Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayın 15 gibi hasta olacağım dondurulmuş yapacaktık.gelir mi acaba o zamana yıllık izin 2 hafta falan olmasın

Bir an önce söyleyın cok önemli benımde sizin gibi 11. Haftada dıkıs atılcak rahım dar. ben 2 sene once basladım tedavıye çift dondurduklarını bılmıyorum tabı doktorumda uyarmamıs laboratuvarı çift dondurmuslar mahvoldu embrıyolarım 2 cozundu tabı 1i transfer oldu diğeri toparlayamadı ve çöp oldu. Ve benı uyaran transfer anında bılgı veren labaratuvardakı arkadastı naaıl boyle bı hata yapmıslar dedı. Cok kızmıstım nasıl boyle bı hata yapılır dıe ama elden gelen bısey yok tabı butun tupler aynı olucak malesef yarısı çöp

Benim rahmim üstten basıkmis. Normal gebeliğe uygun. Ama çoğul gebelik olmaz dedi semra hanim ben çift embiryo istedigimde. Yani şuanda operasyona gerek yok.
Bugün 3.gun. zten lab ile 10-13 arası gorusebiliyoruz. Yarın soyliyeyim.
Ya böyle de her şeyi biliyo. İşlerini onlara ogretiyo gibi oluyorum sanki. Her yere karışan biri gibi. O duruma dusmeyi hiç sevmiyorum. Oyuzden bugün tekrar aramadım. Yarın nasılsa bilgi için ariyacaklar. Ozaman soylicem.
Sizin kaç tane vardı embiryonuz

İlaç dozumla ilgili mesaj geldi. Aynı oranda devam ediyorum. Sizlerde değişlik oldu mu? Bugün benim ilaçta 4.günüm.
Benim doz düştü pergoveris diye bi iğne eklendi ayrıca cumartesi Soner bey diye bi doktora randevu vermişler nasıl biri hiç bilmiyorum

Benimde sizin gibi basık dikişi normal gıttıgım doktorlar gerek yok dıo mesela ama yucel bey sansa bırakmayalım dedı ona cok guvenıyorum o yuzden yaptırıcam. Hic oyle dusunmeyın ayrıca benım acemılıgıme denk geldı ılk denememdı hıc bısey bılmıyordum keske bılıp kendım uyarsaydım doktora bırakmasaydım. Dunyanın parasını dokuyoruz parayıda gectım bırsuru sıkıntı cekıyoruz hem duygusal hem bedenen hormon alıp kendımıze zarar verıyoruz bızı kobay olarak goruyolar. Siz dogrusunu yapıyosunuz bırakın ne dusunurlerse dusunsunler. Ilkı dustu benım pgtlıydı 5 haftalıkken. Sımdı 8. Haftamdayım ama kanamam var sanırım bu da gıdıcı yatıyorum sureklı gerıde 5 tane daha var ama kalıtelı degıl hayırlısı

Aradım hastaneyi. Lab ile görüştüm.
Şuan dondurmuyiruz. 5.gunde donduruyoruz dedi.
Biz aynı kalitedekileri aynı tüpe koyarız ama tüpe iki embiryo koyduk diye illa ikisi de transfer edilmez dedi. Diğerini geri dondurabilirlermis. Bozulmaz mi dedim. Hayır. Eğer bozulursa o zten kalitesizdir dedi. Bn yine de tek istiyorum dedim. Onu 5. Gun konuşalım dedi.

