama benim de hormonlarım normal. Düzensizlik de yok. Yani aslında sadece polikistik over görünümü. Genellikle pco lu hastalarda cok sayıda ama kalitesiz folikuller oluyor. Bu durum normal yani. Embriyolariniz olustuysa hicbir sorun yok :) Aslinda sansli grubuz denebilir. Defalarca opu olmak zorunda olan insanlar var. Allah hepimize sabır versin
Çok iyi . benim 8 falan saydı kaçı toplanmaya uygun olacak Bilmiyorum Allah hayırlısını nasip etsinBende sebepsiz kısımdayım. Düzenli adet kilo yok polikistikmisim amh 2.96 17 yumurta toplandı hepside olgundu. Sebepsizime bende sebep arayanlardanim :) amh nasıl sizce benim
Doğal siklus oldum. Sadece gunde 1 tane crınıno jel var bıde folık asıtMerhaba doğal siklus de mı oldunuz. Yoksa ilaçlı mi
Transferden sonra tek belırtım 3 gun belımdeki agrıydı ama belımi resmen kestiler sanki bence belırtılere takılmayın gecen seferde tutmustu ama belım agrımamıstı herkeste farklı benceİnşallahbaşka belirtiniz var mi, başladıysa ne zaman başladı. Bende hafif göğüs sıcaklığı ve hassasiyet disinda hicbir sey yok suan
Rahmin büyümesine bağlı agrilar sanırım. Teşekkür ederim inşallah sagliklaevet benim de tam haftasını hatırlamıyorum ama kasık ağrısı daha doğrusu batma gibi bir his vardı. sanırım 7-8 haftalık olana kadar sürdü.
sağlıklı doğumlar dilerim.
Amh degeriniz gayet iyi. Yumurta sayisi da cok iyi. İçiniz rahat olsun. Benim de 24 yumurta vardi 21i olgundu. Sebepsiz infertilirede en başarılı gruplardan biri pco'lar o yuzden korkmayinBende sebepsiz kısımdayım. Düzenli adet kilo yok polikistikmisim amh 2.96 17 yumurta toplandı hepside olgundu. Sebepsizime bende sebep arayanlardanim :) amh nasıl sizce benim
Doğru söylüyorsunuz, yogunken fark edilmiyor, kendini dinledikçe bile değişiyor yani. Sağlıklı olsun da artık gerisi cok onemli degilTransferden sonra tek belırtım 3 gun belımdeki agrıydı ama belımi resmen kestiler sanki bence belırtılere takılmayın gecen seferde tutmustu ama belım agrımamıstı herkeste farklı bence ☺ göğüs hassasiyetim çok patlıcaklar sanki bulantı da 2 gune kadar yoktu ama 2 gundur mıde agrısı ve bulantı var kusamıyorumda berbat bı hıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?