Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bnce de durum bu. Yani Dr eğer kurulda hastadan bahsettmezse. Tedavisine aynı sekilde. devam ediyor. Ama Biz yine de iyi düşünelim. Olumlama yapalım
Bugun Soner beyle kontrolüm vardı canım LH ve e2 ye bakılsın dedi kandan. Ama e2 1112 çıkmış kafama takıldı çok Yüksek

Benimde o değerlere çıktığı oldu. Tedavi sonlanınca düzeliyor. Takılmayın

16 ydı. Çok yükselmiş korktum
canım benım e2 13650 olmustu en son korkma okadar ılacla yukselmesı normal yumurta sayın cok oldugundan oyle olmustur suan normal sevıyeye indi panik yapmana gerek yok

benım de sabah 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 yumurtam 18 mm dı hemsıre numarasına wats uptan attım sonucu haber beklıyorum dıye hangı ılacı kullanıyorsunzu dıye yazınca cıldırdım hemen bankoyu aradım ya ben transfer beklıyorum 12.gundeyım doktorumla gorusemedım savsaklanıyormuyım dedım dogal sıklustayım ılac soruyolar bana dedım bugun ıcın kan vermeceksınız sadece muayene dedıler e2 lh ıstedıler yucel bey ızındeymıs lutfen dedım benı bır doktor arayabılır mı gercekten sert konustum..

Yücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırım

İşte doktor olmayınca insan tedirgin oluyor. Ama stres yapmayın. Allah kolaylık versin

Yücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırım
Onu bende sordum ama asistanı yumurtayı Melih bey( ismi doğru anladıysam) yapacak dedi. Bütün toplamayı o yapıyor. Ve türkiyede en çok yumurta toplayan kişi odur dedi. Aslında güzel birşey uzman olmuş bu konuda. Benimde endişem gitti açıkcası.

Bugun Soner beyle kontrolüm vardı canım LH ve e2 ye bakılsın dedi kandan. Ama e2 1112 çıkmış kafama takıldı çok Yüksek
aynı şoku ben de yaşamıştım ve aynen öyle kafam takılmıştı: ) benim de tedavinin başlangıcında çok düşük, tedavinin ileriki günlerinden aşırı yüksek çıkmıştı, sanırım bu işin normali buymuş.. o kadar iğnenin bir şeyleri değiştirmesi gerek: ) e2 konusunda ilaçlara rağmen bir tavan değer vardır belki, doktorlar bilir ama sizin değerlerle korkacak bir şey yoktur.. takmayınız: )

Coook teşekkür ederim burası iyi ki var diyorum hep içim rahatlıyor

Merhaba arkadaşlar tedavi olacakların allah yardımcısı olsun rabbim kucağınızı doldursun inşallah bende Memorial’da hamile kaldım bebeğim 10 aylık.buradaki arkadaşları tedirgin gördüğüm için yazmak istedim çünkü bende bu sayfaları defaları a okudum birilerinden hep ümit bekledim.yumurta toplamada işin uzmanı Melih bey..bende bayan doktorun yumurtaları toplamasını istemiştim ama Melih beyin uzman olduğunu duyunca kabul etmiştim.çok rahat bir toplama süreci geçirdim çok şükür ağrım sızım olmadı, 11 yumurta toplanmıştı. Bu arada gönül hanımdan hiç bahsedilmemiş benim doktorumdu kendisi çok cici bir bayan.sürecin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi sadece bir kere Semra hanım muayene etti o kadar.bazı konularda gönül hanım Semra hanıma sorup döneceğim diyordu bana bilgi veriyordu ilgilidir kendisi.transferimi de o yaptı..doktor konusuna çok takılmamanızı tavsiye ediyorum önemli olan laboratuvar..e2 konusuna gelince.ilk düşük olması çok normal çünkü tek yumurtanız oluyor başlarda.iğneleri kullandıkça yumurtalar çoğalıyor ve e2 katlanıyor yani ne kadar yükselirse sizin için o kadar iyi.sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.herkese bol şanslar diliyorum

Kızlar pazartesi yumurtam toplandı. Bugün regl olmuşum. Normal takvimime göre 10gun erken aslında. Ama.sureci hizlandirdiklari için değil mi ? Hepimiz böyle mi olduniz. Bugün opudan sonra 6.gnuum
Gayet normal.size söylemiş olmaları lazımdı yada unuttular.yumurta toplandıktan sonra bir hafta içerisinde regl olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…