Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar pazartesi yumurtam toplandı. Bugün regl olmuşum. Normal takvimime göre 10gun erken aslında. Ama.sureci hizlandirdiklari için değil mi ? Hepimiz böyle mi olduniz. Bugün opudan sonra 6.gnuum
aaaa.. normal normal diye biliyorum ben de.. darısı benim başıma, opudan sonraki 7. günüm daha gelmedi..

merhaba, sağolun: ) sağlıklı, güzel ömürler diliyorum bebeğinize de size de: )
genetik teste göndermiş miydiniz embriyolarınızı?
genetik sonucunu bekleyip sonra bir histeroskopi, arından transfer olucam her şey yolunda giderse de, yine neye taksam şaşırdım: )

aaaa.. normal normal diye biliyorum ben de.. darısı benim başıma, opudan sonraki 7. günüm daha gelmedi..
Sen ilaç kullandın ya. Taze transfere hazırlık. Onun için seninki bı kaç gün gecikebilir bence. Benimki normalse eğer :)
İlk kez regl olmama sevindimm transferim yaklasiyor

Böyle güzel haberler okumak ne güzel geliyor
Darisi biz bekleyenlerin başına. Allah size ve bebeğinize de sağlıkli uzun ömür versin.

Merhaba arkadaşlar Şişli memorial de her hastaya rahim dinlendirme yapılmıyor değil mi , neye göre karar veriyorlar ?Ve embriyoların pgt ve ngsye gönderildikten sonra ne kadar sürede sonuç geliyor ?

Sağol canım Sende bebeğini sağlıkla büyüt inşallah darısı bizlere

Merhaba arkadaşlar Şişli memorial de her hastaya rahim dinlendirme yapılmıyor değil mi , neye göre karar veriyorlar ?Ve embriyoların pgt ve ngsye gönderildikten sonra ne kadar sürede sonuç geliyor ?
Yumurta sayınız hormonlar ve rahim kalınlığına gore. Bnim on gorusme muayenemde bile senin rahmini dinlendiririz demişlerdi.
Ben pgt yaptırmadım ama 20 günde çıkıyor sanırım. Siz ne asamadasiniz

Bana rahim dinlendirmeye gerek kalmayabilir dendi hormonların büyük ihtimal normal olur dedi Yücel bey ozaöam taze yaparız dedi kişiden kişiye değişiyordur elbet hangisi hayırlıysa o olsun

Bana rahim dinlendirmeye gerek kalmayabilir dendi hormonların büyük ihtimal normal olur dedi Yücel bey ozaöam taze yaparız dedi kişiden kişiye değişiyordur elbet hangisi hayırlıysa o olsun
Evet evet onlar karar veriyor zten. Bn taze olmaz mı. Hiç mi olmaz. Diye darlamama rağmen olmaz dedi yücel bey :)

Takmakta çok haklısınız çünkü bende herşeye takıyordum ama geriye dönüp baktığımda ne güzel telaşlarmış diyorum..histeroskobi bende oldum onun öncesinde miyom ameliyatı olmuştum başka bir hastanede.ameliyattan kalan bi yapışıklık varmış rahimde o düzeltildi Semra hanım ve umut bey histeroskobiyi yaptı..genetik teste göndermedik eşim istemedi.eşimden kromozom analizi istedi gönül hanım ve Semra hanım defalarca eşim onu da yaptırmadı.bu durumda genetik teste yani pgt ye göndermemiz gerekiyordu aslında.eşimin ailesinde tüple çocuğu olmuş kişiler var kardeşinin de çocuğu olmuyor..anne babası amca çocukları falan o yüzden eşimden kromozom testi istemişlerdi..eğer maddi imkanınız varsa gönderin derim diğer türlü stres yaşamazsınız.çünkü gebe kaldıktan sonra da ikili test üçlü test falan yapıyorlar..siz baştan genetik testi yaptırırsanız diğer testlere gerek kalmaz rahat olursunuz

Ama tüm bunlara rağmen pgt yaptirmadiniz ve bebeğiniz sağlıklı değil mi. Çok şükür.
Bn çok kararsız kaldım yaptirirp yaptırmakta. Yaş ve genetik olarak riskli grupta değildik doktorlar siz bilirsiniz dedi. En son bugün hakan Bey'le knustum. Test sonuclarinizaa göre yaptırmanızı gerek yok dedi tabi kararı bize bırakarak. Geri gün geçmişti zten. Bugün 5.gun çünkü. Ama içim rahat etti enazindan.

Rahim kalınlığın çok güzel stres olma sakin.kızıma tedavide transfer esnasında sormuştum 11mm idi.

Yücel beyi sordum bugün 1 hafta olmayacak dediler benimde moralim bozuldu. Benim yumurta toplamamda Da olmayacak Sanırım
Üzülme transfer önemli inş orda olur yücel hoca.yumurta toplama tek doktorda sanırım.bence güzel bir sistemleri var

Sonuç iyi olmuş ya, her şey geride kalmış, ne güzel, ne mutlu :)
Yücel bey histeroskopi ile transferin birbirine yakın tarihlerde olmasının iyi olacağını söylemişti. Yani aynı döngüde mi oluyor ikisi de, regl bitiminde histeroskopi, bir kaç gün sonra da transfer mi oluyor? Sizin öyle mi oldu? Bebekli annesiniz yoğunsunuzdur ama sorup duruyoruz:)

Benim önceki tedavimde 11 yumurtam toplanmıştı , rahim dinlendirme yapmıştı bahçeci .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…