Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende Yücel beyi arıyorum resmen şuan .... hanımla devam ediyorum. Kimseyi kötülemek istemem. Yücel beyde aynı işi yapacak aynı ölçüleri verecek ama o enerjiyi alamıyorum eşim bile alamıyor düşünün. Ama o doktorla devam edicem. Kısmet diyelim. İnşallah transfer aşamasına geliriz.

Transfer ne zaman ki? Sizin bu ilk adet 2. Adette yapmayacaklar mı?

evet 5.gun embrıyosu kalıtelıymıs pgt ‘li bide ınsallah tutunur ya

C cennethbahcesi evet ben de onu merak ettim, opu'dan sonraki ilk adet hani normal adet gibi olmuyor filan deniyordu ya..
Yok canım. Menekşe hanım bana kalacak dondurulcak embiryinuz varsa onun ücretini transfer sonrası verceksiniz.birde covid testini söyledi. Doktorunuzla görüşursinuz dedi. 2.regl ile

Yarın için randevum Günseli hanıma verilmiş nasıl bi doktor arkadaşlar bu doktor değiştirmek çok sıkıntı yaptı bana ya

gönül hanım yapacakmıs burda hep onunla da ılgılı pozıtıf yorumlar okudum ınsallah bana da ugurlu gelır

Herkese merhabalar, elimde 225ml Gonal -f kaldı, Maltepe Kucukyali tarafında ilaç kullanımı devam eden varsa ücretsiz verebilirim. Ilac kullanmayı bugun bıraktım o yüzden taze acilmiş 2 günlük bir kutu

Herkese merhabalar,

ben PCOS teşhisim sebebiyle Carsamba günü toplama işleminden sonra 2. regli takiben transfer yapılacak. toplama oncesi ve transfer oncesi önerileriniz var midir? Powerade icmeye baslasam mi :) östrojen 11bin

Merhabalar, herhangi bir sigortanız var miydi bu sigortasız tam fiyatı mi 5 bin tl? ayrıca histereskopi olmak embriyo transferini daha da iteler mi acaba? pcos oldugum icin 2. reglde transfer düşünülüyor, bunu da olsam daha da uzayacak mi acaba merak ediyorum

Bakalım görüşmeye gidecegik inşallah doğal siklustu benim kafamı kurcalayan neden dustu bunu aciklayamiyorlar.Nedenlerle nereye kadar bilemiycemRabbim ol derse olur ben artık buna inandım ama keşke dememek için elimden gelenide yapacağım maddi manevi

merhaba bende adet olma belirtileri başladı bugün arayacağım muhtemelen benden de covid testi isteyecekler anlamadığım adetin 2. günü test vericez birde transfer günü mü test vericez, ben histereskopi önceside test vermiştim

Bugun kontrole gittim Günseli hanımlaydı çok sıcak davrandı ve bugun çatlatma vurabiliriz dedi. Yumurtalar 22 20 17 15 diye gidiyor tabi az olması yine moralimi bozdu ama doktor gençsin şansınız Yüksek dedi bakalım mesaj bekliyorum bugun çatlatma vurursam perşembe toplanır heralde

hayırlı olsun canım sayıya takılma sen hem sayı cok olunca kalıtesıde az oluyor onemlı olam kalıtesı umarım guzel yumoşların olur

Benim hep 5 tane görünüyordu, 4 tane toplandı, dördü de 5.güne gitti biliyo musun:) 4 az gibi görünüyordu, ama şimdi diyorum 4 tane umudum var, hiç az değil.. Dondurulacaksa ayrı ayrı dondurulmalarını istemeniz tavsiye ederim. Ya o iğneleri vurulduğu günlerde nasıl kaygım tavan yapmıştı, çoğu kişinin öyle oluyor. Çok zor süreç, mümkün olduğunca içini rahat tutmaya çalış.. Ben bu merkezde olabileceğin en iyisinin olacağına inandım, en azından yumurta geliştirme ve toplama ve embriyo geliştirme aşamalarında.. Bol yumurta yemeyi unutmayalım:)

5. gün embriyosunu yumurta çatladıktan 5 gün sonra transfer ettikleri için, çatlatma iğneni olduktan yaklaşık 40 saat sonra da yumurtan çatladığı için, ona göre hesap yapıp çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…