Kamera ile izleme parası söylendi banada saçma geldi o ama yapacak birşey yok. Dondurma ucretinide sormuştum kaç tüpe koyulacak onlarda fiyatı etkiliyor demişti. Ama ne kadar fark olur arada bilememkızlar dondurma ucretı ıcın aradım bızım 10 embrıu var 1ı transferde kullanılacak gerısı dondurulacak şimdi verılen kagıtta bıseler yazıyo tüp başına falan sanırım 1tüpün ıcıne kac embrıyo konuluyokı
bıde kamerayla falan bakacaz demıslerdı transferde 400 tl ucret bıde ona..o herkese yapılan bıseymıki acep
Embriyolari kamera ile izlem parasi demişlerdi banabende bilmıyorum ki..ben menekşe hanıma sordum ucrey daha nekadar odeyecez dıye??dondurulmus transferde rahıme kameraylamı bakılıyomus neymıs anlamadım bende
bu hırestekopımı dedıklerı şey degıldır dımı yanıbama bununla ılgılı bısey demedıler daha once cunku ona 400 tl para verecekmısız
yerlestırme anınımı ızleyecekler yanı bana hıcbısey dememıslerdı ya da kafam leyla anlamadım belkıdeEmbriyolari kamera ile izlem parasi demişlerdi bana
Selam ben rapor almak için çok uğraştım.Kızlar birşey soracağım. Tüp bebek için devlet hastanesinden rapor alırsam memorial indirm uyguluyor mu?
Benim embriyolarim 2 tanesi birer tane tüplere diğerleri 2 şerli tüpe koyduk dediler neden ayrı neden çift koydunuz dediğimde ilk denemeler tek koyulcak egerki tutmazsa diğer transferde çift koyulacabilecek bu yüzden denildiBize en son verilen kağıtta
1-3 tanesi 3.200
3-6 tanesi 3.950
6ve üstü 4.650 TL yazıyo. Sanırım tek tek tüpe koyuyolar. Eskiden hepsini bir koyuyolarmis yani sayıya göre değilmiş.
Mtlaka indirim iste kuzum olur mu.
Transfer tarihi belli oldu mu
İyide bu kamera ile izlemeye olayının parasını almaları saçma. Eğer transfer esnasında bakiyolarsa. Çünkü taze transfer olanlardan alınmıyor öyle bı para. Onun başka bi amacı vardır mtlaka. Çünkü hiç duymadım daha önceyerlestırme anınımı ızleyecekler yanı bana hıcbısey dememıslerdı ya da kafam leyla anlamadım belkıdegercı kamerayla ızleyecez deseler kesın bana ne yapacaksınız dıye de sorardım..okadar emek verdık maddı manevı 400 tlyı esırgeyecek degılım de hangı mantıkla neden yapılıyor anlayamadım..O degıl transfer ıcın 2dir konustıgum hemsire doktorumla da gorusmedim benı rahatsız ettı bu durum.Antalya ‘da gıdıyorum doktora burdakı memorıale ozel saglık sıgortam var dıye muayenede kan testlerı karsılanıyor ama normalde istanbul’da olsam orda yaptırsam ucret almazlardı sanırım bunun ıcın bana ındırım yapmaları gerekmezmı acaba
Çünkü sanırım tek tüptekilerr birlikte dondurulup birlikte cozduruluyo. Yani tüpte iki tane varsa birini almiyolar diğerini de cozdurmeden.Benim embriyolarim 2 tanesi birer tane tüplere diğerleri 2 şerli tüpe koyduk dediler neden ayrı neden çift koydunuz dediğimde ilk denemeler tek koyulcak egerki tutmazsa diğer transferde çift koyulacabilecek bu yüzden denildirus ruleti
Ben embriyoların gelişim izlemi diye anladım canım telefonda söylendi banada zaten. tesadüf eseri dondurma ücreti konusulurken. Öncesi bahsedilmedi banada verdikleri fiyat bilgilendirme kağıdında yazmıyor böyle birşey hic. O konuyu ayrıca konuş istersen belki küçük bi indirim uygulanır senin gibi şehir dışı hastası çok çünküyerlestırme anınımı ızleyecekler yanı bana hıcbısey dememıslerdı ya da kafam leyla anlamadım belkıdegercı kamerayla ızleyecez deseler kesın bana ne yapacaksınız dıye de sorardım..okadar emek verdık maddı manevı 400 tlyı esırgeyecek degılım de hangı mantıkla neden yapılıyor anlayamadım..O degıl transfer ıcın 2dir konustıgum hemsire doktorumla da gorusmedim benı rahatsız ettı bu durum.Antalya ‘da gıdıyorum doktora burdakı memorıale ozel saglık sıgortam var dıye muayenede kan testlerı karsılanıyor ama normalde istanbul’da olsam orda yaptırsam ucret almazlardı sanırım bunun ıcın bana ındırım yapmaları gerekmezmı acaba
doktorumla görüşme şerefine erişebilirsem soracam ..yarın sabah 9da kontrolum burdakı sonucları ulastırdıgımda yazacam doktorumla gorusmek ıstıyorum diye..yuzduk yuzduk kuyruguna geldık hemsıre dogal sıklıs dedı rahım kalınlasması dedı ee dedım nasıl ayarlayacaksınız eger yeterlı olmazsa 1ay sarkar dedı ne kolay soyledı onuİyide bu kamera ile izlemeye olayının parasını almaları saçma. Eğer transfer esnasında bakiyolarsa. Çünkü taze transfer olanlardan alınmıyor öyle bı para. Onun başka bi amacı vardır mtlaka. Çünkü hiç duymadım daha önce
Evet mantıklı tabiki laboratuvar güzel iş yapıyorÇünkü sanırım tek tüptekilerr birlikte dondurulup birlikte cozduruluyo. Yani tüpte iki tane varsa birini almiyolar diğerini de cozdurmeden.
