- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Kurulda karar veriliyor içinizi rahat tutun.Ben kurulda karar verildiğini pek düşünmüyorum ya yarın verırız belki çatlatma dedi doktor
Transfer ne zaman ki? Sizin bu ilk adet 2. Adette yapmayacaklar mı?Günaydın
Hastaneden arandım. Tekrar covid testi istediler transfer öncesi. Sizler yaptirdinz mi. Yani regl 2.gunu covid testi yapılmış mi basladiniz.
Hem eşimden hem benden istendi. Birde hem akciğer hem suruntu.
Akciğer filmini boyle 2 ayda bir almak mantıksız bence. Boşu boşuna rad aliyoruz
evet 5.gun embrıyosu kalıtelıymıs pgt ‘li bide ınsallah tutunur yamerhaba şimdiden hayırlı olsun yücel bey benim iki kere transfer işlemimi yaptı maalesef tutunma ikisinde de olmadı her doktora transfer yaptırmıyorlar genelde yücel bey günseli hnm ve gönül hanımın adlarını duyuyoruz transferde, bu doktorların hepsi de yıllardır bu konuda deneyimliler embriyomuz kaliteli sağlıklı ise tutunacaktır inşallah
C cennethbahcesi evet ben de onu merak ettim, opu'dan sonraki ilk adet hani normal adet gibi olmuyor filan deniyordu ya..Transfer ne zaman ki? Sizin bu ilk adet 2. Adette yapmayacaklar mı?
Yok canım. Menekşe hanım bana kalacak dondurulcak embiryinuz varsa onun ücretini transfer sonrası verceksiniz.birde covid testini söyledi. Doktorunuzla görüşursinuz dedi. 2.regl ileC cennethbahcesi evet ben de onu merak ettim, opu'dan sonraki ilk adet hani normal adet gibi olmuyor filan deniyordu ya..
gönül hanım yapacakmıs burda hep onunla da ılgılı pozıtıf yorumlar okudum ınsallah bana da ugurlu gelırmerhaba şimdiden hayırlı olsun yücel bey benim iki kere transfer işlemimi yaptı maalesef tutunma ikisinde de olmadı her doktora transfer yaptırmıyorlar genelde yücel bey günseli hnm ve gönül hanımın adlarını duyuyoruz transferde, bu doktorların hepsi de yıllardır bu konuda deneyimliler embriyomuz kaliteli sağlıklı ise tutunacaktır inşallah
Merhabalar, herhangi bir sigortanız var miydi bu sigortasız tam fiyatı mi 5 bin tl? ayrıca histereskopi olmak embriyo transferini daha da iteler mi acaba? pcos oldugum icin 2. reglde transfer düşünülüyor, bunu da olsam daha da uzayacak mi acaba merak ediyorumMrb oncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bende sisli memorialde 2 negatif ten sonra Mart ayında histereskopi oldum ücret 5 bin TL geçen yıl Ocak ayında da rahim filmi için 600 TL ödemiştim echomar da çekmiştim rahim filmini
Çok şekerdir. Tüp bebek sonucu üçüz oğlu olmuş :) Bizden yani.Yarın için randevum Günseli hanıma verilmiş nasıl bi doktor arkadaşlar bu doktor değiştirmek çok sıkıntı yaptı bana ya
Bakalım görüşmeye gidecegik inşallah doğal siklustu benim kafamı kurcalayan neden dustu bunu aciklayamiyorlar.Nedenlerle nereye kadar bilemiycemRabbim ol derse olur ben artık buna inandım ama keşke dememek için elimden gelenide yapacağım maddi manevimerhaba çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum benimde tam tuttu diye sevinirken kimyasal gebelik oldu size ilaçlı mı transfer ettiler doğal siklus mu benim 3 transferimde doğal siklustu semra hnmla negatif görüşmesi ayarladılar dosyamı inceledi kromozom testime daha önceden bakan doktorlar kan sulandırıcı ilaç vermemişti semra hanım bakar bakmaz kan sulandırıcı iğne verelim bu kez ilaçlı transfer yapalım dedi birde tutunmayı arttırmak için histereskopi önerdi sizde görüşme talep edin mutlaka belki farklı bir yol denerler hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba bende adet olma belirtileri başladı bugün arayacağım muhtemelen benden de covid testi isteyecekler anlamadığım adetin 2. günü test vericez birde transfer günü mü test vericez, ben histereskopi önceside test vermiştimGünaydın
Hastaneden arandım. Tekrar covid testi istediler transfer öncesi. Sizler yaptirdinz mi. Yani regl 2.gunu covid testi yapılmış mi basladiniz.
