Ben sordum c.tesi gelebilirsin dediler. Bende asistana sordum. Yücel bey burda dimi hayır dedi izine çıkıyor. Ben şaşırdım tabiki ama başladık bir kere diğer doktorlar bakacak dedi. Önemli olan doz dedi onuda Semra hanım karar veriyorAaa ne zaman izine çıkıyormuş peki bende ona muayene oluyorum ama Bilgi vermedi izne çıkacağım diye
Oyle mi ? Benimki de dondurulcak. Rahmimin dinlenmesi gerekiyormuş. Bnde dondurulanlarin daha çok tutunduginu okumuştum.
Öyle olsa 3.gunden snra dondurmazlar mi ?
Tabiki kurul karar veriyor. Ama bn kurulun tek tek tüm dosyalara baktığını sanmıyorum. Bnim Dr Günseli hanimdi. İğne dozum hiç değişmedi. Arkadan küçük yumurtalarim olduğu söylendi hep. Belki de toplantida arkadan gelişmeyen küçük yumirtalari var deseydi kurul iğne dozumu arttirirdi. Sorunca da çok bilmiş oluyosun. Yumurta toplamada büyükler toplandı sdce. Ve bn bu ay transfer olamıyorum. Arkadaki küçükler transfer olduktan snra büyümeye devam.edermis çünkü.Ben sordum c.tesi gelebilirsin dediler. Bende asistana sordum. Yücel bey burda dimi hayır dedi izine çıkıyor. Ben şaşırdım tabiki ama başladık bir kere diğer doktorlar bakacak dedi. Önemli olan doz dedi onuda Semra hanım karar veriyor
ya oyle bır ıkı haftalıgına ızne cıksa bence yenı hasta aldırmazlardı takıbını yapamayacaksa..1gunluk olmasın izni cunku benım bir kontrolumde ızınlı oldugu zamana gelmıstı ..neyse ben arayacak bırazdan benım doktorumda yucel bey bakalım nekadar ızınlıymıs transferıme gırer umarımBen sordum c.tesi gelebilirsin dediler. Bende asistana sordum. Yücel bey burda dimi hayır dedi izine çıkıyor. Ben şaşırdım tabiki ama başladık bir kere diğer doktorlar bakacak dedi. Önemli olan doz dedi onuda Semra hanım karar veriyor
Benim rahmim kalp şeklinde. Şuan 3.gun.3. günü memorial dondurmuyor diye biliyorum. mutlaka 5. güne bekletiyorlar.
benim 7 tane dölenmişti, 6 tanesi 3. güne gitti ama 5. güne 4 tane kaldı. sadece 2 tanesi 5aa kaliteydi. diğer ikisi hatırmamıyorum ama düşüktü. hatta o düşükleri tek tüpte dondurdular. 5aa ları ayrı ayrı.
Benim rahmim kalp şeklinde. Şuan 3.gun.
Embiryolarim dondurulcak.
Ama hepsini ayrı ayrı dondurmaları lazım. Çünkü benim rahmim kalp şeklinde. Çoğul gebelige uygun değil. Bu durimu lab bugün mü soyllemeliyim ? 6 embriyom var. Yoksa 5.gun mu donduruyolar
Şöyle anlatayım. Benimde arkada yumurtalarım var. Ve benim yumurtalarım çok az. Arkadakiler gelse idare eder sayıya çıkacak. Adetin 2. Günü muayene olduğum zaman normal boyut yumurta ve küçük boyut yumurtaları söylediler çünkü sayı az hemen saydılarTabiki kurul karar veriyor. Ama bn kurulun tek tek tüm dosyalara baktığını sanmıyorum. Bnim Dr Günseli hanimdi. İğne dozum hiç değişmedi. Arkadan küçük yumurtalarim olduğu söylendi hep. Belki de toplantida arkadan gelişmeyen küçük yumirtalari var deseydi kurul iğne dozumu arttirirdi. Sorunca da çok bilmiş oluyosun. Yumurta toplamada büyükler toplandı sdce. Ve bn bu ay transfer olamıyorum. Arkadaki küçükler transfer olduktan snra büyümeye devam.edermis çünkü.
Mecbur rahim dinlencek.
Günseli hanımı seçme bence.
Fulya hanım iyi diye okudum
Bende sordum kaç gün. Yıllık izin dediler.ya oyle bır ıkı haftalıgına ızne cıksa bence yenı hasta aldırmazlardı takıbını yapamayacaksa..1gunluk olmasın izni cunku benım bir kontrolumde ızınlı oldugu zamana gelmıstı ..neyse ben arayacak bırazdan benım doktorumda yucel bey bakalım nekadar ızınlıymıs transferıme gırer umarım
Çok üzüldüm şuan beni de cumartesi çağıracaklar demek ki başka doktora randevu verecekler
—————
Aramızda 2 gün var demekki benide c. Tesi ve p. Tesi çağıracak. Bana önümüzdeki hafta sonu toplarız dediler.
