aaaa.. normal normal diye biliyorum ben de.. darısı benim başıma, opudan sonraki 7. günüm daha gelmedi..Kızlar pazartesi yumurtam toplandı. Bugün regl olmuşum. Normal takvimime göre 10gun erken aslında. Ama.sureci hizlandirdiklari için değil mi ? Hepimiz böyle mi olduniz. Bugün opudan sonra 6.gnuum
merhaba, sağolun: ) sağlıklı, güzel ömürler diliyorum bebeğinize de size de: )Merhaba arkadaşlar tedavi olacakların allah yardımcısı olsun rabbim kucağınızı doldursun inşallahbende Memorial’da hamile kaldım bebeğim 10 aylık.buradaki arkadaşları tedirgin gördüğüm için yazmak istedim çünkü bende bu sayfaları defaları a okudum birilerinden hep ümit bekledim.yumurta toplamada işin uzmanı Melih bey..bende bayan doktorun yumurtaları toplamasını istemiştim ama Melih beyin uzman olduğunu duyunca kabul etmiştim.çok rahat bir toplama süreci geçirdim çok şükür ağrım sızım olmadı, 11 yumurta toplanmıştı. Bu arada gönül hanımdan hiç bahsedilmemiş benim doktorumdu kendisi çok cici bir bayan.sürecin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi sadece bir kere Semra hanım muayene etti o kadar.bazı konularda gönül hanım Semra hanıma sorup döneceğim diyordu bana bilgi veriyordu ilgilidir kendisi.transferimi de o yaptı..doktor konusuna çok takılmamanızı tavsiye ediyorum önemli olan laboratuvar..e2 konusuna gelince.ilk düşük olması çok normal çünkü tek yumurtanız oluyor başlarda.iğneleri kullandıkça yumurtalar çoğalıyor ve e2 katlanıyor yani ne kadar yükselirse sizin için o kadar iyi .sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.herkese bol şanslar diliyorum
Sen ilaç kullandın ya. Taze transfere hazırlık. Onun için seninki bı kaç gün gecikebilir bence. Benimki normalse eğer :)aaaa.. normal normal diye biliyorum ben de.. darısı benim başıma, opudan sonraki 7. günüm daha gelmedi..
anaaaam.. hemen bu reglden sonra mı transfer yoksa bir sonraki reglden sonra mı?Sen ilaç kullandın ya. Taze transfere hazırlık. Onun için seninki bı kaç gün gecikebilir bence. Benimki normalse eğer :)
İlk kez regl olmama sevindimm transferim yaklasiyor
Böyle güzel haberler okumak ne güzel geliyorMerhaba arkadaşlar tedavi olacakların allah yardımcısı olsun rabbim kucağınızı doldursun inşallahbende Memorial’da hamile kaldım bebeğim 10 aylık.buradaki arkadaşları tedirgin gördüğüm için yazmak istedim çünkü bende bu sayfaları defaları a okudum birilerinden hep ümit bekledim.yumurta toplamada işin uzmanı Melih bey..bende bayan doktorun yumurtaları toplamasını istemiştim ama Melih beyin uzman olduğunu duyunca kabul etmiştim.çok rahat bir toplama süreci geçirdim çok şükür ağrım sızım olmadı, 11 yumurta toplanmıştı. Bu arada gönül hanımdan hiç bahsedilmemiş benim doktorumdu kendisi çok cici bir bayan.sürecin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi sadece bir kere Semra hanım muayene etti o kadar.bazı konularda gönül hanım Semra hanıma sorup döneceğim diyordu bana bilgi veriyordu ilgilidir kendisi.transferimi de o yaptı..doktor konusuna çok takılmamanızı tavsiye ediyorum önemli olan laboratuvar..e2 konusuna gelince.ilk düşük olması çok normal çünkü tek yumurtanız oluyor başlarda.iğneleri kullandıkça yumurtalar çoğalıyor ve e2 katlanıyor yani ne kadar yükselirse sizin için o kadar iyi .sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.herkese bol şanslar diliyorum
2. Regl ile:) biri oldu. Sen onu bitti sayanaaaam.. hemen bu reglden sonra mı transfer yoksa bir sonraki reglden sonra mı?
