- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Ben şu an başka bir merkezde denedim.Bir dondurulmuş var , o tutmazsa Şişli memorial i düşünüyorum .Benim 11 yumurtam toplanmıştı , rahim dinlendirme yapmışlardı .Yumurta sayınız hormonlar ve rahim kalınlığına gore. Bnim on gorusme muayenemde bile senin rahmini dinlendiririz demişlerdi.
Ben pgt yaptırmadım ama 20 günde çıkıyor sanırım. Siz ne asamadasiniz
Estağfirullah her zaman sorabilirsinSonuç iyi olmuş ya, her şey geride kalmış, ne güzel, ne mutlu :)
Yücel bey histeroskopi ile transferin birbirine yakın tarihlerde olmasının iyi olacağını söylemişti. Yani aynı döngüde mi oluyor ikisi de, regl bitiminde histeroskopi, bir kaç gün sonra da transfer mi oluyor? Sizin öyle mi oldu? Bebekli annesiniz yoğunsunuzdur ama sorup duruyoruz:)
Benim de 9 yumurta toplanmıştı.Ben şu an başka bir merkezde denedim.Bir dondurulmuş var , o tutmazsa Şişli memorial i düşünüyorum .Benim 11 yumurtam toplanmıştı , rahim dinlendirme yapmışlardı .
Yumurtaların iyi büyümüş canım maşallah hersey güzel olur sıkma canını ne dediler ole diyincekızlar yazmıstım sabahtan 12.gun rahmım 9.8 yumurtam 18.3mmdi kan verdım e2 263 lh 8.07 cıktı taa akşam 5i gecıyodu bana yarın ıcın yıne muayene ve kan vermemı ıstedıler dedım ben antalyadayım nerde bulacam pazar gunu kadın-dogum doktoru kan verırım ama ..gercekten cok sinir bozucu hala transferım bellı degıl
Olur inşallah canım hayırlısı ile sen kafana takma dicem ama herseyi kafamıza takar olduk elimizde değil dua edelim bol bol Allah verecek inşallah bize bebişlerimiziişte yarın tekrar muayene olup kan verın.pazar gunu ben dedım nerde bulacam doktoruzaten ılacsız dogal sıklusta oluyor stres yapacagınız bısey yok dedıler ya bılmıyorum ılacsız dogal dedıler ama sureklı kan vermekten kollarım delik deşik mosmor utanır saklar oldum yarın bellı olur umarım artık
Benımde dogal sıklus olmustu ama ben sadece 2 kere kan verdım neden sız o kadar cok verdınız acabaişte yarın tekrar muayene olup kan verın.pazar gunu ben dedım nerde bulacam doktoruzaten ılacsız dogal sıklusta oluyor stres yapacagınız bısey yok dedıler ya bılmıyorum ılacsız dogal dedıler ama sureklı kan vermekten kollarım delik deşik mosmor utanır saklar oldum yarın bellı olur umarım artık
Merhaba sizin nezaman oldu transferiniz.Benımde dogal sıklus olmustu ama ben sadece 2 kere kan verdım neden sız o kadar cok verdınız acaba
ılk gun verdım persembe 10.gun tekrar verdım 12.gun bugun verdım bıde yarın 13.gun yıne kan verecemBenımde dogal sıklus olmustu ama ben sadece 2 kere kan verdım neden sız o kadar cok verdınız acaba
Her gittiginde ayrıca muayene de oluyomusun canım ? Birde ben bugün regl oldum. İlk regl. Hastaneye bilgi vermem gerekmi ? Sen vermiş mıydınılk gun verdım persembe 10.gun tekrar verdım 12.gun bugun verdım bıde yarın 13.gun yıne kan verecem
Eğer bir operasyon planlaniyorsa rahim içi bir sorundan dolayı haber vermeniz gerekir. Ona göre operasyon tarihi ayarlanıyor. Yapilmayacaksa gerek yok haber vermeye ikinci adetle aranacak transfer icinHer gittiginde ayrıca muayene de oluyomusun canım ? Birde ben bugün regl oldum. İlk regl. Hastaneye bilgi vermem gerekmi ? Sen vermiş mıydın
Az kaldı canım sabretılk gun verdım persembe 10.gun tekrar verdım 12.gun bugun verdım bıde yarın 13.gun yıne kan verecem
Yok operasyon olmayacak bende. Tupumden birinde biraz yapışıklık varmis ama ameliyatlık degilmis Sıvı geçişi varmis. Sdce senin doğal yoldan gebe kalmana engel olmuş olabilir demişti semra hoca. Ama üç yıl sonra geldiğimde olabilirmiş.Eğer bir operasyon planlaniyorsa rahim içi bir sorundan dolayı haber vermeniz gerekir. Ona göre operasyon tarihi ayarlanıyor. Yapilmayacaksa gerek yok haber vermeye ikinci adetle aranacak transfer icin
3 yıl sonra hamilelikmi olabilirmiş anlamadım. Rica ederimYok operasyon olmayacak bende. Tupumden birinde biraz yapışıklık varmis ama ameliyatlık degilmis Sıvı geçişi varmis. Sdce senin doğal yoldan gebe kalmana engel olmuş olabilir demişti semra hoca. Ama üç yıl sonra geldiğimde olabilirmiş.
Bn ikinci regl bekliyorum o halde. Teşekkür ederim
Yok tuplerden biri şuan yapışık gibi goruniyomjs. Ama operasyonluk degilmis. Ben burda çok okudum. İçinden su damliyomus bebeğe zarar veriyomus filan. Hayır dedi Dr. Seninkinde sıvı geçişi var. Şuan açık. Ama üç yıl sonra içi dolabilir. Onu bilemem. Belki ozaman transfer öncesi operasyon olabilir dedi.3 yıl sonra hamilelikmi olabilirmiş anlamadım. Rica ederim
Benim ki öyleydi laparaskopi geçirdim hatta doğal gebeliğimin sonlanmasına o sıvı akışı olmuş olabilir demişlerdi. Ciddiye alınması gereken bir durum ama sizin ki demek ki ilerlememiş henüz. Ben de yarın başlıyorum hayırlısıyla Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahYok tuplerden biri şuan yapışık gibi goruniyomjs. Ama operasyonluk degilmis. Ben burda çok okudum. İçinden su damliyomus bebeğe zarar veriyomus filan. Hayır dedi Dr. Seninkinde sıvı geçişi var. Şuan açık. Ama üç yıl sonra içi dolabilir. Onu bilemem. Belki ozaman transfer öncesi operasyon olabilir dedi.
Amin canım amin. En önemlisi o. Sağlıkla hayırlısıyla kavusalim inşallah.Benim ki öyleydi laparaskopi geçirdim hatta doğal gebeliğimin sonlanmasına o sıvı akışı olmuş olabilir demişlerdi. Ciddiye alınması gereken bir durum ama sizin ki demek ki ilerlememiş henüz. Ben de yarın başlıyorum hayırlısıyla Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
26 agustosta oldum ben transferımı cok sukur hamıleyım 8 haftalık ama malesef 1 haftadır kanamam var düşük riski varmıs kımıldamadan yatıyorum her yerım tutulmuş durumda dua edinMerhaba sizin nezaman oldu transferiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?