Istanbulda çalıştığı bi yer var . Adatip laboratuvar ve embriyoloji iyi.Eray Çalışkan kocaelinde bildiğim kadarıyla.sizi etkilemek istemem çok iyi bir doktor kendisi fakat hangi laboratuvarla çalışıyor? Probleminiz erkek infertilitesi ise kesinlikle iyi bir laboratuvarı olan merkezle görüşmeniz gerekiyor.Bende kocaelinde yaşıyorum Memorial uzak olmasına rağmen tercih ettim.
Canım bi arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti. Ondan da rahim filmi istemediler. Bn öncesinde cektirmistim. Ama faydası olur diye. Yani gebe kalmama. Ama hamile olamadım. Rahim filmim de temiz çıkmıştı. Hem raporda hemde filmi çeken drla konuştuğumda sorun yok demişti.Eray çalışkan a gittim . Adetinin bitimini beklersem sonraki aya kalacak ilk gittiğimde adetinin son günüydü. Neden istemedi ona ayar oldum.
Ki zaten bu adetinde gittiğimde ben genetik testleri isticem dicektim o sonuç çıkıncaya kadar zaten 2 ay geçecek.
Burası kafa karıştırıyor ama en iyi doktorun bile söylediklerinden daha çok bilgi katıyor insana
Buradaki herkes tecrübelerini anlatıyor. Doktorlardan çok buradaki arkadaşlara inanıyorum ben
Sayı 4 milyondu en son morfoloji yüzde 1Sizde eş sebebim gitmişsiniz sayı ve morfoloji kaç. Esinizin
Bizimde sayı 2 milyon morfoloji 2 ,önceden 1 'diSayı 4 milyondu en son morfoloji yüzde 1
İnşallah tutunur benimle Kalır sağlıkla ve hayırlısıylaBizimde sayı 2 milyon morfoloji 2 ,önceden 1 'di
Rabbim inş versin tez zamanda hepimize:)
Sürekli kafabdagitin film kitap
Bende denedim orda ama olmadı laboratuvar onemliCanım bi arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti. Ondan da rahim filmi istemediler. Bn öncesinde cektirmistim. Ama faydası olur diye. Yani gebe kalmama. Ama hamile olamadım. Rahim filmim de temiz çıkmıştı. Hem raporda hemde filmi çeken drla konuştuğumda sorun yok demişti.
Gel gör ki meğer tuplerimden biri rahmim ustundeymis ve biraz yapışıklık varmış.ultrasonla bakınca gorduler. Oysa rahim filminde bişey yazmiyodu.
Oyuzden okadar da önemli bişey değil bence. Dr istemediyse çok takma.
Burdada denedimIstanbulda çalıştığı bi yer var . Adatip laboratuvar ve embriyoloji iyi.
Arkadaşım da erkek sebebli gitti şuan hamile
Ben kocaeli de değilim ztn balıkesirden gidip geliyorum
Burada nasıldı peki ? Sizin ne kaynakliydiBurdada denedim
Burada seçildiğiniz adatip mı memorial miBurdada denedim
Bende yazayım :) iki kez pozitif aldım ben ikisindede 20-30 dk kadar yatıp wcye gitmiştimbir şey olmaz öyle merdiven çıkmadan diyor uzmanlar: ) gözün aydın, umarım güzel güzel tutunur: ) nasıl geçti genel olarak?
sana da sorayım, odada ne kadar yattın, tuvalete ne zaman gittin gibi soruları: )
Yok yok gidermiyim. Geçen bi tanıdığım acil bomboştu dedide bi cesaret aldım ordan eğer yine boşsa gireceğim zaten yoksa dönerim kapıdanAslında onlar zten tekrar form dolduruyorlar. Bn ilk yaptığımı devlette yaptırmıştım. Ve elimde çıktı vardı.bakip kendi tekrsr form doldurdu Dr.
Aciller yapiyo sadece. Ama çok yoğun ni hastaneye gitme olur mu
Uyurken tehlikeli bi pozisyon var mo bana bahsetmedilerde korkuyorum birazBende yazayım :) iki kez pozitif aldım ben ikisindede 20-30 dk kadar yatıp wcye gitmiştim
Uyurken mi ilahi :) ya normal gebelik gibi düşünün doğal yolla olan farkında olmayacaktık bile tutunduğununUyurken tehlikeli bi pozisyon var mo bana bahsetmedilerde korkuyorum biraz ☺
Bende arkadaşımın tuttu diye başka bir merkezde negatif almıştım..inşallah sizin tutar bol şanslarIstanbulda çalıştığı bi yer var . Adatip laboratuvar ve embriyoloji iyi.
Arkadaşım da erkek sebebli gitti şuan hamile
Ben kocaeli de değilim ztn balıkesirden gidip geliyorum
hayırlısı olsun kısmet birazda ilkinde tutmama fikrine alıştırdım sanırsam kendimi,Bende arkadaşımın tuttu diye başka bir merkezde negatif almıştım..inşallah sizin tutar bol şanslarsonucunuzu da burada paylaşmayı unutmayın dualarımız sizinle birlikte tüm arkadaşlara...
onu ben de yapıyorum arkadaşım, yapmamalıyız oysa. tutacak ilkinde diyelim tutsun: ) diğer ihtimallere gerçekleşirlerse canımızı sıkarız: )hayırlısı olsun kısmet birazda ilkinde tutmama fikrine alıştırdım sanırsam kendimi,
erkek sebebli çok zor . ama olsun hakkımızda hayırlısı olsun . kaderimiz buyml duadan başka care yokonu ben de yapıyorum arkadaşım, yapmamalıyız oysa. tutacak ilkinde diyelim tutsun: ) diğer ihtimallere gerçekleşirlerse canımızı sıkarız: )
Bu dediğinizi hpdoktor ile paylaşacağım. anlamadım valla napcagimi şaşırdım. Benden başka giden biri vardı ondan istemişti. Kan sonuçlarına bakarken var mı şandı anlamıyorum. Adetin 2 inci günü de kontrol etcek kan testi ister heralde . Fakat rahîm filmi adetliken çekiliyor mu ya?
Bende bugun transfer oldum şuan uzanıyorum içimde hem umut hem korku var değişik hissediyorum. Merdiven çıkmak zorunda kaldım asansör olmadığı için umarım bişey olmaz yavaş yavaş çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?