benim doktoruma giden bir arkadasın mesajlarını okudum şimdi opu dan sonra istemil ondan etay hoca . ve cok yunurta toplandıysa rahim dinlendirme yapıp taze transfer yapmamış bana mantıklı geldidoğru hatırlıyorsam adetten sonraki üç gün içindeydi ama hatalı bilgi vermiş olmak istemem. bence de mutlaka sorun en azından kafanız rahatlar.
SağolUyurken mi ilahi :) ya normal gebelik gibi düşünün doğal yolla olan farkında olmayacaktık bile tutunduğununsadece ağır hiç bişey kaldırma 2 kilo üzeri dikkat et yukarılara elini kaldırma raflara falan gün içinde hep yatma basit işleri yap ben yemek falan yapıyordum tabi ilk olunca insan biraz daha hassas oluyo içinden geldiği gibi hareket et
Hemşirelerde ertesi gün işe bile başlayabilrsiniz dedi şaşırdım ben hatta onlar çok kendinizi yoracak bişey yapmayın yeter dediler ama elimde değil iştehayırlı olsun allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.
hiç korkmayın birşey olmaz. ben de ikinci gün epey yürüyüp ayakta kalmak zorunda kalmıştım aynı gün melih bey ile karşılaştım ona sordum hayır korkma hoplasan zıplasan da birşey olmaz demişti :)
bende işe gitmem rapor alırım bi 5 gün annem bakar artık . zaten zor bi süreç iş yerinde kimseye laf anlatmaya ugrasamamHemşirelerde ertesi gün işe bile başlayabilrsiniz dedi şaşırdım ben hatta onlar çok kendinizi yoracak bişey yapmayın yeter dediler ama elimde değil işte ☺
Aynen bende 5 gün evdeyim somra gidicem.bende işe gitmem rapor alırım bi 5 gün annem bakar artık . zaten zor bi süreç iş yerinde kimseye laf anlatmaya ugrasamam
Adatip olmadı en yaklastihim Memorial kesin bir tanı yok bizim içinBurada seçildiğiniz adatip mı memorial mi
peki genel olarak memnunmuydunuz ? bir de doktorunuz eray bey miydi ilker bey miydi?Adatip olmadı en yaklastihim Memorial kesin bir tanı yok bizim için
Ben de rapor alacagım transferden sonra.bende işe gitmem rapor alırım bi 5 gün annem bakar artık . zaten zor bi süreç iş yerinde kimseye laf anlatmaya ugrasamam
Kanda bakılan mı?Selam kizlar
Pgt yerine eşlerden alınan kromozom testlerini yaptıranlar oldu mu.
Evet kandanKanda bakılan mı?
Yapıldı kandan sorun yok. Demekki herkesten istenmiyorEvet kandan
tedavi başlamadan önce eşimden istediler genetik test. karyotip analizi mi ne diyorlar, 46 xy çıktı. benden istemediler. ondan istemelerinin sebebi de sperm azlığıydı.Selam kizlar
Pgt yerine eşlerden alınan kromozom testlerini yaptıranlar oldu mu.
Evet benimkinde alındı. Doktor burada dosyada duracak almak istediğinde alabilirsin demişti. 5 yıl gecerliymis rahim filmimerhaba hanımlar benim tedavimde bu ayki adetle başlayacak inşallah kızlar merkez hsg filmimi aldı benden onu daha sonra teslim ediyorlar mı bilgisi olan varmı. hani diyorlar ya bi kere çekilmek yeterli diye
Benim hala merkezde dosyamda duruyor istemek hiç aklıma gelmedi. Hsg çektirdiğiniz hastaneden de kopya alabilirsiniz.merhaba hanımlar benim tedavimde bu ayki adetle başlayacak inşallah kızlar merkez hsg filmimi aldı benden onu daha sonra teslim ediyorlar mı bilgisi olan varmı. hani diyorlar ya bi kere çekilmek yeterli diye
Bizden hiç istemediler yaa. Keşke yaptirsaydim zamaninda.tedavi başlamadan önce eşimden istediler genetik test. karyotip analizi mi ne diyorlar, 46 xy çıktı. benden istemediler. ondan istemelerinin sebebi de sperm azlığıydı.
bizim embriyolardan 3 tanesinde kromozomsal sıkıntı çıktı ya, sadece erkekten mi kaynaklanıyor, bende de var mıdır kromozom problemleri diye kafam karıştı.
transfere kadar zaman var, istemedikleri halde bir pıhtılaşma testi yaptırsam mı diye düşünüyodum demin.. o da genetik test galiba.. ne kan ne para vermek istemiyorum yine ama işte: )
Bnimkide orda. Ben yine de birer kopyasını almıştım. İsteyebilirsinmerhaba hanımlar benim tedavimde bu ayki adetle başlayacak inşallah kızlar merkez hsg filmimi aldı benden onu daha sonra teslim ediyorlar mı bilgisi olan varmı. hani diyorlar ya bi kere çekilmek yeterli diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?