Hem eşimden hem benden istendi. Birde hem akciğer hem suruntu.
Akciğer filmini boyle 2 ayda bir almak mantıksız bence. Boşu boşuna rad aliyoruz
inşallah benimkini de Gönül hnm yapar kendisiyle yumurta geliştirme aşamalarında tedavi olmuştum çok iyi deneyimli bir drgönül hanım yapacakmıs burda hep onunla da ılgılı pozıtıf yorumlar okudum ınsallah bana da ugurlu gelır
hayırlı olsun canım sayıya takılma sen hem sayı cok olunca kalıtesıde az oluyor onemlı olam kalıtesı umarım guzel yumoşların olurBugun kontrole gittim Günseli hanımlaydı çok sıcak davrandı ve bugun çatlatma vurabiliriz dedi. Yumurtalar 22 20 17 15 diye gidiyor tabi az olması yine moralimi bozdu ama doktor gençsin şansınız Yüksek dedi bakalım mesaj bekliyorum bugun çatlatma vurursam perşembe toplanır heralde
Benim hep 5 tane görünüyordu, 4 tane toplandı, dördü de 5.güne gitti biliyo musun:) 4 az gibi görünüyordu, ama şimdi diyorum 4 tane umudum var, hiç az değil.. Dondurulacaksa ayrı ayrı dondurulmalarını istemeniz tavsiye ederim. Ya o iğneleri vurulduğu günlerde nasıl kaygım tavan yapmıştı, çoğu kişinin öyle oluyor. Çok zor süreç, mümkün olduğunca içini rahat tutmaya çalış.. Ben bu merkezde olabileceğin en iyisinin olacağına inandım, en azından yumurta geliştirme ve toplama ve embriyo geliştirme aşamalarında.. Bol yumurta yemeyi unutmayalım:)Bugun kontrole gittim Günseli hanımlaydı çok sıcak davrandı ve bugun çatlatma vurabiliriz dedi. Yumurtalar 22 20 17 15 diye gidiyor tabi az olması yine moralimi bozdu ama doktor gençsin şansınız Yüksek dedi bakalım mesaj bekliyorum bugun çatlatma vurursam perşembe toplanır heralde
5. gün embriyosunu yumurta çatladıktan 5 gün sonra transfer ettikleri için, çatlatma iğneni olduktan yaklaşık 40 saat sonra da yumurtan çatladığı için, ona göre hesap yapıp çağırıyorlarBenim hep 5 tane görünüyordu, 4 tane toplandı, dördü de 5.güne gitti biliyo musun:) 4 az gibi görünüyordu, ama şimdi diyorum 4 tane umudum var, hiç az değil.. Dondurulacaksa ayrı ayrı dondurulmalarını istemeniz tavsiye ederim. Ya o iğneleri vurulduğu günlerde nasıl kaygım tavan yapmıştı, çoğu kişinin öyle oluyor. Çok zor süreç, mümkün olduğunca içini rahat tutmaya çalış.. Ben bu merkezde olabileceğin en iyisinin olacağına inandım, en azından yumurta geliştirme ve toplama ve embriyo geliştirme aşamalarında.. Bol yumurta yemeyi unutmayalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?