Şöyle anlatayım. Benimde arkada yumurtalarım var. Ve benim yumurtalarım çok az. Arkadakiler gelse idare eder sayıya çıkacak. Adetin 2. Günü muayene olduğum zaman normal boyut yumurta ve küçük boyut yumurtaları söylediler çünkü sayı az hemen saydılarve ben hemen sordum küçükler büyüyecek mi? Doktorun bana söylediği genelde büyümüyor belki 1-2 tanesi büyüyor dedi. İlaca başladım bugün 4. Gün ve arkadaki küçük yumurtalar yine küçük. Yücel beye sordum yetişir mi bunlar yetişmez dedi. Eğer mümkün olsa ilacın dozunu artırır çok yumurta olsun diye. Peki kalitesi doz fazla arttıkça kalite düşüyor maalesef. Sınırlı dozda tutuyorlar ki yumurtaları korumak için.
Aynen benim de sizin gibi şuan arkada küçükler var ve muhtemelen başka ilac alacağım bugün yine mesaj bekliyorumŞöyle anlatayım. Benimde arkada yumurtalarım var. Ve benim yumurtalarım çok az. Arkadakiler gelse idare eder sayıya çıkacak. Adetin 2. Günü muayene olduğum zaman normal boyut yumurta ve küçük boyut yumurtaları söylediler çünkü sayı az hemen saydılarve ben hemen sordum küçükler büyüyecek mi? Doktorun bana söylediği genelde büyümüyor belki 1-2 tanesi büyüyor dedi. İlaca başladım bugün 4. Gün ve arkadaki küçük yumurtalar yine küçük. Yücel beye sordum yetişir mi bunlar yetişmez dedi. Eğer mümkün olsa ilacın dozunu artırır çok yumurta olsun diye. Peki kalitesi doz fazla arttıkça kalite düşüyor maalesef. Sınırlı dozda tutuyorlar ki yumurtaları korumak için.
Peki toplamda bi tup bebege ne kqdar gidiyorBana da öyle dendi. Hatta ilk muayenemde bile dendi. Ohss riskinden dolayi. Çok yumirtam da yok aslında ama. Dün opu oldu. Bugün 1.gun 8den 6ya inmiş. İnşallah daha da inmez. Sizin kaç tane var transfer bekleyen
Tup bebege toplam nekadar ucretle bitiyorKararı sana birakiyolar aslında. Eğer orda yaptirirsan reglnin ilk günü yaptiriyosun ertesi gün yani tedaviye başlayınca sonuç çıkmış oluyor. Fiyatı tek kişi için 350 TL.
Biz hem eşime hem bana da yapılacağı için ona da 700lira vermek istemedik acikcasi.
Devlette yaptırma şansımız varmı dedik. Bı istek formu verdiler.
O formla devlet hastanesinin aciline gidip Dr rica ettik. Durumu anlattik. Hepsi tüp bebekle ilgili iyi dileklerini sunup yardımcı oldular. Devlette sonuçlar 2 günde çıkıyor. Regl tarihini biliyosan bı iki gün önce gitmende fayda var.
Suruntu ve akciğer filmi istiyolar
Memorialin paket fiyatı 10.500 TL. Tedavi sırasında yapılan testler yumurta toplama transfer dahil. İlaçlar haric. Zten herkese doz farklı ilaç yazıyorlar. Bizim 3.5 tuttu simdiye kadar.Tup bebege toplam nekadar ucretle bitiyor
Hayirlisi insallh canim kisa zamanda rabhim anneligi sanada banada tattirirMemorialin paket fiyatı 10.500 TL. Tedavi sırasında yapılan testler yumurta toplama transfer dahil. İlaçlar haric. Zten herkese doz farklı ilaç yazıyorlar. Bizim 3.5 tuttu simdiye kadar.
Birde benim embiryolarim dondurulcak inşallah. Dondurma ücreti de var tabi. O sayıya göre belli olcak
Ne zaman dönecekmiş aman yaaaGünaydın, bugün Yücel beye muayene oldum. Yücel bey izine çıkıyormuş.
Ve ben daha başındayım. Kaç kez daha gidicem başka doktor muayene edecek. Yücel beyin asistanı üzülmeyin zaten bütün dosyalar kurula gidiyor fark yok diyor. Bakalım biraz modum düştü. Yinede dosyalarıma Semra hanım bakacağı için kafamı rahatlatmaya çalışıyorum.
Dönüşü kesin öğrenmeliyizya oyle bır ıkı haftalıgına ızne cıksa bence yenı hasta aldırmazlardı takıbını yapamayacaksa..1gunluk olmasın izni cunku benım bir kontrolumde ızınlı oldugu zamana gelmıstı ..neyse ben arayacak bırazdan benım doktorumda yucel bey bakalım nekadar ızınlıymıs transferıme gırer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?