Evet iste. Ben hep aynı dozla devam ettim. Hiç artmadı. Keşke arttirsalardiCanım sadece ilacın dozunu arttırdılar diğer ilacı göndermemişler mesajda gonalfa devam edeceğim
Az yumurtanız olsa bile mi biliyodunuz dondurulcagini.Neden şimdiye kadar söylenmedi ki dondurulmusmu tazemi transfer yapılacak diye. Ben opuya girerken biliyordum dondurulmuş transfer olacağımi. Bence doktorunuzla iyi bir konuşun neden hala kararsizlar diye.
Benim de 300 dü 375 oldu. O diğer ilaç şimdi yapılmayacakmış perşembe tekrar doktora gideceğim. Senin kaçıncı kontrolünde çatlatmaya karar verilmiş ti canımEvet iste. Ben hep aynı dozla devam ettim. Hiç artmadı. Keşke arttirsalardi
225ti benim. Çatlatma ignesine kadar hep öyle devam etti. 2. Kontrolde catlatmama iğnesi verdi. 4. Kontrolde çatlatma iğnesi verdiBenim de 300 dü 375 oldu. O diğer ilaç şimdi yapılmayacakmış perşembe tekrar doktora gideceğim. Senin kaçıncı kontrolünde çatlatmaya karar verilmiş ti canım
O zaman senin çabuk büyümüş yumurtalar canım ne kadar olmuştu hatırlıyor musun çatlatmama iğnesi verdiğinde225ti benim. Çatlatma ignesine kadar hep öyle devam etti. 2. Kontrolde catlatmama iğnesi verdi. 4. Kontrolde çatlatma iğnesi verdi
Evet bana hep dondurulcak dediler baştan itibaren hiç değişmedi. Ohss opudan bir hafta sonra bile gelisebiliyormus transfer olup ohss olan var sonrasında okumuştum diğer sayfalardaAz yumurtanız olsa bile mi biliyodunuz dondurulcagini.
Ohss riskinden dolayi dondururuz diyorlardı bana. Şuan 1.gunum 6 yumurtam var. Ya taze transfer yapmak zorunda kalırlarsa.
Yok hatırlamıyorum. Bnim büyüklü küçüklü bı sürü olduğu için. Bide onların mm sini aklımda tutmayayim dedim :)O zaman senin çabuk büyümüş yumurtalar canım ne kadar olmuştu hatırlıyor musun çatlatmama iğnesi verdiğinde
Bana da öyle dendi. Hatta ilk muayenemde bile dendi. Ohss riskinden dolayi. Çok yumirtam da yok aslında ama. Dün opu oldu. Bugün 1.gun 8den 6ya inmiş. İnşallah daha da inmez. Sizin kaç tane var transfer bekleyenEvet bana hep dondurulcak dediler baştan itibaren hiç değişmedi. Ohss opudan bir hafta sonra bile gelisebiliyormus transfer olup ohss olan var sonrasında okumuştum diğer sayfalarda
DoğruYok hatırlamıyorum. Bnim büyüklü küçüklü bı sürü olduğu için. Bide onların mm sini aklımda tutmayayim dedim :)
Evet isteniyor canım akciğer filminde istiyorlar raporuyla birlikte hem sizden hem eşinizdenMerhaba arkadaşlar bır arkadas tedavıye baslamadan covıd testı ıstedıklerı yazmıs sağolsun tesekkur ederim
peki erkek içinde istenıyor mu
o da sonucta sperm örneği vs verıo
Evet isteniyor canım akciğer filminde istiyorlar raporuyla birlikte hem sizden hem eşinizden
İster dışarıda yaptır istersen memorialde yaptır canım orada da yapıyorlar tabi ücretli ama ben dışarda yaptırdım o yüzden ücreti bilmiyorum. Dışarıda yaptıracaksan eğer arayıp ne zaman yaptırayım dıye Memoriale sor mutlaka cunku o sorun olabiliyorçok tesekkur ederim canım
peki kendi hastanelerinde bunu kolaylıkla yonlendıreceklerı bır bırım oluyor mu
yoksa devlette mı yapın gelın dıyorlar
İkiniz içinde covid testi görmeden baslamiyolar tedaviye canım. Biz devlette yaptık ikisinideMerhaba arkadaşlar bır arkadas tedavıye baslamadan covıd testı ıstedıklerı yazmıs sağolsun tesekkur ederim
peki erkek içinde istenıyor mu
o da sonucta sperm örneği vs verıo
Covid test, crp testi ve akciğer grafisi. Size ve eşinize. Memorialde toplam 700 TL. Ben de devlette yaptırdım isterseniz istek kağıdı gönderiyorlarçok tesekkur ederim canım
Benim bu konuda hiç bi bilgim yok ama benim değerlerim fsh 10 - e2 15 ti canım Bi sorun yok başlanabilir dendi başladık fsh 15 sınır diye biliyorum ama e2 için hiç bir bilgim yok yüksekliği ve düşükşüğü konusunda bilgisi olan Arkadaşlar vardır elbet bende ögrenmiş olurumarkadaşlar son bı soru soracagım
bazı arkadaşların yorumlarını okudum emın olamadım tedavıye basladıgımda
benim normalde fsh hep 15 cıkardı
e 2 de 80 lere yakın 50-55 çıkardı
basımdan sekızer haftalık ıkı gebelık gectı ancak kurtajla alındı
bı sure ara vermıstım
bu ay hastaneye gıtmeden once hormon testlerımı dısarda yaptırdım
fsh 1,5
e2 427
merak ettiğim ben bu e2 ile gıtseydım başlamazlar mıydı ?
bırde reglıde e2 degerının yuksek cıkması neyı ıfade edıyor başlanılmıyor benı de bılgılendırebılır mısınız
sagolun
Kararı sana birakiyolar aslında. Eğer orda yaptirirsan reglnin ilk günü yaptiriyosun ertesi gün yani tedaviye başlayınca sonuç çıkmış oluyor. Fiyatı tek kişi için 350 TL.çok tesekkur ederim canım
Gonal F 450 için konuşuyorsun sanırım ? bazılarının içine 500lük basıldığını duymuştum çıkmış olması gayet normal. Biten ilaçlarınızın içinde mutlaka kalacak onları atmayın daha sonra ihtiyacınız olabilir onlara, dozları tamamlarsınız. tedavi boyunca kullandığım iğnelerden en son bir 450'lik çıkmıştı mesela bendeAz önce 2.iğneni vuruldum. 250 lik günlük doz. Tek bir ilaçta hepsi çıktı. Sizlerde de oluyor mu? Yoksa bir Hatamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?