Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yumurta sayınız hormonlar ve rahim kalınlığına gore. Bnim on gorusme muayenemde bile senin rahmini dinlendiririz demişlerdi.
Ben pgt yaptırmadım ama 20 günde çıkıyor sanırım. Siz ne asamadasiniz
Ben şu an başka bir merkezde denedim.Bir dondurulmuş var , o tutmazsa Şişli memorial i düşünüyorum .Benim 11 yumurtam toplanmıştı , rahim dinlendirme yapmışlardı .

Estağfirullah her zaman sorabilirsin Histeroskobi oldu adet bitiminde.bir sonraki ay adetiyle de transfer hazırlıklarına başladık canım

Cetrodide vurdum az önce Kızlar hiç ağrısı olmadı Korkmuştum birazcıcık ama korktuğum gibi değilmiş. Beni pergoveris kötü yaptı oda dayanılmayacak bişey değil zaten onu herkese vermıyorlar. Cetrodide vuracaklar hiç korkmayın

kızlar yazmıstım sabahtan 12.gun rahmım 9.8 yumurtam 18.3mmdi kan verdım e2 263 lh 8.07 cıktı taa akşam 5i gecıyodu bana yarın ıcın yıne muayene ve kan vermemı ıstedıler dedım ben antalyadayım nerde bulacam pazar gunu kadın-dogum doktoru kan verırım ama ..gercekten cok sinir bozucu hala transferım bellı degıl

Yumurtaların iyi büyümüş canım maşallah hersey güzel olur sıkma canını ne dediler ole diyince

işte yarın tekrar muayene olup kan verın.pazar gunu ben dedım nerde bulacam doktoruzaten ılacsız dogal sıklusta oluyor stres yapacagınız bısey yok dedılerya bılmıyorum ılacsız dogal dedıler ama sureklı kan vermekten kollarım delik deşik mosmor utanır saklar oldumyarın bellı olur umarım artık

Olur inşallah canım hayırlısı ile sen kafana takma dicem ama herseyi kafamıza takar olduk elimizde değil dua edelim bol bol Allah verecek inşallah bize bebişlerimizi

Benımde dogal sıklus olmustu ama ben sadece 2 kere kan verdım neden sız o kadar cok verdınız acaba

Her gittiginde ayrıca muayene de oluyomusun canım ? Birde ben bugün regl oldum. İlk regl. Hastaneye bilgi vermem gerekmi ? Sen vermiş mıydın
Eğer bir operasyon planlaniyorsa rahim içi bir sorundan dolayı haber vermeniz gerekir. Ona göre operasyon tarihi ayarlanıyor. Yapilmayacaksa gerek yok haber vermeye ikinci adetle aranacak transfer icin

Eğer bir operasyon planlaniyorsa rahim içi bir sorundan dolayı haber vermeniz gerekir. Ona göre operasyon tarihi ayarlanıyor. Yapilmayacaksa gerek yok haber vermeye ikinci adetle aranacak transfer icin
Yok operasyon olmayacak bende. Tupumden birinde biraz yapışıklık varmis ama ameliyatlık degilmis Sıvı geçişi varmis. Sdce senin doğal yoldan gebe kalmana engel olmuş olabilir demişti semra hoca. Ama üç yıl sonra geldiğimde olabilirmiş.
Bn ikinci regl bekliyorum o halde. Teşekkür ederim

3 yıl sonra hamilelikmi olabilirmiş anlamadım. Rica ederim

3 yıl sonra hamilelikmi olabilirmiş anlamadım. Rica ederim
Yok tuplerden biri şuan yapışık gibi goruniyomjs. Ama operasyonluk degilmis. Ben burda çok okudum. İçinden su damliyomus bebeğe zarar veriyomus filan. Hayır dedi Dr. Seninkinde sıvı geçişi var. Şuan açık. Ama üç yıl sonra içi dolabilir. Onu bilemem. Belki ozaman transfer öncesi operasyon olabilir dedi.

Benim ki öyleydi laparaskopi geçirdim hatta doğal gebeliğimin sonlanmasına o sıvı akışı olmuş olabilir demişlerdi. Ciddiye alınması gereken bir durum ama sizin ki demek ki ilerlememiş henüz. Ben de yarın başlıyorum hayırlısıyla Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Amin canım amin. En önemlisi o. Sağlıkla hayırlısıyla kavusalim inşallah.
Bende böyle şeyler okudum. Özellikle sordumm düşüğe sebep olirmus bnde operasyin olayım diye. Boşu boşuna operasyona sokmayiz seni dedi Dr.
Regl oldunuz mu. Hangi Dr la basliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…