Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sizi hatırlıyorum benım tedavım yenı basladıgında sızınde transfer zamanınızdı msjlarınızdan bılıyorum umarım saglıkla alırsınız kucagınızadarısı da benım başıma olur ınsallah hepımzıın

Cook geçmiş olsun Allah sabır versin hepimize ben kan sulandirici kullanmadım pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum nasıl bir yol izleyecekler onuda bilmiyorum bakalım gorusunce haber edeceğim belkide böyle olması daha hayırlısıdır evet hergun içim yanıyor ama sabir etmekten başka çaremiz yok .Benimle hamile olan arkadaşım doguracak bir ay sonra dusunuyorumki bende bu zamanlarda doguracqktim.Rabbimin emrine sual olunmaz

rahim filminin faydası derken ? tam olarak ne olabilir? bilmediğimden soruyorum
alttan kontrol esnasında bir terslik olsa sanki isterdi gibi geliyor ama yine de sorayım .
Canım rahim filmi mutlaka çekil derim elinde bulunsun benim şansıma rahim filmin temiz eşimin sperm değerleri biraz düşük falan varikosel ameliyatı oldu gebelik yine olmadı sonra bu filmi 4 sene sonra başka bi dra gçsterdim tüplerin problemli dedi düşünsene onlarca dr gördü bu filmi fakültede bişey yok dendi sonra tekrar çekildim ve tüplerim bitmiş durumdaydı. İnşaAllah senin temiz çıkacak ama rahim filmi olmadan ilerleme sonra benim gibi geri düşme vaesada bi sıkıntı transfer öncesi hallolur

Bu dediğinizi hpdoktor ile paylaşacağım. anlamadım valla napcagimi şaşırdım. Benden başka giden biri vardı ondan istemişti. Kan sonuçlarına bakarken var mı şandı anlamıyorum. Adetin 2 inci günü de kontrol etcek kan testi ister heralde . Fakat rahîm filmi adetliken çekiliyor mu ya?

Adetin hemen bitiminde rahim filmi çekiliyor. Bu arada bende rahim filmini ve sperm testini kesinlikle herkesten istiyorlar diye biliyorum

Bende bugun transfer oldum şuan uzanıyorum içimde hem umut hem korku var değişik hissediyorum. Merdiven çıkmak zorunda kaldım asansör olmadığı için umarım bişey olmaz yavaş yavaş çıktım
bir şey olmaz öyle merdiven çıkmadan diyor uzmanlar: ) gözün aydın, umarım güzel güzel tutunur: ) nasıl geçti genel olarak?
sana da sorayım, odada ne kadar yattın, tuvalete ne zaman gittin gibi soruları: )

Adetin hemen bitiminde rahim filmi çekiliyor. Bu arada bende rahim filmini ve sperm testini kesinlikle herkesten istiyorlar diye biliyorum
Kafayı yic3m şuan sinirden . Bizim raporluk işlemimiz vardı eşimden sperm testi istediler aynı gün onu verdik .
Tek tek madde madde yazdım ztn ilk görüşme olduğu için hiç birşey soramadım.
O gün adetin 2 inci günü kontrol edicem bir sonraki görüşmede demisti

bir şey olmaz öyle merdiven çıkmadan diyor uzmanlar: ) gözün aydın, umarım güzel güzel tutunur: ) nasıl geçti genel olarak?
sana da sorayım, odada ne kadar yattın, tuvalete ne zaman gittin gibi soruları: )
Oda da 40 dakika kaldık. Tuvaletim çok fazla gelmişti karnıma ağrı girmişti artık. O yüzden odaya aldıkları gibi kaldırmadan sürgü koydular altıma ona yaptım 40 dakika somra da ayağa kalktım. Transfer çok kolay tuvalet sıkışıklığı daha zor öyle diyim O yüzden gayet rahat gidebilirsin korkmana gerek yok beni biraz korkutmuştu bazı yorumlar ama alakası yokmuş. Şuan yatıyorum arada kalkıp yürüyorum hep yatmanın da zararı olur belki diye en zor kısım bu beklemekmiş

ben de sürgü isterim gibi geliyor: )
en güzel bekleme transferden sonrası galiba, tadını çıkar arkadaşım: ) rapor alabildin mi yeterince?

gerçekten kafayı yiyecek bir şey yok, buraları okumak da kafa karıştırıyor. siz doktorunuzu dinleyin, regliniz bitince çektirirsiniz gerekiyorsa.. rahim filmi çektirmek için hamile olunmadığından emin olmak gerekiyor, regli takip eden 1 hafta boyunca çekilebiliyor diye biliyorum.. hangi doktorla görüşmüştünüz merak ettim..

Geçen sene ben de 5. gün 5AB pgt'li embriyo transferi oldum. %65 şans verdiler. O embriyo şimdi yanımda uyuyor. 6 aylık oldu 3 yıl uğraştık, negatif, düşük hepsini yaşadım. Biraz sabır, biraz da umut.. İnşallah tutar, sağlıkla kucağıniza alirsiniz

ben de sürgü isterim gibi geliyor: )
en güzel bekleme transferden sonrası galiba, tadını çıkar arkadaşım: ) rapor alabildin mi yeterince?
Rapor almama gerek yok galiba zaten 5 gün evdeyım. Yarın yola çıkacağız ama bı problem olmazmış. Günlük hayatınıza devam edin dedi hemşireler devamlı yatmayın yürüyebilirsiniz işe gidebilirsiniz. Ağır kaldırmayın ani hareket yapmayın yeter dediler

testi İzmir'de olacaksın o zaman: ) şimdiden iyi yolculuklar, sağlıkla sıhhatle..

Eray çalışkan a gittim . Adetinin bitimini beklersem sonraki aya kalacak ilk gittiğimde adetinin son günüydü. Neden istemedi ona ayar oldum.
Ki zaten bu adetinde gittiğimde ben genetik testleri isticem dicektim o sonuç çıkıncaya kadar zaten 2 ay geçecek.
Burası kafa karıştırıyor ama en iyi doktorun bile söylediklerinden daha çok bilgi katıyor insana
Buradaki herkes tecrübelerini anlatıyor. Doktorlardan çok buradaki arkadaşlara inanıyorum ben

Kendinize çok iyi bakın inş pozitif olacak. Şuan içeride tutulması içi meryem süresi okuyun beya dinleyin . Allah tan hersey

Eray Çalışkan kocaelinde bildiğim kadarıyla.sizi etkilemek istemem çok iyi bir doktor kendisi fakat hangi laboratuvarla çalışıyor? Probleminiz erkek infertilitesi ise kesinlikle iyi bir laboratuvarı olan merkezle görüşmeniz gerekiyor.Bende kocaelinde yaşıyorum Memorial uzak olmasına rağmen laboratuvarı iyi olduğu için tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…