Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferden sonra gün gorebilsek mesela rahimi hiç fena olmazdı

Öyle valla sonu güzel olsun da parayı ikinci plana attık çalışır kazanırız inş sağlık olsun da

bana menapur yazdılar o ıgne karsılanmıyor ıgne 1400 lıra2kutlu kullanmıstım..gonal f yazsalar karsılanıyordu mesela..
Aslında ben rapor için uğraşırken eğer rapor alabilirsen devlet hangisini karşılıyorsa onu yazariz dediler. Farketmez mi dedimm hepsinin etken maddesi aynı dediler. Hemşirelerle knusmustuk. Uygulamada böyle yapibiliyolarmis

ben sordugumda gonal f’nin içinde tek bır hormon menapur’un ıcınde 2etken madde saymıstı hıı dedım benım yaş 33olınca demek bana daha etkılı bıseler verme geregı duydular demek dıye yorumladımben de aşılamamı gonal f ıle olmustum işe yaramayınca menapur daha etkılı demek dıye dusundum gercekten psıkolojık belkıde

Bnde herkes gonalf kullaniyo bana nie menopur verdiler diye üzülmüştüm :)

Embriyonuzun neden bozulduğu hakkında açıklama yaptılar mı ? Benim de 2 tanesi cozuldukten sonra bozulmuş

Aslında 5.gün embriyo için en sağlıklı ortam rahim.keşke dondurmak yerine transfer etselermiş.bazen kısmet olmuyor
Oyle mi ? Benimki de dondurulcak. Rahmimin dinlenmesi gerekiyormuş. Bnde dondurulanlarin daha çok tutunduginu okumuştum.
Öyle olsa 3.gunden snra dondurmazlar mi ?

Bahsettiğiniz doktor Günseli hanim mi ??
Ben ilk onla başlamıştım ve pişmanım. Keşke ona gitmeseydim hiç.
Soru sorunca ters ters cevap veren,bir iki şey biliyorum diye alttan alta siz çok bilinclisiniz zten diye laf sokan, kaç yumurtam var dediğimde yeterli sayıda ? Diyen bir doktordu. Memnun olanları okudum. Ve kendisininde tüp bebekle ucuzleri olduğunu bildiigm için tercih ettim. Ama o günleri unutmuş.
Günseli hanıma gitmeyin. İnsan ilişkileri 0.

Rahim dinlendirmesini herkese yapıyorlar mi bilginiz var mi birde sizin kaçıncı gündemler şuan inşallah iyi gidiyordur
Benim yumurtalarim büyüklü kucukluymus. Yani 9tane toplandı ama bı okadar da küçük toplanmayan vardı. Evet taze transfer olursam o yumurtalar hormon iğne filan aldığı için skinti cikarirmis. Birde kan alıyorlar ya. Hormon değerim baya fazlaymış orda.. oyuzden bnim Kasım'da transfer olcak inşallah.
9 yumurtanin 8i olgun yumurtaymis. İlk gün 6 embiryom olduğunu söylediler. 2. Gün bilgi vermiyorlar. Yarın 3.gun
İnşallah iyi gidiyordur

Aslında 5.gün embriyo için en sağlıklı ortam rahim.keşke dondurmak yerine transfer etselermiş.bazen kısmet olmuyor
Baya kafama takıldı bu durum sebep arıyorum işte tabi herşey kısmet Corona sebebi ile o dönem herkesin emb. Dondurmuslardi ben de 7 ay sonra transfer olabildim

Sizin e2 değerinizin yuksek çıkması FSH bastirmistir,e2 nin yüksek olması da kist olduğu anlamına geliyor,korkulacak bir durum değil yani

merhaba canım bu konuda bılgılısın
bısey sormak ıstıyorum
yumurtalık kanseri de e2 yi yuksek cıkartırmıs
böle bı durumda e2 değerleri ne olur
çok sınsı ve belırtı vermezmıs kabızlık şişlik kasık karın agrısı seklınde olurmus

kızlar 10.gun yumurtam 16 mm rahım kalınlıgı 8.2 ıyı dımı??kan verdım e2 lh sonuc beklıyorum..kan sonucundan sonra hepsını bıldırecem

Günaydın, bugün Yücel beye muayene oldum. Yücel bey izine çıkıyormuş.
Ve ben daha başındayım. Kaç kez daha gidicem başka doktor muayene edecek. Yücel beyin asistanı üzülmeyin zaten bütün dosyalar kurula gidiyor fark yok diyor. Bakalım biraz modum düştü. Yinede dosyalarıma Semra hanım bakacağı için kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.

Aaa ne zaman izine çıkıyormuş peki bende ona muayene oluyorum ama Bilgi vermedi izne çıkacağım diye

O öyle bir anda olmaz merak etme,muhtemelen basit bir folukul kistidir,her kadında dönem dönem olan bir şey,eğer farklı bir durum olsaydı kaç kere muayene olmussundur doktorlar soylerlerdi korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…