Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

pgt yaptırmak mantıklı hangisi kromozom olarak verimli ise o secilmeli. bende buna karar verdim fakat maliyetli diyorlar . fiyat arastırıyorum.

Buradaki arkadaşlar fikir olur diye söylüyorum.çünkü bu sayfanın çok eskilerindenim ve ara ara yazılanları okuyorum.ben pgt yaptırmadım ama maddiyat olsa kesin yaptırırdım çünkü hamilelik boyunca rahat olmak çok önemli aklınız da acabalar kalmasın.pgt değil de eşine kromozom testi yapılsın diye Semra hoca vs çok ısrar etti yaptırması gerek diye ama yaptırmadı ben şanslıydım ki sağlıklı bir çocuğum oldu.eşime ısrar edilmesinin sebebi hem anne babası amca çocukları hemde kardeşlerinin de çocuğu olmuyor ayrıca sülalede tüple çocukları olanlar vardı.tabi herşey Allah’ın taktiri nasip.burada bir arkadaş vardı Strongmom_ ona tüm doktorlar pgt ye gerek yok dediler ve sonuçta Bebek down sendromlu doğdu bir önceki tedavideki bebeği de başka bir sendromluydu o erken haftalarda gelişmedi zaten.kimseyi korkutmak değil amacım maddiyatı olan yaptırsın diye bir Öner’im olacak.ayrıca sağlıksız olan varsa ekstra transferden kurtulmuş olacaksınız.tabi bebeği hastalık doğacak sayısı çok çok az ama rahat olunması açısından bence değer..ayrıca eşimde ki problem de sperm azlığı ve hareketsizliğiydi.11 yumurta toplandı 5.güne 2 tane 5aa, bir tane 4ab, bir tane de3aa embriyo oluştu.5aa olanlardan biri transfer oldu ve oğlum doğdu çok şükür bin şükür.burada ki herkese duacıyım

Herşey nasip canım iyi ki de pgt yaptırmamışım diyorum şimdide kızıma haksızlık olmasın diyedünyalara değişmem evlat evlattır tek kızdığım nokta dslu bebeklerde hastalıklar çok oluyormuş ben bunu bilmiyordum ve bi sürü şey atlattık aylarca hastanede yoğun bakım serviste yatma süreçlerimiz oldu her hafta kontrollere gittik 6 ay burundan beslendi vs vs.... Canı sağolsun sonuçta down bilinebilir bi hastalık ama sağlıklı olup sonradan hasta olan bi çok çocuk gördüm herşey Allahtan Rabbim pgtyi isteseydi nasip ederdi basireti bağlandı doktorlarında belkide nasip kısmet herkesin bi imtihanı var can sağolsun hamdolsun bu günümüze ya hiç anne olmasaydım annelik duygusunu tattırdı kuzum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaAllah duacınızım kızlar hepiniz Allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu arada hikayemi ne güzel hatırlıyorsun canım arkadaşım

İyi olmanıza çok sevindim hep mutlu olun inşallah

sizin eşinizin sperm sayısı ve morfolojisi kaçtı ? bir de mantıklı olan sperm dna hasarı mı pgt yapmak mı? pgt daha pahalı ama daha garanti sonuc odaklı

sizin eşinizin sperm sayısı ve morfolojisi kaçtı ? bir de mantıklı olan sperm dna hasarı mı pgt yapmak mı? pgt daha pahalı ama daha garanti sonuc odaklı
Sayı 9-12 milyon arası değişiyordu.morfoloji %1 di.ben de bi ara dna ya takmıştım ama zaten içlerinden en iyi spermleri seçiyorlar DNA larını göremezler sperm seçilirken falan söylemler vardı DNA hasar testi yaptırmak nasip olmadı.biz hastanenin zorunlu istediği testler dışında hiçbir şey yaptırmadık.daha doğrusu eşim istemedi.bana kalsa her çareyi araştırıyordum

cevaplar için çok mantıklı dediginiz bunu bende düşündüm ama gönül işte her testi yaptırmak istiyor . bizim ilk deneme oldugu için hiç birsey istemediler.
eş sorunlu gittigim için benden rahim filmi filan de istemediler .doktor alttan muayene etti.
o zaman ignelere başlamak için kontrole gittigimde en mantıklısı garanti olması sebebiyle eşimin spermleri dondurulmalı. çünkü sayı azlıgından belki dölleme günü allah korusun gelmez . bunun korkusu da var .
ve embriyolara pgt istememiz.
gerisi de allahtan , rabbim kimsenin kucagını boş koymasın . 3,5 yıldır evliyiz hiç düşünmedik cocuk .
sonra eşim testis kanseri ameliyatı mevzusu ortaya cıkınca hersey 3 ay da bu noktaya geldi.