Sağol canımMerhaba arkadaşlar tedavi olacakların allah yardımcısı olsun rabbim kucağınızı doldursun inşallahbende Memorial’da hamile kaldım bebeğim 10 aylık.buradaki arkadaşları tedirgin gördüğüm için yazmak istedim çünkü bende bu sayfaları defaları a okudum birilerinden hep ümit bekledim.yumurta toplamada işin uzmanı Melih bey..bende bayan doktorun yumurtaları toplamasını istemiştim ama Melih beyin uzman olduğunu duyunca kabul etmiştim.çok rahat bir toplama süreci geçirdim çok şükür ağrım sızım olmadı, 11 yumurta toplanmıştı. Bu arada gönül hanımdan hiç bahsedilmemiş benim doktorumdu kendisi çok cici bir bayan.sürecin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi sadece bir kere Semra hanım muayene etti o kadar.bazı konularda gönül hanım Semra hanıma sorup döneceğim diyordu bana bilgi veriyordu ilgilidir kendisi.transferimi de o yaptı..doktor konusuna çok takılmamanızı tavsiye ediyorum önemli olan laboratuvar..e2 konusuna gelince.ilk düşük olması çok normal çünkü tek yumurtanız oluyor başlarda.iğneleri kullandıkça yumurtalar çoğalıyor ve e2 katlanıyor yani ne kadar yükselirse sizin için o kadar iyi .sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.herkese bol şanslar diliyorum
Yumurta sayınız hormonlar ve rahim kalınlığına gore. Bnim on gorusme muayenemde bile senin rahmini dinlendiririz demişlerdi.Merhaba arkadaşlarŞişli memorial de her hastaya rahim dinlendirme yapılmıyor değil mi , neye göre karar veriyorlar ?Ve embriyoların pgt ve ngsye gönderildikten sonra ne kadar sürede sonuç geliyor ?
Evet evet onlar karar veriyor zten. Bn taze olmaz mı. Hiç mi olmaz. Diye darlamama rağmen olmaz dedi yücel bey :)Bana rahim dinlendirmeye gerek kalmayabilir dendi hormonların büyük ihtimal normal olur dedi Yücel bey ozaöam taze yaparız dedi kişiden kişiye değişiyordur elbet hangisi hayırlıysa o olsun
. Hadı yaa neden okadar olmaz dedi pekiEvet evet onlar karar veriyor zten. Bn taze olmaz mı. Hiç mi olmaz. Diye darlamama rağmen olmaz dedi yücel bey :)
Takmakta çok haklısınız çünkü bende herşeye takıyordum ama geriye dönüp baktığımda ne güzel telaşlarmış diyorum..histeroskobi bende oldum onun öncesinde miyom ameliyatı olmuştum başka bir hastanede.ameliyattan kalan bi yapışıklık varmış rahimde o düzeltildi Semra hanım ve umut bey histeroskobiyi yaptı..genetik teste göndermedik eşim istemedi.eşimden kromozom analizi istedi gönül hanım ve Semra hanım defalarca eşim onu da yaptırmadı.bu durumda genetik teste yani pgt ye göndermemiz gerekiyordu aslında.eşimin ailesinde tüple çocuğu olmuş kişiler var kardeşinin de çocuğu olmuyor..anne babası amca çocukları falan o yüzden eşimden kromozom testi istemişlerdi..eğer maddi imkanınız varsa gönderin derim diğer türlü stres yaşamazsınız.çünkü gebe kaldıktan sonra da ikili test üçlü test falan yapıyorlar..siz baştan genetik testi yaptırırsanız diğer testlere gerek kalmaz rahat olursunuzmerhaba, sağolun: ) sağlıklı, güzel ömürler diliyorum bebeğinize de size de: )
genetik teste göndermiş miydiniz embriyolarınızı?
genetik sonucunu bekleyip sonra bir histeroskopi, arından transfer olucam her şey yolunda giderse de, yine neye taksam şaşırdım: )
Çok teşekkürler..inşallah hepinizin olacak azıcık daha sabırBöyle güzel haberler okumak ne güzel geliyor
Darisi biz bekleyenlerin başına. Allah size ve bebeğinize de sağlıkli uzun ömür versin.
