evınıze kamera takacaz deseler ona da tamam derim nasıl olsakamera sorun degılde benmi leylayım anlamadım sormadım nebılım bugun duyunca şaşırdım bide kendıme ozel sandım ya dedım benmı rısklıyım ondam şey yaptım of vallahı kafayı yıyecem allahım gunler gecsın bur an once rahmım kalınlassın ınsallah ıyıdır
Öyle valla sonu güzel olsun da parayı ikinci plana attık çalışır kazanırız inş sağlık olsun datebı o sırada ya bana bu ıgneyı yazın bunu yazmayın dıyemezsın senın ıcın hangısı dogruysa o’durdıye dusundugumden hıc ıcıme dokunmadı..helalı hoş olsun bebişime bence farketmez devlet hastanesı olduktan sonra ..ben burda genelde gonal f okudum ..
Aslında ben rapor için uğraşırken eğer rapor alabilirsen devlet hangisini karşılıyorsa onu yazariz dediler. Farketmez mi dedimm hepsinin etken maddesi aynı dediler. Hemşirelerle knusmustuk. Uygulamada böyle yapibiliyolarmisbana menapur yazdılar o ıgne karsılanmıyor ıgne 1400 lıra2kutlu kullanmıstım..gonal f yazsalar karsılanıyordu mesela..
ben sordugumda gonal f’nin içinde tek bır hormon menapur’un ıcınde 2etken madde saymıstı hıı dedım benım yaş 33olınca demek bana daha etkılı bıseler verme geregı duydular demek dıye yorumladımAslında ben rapor için uğraşırken eğer rapor alabilirsen devlet hangisini karşılıyorsa onu yazariz dediler. Farketmez mi dedimm hepsinin etken maddesi aynı dediler. Hemşirelerle knusmustuk. Uygulamada böyle yapibiliyolarmis
Bnde herkes gonalf kullaniyo bana nie menopur verdiler diye üzülmüştüm :)ben sordugumda gonal f’nin içinde tek bır hormon menapur’un ıcınde 2etken madde saymıstı hıı dedım benım yaş 33olınca demek bana daha etkılı bıseler verme geregı duydular demek dıye yorumladımben de aşılamamı gonal f ıle olmustum işe yaramayınca menapur daha etkılı demek dıye dusundum gercekten psıkolojık belkıde
Embriyonuzun neden bozulduğu hakkında açıklama yaptılar mı ? Benim de 2 tanesi cozuldukten sonra bozulmuşÖncelikle geçmiş olsun,kötü tecrubeler yasamissiniz,inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur
Benim de 6AA embriyom cozulurken bozuldu ama pgt li değildi,ilk tedavimde benim de yumurtam erken çatladı,üst üste çok kaliteli embriyolar kondu negatif oldu,son embriyom tutundu çok şükür.Merkezin olumlu yobleri de çok fazla fakat olumsuzlarda yok degil.
Aslında 5.gün embriyo için en sağlıklı ortam rahim.keşke dondurmak yerine transfer etselermiş.bazen kısmet olmuyorEmbriyonuzun neden bozulduğu hakkında açıklama yaptılar mı ? Benim de 2 tanesi cozuldukten sonra bozulmuş
Oyle mi ? Benimki de dondurulcak. Rahmimin dinlenmesi gerekiyormuş. Bnde dondurulanlarin daha çok tutunduginu okumuştum.Aslında 5.gün embriyo için en sağlıklı ortam rahim.keşke dondurmak yerine transfer etselermiş.bazen kısmet olmuyor
Bahsettiğiniz doktor Günseli hanim mi ??Amin canım inşAllah. Bir de o da tüple bebek yapmış aslında anlaması lazım. Bizim derdimizi bizden başkası anlamaz. Ah ah ben de çok ağladım. Dalga bile geçildi benle nispet yapıldı alenen çocuğum olmuyor diye. Şimdi bile gözlerim doluyor yaşadıklarım aklıma geldikçe. İnsanlar çok acımasız olabiliyor. Ama Rabb im büyük dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benim en son transferde pgtsi iyi gelen bi embriyo çözülürken bozulmuştu moral de bozuldu tabi bizim, embriyolog açıkladı durumu bu arada embriyolog müthiş bence işinde çok iyi ve çok samimi bir insan, en son bi tanecik kalmıştı o da Rabb imin hikmeti tuttu binlerce kez şükürler olsun. Şıp diye hamile kalabilenler bu nimeti anlayamıyorlar. Gel bi de bize sor. Allah bize Hz İbrahim derdi vermiş kızlar, onun gibi sabretmek düşüyor bize, inşallah sonu selamet olsun hepimizin gönlümüze göre olsun...
Rahim dinlendirmesini herkese yapıyorlar mi bilginiz var mi birde sizin kaçıncı gündemler şuan inşallah iyi gidiyordurOyle mi ? Benimki de dondurulcak. Rahmimin dinlenmesi gerekiyormuş. Bnde dondurulanlarin daha çok tutunduginu okumuştum.
Öyle olsa 3.gunden snra dondurmazlar mi ?
Benim yumurtalarim büyüklü kucukluymus. Yani 9tane toplandı ama bı okadar da küçük toplanmayan vardı. Evet taze transfer olursam o yumurtalar hormon iğne filan aldığı için skinti cikarirmis. Birde kan alıyorlar ya. Hormon değerim baya fazlaymış orda.. oyuzden bnim Kasım'da transfer olcak inşallah.Rahim dinlendirmesini herkese yapıyorlar mi bilginiz var mi birde sizin kaçıncı gündemler şuan inşallah iyi gidiyordur
Baya kafama takıldı bu durum sebep arıyorum işteAslında 5.gün embriyo için en sağlıklı ortam rahim.keşke dondurmak yerine transfer etselermiş.bazen kısmet olmuyor
Embriyo görüntü olarak iyi görünebilir ama genetiği belkide düzgün degildi dendi embriyom 6 AA ydi ama dediğim gibi belkide sağlıklı değildiEmbriyonuzun neden bozulduğu hakkında açıklama yaptılar mı ? Benim de 2 tanesi cozuldukten sonra bozulmuş
Sizin e2 değerinizin yuksek çıkması FSH bastirmistir,e2 nin yüksek olması da kist olduğu anlamına geliyor,korkulacak bir durum değil yani
Çok teşekkür ederimEmbriyo görüntü olarak iyi görünebilir ama genetiği belkide düzgün degildi dendi embriyom 6 AA ydi ama dediğim gibi belkide sağlıklı değildi
Aaa ne zaman izine çıkıyormuş peki bende ona muayene oluyorum ama Bilgi vermedi izne çıkacağım diyeGünaydın, bugün Yücel beye muayene oldum. Yücel bey izine çıkıyormuş.
Ve ben daha başındayım. Kaç kez daha gidicem başka doktor muayene edecek. Yücel beyin asistanı üzülmeyin zaten bütün dosyalar kurula gidiyor fark yok diyor. Bakalım biraz modum düştü. Yinede dosyalarıma Semra hanım bakacağı için kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.
O öyle bir anda olmaz merak etme,muhtemelen basit bir folukul kistidir,her kadında dönem dönem olan bir şey,eğer farklı bir durum olsaydı kaç kere muayene olmussundur doktorlar soylerlerdi korkmamerhaba canım bu konuda bılgılısın
bısey sormak ıstıyorum
yumurtalık kanseri de e2 yi yuksek cıkartırmıs
böle bı durumda e2 değerleri ne olur
çok sınsı ve belırtı vermezmıs kabızlık şişlik kasık karın agrısı seklınde olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?