Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Genetik test yapılmayan embriyo ise 2 tane transfer edebiliriz diye düşünmüşlerdir. Pgt li 2 embriyo transfer edildiğini duymadım.

tabiki tek bebeği sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak istiyoruz ama bundan önceki kaliteli embriyoların tutmaması bana embriyo kalitesini sorgulatıyor embriyoların kalitesine asla laf ettirmiyorlar tutunma sebebini benim vücudumda arıyorlar bir sürü genetik test istediler benden hiç birinde sorun bulunamadı tekrar rahim filmi çektirttiler onda da bir sorun çıkmadı histereskopi yapalım dediler yaptırdım bakalım bu sefer ne olacak ya uyguladıkları ilaçsız tedavi protokolü benden başarılı olmadı ya da embriyoların kalitesi düşündüğümüz gibi değil kan pıhtılaşma testimde önceki tedavilerimde kan sulandırıcı ilaca gerek görmediler şimdi hem ilaç hem iğne veriyorlar kafamı karıştıran kendileri yani

Sizinle benzer şeyler yaşamışız benjm ilk 6 AA kondu tutmadı tazeydi,sonra ilaçsız 6 AB kondu o da tutmadı,bana sende problem var denmedi,bazen embriyolar çok iyi görünebilir ama genetigini bilemeyiz dediler,muhtemelen iyi görünümlü ama gebetigi düzgün degildi dendi.Hatta onlara histereskopi mi yapılsa dediğimde gerek yok denmisti.Yani bilemiyorum her hastaya farklı mı konuşuluyor.Son kalan embriyim da 6 AB' ydi bu defa ilaçlı transfer oldu ve tuttu çok şükür.

Allah analı babalı büyütsün inşallah benimkide bu sefer başarılı olur, tabiki hepimiz vücudumuza ilaç almadan tek embriyo transferi ile sağlıklı gebelik elde etmek isteriz ama biraz kişiye özel uygulama daha detaylı ilgi alaka bekliyoruz bunu şahsen ben göremedim hadi ilk ikisini ilaçsız denediler olmadı 3.de artık değiştirmeleri gerekirdi her seferinde deikleri şey bu sefer olacak inşallah, biz kafamıza göre kan sulandırıcı ilaç vs alamayızki onlar neyi onaylarsa onu uyguluyoruz

Çok haklisiniz tabiki siz de,bana farklı olarak ilaçlı denendi ama size her defasinda aynı yöntem uygulandiysa değiştirmeleri lazımdı

Çok haklisiniz tabiki siz de,bana farklı olarak ilaçlı denendi ama size her defasinda aynı yöntem uygulandiysa değiştirmeleri lazımdı
evet hal böyle olunca da merkeze olan güvenim sarsılıyor baştan maslak acıbademde başlamadığım için çok pişmanım abim azosperm olduğu halde tese ameliyatı ile ilk tüp bebek transferinde hamilelik oluştu ilk denemede 2 embriyo transfer edildi dr bülent traş transferini yapmıştı erkek bebek sağlıklı doğdu kız bebek 7 aylıkken akciğerleri gelişmediği için devam etmedi belki sadece kız bebeği transfer etseydi abimlerde 2. kez uğraşacaklardı 2 embriyo transferinde risk olsada gebelik şansı artmış oluyor

Ben memorialde başlamadan önce Bülent tirasa da gitmiştim,orda tedaviye başlamadım çünkü doktorun tavrından hiç hoşlanmadım,beni muayene edip tek yunurtan var hemen prp yapalım sonra havuz falan dedi,tabi biz başka doktorda görsün öyle yapalım diye düşündük,memorialde Semra hocaya muayene oldum,zaten prp kanitlanmis bir yöntem degil,senin yumurtalıklarda kötü gorunmuyor dedi,tedavi ile dört tane blast embriyom oldu fakat ben özellikle Bülent hocaya sormuştum,hocam bir yumurtam hiç gorunmemisti daha önce acaba bu aya özgü bir durum mu,hocanın cevabı senin bu ay bir olan yumurtan diğer ay 4-5 olmaz demişti,Allah dinleyince oluyormuş.Yani demem o ki her merkezin artıları da eksileri de var,orda tedavi görüp bebeğini doğuran arkadaşlarım da var,çokta memnun kalanlar,belki ben başlasam ben de memnun kalacaktim ama prp konusunda denek yapmak istediğini düşündüm nedense bu da güvenimi çok sarstti.

