Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kamera ile izleme parası söylendi banada saçma geldi o ama yapacak birşey yok. Dondurma ucretinide sormuştum kaç tüpe koyulacak onlarda fiyatı etkiliyor demişti. Ama ne kadar fark olur arada bilemem

Embriyolari kamera ile izlem parasi demişlerdi bana

Embriyolari kamera ile izlem parasi demişlerdi bana
yerlestırme anınımı ızleyecekler yanı bana hıcbısey dememıslerdı ya da kafam leyla anlamadım belkıdegercı kamerayla ızleyecez deseler kesın bana ne yapacaksınız dıye de sorardım..okadar emek verdık maddı manevı 400 tlyı esırgeyecek degılım de hangı mantıkla neden yapılıyor anlayamadım..O degıl transfer ıcın 2dir konustıgum hemsire doktorumla da gorusmedim benı rahatsız ettı bu durum.Antalya ‘da gıdıyorum doktora burdakı memorıale ozel saglık sıgortam var dıye muayenede kan testlerı karsılanıyor ama normalde istanbul’da olsam orda yaptırsam ucret almazlardı sanırım bunun ıcın bana ındırım yapmaları gerekmezmı acaba

Kızlar birşey soracağım. Tüp bebek için devlet hastanesinden rapor alırsam memorial indirm uyguluyor mu?
Selam ben rapor almak için çok uğraştım.
Bizim sebepsiz olduğu için baya da zorlicakti beni. Ama yine de denemek istedim şansımı.
Bı de hastaneye sorayım nekadar indirim yapiyolar diye.
8.400mus. normal paket fiyatı zten 10.500 TL. Bn uğraşmadım onun için. Ha hastane değil ama ilaçları devlet karsiliyo sanırım. İlaçlar da 3-5bin arası tutuyor.
Eğer imkanin varsa al. Ama hastane için değil ilaç için işini gorur

Benim embriyolarim 2 tanesi birer tane tüplere diğerleri 2 şerli tüpe koyduk dediler neden ayrı neden çift koydunuz dediğimde ilk denemeler tek koyulcak egerki tutmazsa diğer transferde çift koyulacabilecek bu yüzden denildi rus ruleti

İyide bu kamera ile izlemeye olayının parasını almaları saçma. Eğer transfer esnasında bakiyolarsa. Çünkü taze transfer olanlardan alınmıyor öyle bı para. Onun başka bi amacı vardır mtlaka. Çünkü hiç duymadım daha önce

Çünkü sanırım tek tüptekilerr birlikte dondurulup birlikte cozduruluyo. Yani tüpte iki tane varsa birini almiyolar diğerini de cozdurmeden.
Oyuzden mantikli yapmışlar.

Ben embriyoların gelişim izlemi diye anladım canım telefonda söylendi banada zaten. tesadüf eseri dondurma ücreti konusulurken. Öncesi bahsedilmedi banada verdikleri fiyat bilgilendirme kağıdında yazmıyor böyle birşey hic. O konuyu ayrıca konuş istersen belki küçük bi indirim uygulanır senin gibi şehir dışı hastası çok çünkü

doktorumla görüşme şerefine erişebilirsem soracam ..yarın sabah 9da kontrolum burdakı sonucları ulastırdıgımda yazacam doktorumla gorusmek ıstıyorum diye..yuzduk yuzduk kuyruguna geldık hemsıre dogal sıklıs dedı rahım kalınlasması dedı ee dedım nasıl ayarlayacaksınız eger yeterlı olmazsa 1ay sarkar dedı ne kolay soyledı onu

Ay sarkmasin yaa. Gün sayıyoruz burda

Dondurduklari embriyolarimi kamera ile izliyorlar acaba. Ben ne zaman doktorla görüşmek istesem dosyanızı doktora verip müsait bur aninda aratcagiz dediler ve öyle oldu. Mutlaka döner sana sorularını sor bencede

Dondurduklari embriyolarimi kamera ile izliyorlar acaba. Ben ne zaman doktorla görüşmek istesem dosyanızı doktora verip müsait bur aninda aratcagiz dediler ve öyle oldu. Mutlaka döner sana sorularını sor bencede
bende de oyle oldu ama transfer surecınde adet oldugumda aradım merkezı..hemsıre döndü bana bunları kontrol ettıreceksınız dıye sonra 2.gun gıttım sonucları ulastırdım yıne hemşire döndü bana doktorum degıl tamam bu surecte doktorun dıyecegı bısey yok belkı ama ben antalya’da dört gözle transfer beklıyorum belkı bekledıgımı doktorum bıle unuttuki transfer en önemli aşama yarın soyleyecem ama ben doktorumla neden gorusmuyorum dıye??

Anladım canım evet ilaçlar da baya pahalı tutuyor. 2. Tüp bebek denemesine başlayacağım da 2 ay sonra falan eğer alabilirsem şansımı deniyim sonucta devletin bizlere yardım etmesi lazım yaa belimiz bükülüyor gerçekten

bana menapur yazdılar o ıgne karsılanmıyor ıgne 1400 lıra2kutlu kullanmıstım..gonal f yazsalar karsılanıyordu mesela..

histeroskopi 5000 tl civarı birşeydir o olamaz.:) Zaten transferden 1-2 ay önce oluyor. Transfer sırasında yeni bir teknoloji deniyolar demek.

Alla alla onda da hepsibi karşılamıyor demekki. Hangi hastaneden rapor alabilirim acaba
tebı o sırada ya bana bu ıgneyı yazın bunu yazmayın dıyemezsın senın ıcın hangısı dogruysa o’durdıye dusundugumden hıc ıcıme dokunmadı..helalı hoş olsun bebişimebence farketmez devlet hastanesı olduktan sonra ..ben burda genelde gonal f okudum ..

histeroskopi 5000 tl civarı birşeydir o olamaz.:) Zaten transferden 1-2 ay önce oluyor. Transfer sırasında yeni bir teknoloji deniyolar demek.
evınıze kamera takacaz deseler ona da tamam derim nasıl olsakamera sorun degılde benmi leylayım anlamadım sormadım nebılım bugun duyunca şaşırdım bide kendıme ozel sandım ya dedım benmı rısklıyım ondam şey yaptım of vallahı kafayı yıyecem allahım gunler gecsın bur an once rahmım kalınlassın ınsallah ıyıdır

Bende aşılama zamanı ilkte gonal f ikincide menapur kullanıldı farkı varmı dedim hiç yok ama ilk deneme başarısız oldu hastalar psikolojik bile etkileniyor acaba bu ilactanmi olmadı diye o yüzden degistirdim demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…