Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet 1,86 çıkmıs
e2 427
En iyisi doktora gitmeniz. Değerler özellikle fsh bu şekilde olması için adet dönemi dışında bir zamanda yaptırılmış olması lazım ya da lab da sorun var. Kendimden biliyorum o zamanlar bu konulara çok uzakken iç hastalıkları doktoru istemişti genel herşeye bakılıyordu adet dönemi dışında bakıldı fsh 1-2 gibi birşey çıkmıştı. Kadın doğumcu da o doktor adet dışında istenmeyeceğini bilmiyormu demişti.

merhaba canım
reglimin 3. gunu yaptırdım testı
daha oncede aynı yerde yaptırmıstım o zaman 15 cıkmıstı onceki test sonucuda kagıtta yazıyor
tedaviye basladıgımda memorial zaten yenıden yapacaktır sanırım
bende bır yanlıslık olabıl

Belki bilgisayara yanlış girmişlerdir. Ama dediğiniz gibi tedavi sırasında zaten bakılacak.

Sizin e2 değerinizin yuksek çıkması FSH bastirmistir,e2 nin yüksek olması da kist olduğu anlamına geliyor,korkulacak bir durum değil yani

kızlar dondurma ucretı ıcın aradım bızım 10 embrıu var 1ı transferde kullanılacak gerısı dondurulacak şimdi verılen kagıtta bıseler yazıyo tüp başına falan sanırım 1tüpün ıcıne kac embrıyo konuluyokı
bıde kamerayla falan bakacaz demıslerdı transferde 400 tl ucret bıde ona..o herkese yapılan bıseymıki acep

Bize en son verilen kağıtta
1-3 tanesi 3.200
3-6 tanesi 3.950
6ve üstü 4.650 TL yazıyo. Sanırım tek tek tüpe koyuyolar. Eskiden hepsini bir koyuyolarmis yani sayıya göre değilmiş.
Mtlaka indirim iste kuzum olur mu.
Transfer tarihi belli oldu mu

yok yarın burda kontrole gıdecem 10.gün daha bellı degıl20. veya 21.gun dıyolar ama benım adetım 25-26 gune bır oluyor 21.gun benım ıcın cok gecanlamadım nasıl olacak vallahı

yok yarın burda kontrole gıdecem 10.gün daha bellı degıl20. veya 21.gun dıyolar ama benım adetım 25-26 gune bır oluyor 21.gun benım ıcın cok gecanlamadım nasıl olacak vallahı
Muhtemelen bi test yapıp erken alırlar. Çünkü onlar kandan anlıyorlar. Biz çok takıyoruz kafamiza. Adamlar günde kaç tane transfer yapiyo. Sen içini ferah tut canım

Muhtemelen bi test yapıp erken alırlar. Çünkü onlar kandan anlıyorlar. Biz çok takıyoruz kafamiza. Adamlar günde kaç tane transfer yapiyo. Sen içini ferah tut canım
vallahı ya aklımızı kaybetmeden anne oluruz umarımbugun kendı kendıme isim düşündüm erkek olursa şu kız olursa bu muhtemel dogum tarihi mesaının bıtmesıne yakın eşimden gelen msj:bız bu hastaneye daha nekadar ödeme yapacaz??son dk yine bana masraf cıkarma net tutarı ogrenanalık başka bişey ya..

Hahaha. Adam haklı :)
Ama nasıl rahatlık ya. Bizim uykularimiz kaciyo. Boşuna kendimizi uzuyoruz. Sonuc olacağına variyo yine. Ee anasin sen ana :)

Kamera ile bakma nedir acaba? İlk defa duydum

Kamera ile bakma nedir acaba? İlk defa duydum
bende bilmıyorum ki..ben menekşe hanıma sordum ucrey daha nekadar odeyecez dıye??dondurulmus transferde rahıme kameraylamı bakılıyomus neymıs anlamadım bende
bu hırestekopımı dedıklerı şey degıldır dımı yanıbama bununla ılgılı bısey demedıler daha once cunku ona 400 tl para verecekmısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…