Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. İlk aylar hepimiz için tehlikeli. Sakın aklina kötü şeyler getirme. Bı arkadasimin 9 ay boyunca düşük riski ve kanaması vardı. Zamanında doğan çok tatlı bı oğlu var maşallah26 agustosta oldum ben transferımı cok sukur hamıleyım 8 haftalık ama malesef 1 haftadır kanamam var düşük riski varmıs kımıldamadan yatıyorum her yerım tutulmuş durumda dua edin
10 ekime kadar gelir bemce 1 hafta diyorlardı iznine daha mu çokmuşbenım transfer tarıhım bellı oldu çok şükür 10 ekim cumartesı..yucel bey ızınlı bakalım transferıme kim gırecek
ya işe dönmek ıcın cts uygun degıl pzt başlar herhalde bence10 ekime kadar gelir bemce 1 hafta diyorlardı iznine daha mu çokmuş
benım transfer tarıhım bellı oldu çok şükür 10 ekim cumartesı..yucel bey ızınlı bakalım transferıme kim gırecek
[/QU.benim de 8 i perşembe inşallah Allah ım şimdiden hayırlı eylesin inşaAllah
Bende yücel beyi çok istemiştim önceki transferinde ama izindeydi beni rahatlattı hiç farketmez dedi gerçekten gönül hanımda çok iyi yaptı transferi tuttu ama 8.haftada düşük oldu.benım transfer tarıhım bellı oldu çok şükür 10 ekim cumartesı..yucel bey ızınlı bakalım transferıme kim gırecek
ya neden düştükiBende yücel beyi çok istemiştim önceki transferinde ama izindeydi beni rahatlattı hiç farketmez dedi gerçekten gönül hanımda çok iyi yaptı transferi tuttu ama 8.haftada düşük oldu.
Şu an beklemedeyim piskolojik olarak çok etkilendim sil baştan yeniden basliycaz yumurtalarim kalitesiz pgtli embriyo da düşük oldu ondan sonra görüşmeye gitmedim.Oluruna bıraktım 3 tüp bebek iki transfer denedik en son burda tuttu derken sonra hayal kırıklığı siz siz olun karnınız belirene kadar kimseye soylemeyinya neden düştükiarastırıldımı suan ne durumdasınız pekı
Evet oldum yarın 2. Günüm Günseli hanımla devam ediyorumAmin canım amin. En önemlisi o. Sağlıkla hayırlısıyla kavusalim inşallah.
Bende böyle şeyler okudum. Özellikle sordumm düşüğe sebep olirmus bnde operasyin olayım diye. Boşu boşuna operasyona sokmayiz seni dedi Dr.
Regl oldunuz mu. Hangi Dr la basliyosunuz
merhaba çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum benimde tam tuttu diye sevinirken kimyasal gebelik oldu size ilaçlı mı transfer ettiler doğal siklus mu benim 3 transferimde doğal siklustu semra hnmla negatif görüşmesi ayarladılar dosyamı inceledi kromozom testime daha önceden bakan doktorlar kan sulandırıcı ilaç vermemişti semra hanım bakar bakmaz kan sulandırıcı iğne verelim bu kez ilaçlı transfer yapalım dedi birde tutunmayı arttırmak için histereskopi önerdi sizde görüşme talep edin mutlaka belki farklı bir yol denerler hakkımızda hayırlısı olsunŞu an beklemedeyim piskolojik olarak çok etkilendim sil baştan yeniden basliycaz yumurtalarim kalitesiz pgtli embriyo da düşük oldu ondan sonra görüşmeye gitmedim.Oluruna bıraktım 3 tüp bebek iki transfer denedik en son burda tuttu derken sonra hayal kırıklığı siz siz olun karnınız belirene kadar kimseye soylemeyin
merhaba şimdiden hayırlı olsun yücel bey benim iki kere transfer işlemimi yaptı maalesef tutunma ikisinde de olmadı her doktora transfer yaptırmıyorlar genelde yücel bey günseli hnm ve gönül hanımın adlarını duyuyoruz transferde, bu doktorların hepsi de yıllardır bu konuda deneyimliler embriyomuz kaliteli sağlıklı ise tutunacaktır inşallahya işe dönmek ıcın cts uygun degıl pzt başlar herhalde benceyanı bana yıne denk gelmez
Transfer öncesi eşinden istemek ne alaka ? Çok saçmaGünaydın
Hastaneden arandım. Tekrar covid testi istediler transfer öncesi. Sizler yaptirdinz mi. Yani regl 2.gunu covid testi yapılmış mi basladiniz.
Hem eşimden hem benden istendi. Birde hem akciğer hem suruntu.
Akciğer filmini boyle 2 ayda bir almak mantıksız bence. Boşu boşuna rad aliyoruz
Evet. Hadi ilkinde ondan da örnek almışlardı. Ama transferde onun olmasına gerek yok ki. Bazen cidden abartiyolar.Transfer öncesi eşinden istemek ne alaka ? Çok saçma
Asla tedirgin olma. Değerlerine, yumurta boyutlarına bakıp kurulda karar veriyorlar Çatlatma iğnesine. Birinin muayenesine alışınca diğeri tuhaf geliyor bana da hep ama inan ki sorun yok.Merhaba bugün kontrol vardı gittim. doktor yarın çatlatma verebiliriz dedi. Yine kan aldılar. Yücel bey olsaydı keske nedense içime sinmeyen bişeyler var Yücel bey daha dikkatli gibi hissediyorum. Ama beni Soner beye verıyorşar artık Yücel bey olmadığı için biraz tedirgin olmaya başladım.
Ben kurulda karar verildiğini pek düşünmüyorum ya yarın verırız belki çatlatma dedi doktorAsla tedirgin olma. Değerlerine, yumurta boyutlarına bakıp kurulda karar veriyorlar Çatlatma iğnesine. Birinin muayenesine alışınca diğeri tuhaf geliyor bana da hep ama inan ki sorun yok.
23 eylülde randevum vardı yücel bey izinliydi. Uzun bir izne ayrıldı sanırım.10 ekime kadar gelir bemce 1 hafta diyorlardı iznine daha mu çokmuş
Hayırlı sağlıklı haberlerin olsun inşallah..benım transfer tarıhım bellı oldu çok şükür 10 ekim cumartesı..yucel bey ızınlı bakalım transferıme kim gırecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?