Hadi umarım çook rahat geçer. Bizim embiryolara genetik test yapıldı, ön görüşmeden itibaren belliydi bu. Ama yumurta toplamadan sonra taze transfer olacakmış gibi ilaç reçete ettiler ve kullandım. Sanırım embriyolar pgt yapılacak düzeye gelmeseydi taze olacaktım. Sizin de konuşmalarda geçmiştir. Merak etme, gün gün embriyo gelişirken pgtyi tekrar sormaya fırsatın olacak, imzalatsalar da senden onay almadan yapmıyorlar. Memorialde taze transfer nadir yapılıyor diye biliyorum. Pgt yapılmasa bile dondurma taraftarılar.Şuan odada yatışım oldu bekliyorum eşim aşağıya gitti test verecek. Ve oradaki hemşire genetiğe gidecek haberiniz var mı demiş biz daha taze transfer mi olacak yoksa dondurulmuş mu olacak onu bile konuşmadık ben anlayamadım nasıl bişey bu doktorla konuştuğumuzda doktor gerek yok ama ona somra karar veririz siz düşünün dedi bu nasıl bişey napacağımı şaşırdım şuan da
sağol canım korkulacak hiç bişey yok sende rahat ol azcıcık adet ağrısı gibi bir ağrı rahatsız bile Etmıyor. Hakkımız da hayırlısı olsunGeçmiş olsun.Çok sevindim. İnşallah sağlıklı embriyolar olurlar. Allah kolaylık versin.
Kromozom testleriniz normal mi?neden pgtŞuan odada yatışım oldu bekliyorum eşim aşağıya gitti test verecek. Ve oradaki hemşire genetiğe gidecek haberiniz var mı demiş biz daha taze transfer mi olacak yoksa dondurulmuş mu olacak onu bile konuşmadık ben anlayamadım nasıl bişey bu doktorla konuştuğumuzda doktor gerek yok ama ona somra karar veririz siz düşünün dedi bu nasıl bişey napacağımı şaşırdım şuan da
Kist olduğu için benimkini erteledi yücel hoca bu ay olacak.belki dondurulmuş yapar sennkini de.ama sorun yoksa bence pgt ye gerek yok.yine de siz bilirsiniz.yücel bey ne zaman gelecekmişBende kist olduğu için 4-5 tane tahlil istediler sonra doktorunuza gösterim dedi Melih bey
Pazartesi gelecekmiş Yücel bey. Kist olduğu için sizin transfer mi ertelendiKist olduğu için benimkini erteledi yücel hoca bu ay olacak.belki dondurulmuş yapar sennkini de.ama sorun yoksa bence pgt ye gerek yok.yine de siz bilirsiniz.yücel bey ne zaman gelecekmiş
Evet bu ay olacak gidersemPazartesi gelecekmiş Yücel bey. Kist olduğu için sizin transfer mi ertelendi
Kist gitmiş mi baktırdınız miEvet bu ay olacak gidersem
Bana kist sorun olmaz demişti tedaviye başlarkenEvet bu ay olacak gidersem
Kafam çok karışık bana yardım edin hanımlar
Öğretmenim ve okullar açılıyor.pzt.evdeyim diye bebek yapalım dedik.baya da istiyoruz olsun.
Covid korkutuyor.ne düşünüyorsunuz??ya hamileyken kaparsak hastalığı
Benim de 1 kızım var.o yüzden de iyice düşünüyorum.peki nasıl anladınız hasta olduğunuzu belirti oldu mubence içiniz rahat olsun. ben çalışmıyorum eşimin de kendi işi evden yürütüyor. iki kızımız var 2.5 yaşında. ne tatile gittik ne bi gezmeye. arkadaşlarımla görüşmüyorum aylardır. buna rağmen erkek kardeşime işyerinden bulaşmış ondan da bize. çok şükür kolayca atlattık. hiç belirtimiz bile olmadı diyebilirim. çocuklar da iyi. çok şükür büyüklerimize geçirmemişiz. pozitif olduğum hafta hamile bir akrabam bizde kaldı. düşünün aynı evde aynı masada iki gün geçirdik. tabii o zaman bilmiyorduk hasta olduğumuzu çok şükür ona geçmedi. allahın izniyle bu haftasonu doğum yapacak. yaşı da ileri. kısaca demem o ki korkmayın, allah hayırlısını versin.
Bence hiç kafanıza takip endişe etmeyin.nasipten ötesi varmı, yok. Bu hastalığı kapacaksak evdede bulur bizi.Kafam çok karışık bana yardım edin hanımlar
Öğretmenim ve okullar açılıyor.pzt.evdeyim diye bebek yapalım dedik.baya da istiyoruz olsun.
Covid korkutuyor.ne düşünüyorsunuz??ya hamileyken kaparsak hastalığı
Benim de 1 kızım var.o yüzden de iyice düşünüyorum.peki nasıl anladınız hasta olduğunuzu belirti oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?