Merhaba arkadaşlarŞişli memorial de her hastaya rahim dinlendirme yapılmıyor değil mi , neye göre karar veriyorlar ?Ve embriyoların pgt ve ngsye gönderildikten sonra ne kadar sürede sonuç geliyor
[/QUOTEb
enşm yapılmamıştı çok yumurta toplandıysa ohss riski olmaması açısından iyi olabilir
Ama tüm bunlara rağmen pgt yaptirmadiniz ve bebeğiniz sağlıklı değil mi. Çok şükür.Takmakta çok haklısınız çünkü bende herşeye takıyordum ama geriye dönüp baktığımda ne güzel telaşlarmış diyorum..histeroskobi bende oldum onun öncesinde miyom ameliyatı olmuştum başka bir hastanede.ameliyattan kalan bi yapışıklık varmış rahimde o düzeltildi Semra hanım ve umut bey histeroskobiyi yaptı..genetik teste göndermedik eşim istemedi.eşimden kromozom analizi istedi gönül hanım ve Semra hanım defalarca eşim onu da yaptırmadı.bu durumda genetik teste yani pgt ye göndermemiz gerekiyordu aslında.eşimin ailesinde tüple çocuğu olmuş kişiler var kardeşinin de çocuğu olmuyor..anne babası amca çocukları falan o yüzden eşimden kromozom testi istemişlerdi..eğer maddi imkanınız varsa gönderin derim diğer türlü stres yaşamazsınız.çünkü gebe kaldıktan sonra da ikili test üçlü test falan yapıyorlar..siz baştan genetik testi yaptırırsanız diğer testlere gerek kalmaz rahat olursunuz
benım de sabah 12.gun rahım kalınlıgı 9.8 yumurtam 18 mm dı hemsıre numarasına wats uptan attım sonucu haber beklıyorum dıye hangı ılacı kullanıyorsunzu dıye yazınca cıldırdım hemen bankoyu aradım ya ben transfer beklıyorum 12.gundeyım doktorumla gorusemedım savsaklanıyormuyım dedım dogal sıklustayım ılac soruyolar bana dedım bugun ıcın kan vermeceksınız sadece muayene dedıler e2 lh ıstedıler yucel bey ızındeymıs lutfen dedım benı bır doktor arayabılır mı gercekten sert konustum..
Üzülme transfer önemli inş orda olur yücel hoca.yumurta toplama tek doktorda sanırım.bence güzel bir sistemleri varYücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırım
Takmakta çok haklısınız çünkü bende herşeye takıyordum ama geriye dönüp baktığımda ne güzel telaşlarmış diyorum..histeroskobi bende oldum onun öncesinde miyom ameliyatı olmuştum başka bir hastanede.ameliyattan kalan bi yapışıklık varmış rahimde o düzeltildi Semra hanım ve umut bey histeroskobiyi yaptı..genetik teste göndermedik eşim istemedi.eşimden kromozom analizi istedi gönül hanım ve Semra hanım defalarca eşim onu da yaptırmadı.bu durumda genetik teste yani pgt ye göndermemiz gerekiyordu aslında.eşimin ailesinde tüple çocuğu olmuş kişiler var kardeşinin de çocuğu olmuyor..anne babası amca çocukları falan o yüzden eşimden kromozom testi istemişlerdi..eğer maddi imkanınız varsa gönderin derim diğer türlü stres yaşamazsınız.çünkü gebe kaldıktan sonra da ikili test üçlü test falan yapıyorlar..siz baştan genetik testi yaptırırsanız diğer testlere gerek kalmaz rahat olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?