Bugun Soner beyle kontrolüm vardı canım LH ve e2 ye bakılsın dedi kandan. Ama e2 1112 çıkmış kafama takıldı çok YüksekEvet bnce de durum bu. Yani Dr eğer kurulda hastadan bahsettmezse. Tedavisine aynı sekilde. devam ediyor. Ama Biz yine de iyi düşünelim. Olumlama yapalım
İlk e2 kaç ?Bugun Soner beyle kontrolüm vardı canım LH ve e2 ye bakılsın dedi kandan. Ama e2 1112 çıkmış kafama takıldı çok Yüksek
Yani başladığımız gün veriyoruz ya o gün kaç çıkmıştı.İlk e2 kaç ?
Tedavi sırasında yüksek olması normal yumurta başına belli bir değerde oluyor diye biliyorum.Bugun Soner beyle kontrolüm vardı canım LH ve e2 ye bakılsın dedi kandan. Ama e2 1112 çıkmış kafama takıldı çok Yüksek
16 ydı. Çok yükselmiş korktumİlk e2 kaç ?
İnşallah iğneler bitince düşer yine. Taze düşünüyorlardı ama bu durumda taze olmaz heralde düşmezse yaniTedavi sırasında yüksek olması normal yumurta başına belli bir değerde oluyor diye biliyorum.
Çok değer vermek istemiyorum ama yumurta başına 200-300 olması kalite açısından önemli diye biliyorum. Buradan arkadaşlarda hatalı söylediysem düzeltir.16 ydı. Çok yükselmiş korktum
canım benım e2 13650 olmustu en son korkma okadar ılacla yukselmesı normal yumurta sayın cok oldugundan oyle olmustur suan normal sevıyeye indi panik yapmana gerek yok16 ydı. Çok yükselmiş korktum
Yücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırımbenım de sabah 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 yumurtam 18 mm dı hemsıre numarasına wats uptan attım sonucu haber beklıyorum dıye hangı ılacı kullanıyorsunzu dıye yazınca cıldırdım hemen bankoyu aradım ya ben transfer beklıyorum 12.gundeyım doktorumla gorusemedım savsaklanıyormuyım dedım dogal sıklustayım ılac soruyolar bana dedım bugun ıcın kan vermeceksınız sadece muayene dedıler e2 lh ıstedıler yucel bey ızındeymıs lutfen dedım benı bır doktor arayabılır mı gercekten sert konustum..
İşte doktor olmayınca insan tedirgin oluyor. Ama stres yapmayın. Allah kolaylık versinbenım de sabah 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 yumurtam 18 mm dı hemsıre numarasına wats uptan attım sonucu haber beklıyorum dıye hangı ılacı kullanıyorsunzu dıye yazınca cıldırdım hemen bankoyu aradım ya ben transfer beklıyorum 12.gundeyım doktorumla gorusemedım savsaklanıyormuyım dedım dogal sıklustayım ılac soruyolar bana dedım bugun ıcın kan vermeceksınız sadece muayene dedıler e2 lh ıstedıler yucel bey ızındeymıs lutfen dedım benı bır doktor arayabılır mı gercekten sert konustum..
Onu bende sordum ama asistanı yumurtayı Melih bey( ismi doğru anladıysam) yapacak dedi. Bütün toplamayı o yapıyor. Ve türkiyede en çok yumurta toplayan kişi odur dedi. Aslında güzel birşey uzman olmuş bu konuda. Benimde endişem gitti açıkcası.Yücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırım
Yumurta toplamaya genelde Melih bey giriyor zten. İsinde uzmanYücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırım
aynı şoku ben de yaşamıştım ve aynen öyle kafam takılmıştı: ) benim de tedavinin başlangıcında çok düşük, tedavinin ileriki günlerinden aşırı yüksek çıkmıştı, sanırım bu işin normali buymuş.. o kadar iğnenin bir şeyleri değiştirmesi gerek: ) e2 konusunda ilaçlara rağmen bir tavan değer vardır belki, doktorlar bilir ama sizin değerlerle korkacak bir şey yoktur.. takmayınız: )Bugun Soner beyle kontrolüm vardı canım LH ve e2 ye bakılsın dedi kandan. Ama e2 1112 çıkmış kafama takıldı çok Yüksek
Coook teşekkür ederim burası iyi ki var diyorum hep içim rahatlıyoraynı şoku ben de yaşamıştım ve aynen öyle kafam takılmıştı: ) benim de tedavinin başlangıcında çok düşük, tedavinin ileriki günlerinden aşırı yüksek çıkmıştı, sanırım bu işin normali buymuş.. o kadar iğnenin bir şeyleri değiştirmesi gerek: ) e2 konusunda ilaçlara rağmen bir tavan değer vardır belki, doktorlar bilir ama sizin değerlerle korkacak bir şey yoktur.. takmayınız: )
Gayet normal.size söylemiş olmaları lazımdı yada unuttular.yumurta toplandıktan sonra bir hafta içerisinde regl olunuyorKızlar pazartesi yumurtam toplandı. Bugün regl olmuşum. Normal takvimime göre 10gun erken aslında. Ama.sureci hizlandirdiklari için değil mi ? Hepimiz böyle mi olduniz. Bugün opudan sonra 6.gnuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?