Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

5. gün embriyosunu yumurta çatladıktan 5 gün sonra transfer ettikleri için, çatlatma iğneni olduktan yaklaşık 40 saat sonra da yumurtan çatladığı için, ona göre hesap yapıp çağırıyorlar
O soruyu deminki mesajdan silmiştim ama görüp cevap vermişsiniz: ) benim dondurulmuşlar transfer edilecek Kasım ya da Aralık'ta (umarım). Çatlatma iğnesi o süreçte de mi yapılıyor? Transfer için en önemli şey rahim kalınlığı diye okuyorum ya buralardan, onun için her gün ölçülüyor en uygun günde transfer yapıyorlar diye bir mantık yürütmeye çalışmıştım, 4-5 gün önceden tam transfer tarihinin kesinleşmesini ondan aklım almadı..

Taze transfer olacaksa eğer yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor kızlar ona göre rapor alacağım işyerine vereceğim de

Taze transfer embriyolar 5.güne Gittiğinde hemen yapılıyor. Yani embriyoların 5. Yada 6. Günü transfer oluyor.ben öyle biliyorum.

Sen diger merjezlerle karşılaştığında orda olusan embriyo sayıyla diğerleri farkli miydi? Iyi lab.i olan bir yer arıyorum cunku.

İnşallah benimde öyle olur canım

Taze transfer embriyolar 5.güne Gittiğinde hemen yapılıyor. Yani embriyoların 5. Yada 6. Günü transfer oluyor.ben öyle biliyorum.
Perşembe yumurta toplanırsa muhtemelen salı yada carsamba transfer olur ozaman. İş yerini ayarlamaya çalışıyorumda

Cevapla diyince o soru çıkmadı zaten ben de neden böyle oldu diye düşündüm=)
Mantıken zaten rahim duvarı yumurtanın çatladığı dönemde en kalın haline gelmiş oluyor diye düşünüyorum. Doğal hamileliklerde de böyle oluyor yani rahim kendini hamileliğe hazırlıyor ve döllenme gerçekleşmezse adet kanamasıyla birlikte o kalın duvar atılıyor diye biliyorum ben. Adet günlerinde rahim duvarı en ince oluyor.
Benim ilaçsız doğal transfer olmuştu adetin 2. günü ilk kontrole gitmştim o zaman sadece kist vs bişey var mı diye bakıyoruz dediler 10 gün snra kadar tekrar çağırdılar o zaman rahim kalınlığım daha 8 gibi bir şeydi sanırım. Sonra yumurta çatlatma tarihimi ve transfer tarihini söylediler. Transferden 4 5 kadar öncesinde crinone jel kullanmaya başlıyorsun o da zaten rahimi kalınlaştırıyor. Bir daha ölçmemişlerdi ama transfer günü Gönül hanıma sordum rahim kalınlığım kaçtır acaba bir daha bakılmadı dedim. Kalınlaşmıştır o günden sonra daha zaten 10u geçmiş kesin 11 12 gibi duruyor demişti.

Oh aydınlandım teşekkür ederim :) 40 yaşındayım, düzenli adet oluyorum, bana da natürel süreç işletirler mi bakalım..

Perşembe yumurta toplanırsa muhtemelen salı yada carsamba transfer olur ozaman. İş yerini ayarlamaya çalışıyorumda
İnşallah sağlıklı güzel embriyoların olsun.Aynen rapor veriyorlar. Transfer yapıldığı gün veriyolar. Biz ödeme yaparken bir çift vardı raporlarını sordular ve raporda tüp bebek yazmıyormuş. Böylr duydum. Ama sen her aşamada bilgi al.

Kaç gün veriyorlar acaba?

Transferden somra işe giderim dıye düşünmüştüm ben öncesinde lazım bana İzmir’den İstanbul’a gidiyorum ya Transfer sonrası hep yatmak mi gerekıyor benim iş yoğun değil oturuyorum ama hep

Memorialde lab gerçekten başaralı , benim başka merkezlerde 2 deneme oldu , hep 3 . Gün taze transfer , 5.güne ulaşan embriyo hiç yoktu . Burda toplam 7 tane embriyo 5.güne gitti . Ayrıca Laburatuar Embriyo gelişimle alakalı merak ettiğiniz tüm bilgiler sizinle paylaşıyor Önceki merkezlerde öyle birşey yoktu .

bildiğim kadarıyla hep yatmak gerekmiyor. ben transferden sonra 3-4 gün uzanarak geçirmeyi istiyorum, bunun için gerekirse izin alıcam. hiç yatmayan da var, bir kaç gün yatıp saatte bir kalıp 15 dakika yürüyüp-hareket edenler de..
en azından 1 gün dinlenebilseniz keşke.. gerçi tutunca her türlü tutuyor buralarda okuduklarıma göre..

Himmm. Bunu bilmem cok önemliydi. Tesekkur ederim bilgi icin

İşk üç gün önemli diye okumuştum olmadı 3 gün izin ayarlamaya çalışırım yine sonra mecbur iş

Bende kasımda transfer beklıyorum. Sanırım benımkıını de dogal transfer olcak. Ama neden herkes okadar ıgne kullanıyor. bılmıyorum. Tutması ıcın degıl mı. Ozaman dogal transferde tutma sansı daha mı az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…