Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rahim tersliği hiç önemli değil. Benim de ters. 1 çocuğum var. Ve doktorlar hiç önemsemiyor çünkü olumsuz bir etkisi yok.

en aktıf yazdıgım bu konu ama msj yazdıgım konular ıcınde bulamıyorum nıye kıbildirimlerden buluyorumkonuyu

Tek transfer olacaksa ikili koydurtmayın her dondurma çözdürme risk çünkü embriyo için. Arkadaşın da söylediği gibi donmuş embriyoya pgt bile yapmıyorlar fazla işlem olmasın diye.
bana da hep tek transfer edildi ikinci kez dondurulanları en sona sakladılar hep yeni bir ikili açıp çözüyorlar. Demekki onun şansı daha yüksek..

Aslinda dondurup cozdurmenin bir zararı olmicagini zten çok kaliteli olmayanları aynı tüpe koyduklarını söyledi. Yani aynı kalitedekilelr aynı tüple. En kalitelileri tek.
Arkadaşımın 3 yıl once dondurulup tekrar cozdurulmus transfer edilip kalanı tekrar dondurilmus embiryolari varmış.
Bu tamamen ebriyo kalitesi ile ilgili yani. Embiryo kaliteli ise defalarca cozdurebilirsin. Kaliteli değilse o transfer bile olsa tutmama olasılığı varmış.
Biz tek başına doncak kadar kaliteli olmayan iki embiryoyu birlikte donduruyoruz ki. Hangisi canlı kalırsa onu transfer etmek için dedi.
Ha bn yine de ayrı tüplere koyilmasini istedim hepsinin. Soncta zten bunların ücreti de embiryo sayısına göre veriliyor değil mi. Ozaman böyle bişey talep edebilirim. Ayrıca özel bir durumum da var.
Tabi dedi. Zten dondurma işlemi yarın yapılacak. Yarın tekrar arayacaklar.

Benim 5.gün 4 embriyom 4 sene önce konuldu.2si iyi 2 si orta düzeydi.1 iyi 1 orta olarak koymayı uygun buldular.
Yani kalanların durumuna göre karar veriyorlar aslında

bebişler genetiğe gitti mi?

İki tane gitti:) iki tane de geriden geliyordu, yarın iyi olurlarsa onlar da gidebilir, umarım en azından biri gidebilir..
inşallah onlarda gider. Sağlıkla dönerler
İki tane gitti:) iki tane de geriden geliyordu, yarın iyi olurlarsa onlar da gidebilir, umarım en azından biri gidebilir..
Hadi inşallah onlarda gider hepside sağlıklı dönerler

Maşallah darısı başımıza.benimde yumurtam çok az. Ve genetiğe gitmesi gerekiyor. Amh mı düşüktü sizin. Bide kaçıncı günde gitti genetiğe. Diğerleri şuan kaçıncı gününde.

Ben artık onların söylediğine çok inanmıyorum hergün dosyaları detaylı incelediklerini de sanmıyorum herkes dosyalara hakim de değil, temmuzda negatif sonuç aldıgımız için Semra hoca çağırdı görüşmeye ve geçen ay gittik Günseli hanımda vardı görüşme de, Semra hanım dosyamı ilk kez görüyor gibiydi olabilir dedim bir sürü hasta var, neyse sonrasında dosyamı incelerken dedi ki niçin 150 dozla başlandı size bu doz çok düşük oyüzden geriden gelen yumurtalarınız yetişememiş dedi yüksek dozla başlansaydı daha fazla yumurta elde edebilirdik dedi ve ben amhı düşük bir hastayım benim için yumurta çok önemli 4 tane folikül görünürken 1 adet yumurta toplanabildi tabi ki bazı şeyler nasip 1 ya da 4 olcaksa tek yumurtayla da olurdu ama tek yumurta tek umut oluyor tekrar başa dönüyorsun benim burda 3. Tedavimdi amh ortada hala düşük dozla başlamaları ve bundan semra hocanın haberi olmaması tuhaf hani son kararları hep Semra hoca veriyordu ? Yine de alternatif çok olmadığı için ve labaratuvara güvendiğim için bu ay tedaviye başlıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bakalım bende nasıl olacak natürel mi ilaçlımi hiç konuşmadık bu konuyu. On yılda neler denedim neler gittiğim yaşlı bir kadın rahimin önceki doğumda dönmüş ondan daha hamile kalamamissin dedi eliyle masajla çevirdi rahimi ama o ara farklı sağlık sorunlarim çıktı düzenli ilişkiyi deneyemedik. Sonrada daha fazla beklemeden tupbebek istedik. Doktorlar hiiic takılmıyor bu konuya sormazsanda söylemiyorlar zaten. Onlara göre önemi yokmuş

Benim ilk muayeneyi Yücel bey o gün izinli diye Semra hanım yapmıştı. İlk dozunuda hemen söylemişti. Benimde amh çok düşük ama ilk dozu değiştirmeden devam ediyorlar. Yarında kontrol var. Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer daha güzel sonuçlar alırsınız.

Bende her dosyadan semra hocanin haberi olduğunu sanmıyorum. Yada dozlara birlikte karar verildiğini. Her gittiğinizde kalabalığı görüyorsunuz. Bı toplantıda okadar kişi konuşulamaz.
Bnce Dr çok önemli. Dr kurulda sizle iglili biseyi soylemezse tek tek incelemeleri pek olası değil. İşin garibi 1 değil 2 değil 3 tedaviden bahsediyorsunuz. Neden 3 olana kadar farketmediler dozla iligli bı sknti olduğunu.
Bnimde arkadan yumurtalarim vardı. 9tane toplandı 9tane de geride varmış. Belki uyarilsa dozla onlar da buyicekti. Ama belki de kaliteli olmicakti ozaman. Bilmiyorum.
Allah hakkımızda hayirlisini versin canım.

Benim üzüldüğüm ilk defa 4 folikül görünmüştü ve büyüklükleri kötü değildi en azından 2-3 yumurta çıkabilirdi gözgöre göre yapılan hata çok can sıkıcı, şimdi tekrar başa dön ilaç, iğne, opu tek derdim yaş zaman geçiyor oyalanıyorum burda gibime geliyor Sanki kişiye özel hiçbirşey yapılmıyor gibi Rabbim büyük ne diyim var bunda da hayır, inş hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı

Aminnn çok teşekkür ederim

Genelde insanlar burdan çok memnun ama. İnşallah sen de sağlıkla kavusursun bebeğine canimm. Allah'tan isteyelim. Buralar hep vesile.

Genelde insanlar burdan çok memnun ama. İnşallah sen de sağlıkla kavusursun bebeğine canimm. Allah'tan isteyelim. Buralar hep vesile.
Genel olarak ben de memnunum artıları ağır bastığı için devam ediyorum, evet vesile tabi doğal yollada gebelik yaşadım Rabbim ol deyince oluyor hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

Benimde bugun tedavim var bende biraz doktor değişince üzüldüm ve benimde aklıma geldi o kadar hastanın ilacına nasıl toplantıda karar veriılıyot diye. Bence kararsız kalınan ne yapsak diye düşünülen hastalarda Semra hoca dosyayı inceleyip karar veriyor.
doktorlarında izne hakkı var tabi ki ona diyecek sözüm yok ama hassas bi konu olduğu için aynı doktorla devam etmek isterdim daha güvende gibi hissederdim kendimi

Evet bnce de durum bu. Yani Dr eğer kurulda hastadan bahsettmezse. Tedavisine aynı sekilde. devam ediyor. Ama Biz yine de iyi düşünelim. Olumlama yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…