Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım ben o surecteyım bıraz bahsedeyım ben stres yapmıstım kimse yapmasın

ben agustos’ta basladım tedavıye 17.08 de opu oldu cok sukur guzel embrıyolarımız oldu ohss rıskınden dolayı donduruldu opu’dan 5gun sonda adet oldum 3gün surdu
2.adetı bekledım normalde döngüm 26-27 gun 5gunluk bır gecıkme oldu başladı 1.gun merkezd haber verdım
2.gun sehırdısında oldugumdan burdakı bır doktora kontrole gıttım e2 lh testlerı ıstedıler kist varmı konroö ettıler bıde rahım kalınlıgı çok şükür hersey normaldı başlayabılırız dedıler .Dogal sıklus olunca ılac vermedıler 10.gun tekra kontrol kan testı 12.gun tekrar kontrol kan testı 13.gun sadece kan testıaynı gun ovıtrella yaptım akşam
sonra ılav verdıler opu’dan sonra kullandıgım antıbıyotıkte vardı ıcınde progesteron bıde
şimdi 10ekim de transferım var 6gun oncesınden bıldırıyolar yani
dilerim hepimizin süreci stressız rahat başarılı gecer emeklerımıze değer

Dilerim ki geçecek, çok sağol :) opu’dan sonra taze transfer olasılığı var diye bana kortizon tarzı bir ilaç, antibiyotik ve progestin verdiler, şükür donduruldu ve ilaçları bıraktım. Lakin opu’dan sonraki 10. günüm, halen reglim başlamadı. Bekliyorum :) bu kadar geciken başka var mı ki?

bence o verdıklerı ılactan gecıkmıstır cunku taze transferde adet olmaman gerekıyor ya bence sor enazından kac gun sonra gelecegını bılırsın hemşire wats up numarası varya oraya yaz ben oraya soruyorum boyle şeylerı

yok, önceden planlalanıyor, kimin gireceği bellidir diye düşünüyorum, sormakta fayda var merkezi arayıp..
Hımmm tamam canım sorayım madem ama değiştirmiyorlar genelde istemediğimiz biri olunca da öyle uygun görüldü deniyor yine de merakım gitsin

Hımmm tamam canım sorayım madem ama değiştirmiyorlar genelde istemediğimiz biri olunca da öyle uygun görüldü deniyor yine de merakım gitsin ☺
opu herkes tarafından yapılmıyor zaten, yumurta toplama konusunda uzmanlaşmış doktorlar yapıyor sadece. yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar ama.. onun için opu da pek seçme şansımız yok, seçilmiş iyi doktorlar yapıyor güveniyoz: )

melih bey zaten sadece yumurta toplama işlemi yapıyor kendisinin ayrı bir kliniği var abisiyle birlikte çalıştıkları Fulya'da.
epey deneyimlidir. benim yumurtalarımı o zaman emre bey vardı o toplamıştı ama melih bey yapmadı diye üzülmüştüm.
ben onunla bir yakınımın hem tüp hem gebelik takibi hem doğumunu yaptırdığı için amerikan hastanesinde tanışmıştım ve çok sevmiştim.
içiniz rahat olsun o gerçekten bu işi iyi yapıyor.

bugün adetimin 1. günü hastaneyi aradım covid testi vermem gerektiğini söyledi eşimle birlikte verecekmişiz transfer günü tekrar verecek miyiz diye sordum hayır gerek yok dediler sizde de böyle mi oldu bir ara transferde de istendiği yazılmıştı

Merhaba, bugün kontrolum vardı. Doktorum bugün çatlama iğnesi olabilir dedi. Hastaneden mesaj bekliyorum. Cumada toplama olur dendi. Peki ben bugün gonal f kullanacak mıyım. Sizlerde nasıl olmuştu. Ve son muayenede yumurta büyüklükleriniz neydi

Hastaneden mutlaka mesaj bekle hiç bir iğneni yapmadan canım. Bende dün vurdum çatlatmayı ama diğer iğneleri vurmadım. Yumurta boyutları da 22 20 17 18 kalanlarda 15 14 dü. Senin nasıl

Hastaneden mutlaka mesaj bekle hiç bir iğneni yapmadan canım. Bende dün vurdum çatlatmayı ama diğer iğneleri vurmadım. Yumurta boyutları da 22 20 17 18 kalanlarda 15 14 dü. Senin nasıl
Benim en büyüğü 20 diğerleri hoca sayarken biraz karıştı. Sekreter not almadı vs aklımda kalan toplam 6 adet en büyük 20 -18-17-17-14-13 doğru hatırlıyorsam böyle. Zaten dedi altı adet var şuan iş gören.bugün çatlama olacak dedi.. 3 tane 17mm üstü olunca çatlama oluyormuş.

Çatlama olacaksa diğer ilaçları kullanma şimdi bekle canım haber gelsin yanlış bişey olmasın onlar haber verecekler sende arayıp sor bekliyorum ama napayım diye geç saate kadar aramazlarsa. Dün bana 4 te mesaj geldi mesela ben arayıp sordum diğer iğneleri vurma haber bekle çatlatmanın saatini arıcam dediler

Şuan odada yatışım oldu bekliyorum eşim aşağıya gitti test verecek. Ve oradaki hemşire genetiğe gidecek haberiniz var mı demiş biz daha taze transfer mi olacak yoksa dondurulmuş mu olacak onu bile konuşmadık ben anlayamadım nasıl bişey bu doktorla konuştuğumuzda doktor gerek yok ama ona somra karar veririz siz düşünün dedi bu nasıl bişey napacağımı şaşırdım şuan da

Yaptırdın mı canım sen pgt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…