Bna semra hanim dedi böyle. Yücel beye son gün muayene oldum çatlatma iğnesi yapacağım gün. Ama bişey demedi. Bnimki zten Kasım'da transfer olacak. İnşallah. Ozaman tekrar sorarım yücel beye. Muayenede.
Her kanama düşük olmaz. Merak etme. Bnim bı arkadaşımın 9 ay kanaması oldu. Hele ilk 4 ay ise gelmedi resmen. Ama zamanında doğan çok tatlı bı oğlu var smdi. Darısı sana canimm.
En güzelini dusun. Karnını sev. Bana yapış de

Güzel dileklerin için tesekkurler Allah razı olsun Allah hepımizın yardımcısı olsun. Banada embriyom çöp olunca ole dedıler zaten transfer olsada tutmazmıs rahat olun dedıler ama nedense inanmadım. Cunku donmusları pgtye gondermeye bıle yanasmıyolar zarar gorur dondur çöz dondur die. Bu nasıl bı tezatlık anlamadım. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun sanırım ven o hastanede sadece yucel beye guvenıyorum artık semra hanımı zaten 2 sene once gordum 1 kere ılk muayenede

Bende hastaneyi arayıp Yücel bey yoksa başka bi doktordan isteğimle randevu alabilmiyim diye Yücel bey yönlendirme yapıyormuş izne ayrılırken hastalarını sanırım cunku sizi Soner beye yönlendirdi dedi. Hiç ismini duymadığım bı doktor umarım iyi olur. Şuan tedavımın önemli kısmında olduğumu düşünüyorum ilaç değişti yumurtalar tam istenilen gibi gitmedi vs. 6. Gün boyutları 10mm oldu henüz.umarım Soner bey de Yücel bey gibi anlayışlı ve takibi güzel yapan bir doktordur şansımız böyleymiş

Ben 2. Muayenemi Yücel bey yok diye, Soner beye oldum. Pozitif bir doktor. Her şeyi baştan anlattı . Sürekli sordu var mı sorun diye. Yumurtalarımı tek tek saydı. Ama beni ondan sonra Semra hanımda muayene etti. Ben sıkıntı yaşamadım. Benide c.tesi Soner beye vermişler ama saati eşime uymadığıniçin değiştirdim. Erken saate aldım. Fulya hanıma vermişler. Nasip kısmet. Bende tabiki ilk doktorumun muayene etmesini çok isterdim. Bugün çok rahattım. Sil baştan anlatmadım. Artık doktora takılmayalım. Yoksa kafayı yiyicez

Evet ya herseyi kafamıza takıyoruz cunku çok hassas bi konu için mücadele ediyoruz. Elimizde değil ne yazık Kİ inşallah hersey iyi gider

kızlar benim rahmımde de hafıf terslık varmıs cok onemlımı bılmıyorum ama burdakı doktor soyledı semra hoca da yucel bey de bakmıstı ya onemsemedıler cunku burdakı doktorda onemlı degıl dıye bahsettı ama bılemedim
bana yıne hemsıre döndü cumartesı tekrar kontrole gıtmemı ıstedı rahım kalınlıgım 8.4 yumurtam 16 mm umarım cumartesı bellı olur transfer tarihi

bugun iğnelere başlayalı kaç gün oldu canım

sağlık ve güç diliyorum size de gelişmekte olan miniğinize de..

Benim rahimimde tersmis. Ama fulya hanım hiç önemli değil çoğu bayanın öyle dedi. Sanırım hiç ilaç kullanmiyorsun degilmi canım. Natürel transfer dediklerimi olacak

Teşekkürler canım.

Çok teşekkürler bilgi için umut beyle ilgili çok yorum görmeyince tedirgin olmuştum. Bana doğru çözümlerle gelsin artık çok yoruldum. Tedirğinliğim de ondan

Benim rahimimde tersmis. Ama fulya hanım hiç önemli değil çoğu bayanın öyle dedi. Sanırım hiç ilaç kullanmiyorsun degilmi canım. Natürel transfer dediklerimi olacak
evet şuan ılac kullanmıyorum.Transferden sonra kullandırırlar mı bılmıyomenazından bir progesteron verırler sanırımRahım terslıgı ılıskı anlamında onemlı sanırım ben hep sırtustu yatardım ya da ayaklarımı kaldırırdım ama normalde bızım yüzüstü yatmamız lazımdı oyle ılıskı denemedık..o degıl ben cok doktor gezdım belkı 2aya bir nerde ıyı doktor var dedılerse gıttım kimse bısey demedı.Ya önemsenmediğinden ya sonradan mı olustu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…