Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Istanbulda çalıştığı bi yer var . Adatip laboratuvar ve embriyoloji iyi.
Arkadaşım da erkek sebebli gitti şuan hamile
Ben kocaeli de değilim ztn balıkesirden gidip geliyorum

Canım bi arkadaşım Bülent tıraşa gitmişti. Ondan da rahim filmi istemediler. Bn öncesinde cektirmistim. Ama faydası olur diye. Yani gebe kalmama. Ama hamile olamadım. Rahim filmim de temiz çıkmıştı. Hem raporda hemde filmi çeken drla konuştuğumda sorun yok demişti.
Gel gör ki meğer tuplerimden biri rahmim ustundeymis ve biraz yapışıklık varmış.ultrasonla bakınca gorduler. Oysa rahim filminde bişey yazmiyodu.
Oyuzden okadar da önemli bişey değil bence. Dr istemediyse çok takma.

Bende denedim orda ama olmadı laboratuvar onemli

bir şey olmaz öyle merdiven çıkmadan diyor uzmanlar: ) gözün aydın, umarım güzel güzel tutunur: ) nasıl geçti genel olarak?
sana da sorayım, odada ne kadar yattın, tuvalete ne zaman gittin gibi soruları: )
Bende yazayım :) iki kez pozitif aldım ben ikisindede 20-30 dk kadar yatıp wcye gitmiştim

Yok yok gidermiyim. Geçen bi tanıdığım acil bomboştu dedide bi cesaret aldım ordan eğer yine boşsa gireceğim zaten yoksa dönerim kapıdan

Uyurken tehlikeli bi pozisyon var mo bana bahsetmedilerde korkuyorum biraz ☺
Uyurken mi ilahi :) ya normal gebelik gibi düşünün doğal yolla olan farkında olmayacaktık bile tutunduğunun sadece ağır hiç bişey kaldırma 2 kilo üzeri dikkat et yukarılara elini kaldırma raflara falan gün içinde hep yatma basit işleri yap ben yemek falan yapıyordum tabi ilk olunca insan biraz daha hassas oluyo içinden geldiği gibi hareket et

Istanbulda çalıştığı bi yer var . Adatip laboratuvar ve embriyoloji iyi.
Arkadaşım da erkek sebebli gitti şuan hamile
Ben kocaeli de değilim ztn balıkesirden gidip geliyorum
Bende arkadaşımın tuttu diye başka bir merkezde negatif almıştım..inşallah sizin tutar bol şanslar sonucunuzu da burada paylaşmayı unutmayın dualarımız sizinle birlikte tüm arkadaşlara...

Bende arkadaşımın tuttu diye başka bir merkezde negatif almıştım..inşallah sizin tutar bol şanslar sonucunuzu da burada paylaşmayı unutmayın dualarımız sizinle birlikte tüm arkadaşlara...
hayırlısı olsun kısmet birazda ilkinde tutmama fikrine alıştırdım sanırsam kendimi,

onu ben de yapıyorum arkadaşım, yapmamalıyız oysa. tutacak ilkinde diyelim tutsun: ) diğer ihtimallere gerçekleşirlerse canımızı sıkarız: )
erkek sebebli çok zor . ama olsun hakkımızda hayırlısı olsun . kaderimiz buyml duadan başka care yok

doğru hatırlıyorsam adetten sonraki üç gün içindeydi ama hatalı bilgi vermiş olmak istemem. bence de mutlaka sorun en azından kafanız rahatlar.

Bende bugun transfer oldum şuan uzanıyorum içimde hem umut hem korku var değişik hissediyorum. Merdiven çıkmak zorunda kaldım asansör olmadığı için umarım bişey olmaz yavaş yavaş çıktım

hayırlı olsun allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.
hiç korkmayın birşey olmaz. ben de ikinci gün epey yürüyüp ayakta kalmak zorunda kalmıştım aynı gün melih bey ile karşılaştım ona sordum hayır korkma hoplasan zıplasan da birşey olmaz demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…