Merhaba canım, pgt yapılmadı çünkü embiryolar pgt ye gidecek kalite de olmuyor ya da şöyle diyim embiryolar üçüncü güne gelince bir iki tane kaldığı için direk tranfer ediliyor.4 tedavimde de Orta kalite embiryo transferim oldu şimdiye kadar o yüzden pgt hiç olmadı. Daha önce yumurta da sorun Yok dendiği için ve eşimin morfolojisi 1 olduğu için hep erkek faktörlü kürler yaptım eşime. Şuan imprly ilaç, probiyotik Gold, günde bir kaşık arı sütü bal propolis , günde bir bardak kefir ve sağlıklı besleniyorum, günde 10 bardak su içiyorum ( su içmeyen biriydim ama faydası olduğunu Dr dedi) şuanlık bunları yapıyorum burda bazı arkadaşlar tavsiyelerde bulundu ilave olarak onları da uygulayacam. Maddi , manevi toparlandıgım zaman tekrar deneyecez bakalım bu şekilde inşaallah faydası olur, Memorial de ilk defa bir tane a kalite embiryom olmuştu aslında ama test amaçlı 4. Güne taşındı ve grade 3 oldu. Semra hanım bana 3. Gün embiryo tranferi önerdi yanı bundan sonra 5. Güne taşımaya çalışmayacaklar. Hayırlısı ne diyelim.

merhaba
Tedaviniz nasıl sonuçlandı. hastane ve doktorsan memnun kaldınız mı? benimde 5. güne giden embriyom oluşmadı. Benzer bir sorun yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Bizim Memorial da 3 tane kaliteli 5.güne giden embriyomuz oldu çok şükür. Bu bile bizim için mucizeydi. 2 başarısızdan sonra. İlk transfer negatif oldu tutmadı. 2.transfer de kimyasal gebelik oluştu. Şimdi dondurulmuş tek embriyomuz kaldı. İnşallah bu da sağlıklı bir şekilde tutar. Son kaldığı için biraz endişeliyim ya tutmazsa tekrar dön başa olur diye. Ben hastaneden doktorlardan çalışanlardan çok memnunum. Kesinlikle bahçeciden nefret geldi özellikle para konusunda canımıza okudular. Memorial bu konuda da çok iyi.

Anladım canım elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz Rabbim inşaAllah kolaylaştırsın zor süreçler gerçekten sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda Rabbim yüzünüzü güldürsün o sevinci isteyen herkese nasip etsin yüce mevlam bahçecide yeni bi yöntem başlamış embriyolara uygulanan ama şuan bulamadım ne olduğunu bahçecide iyi bi merkez ama biraz daha pahalı sgk geçiyormuş artık bahçecide umutta vardı fulyadada geçiyormuş eğer tüp bebek raporu çıkarabilirseniz baya indirimli oluyo ilaçlarda %80 tedavide %30 indirim

Merhaba teşekkür ederim cevabınız için biliyorum siZin hikayenizi meleğinizi Allah bağışlasın pgtye gönderme kararı aldık yarın sabah ki duruma göre kaç tanesi gidebilirse ona göre yapılcak biyopsi , Rabbim bizler için ne hayırlıysa onu versin en doğrusunu O bilir

Merhaba yaptırıyoruz pgt aslında evet maliyetli gibi görünse de aynı hesaba geliyor o embriyolara transfer ücreti vereceğimize biyopsi ücreti veriyoruz en azından sağlıklı olup olmadığını öğreniyoruz ben şöyle düşünüyorum sağlıksız bile olsa transfer olmuşumda negatif sonuçlanmış gibi bence öylesi daha yıpratıcı hayırlısı ne diyim Allah büyük hepimizin şansı bol olsun

Amin canım rabbim cümlemizin bu konuda yüzünü güldürsün inşaallah tamamına erdirecek hamilelikler nasip etsin
Memoriala görüşmeye yapmaya gitmeden önce tercih yapmak için bahceci umut tüp Bebek merkezi ile görüşme yaptık. Ama daha sonra tedaviye başlamadan hemşire ile olumsuzluk yaşadık o yüzden orayı eledik.
Raporum var ama bütün hakkımı kullandım canım. Son tedavimde 23 bine mal oldu çok masraflı tedavi ha denince başlamıyoruz rabbim yardımcımız olsun inşaallah yani Baya bı bekleyecem sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım
Bahçeci fulyaya gitmiştim bende pek ısınamadım merkeze çok para odaklı gibi geldi bana...
23 bin çok evet ve dahada artıyor maalesef bende ikinci çocuk için düşünüyorum dondurulmuş embriyolarım var onları mı yollarım yoksa sıfırdan mı başlarım karar veremedim doktorumuz bi kardeşi olsun illa diyor zor bulduk hocam dedim ikinciye Allah kerim

arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara bir soru soracağım .
adetimin 3 üncü günü daha tam sökülmeden tedaviye başlamak için doktora göründüm .
ama rahim daha incelmemiş.
bu kötü birşey mi . sanırsam adetim tam sökülmediği için oldu .
bir sonraki ay gideceğim .
başka şehirden geldiğim için .
doktor yasmin ilacı verdi rahimi inceltmek için .

şimdi bu tedaviyi uygulayan arkadaşlara sorum şu . rahim ince olmasının gereği nedir??
yaptığımız iğneler daha rahat sonuç versin gibi bişey mi?

2 incisi verdiği yasmin ilacı rahimi çok inceltirse bu sefer de transferde tutmama durumu kafamı karıştırdı.
lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
ilacı bana suan adetliyken alıp başlayabilirsin dedi. hergün adet olana kadar. acaba diyorum bir gün atıp bir gün atmasam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…