Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi umarım çook rahat geçer. Bizim embiryolara genetik test yapıldı, ön görüşmeden itibaren belliydi bu. Ama yumurta toplamadan sonra taze transfer olacakmış gibi ilaç reçete ettiler ve kullandım. Sanırım embriyolar pgt yapılacak düzeye gelmeseydi taze olacaktım. Sizin de konuşmalarda geçmiştir. Merak etme, gün gün embriyo gelişirken pgtyi tekrar sormaya fırsatın olacak, imzalatsalar da senden onay almadan yapmıyorlar. Memorialde taze transfer nadir yapılıyor diye biliyorum. Pgt yapılmasa bile dondurma taraftarılar.

Sıkıntı yapma canım. Hemen pgt olmuyor. Önemli olan 5.güne gitmesi. Yaşın genç gerek var mı? Bence doktorunla detaylı bu kısmı konuş.
Bugün konuş çünkü taze transfer için ilaç uygulamasına devam ediliyor.

Kızlar çıktım ıyıyım çok şükür kendime geldim Çok az bir ağrım var 13 yumurta toplanmış ama kaçı dollenecek kaçı olgun olacak yarından itibaren haber bekleyin denildi. 4 tane ilaç verildi antibiyotik kortizonlu bi ilaç jel bide ağrı kesici. 4 gün kullanacakmışım taze transfer olurda bebek tutarsa jeli 3 ay kullanacaksın dediler Muayenede doktor daha az saymıştı ama daha fazla çıktı inşallah hepsi iyi olur. 15 yumurta ve üzeri genelde ohhs riski olmaya sebep olabiliyormuş benim sınırdaymış oda henüz belli değil galiba öyle bi risk var mi yok mu belli değil bu şekilde kızlar teşekkür ederim hepinize ilginiz için moral verdiniz kendimi iyi hissettim hepimiz için herseyin hayırlısı olsun

Kromozom testleriniz normal mi?neden pgt

Yaşımızdan dolayı doktor kesin yaptırın demedi ama hemşireler sorunca şaşırdım vende ama yaptırmıcaz

Bende kist olduğu için 4-5 tane tahlil istediler sonra doktorunuza gösterim dedi Melih bey

Kafam çok karışık bana yardım edin hanımlar
Öğretmenim ve okullar açılıyor.pzt.evdeyim diye bebek yapalım dedik.baya da istiyoruz olsun.
Covid korkutuyor.ne düşünüyorsunuz??ya hamileyken kaparsak hastalığı

Kist olduğu için benimkini erteledi yücel hoca bu ay olacak.belki dondurulmuş yapar sennkini de.ama sorun yoksa bence pgt ye gerek yok.yine de siz bilirsiniz.yücel bey ne zaman gelecekmiş
Pazartesi gelecekmiş Yücel bey. Kist olduğu için sizin transfer mi ertelendi

bence içiniz rahat olsun. ben çalışmıyorum eşimin de kendi işi evden yürütüyor. iki kızımız var 2.5 yaşında. ne tatile gittik ne bi gezmeye. arkadaşlarımla görüşmüyorum aylardır. buna rağmen erkek kardeşime işyerinden bulaşmış ondan da bize. çok şükür kolayca atlattık. hiç belirtimiz bile olmadı diyebilirim. çocuklar da iyi. çok şükür büyüklerimize geçirmemişiz. pozitif olduğum hafta hamile bir akrabam bizde kaldı. düşünün aynı evde aynı masada iki gün geçirdik. tabii o zaman bilmiyorduk hasta olduğumuzu çok şükür ona geçmedi. allahın izniyle bu haftasonu doğum yapacak. yaşı da ileri. kısaca demem o ki korkmayın, allah hayırlısını versin.

Benim de 1 kızım var.o yüzden de iyice düşünüyorum.peki nasıl anladınız hasta olduğunuzu belirti oldu mu

Bence hiç kafanıza takip endişe etmeyin.nasipten ötesi varmı, yok. Bu hastalığı kapacaksak evdede bulur bizi.

Benim de 1 kızım var.o yüzden de iyice düşünüyorum.peki nasıl anladınız hasta olduğunuzu belirti oldu mu

temaslı olduğumuz için test yaptırdık ve pozitif çıktık. hiç belirti olmadı çok şükür. 5. gün falan koku kaybı oldu sadece o kadar. bir de çabuk yorgunluk hissi vardı ama geçti çok şükür.

merhaba kk üyeleri burada çok aktif değilim ama sayfaları tek tek okumaya çalışıyorum çıktığınız bu yolda umarım güzel sonuçlara ulaşırsınız. benim size sormak istediğim bir konu var pıhtılaşma genetik sonucum çıkmış fakat randevu alamadığım için sonucu alamıyorum. ama 15 gün sonra regl başlar eğer ki pıhtılaşma varsa tedavi hangi aşamada başlıyor onu soracaktım. sizce diğer testleri göstermek için gitmeli miyim

Merhaba tüp bebek mi yaptıracaksınız yoksa normal gebelik mi?
Normal gebelik ise hamileliğinizi öğrendiğiniz anda. Arkadaşımın öyle oldu. Tüp bebekte ise transferle birlikte başlanıyor. Yinede doktorunuza sorun. Benim ki tahmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…