Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Crp sadece covid sen yukselmez önemli olan burun ve boğazdan alinan örnek , hakkınızda hayırlısı olsun kalbinizi rahat tutun

crp'nin covit ile doğrudan ilgisi yok vücuttaki iltihabı gösteriyor.
eşim ben ve erkek kardeşim pozitif çıktık. benim crp 3.5, eşimin 6, kardeşimin 21.
daha önce negatif çıkan bir testimde crp 30'du.
kafanıza takmayın bunu.

Opu sırasında size imzalattıkları belgelerde bunu söylemiş olmaları lazım. genetiğe gidecekleri konusunda size birşey söylemediler mi? Bazen embriyo kalitesi 5. güne gitmeyecekse 3. gün den sonra taze transfere hazırlayabiliyorlar diye biliyorum. Sizim embriyo sayısı iyi şu an için. O sayı için taze transfer düşünülmez. Hepsi döllenmiş kalite sorunu da yoktur diye düşünüyorum. Sizi aradıklarında embriyologlara söyleyin ngs olacak ilaçları keseyim mi diye? Doktorunuza da yazabilirsiniz arada bilgi iletilmemiş olabilir.

Fsh 1.5 mi? yanlış mı yazdınız. Adetin 2. ya da 3. günü mü yaptırdınız? Sonuçlarda gariplik var. Fsh 15 ise tamam. E2 yüksek

Her defasında vurulurken size verilen doza ayarlayın eğer 0 a ulaşamıyorsanız kalan rakamı diğerinden ayarlayıp dozu tamamlayabilirsiniz. ben ole yapıyorum çok pahalı boşa gitmıyor. Aynı anda iki kez iğne yapmış oluyoruz ama çok acımıyor en azından değer yani o acıyı çekmeye Azıcık bi acı zaten

Benimde hep dondurilcak dendi ama 9 yumurtanin 8i istenilen olgunluktaymis. Ve 6si döllenmiş. Bugün 1.gun.
Sayı azalirsa taze transfer yapmak zorunda kalırlar mi sizce. Bn hiç ilaç filan içmiyorum rahmi hazrlamak icin

Benimde hep dondurilcak dendi ama 9 yumurtanin 8i istenilen olgunluktaymis. Ve 6si döllenmiş. Bugün 1.gun.
Sayı azalirsa taze transfer yapmak zorunda kalırlar mi sizce. Bn hiç ilaç filan içmiyorum rahmi hazrlamak icin
Zannetmiyorum çünkü embriyo sayınız iyi döllenme oranı da güzel. 5.güne çoğunun gideceğini düşünüyorum. Zaten hemen transfer için 3. günü dondururlar bu da embriyonun 5. güne gidemeyeceğini düşündükleri ve o sırada bir ya da 2 embriyonuzun olması halinde yapılan birşey. Bu merkez 5. gün embriyosunun rahim dinlendirerek transferini baz alıyor. Ngs ye gidecekse 5. gün olması gerekli.

Dondurulmuş transfer daha mo iyi oluyor sizce taze transfere göre

Tu
tutacağı varsa tutuyor bence. Tanıdığım taze transfer oldu ve embriyo orta kalite ve tuttu. Bazen sadece nasip pcolularda kesinlikle rahim dinlendiriyorlar. Ama bizim gibi az yumurta olanlara taze yapabiliyorlar. Çünkü 5.güne giden az yumurta belki kalite orta ziyan olmasın diye yapabilirler. Tabiki özel durumlar hariç genetik pgt gibi

Ah inşallah tutar ve saflıkla büyüyüp kucağımıza gelir bebişler hepimizin

Açıkcası dondurulmuş daha başarılı diyorlar rahim hazırlanmış oluyor ama genellemek de yanlış olabilir. Vucüda göre de değişir. Burada rahim kalınlığı da önemli kendiliğinden kalınlaşmıyorsa destek ilaçlar lazım o zaman da dondurulmuş gerekli.

Rahim kalınlığımla ilgili doktor hiç bişey demedi ama adetim bu ay iki gün sürdü gecen ayda ole büyük ihtimal ince ole oluyoröuş genelde adet az sürüyorsa

Rahim kalınlığımla ilgili doktor hiç bişey demedi ama adetim bu ay iki gün sürdü gecen ayda ole büyük ihtimal ince ole oluyoröuş genelde adet az sürüyorsa
Daha önce kürtaj oldunuz mu? Bir de aydan aya da kalınlık biraz değişiyor. Bende de incelik var adetlerim kısa ve az miktarda maalesef.

Tedaviden sonra mi. Adetiniz iki gün surdu. Yoksa hep mi.
Yani bnim adetlerim de hep kısa sürer. Aktif kanamam 3 gün sürer. Sonraki üç gün leke. Bu rahim inceliginden mi.
Bana da dondurulmuş uygun buldular. Belki de rahim kalınlığındandir. Çünkü PCo değilim. Aman aman yumurtam da toplanmadi. Ama ilk muayenemden beri dondurilcak dendi.
Bunlar hep vesile arkadaşlar ya. Öyleydi böyleydi.
En güzel dua.
Allah isteyen herkesi anne baba yapsın

Son iki aydır 2 gün sürüyor

Bana da öyle dendi. Hatta ilk muayenemde bile dendi. Ohss riskinden dolayi. Çok yumirtam da yok aslında ama. Dün opu oldu. Bugün 1.gun 8den 6ya inmiş. İnşallah daha da inmez. Sizin kaç tane var transfer bekleyen
17 yumurtadan 15 i döllendi 7 tanesi 5. Gün 1. Kalite dendi 2 tanesi 2. Kalite. toplam 9 tane donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…