Memorial çok doğru adres kesinlikle..ben ilk tedavimi başka bir merkezde oldum orda da Memorialda da DNA testinden falan kimse bahsetmedi ben forumlardan okuduğum kadarıyla bilgi sahibi oldum.eşim için alternatif tıpta dahil olmak üzere çok yere gittik ama hiç gerek yokmuş boşuna zaman kaybı.en iyisi direk tüp yapıp pgt ye göndermek zaman kaybı azalmış oluyor

geçmiş olsun.
isterseniz rahim filmini bir daha sorun, faydası var zararı yok, sadece en son sonomed'de 700 liraydı: )

geçmiş olsun.
isterseniz rahim filmini bir daha sorun, faydası var zararı yok, sadece en son sonomed'de 700 liraydı: )
rahim filminin faydası derken ? tam olarak ne olabilir? bilmediğimden soruyorum
alttan kontrol esnasında bir terslik olsa sanki isterdi gibi geliyor ama yine de sorayım .

muhakkak öyledir. ben başka bir doktora gittim bakalım hayırlısı olsun

alttan kontrol esnasında bir terslik olsa sanki isterdi gibi geliyor ama yine de sorayım .
kendi deneyimim ve bu sitede ve başka online platformlarda öğrendiklerime göre bilgi vermeye çalışayım, en doğrusunu doktorlarımız biliyor tabi ki..
yıllar içinde pek çok kadın doğum doktoruna gittim, hep rahmimin normal olduğunu söylediler. çocuk yapmaya karar verdiğimde daha uzman doktorlara gittim, vajinal ultrasonlarda yine her şey yolunda görünüyordu. benden rahim filmi istediler, o filmin sonucunda rahmimin y şeklinde ve kısmi perdeli olduğunu öğrendim. y şeklinde olması gebeliğe engel değil, ancak erken doğum-düşük riskini arttıran bir şey. perdeli olması ise, embriyonun tutunması şansını azaltabiliyormuş.
rahim filmi çekilirken eğer tüplerde hafif tıkanıklık varsa açılabildiğini söylüyorlar. ileri tıkanıklıkları ise sadece tespit ediyor. bu sitede rahim filminden kısa süre sonra hamile kalan kadınların hikayeleri var bir sürü. tabi bu sadece işin kadın yanını ilgilendiriyor..

Kızlar bugün adetimin birinci günü dondurulmuş transfer sürecim başlayacak inşallah yoğun kanama günümle. Kovit testini devlette yaptırmayı bir deneyeceğim inşallah kabul ederler. Maille istek formunu attılar bana bunlarin çıktısını almam gerekirmi yoksa telefondan göstermek yetermi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

kızlar transferımın 4.gunundeyım yanı aslında 3.oldugum gunu saymazsak.Gun ıcerısınde ınanılmaz duygularım inişli-çıkışlı oluyor.Bugun evden calısmaya basladım masaya embrıyomun fotosunu koydum ona bakıp bakıp durdum bırazda bebek şeklıne benzıyor ya da ben kafayı yedım benzetıyorumpozıtıf konusmaya okadar ıhtıyacım var kı..embrıyom pgt’li 6AA 5.gun olmaması ıcın sebep yok dıyorum ama %65 şans yıne de düşündürüyor .Ilk denemem ama daha oncelerı catlatma ıgnelerı aşılama vs 2.5yıldır ugrasıyorum nerdeyse ondan hep hüsran olunca sevınemıyorum bana azıcık destek olsanız güzel şeyler söylesenız ozellıkle pozıtıf sonuc alanlar

Aslında onlar zten tekrar form dolduruyorlar. Bn ilk yaptığımı devlette yaptırmıştım. Ve elimde çıktı vardı.bakip kendi tekrsr form doldurdu Dr.
Aciller yapiyo sadece. Ama çok yoğun ni hastaneye gitme olur mu

ben herkesten rahim filmi isteniyor diye biliyorum. en azından benim zamanımda öyleydi. mutlaka isteniyordu. eski yazışmalarda da görebilirsiniz vaktiniz olursa. hatta ilk muayene filmi getirebilirseniz getirin diyorlardı.
ben tüplerimin tıkalı olduğu rahim filmi ile ortaya çıkmıştı. ultrasonda görünmüyordu mesela. tüplerimin tıkalı olması hamileliği yüzde yüz engel değildi ama içinde biriken sıvının bebeği ya da embriyoyu zehirleme ihtimali çok yüksekti. o yüzden tüplerim bağlandı.

Merhabalar hayırlı olsun. Bende Ağustos ayında transfer oldum. Embriyom pgt’li 6aa ydı naturel transfer oldu. Çok şükür pozitifi gördüm. İçini ferah tut.Ben bol bol dinlendim. İlaçlarımı kullandım. Belirti arama kendinde. Bende bazıları oldu bazıları olmadı. Bu süreçte hep aynı şeye odaklanıp düşünmek yerine kitap okudum, dizi izledim.İnşallah pozitifi göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…