Oyuzden mantikli yapmışlar.
Ay sarkmasin yaa. Gün sayıyoruz burdadoktorumla görüşme şerefine erişebilirsem soracam ..yarın sabah 9da kontrolum burdakı sonucları ulastırdıgımda yazacam doktorumla gorusmek ıstıyorum diye..yuzduk yuzduk kuyruguna geldık hemsıre dogal sıklıs dedı rahım kalınlasması dedı ee dedım nasıl ayarlayacaksınız eger yeterlı olmazsa 1ay sarkar dedı ne kolay soyledı onu
Dondurduklari embriyolarimi kamera ile izliyorlar acaba. Ben ne zaman doktorla görüşmek istesem dosyanızı doktora verip müsait bur aninda aratcagiz dediler ve öyle oldu. Mutlaka döner sana sorularını sor bencededoktorumla görüşme şerefine erişebilirsem soracam ..yarın sabah 9da kontrolum burdakı sonucları ulastırdıgımda yazacam doktorumla gorusmek ıstıyorum diye..yuzduk yuzduk kuyruguna geldık hemsıre dogal sıklıs dedı rahım kalınlasması dedı ee dedım nasıl ayarlayacaksınız eger yeterlı olmazsa 1ay sarkar dedı ne kolay soyledı onu
bende de oyle oldu ama transfer surecınde adet oldugumda aradım merkezı..hemsıre döndü bana bunları kontrol ettıreceksınız dıye sonra 2.gun gıttım sonucları ulastırdım yıne hemşire döndü banaDondurduklari embriyolarimi kamera ile izliyorlar acaba. Ben ne zaman doktorla görüşmek istesem dosyanızı doktora verip müsait bur aninda aratcagiz dediler ve öyle oldu. Mutlaka döner sana sorularını sor bencede
Anladım canım evet ilaçlar da baya pahalı tutuyor. 2. Tüp bebek denemesine başlayacağım da 2 ay sonra falan eğer alabilirsem şansımı deniyimSelam ben rapor almak için çok uğraştım.
Bizim sebepsiz olduğu için baya da zorlicakti beni. Ama yine de denemek istedim şansımı.
Bı de hastaneye sorayım nekadar indirim yapiyolar diye.
8.400mus. normal paket fiyatı zten 10.500 TL.Bn uğraşmadım onun için. Ha hastane değil ama ilaçları devlet karsiliyo sanırım. İlaçlar da 3-5bin arası tutuyor.
Eğer imkanin varsa al. Ama hastane için değil ilaç için işini gorur
bana menapur yazdılar o ıgne karsılanmıyor ıgne 1400 lıraAnladım canım evet ilaçlar da baya pahalı tutuyor. 2. Tüp bebek denemesine başlayacağım da 2 ay sonra falan eğer alabilirsem şansımı deniyimsonucta devletin bizlere yardım etmesi lazım yaa belimiz bükülüyor gerçekten
histeroskopi 5000 tl civarı birşeydir o olamaz.:) Zaten transferden 1-2 ay önce oluyor. Transfer sırasında yeni bir teknoloji deniyolar demek.bende bilmıyorum ki..ben menekşe hanıma sordum ucrey daha nekadar odeyecez dıye??dondurulmus transferde rahıme kameraylamı bakılıyomus neymıs anlamadım bende
bu hırestekopımı dedıklerı şey degıldır dımı yanıbama bununla ılgılı bısey demedıler daha once cunku ona 400 tl para verecekmısız
Alla alla onda da hepsibi karşılamıyor demekki. Hangi hastaneden rapor alabilirim acababana menapur yazdılar o ıgne karsılanmıyor ıgne 1400 lıra2kutlu kullanmıstım..gonal f yazsalar karsılanıyordu mesela..
tebı o sırada ya bana bu ıgneyı yazın bunu yazmayın dıyemezsın senın ıcın hangısı dogruysa o’durAlla alla onda da hepsibi karşılamıyor demekki. Hangi hastaneden rapor alabilirim acaba
evınıze kamera takacaz deseler ona da tamam derim nasıl olsahisteroskopi 5000 tl civarı birşeydir o olamaz.:) Zaten transferden 1-2 ay önce oluyor. Transfer sırasında yeni bir teknoloji deniyolar demek.
Bende aşılama zamanı ilkte gonal f ikincide menapur kullanıldı farkı varmı dedim hiç yok ama ilk deneme başarısız oldu hastalar psikolojik bile etkileniyor acaba bu ilactanmi olmadı diye o yüzden degistirdim demişti doktorumtebı o sırada ya bana bu ıgneyı yazın bunu yazmayın dıyemezsın senın ıcın hangısı dogruysa o’durdıye dusundugumden hıc ıcıme dokunmadı..helalı hoş olsun bebişime bence farketmez devlet hastanesı olduktan sonra ..ben burda genelde gonal f okudum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?