hiç korkmayın herkeste ağrı olacak diye bir şey yok benim ilk opumu melih bey yapmıştı 16yumurta toplanmıştı sanırım 2. opumu günseli hnm yapmıştı 22 yumurta toplanmıştı her iki işlemdede inanın hiç bir ağrım olmadı ağrı kesici kullanmadım öncesindede damar yolu açılırken bayıltılırken hiç sıkıntı olmadı ne ara bayılıp ne ara odaya çıktığımı hatırlamıyordum bile, bu konularda gerşekten profosyoneller kafanız rahat olsunBende yarın kontrole gideceğim kızlar inşallah doktorun istediği şekildedir yumurtalarbu Araf’a eşim bugün test oldu onun sonucu çok önemli bizim için dualarınıza ihtiyacım var güzel gelsin sonuçlar yumurta toplama işleminden çok korkuyorum ben kızlar ya uyanınca karşılaşacağım ağrıya dayanırım inşallah. Sonra da kızıyoruö kendime bebişe kavuşmak var sonunda diye ama engel olamıyorum. Yarın güzel haberler veririm inşallah size
Teşekkür ederimhiç korkmayın herkeste ağrı olacak diye bir şey yok benim ilk opumu melih bey yapmıştı 16yumurta toplanmıştı sanırım 2. opumu günseli hnm yapmıştı 22 yumurta toplanmıştı her iki işlemdede inanın hiç bir ağrım olmadı ağrı kesici kullanmadım öncesindede damar yolu açılırken bayıltılırken hiç sıkıntı olmadı ne ara bayılıp ne ara odaya çıktığımı hatırlamıyordum bile, bu konularda gerşekten profosyoneller kafanız rahat olsun
Benimkiler de arkadan geliyodu. Ama.bana ayrıca ilaç vermediler.Kızlar bugün ikinci kontrole gittim ama yumurtalar istenilen seviyeye ulaşmamış daha. ikisi önden digerleri arkadan geliyormuş başka ilaç vereceklermiş arkadakileride büyütmek için
Benim şuan boyutları 8 - 7,5 diğerleri 6 falanmış senin istenilen boyuta gelmiştir ozaman canımBenimkiler de arkadan geliyodu. Ama.bana ayrıca ilaç vermediler.
İlacı değiştirmeleri iyi olmus bence.daha fazla yumurta toplarlar
Benim toplandi canım.Benim şuan boyutları 8 - 7,5 diğerleri 6 falanmış senin istenilen boyuta gelmiştir ozaman canım
İnşallah düşmez canım benim kaç tane toplanmıştı dua edelim birbirimizeBenim toplandi canım.
Ama belki ilacımı degistirselerdi daha çok toplanacaktı.
Şuanda embiryolarimin sayisinin düşmemesi için dua ediyorum :)
Amin canım insallah.İnşallah düşmez canım benim kaç tane toplanmıştı dua edelim birbirimize
Maşallah inşallah istenilen gibi olur canım hepsiAmin canım insallah.
9 tane toplanmıştı.
8i uygun buyuklukteymis. 6tane varmış şuan
AminMaşallah inşallah istenilen gibi olur canım hepsi
Crp sadece covid sen yukselmez önemli olan burun ve boğazdan alinan örnek , hakkınızda hayırlısı olsun kalbinizi rahat tutunMerhaba covid testlerini yaptırdık bugün. Eşimin crp 7,55 geldi. Böyle olan var mı? Referans aralığında yüksek risk diyor.
Benimde öyleydi yumurtaların araları çok açık yakın değiller birbirlerine demişti doktor. Zamansız catlamayi önleyici ilaç ile diğerleri yetişir merak etmeKızlar bugün ikinci kontrole gittim ama yumurtalar istenilen seviyeye ulaşmamış daha. ikisi önden digerleri arkadan geliyormuş başka ilaç vereceklermiş arkadakileride büyütmek için
Neden şimdiye kadar söylenmedi ki dondurulmusmu tazemi transfer yapılacak diye. Ben opuya girerken biliyordum dondurulmuş transfer olacağımi. Bence doktorunuzla iyi bir konuşun neden hala kararsizlar diye.Sevgili arkadaşlar, opudan sonraki ikinci gündeyim. Ben hep 5. güne gidecek ve pgt yapılacak, dondurulacak diye düşünmüştüm. Ama taze transfere hazırlanır gibi ilaçlar verdiler ve taze transferin bir olasılık olduğunu söylediler.
4 yumurtam toplandı, dördü de döllenmiş şükür. Sayı az olduğu için mi taze transfer benim için düşünülüyor, hani 5. güne gitme ihtimali az diye mi? Doktoruma sorucam ama henüz görüşemedim.
Bu durumda olan oldu mu hiç?
Bir de, 3. gün embriyolarına genetik test yapılıyor mu?
Canım sadece ilacın dozunu arttırdılar diğer ilacı göndermemişler mesajda gonalfa devam edeceğimBenim toplandi canım.
Ama belki ilacımı degistirselerdi daha çok toplanacaktı.
Şuanda embiryolarimin sayisinin düşmemesi için dua ediyorum :)
tedavi dondurulmuş transfer amaçlı başladı.. belki yumurta sayısına beli başka bir değişkene bakarak işte son dakika taze transfer olasılığının olduğunu öğrendim. bir mantığı vardır mutlaka da işte o mantığı, gerekçeleri öğrenmek iyi olur: )Neden şimdiye kadar söylenmedi ki dondurulmusmu tazemi transfer yapılacak diye. Ben opuya girerken biliyordum dondurulmuş transfer olacağımi. Bence doktorunuzla iyi bir konuşun neden hala kararsizlar diye.
Cancaazım doktorunu ara ve sor bence, aynı zamanda opu olan bir arkadaşım vardı onunda genetik yapılacaktı ama kıza transfer için hazırlık başlatmışlar ilaçlar vs. Doktorunu aradı ve ilaçları hemen kestiler genetiğe gidecek dendi.Sevgili arkadaşlar, opudan sonraki ikinci gündeyim. Ben hep 5. güne gidecek ve pgt yapılacak, dondurulacak diye düşünmüştüm. Ama taze transfere hazırlanır gibi ilaçlar verdiler ve taze transferin bir olasılık olduğunu söylediler.
4 yumurtam toplandı, dördü de döllenmiş şükür. Sayı az olduğu için mi taze transfer benim için düşünülüyor, hani 5. güne gitme ihtimali az diye mi? Doktoruma sorucam ama henüz görüşemedim.
Bu durumda olan oldu mu hiç?
Bir de, 3. gün embriyolarına genetik test yapılıyor mu?
aaa, bak.. dur bakalım bana ne diyecekler..Cancaazım doktorunu ara ve sor bence, aynı zamanda opu olan bir arkadaşım vardı onunda genetik yapılacaktı ama kıza transfer için hazırlık başlatmışlar ilaçlar vs. Doktorunu aradı ve ilaçları hemen kestiler genetiğe gidecek dendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?