Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tüp bebek olacak doktorum yücel bey tahlilleri hazırla görüşelim dedi hep aksilik çıkıyor bende zaman kaybetmek istemiyorum.

Ben hiç test yaptırmadım. Daha doğrusu istemediler. Ya bnde de varsa ?

Benim arkadaşım 3 düşük yaptı ama 4.-5. Haftada.ve en son test yaptırdı genetikte ve kan pıhtılaşması çıktı ve doğum yapana kadar iğne vurdu. Stres yapmayın belki de sizde yoktur olumlu düşünün. Herkeste var diye birşey yokki. Elbelt doktorunuz bununla ilgili sizi bilgilendirir

benden de hiç pıhtılaşma ile ilgili test istemediler..
bu arada, genetik test sonucumuz çıktı. 4 tane umudumuzdan 1 tane kaldı : )
elimizde 1 adet, dondurulmuş, genetik testi atlatmış, 4ab, ikinci kalite bir 5. gün blastokisti var. fragmantasyonu da varmış, yüzde kaç bilmiyorum.

şimdi, bu arkadaşın bana tutunma şansını arttırmak için neler yapabilirim? transferle ilgili daha konuşmadık, kasımda olur herhalde de.. 4 taneden 1 tane kalınca benim akıl fikirin de dörtte biri kaldı gibi oldu: )

Hiç sıkıntı yapma rabbim onu sana evlat etsin. 4ab olması seni endişelendirmesin. Pgt olmuş bir embriyo ve sağlıklı. Benim üç gitmişti tek dönmüştü. 3ab. Hiç moralimi bozmadım inandım oiçimdeki inançla Allah’ın İzniyle tutundu doğdu büyüdü. Allah nasibini kucağında sevdirsin.
şimdi ikinci için tedavi düşünüyorum ileri yaş var gene Pgt olacak eğer beş güne gidecek embriyom olursa. Allahtan hayırlısı. Herkes için

sakın umutsuzluğa kapılıp bir an olsun olumsuz düşünmeyin lütfen. bizlere lazım olan zaten bir tane. allah nasip edecekse bir taneden iki tane de verir.
ben rahim kalınlığı için transfer öncesi günde 70 gr kabak çekirdeği ve bir avokado yemiştim. bir de nar suyu. rahim kalınlığı çok iyiydi hatta yücel bey de şaşırmıştı abaca adetin tam sökülmedi mi falan demişti ilk muayenede. nar suyu hazır değil tabii %100 olanlardan ve kabak çekirdeği rahim kalınlığı sağlayıp tutunmayı kolaylaştırıyormuş.
onun dışında dediğim gibi pozitif düşünme çok önemli bence. asla ikinci ihtimali düşünmeyin. bebeğiniz size sarılacak sımsıkı sakın unutmayın.

Kalitesi gayet güzel,benim de dört embriyom olmustu pgt yaptırmadık,ikisi tutmadı,biri çözülürken bozuldu en son kalan 6ab tuttu şükür,demekki diyorum pgt yaotirsaymisiz bir tane sağlıklı gelecekmiş,hatta pişman olmustuk yollamadigimiza,dert etme yani nasibi varsa sana evlat olur o embriyo inşallah.

kızlar benım dün transferım oldu çok şükürdün gec cıktık hastaneden bankodakı kızlar cıkmıstık transferden sonra 2gun verıyolarmıs rapor benım zaten cts gunune denk geldı be sehırdısından geldım hala istanbuldayım ..başhekım yok pzt yazarız dedı raporunuzu ama 2gun verıyolarsa nasıl oalcak anlamadım

Gözün aydıııın, nasıl geçti: )
Transferi kim yaptı ve transferden sonra ne kadar yattın gibi bir sürü sorum var: ) Ne kadar su içtin, ne kadar tuvalete gitmeden dayanabildin? En merak ettiğim aslında şu: Transfer işlemi bittikten sonra aynı yerde yatmaya devam edebiliyor muyuz, bunun için ne kadar süremiz var? Tuvalete gitmesek sürgü-sonda gibi opsiyonlarımız var mı? Deneyimlerini bekleriz: )
Sağlıkla sıhhatle tutunsun, büyüsün inşallah: )

inşallah.. yüreğime su serptin sağolasın: )

Merhaba kızlar bugün hastaneden aradılar 3. Günüm ve 8 tane embriyo günüyle uyumlu 3 tanesi yavaş 1 tanesi de orta seviyede ilerliyormuş bu şekilde Bilgi verdiler. Ama ne olacağı belli olmaz 5. Güne hangileri gider şimdiden bişey diyemeyiz dendi. Birde yine pgt ten bahsettiler her aramada soluyorlar iyice kafamı karıştı

gönül hanım yaptı..transfer bu tedavının en kolay basamağıydı dıyebılırımokadar basit bir işlem hıc korkmayın..yarım saat yattım ben cok sıkıstıgım ıcın tuvalete gıttım bız sonrasında cıktık hastaneden ama kalsakta kimse hadi cıkın gıdın demezdı bencetransferde senı sedyeye alıyolar yatagına sedyeyle bırakıyolar kalkmıyosun zaten

Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. 1 hafta en kötü dikkat et. Üşütme sakına. Sağlıklı beslen. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Opudaki gibi odada mı kalıyoruz? Oda verirlerse ben kalabileceğim kadar kalırım:)

Merhaba canım bence sen pgt olayını Yücel beyle konuş. Hem aklında soru işaretleri kalmaz. Ayrıca 8 embriyon 3.günü aşmış. Maşallah çok iyi.

Merhaba canım bence sen pgt olayını Yücel beyle konuş. Hem aklında soru işaretleri kalmaz. Ayrıca 8 embriyon 3.günü aşmış. Maşallah çok iyi.
Sabah 11 de aramıştı aslında 3. Günü aşmış oluyor mu yine de canım. Yücel beyle görüştüm bu konuyu iki kez kesinlikle yaptır da demiyor yaptırma da diyemem diyor yani bize bıraktı ama toplama günü toplamadan sonraki günler telefon görüşmelerimizde hemşireler hep sordular o yüzden iyice kafam karıştı. Yücel beyde Genetik sizin yaş grubunuzda şart değil ancak sağlıklı canlı doğuma gitme süresini kısaltmak için çiftlere öneriyoruz. Maddi boyutu olduğu için kararı size bırakıyoruz dedi. Yani pgt şartı koymadı 35 yaş üstü olsanız kesinlikle yaptırın derdim dedi. Napacağımı bilmiyorum 1 gün kaldı karar vermeme.

Başka bir hastaneden rapor alabilirsiniz. Bana da en fazla 2 günlük verebiliriz onun içinde pazartesi gelip muayene girişi yaptırmanız lazım dediler. Bende başka bir özel hasteneden durumumu anlatıp 5 günlük aldım.

EVet canım 3. Günü aşmış oluyor. Pgt için Yönlendirmek istemem. Bu şans işi ayrıca maliyetli bir işlem. Doktor zaten riskli grupta değilsin demiş. Yüzde yüz hamilelik için olabilir demiş. Ama kaç kişinin pgt li tutmadı yada düştü. Hepsini düşün içinden geçeni yap.
Ben eğer iyi kalite 5. Gün embriyo olursa yaptırmak zorundayım. Hem yaş hemde biliyorsun genetik sıkıntımız var. Yani bana istersen yaptır demediler. Kesin yaptır dediler.
Kıyaslama yap diye yazıyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…