Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

prp işlemini rahim içini yenilemek kan akışını arttırmak için uygulayan bir çok merkez var ankarada iyi bir prof dr da bu yöntemi uyguluyor ve başarılı sonuçları paylaşıyor bana fulya hnm ön görüşmede prp yapılabilir tutunma iğnesi vb yapılabilir dedi semra hnm bilimsel kanıtı yok histereskopi bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem onu yapabiliriz dedi yani ekibindeki prof dr da bu yöntemlerin gebelik şansını arttırabileceğini söyledi ben tedaviye başlamadan önce merkezleri aradım ilk dönüşü memorial yaptığı için yol güzergahı bana uyduğu için ve laboratuvar kaliteleri acıbadem maslakla aynı olduğu için tercih etmiştim, zor bir hasta olmadığımız için bu kadar uğraşacağımızı hiç düşünmemiştim o yüzden sorgulamaya başladım artık inşallah hayırlısı olur

Evet bahçeci çok para odaklı bende hiç ısınamadım yaklaşım tarzları özellikle. İki lafları bizim merkezimiz en iyisi yok öyle Yok böyle druna varana kadar bu kadar kendilerinin ovmeleri ters tepiyor.
İnşaallah seninde kardeş için Allah yardımcın olsun , kardeş güzel bişey tek kardeş olmak istemezdim mesela o yüzden çocuğum olsa kardeşi olsun isterim. ilk donmuslarla dene sonra olmazsa sıfırdan başla bence .

rica ederim ama benimki ilaçlı tedavi olduğu için böyleymiş daha önceki naturel transferlerimde sanırım 5 kez falan gitmiştim ve muayene öncesinde kan alıyorlardı ilaçlı transferde kan alma olmuyor
Ben de ilaçlı tedavideyim o zaman sadece rahim kalınlığına mı bakıyorlar.transfer günün belli oldu mu kacıncı gününe denk geliyor?

Ben ücretsiz ön görüşme için gitmiştim bahçeciye baya bekledim yok sizin ücretli olacak dediler telefonla görüştüğüm bayanı söyledim böyle böyle dedi dedim yok falan dediler çıktık bizde ordan arabaya bindik aradılar geri ya yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın falan gelin dediler biz ordan direk memoriale geçtik zaten nasşp oradaymış :)
İnşaAllah şu pandemi bi geçsin bebeğimde biraz toparlasın tedaviye başlarım inşaAllah bakalım nasiptee varsa olur yoksada Rabbim kuzuma sağlık sıhhat uzun ömür versin bizide başından eksik etmesin.

Bu yolda Rabbim isteyen herkese nasip etsin gönlüne göre

Amin canım inşaallah
Ücretsiz halbuki ön görüşme şaşırdım şuan ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Biz ebru hanımla ön görüşme yaptık drdan gayet memnun kaldık. Dr bizi üroloji bölümüne yönlendirdi bizde üroloji Dr u ile ücretsiz ön görüşme yaptık Dr eşimden belli başlı testler istedi ona göre ilaç yazacaktı.
Bizde testleri yaptırdık randevu aldık Dr a tam o sırada pandemi oldu sokağa çıkma yasağı oldu vs randevuya gidemedik.
Daha sonra hemşire aradı beni test yaptıracaktınız yaptırıp Dr a gösterdiniz mi diye sorunca durumu izah ettim. Pandemi sebebi ile sonuçları gösteremedik o yüzden ilaç vs içmeye henüz başlamadık dedim.
Hemşire dedi ki Dr a WhatsApptan tahlil sonuçlarını gönderin o ilaç yazar dedi. Bende Dr yüz yüze görüşmek istiyor bu şekilde yazar mı diye sorunca siz sonucu atın o anlar duruma göre ilaç yazar dedi.
Eşim sonuçları attı Dr a , doktor pandemi bittikten sonra hastane görüşelim dedi. Bizde neyse tekrar hemşireyi arayıp demedik. Bizde dr gibi pandemi bitmesini bekliyorduk zaten.
Aradan bir ay geçti hemşire tekrar arayıp ilaç kullanmaya başladınız mı diye sorunca açıklama yaptım Dr bey anlar dediniz ama hiç haberi Yok gibi davrandı ilaç yazmadı dedim.
Drla konuşup tekrar dönüş yapacam dedi.
Bu sefer doktor eşime buyur yazmış Sadece dalga geçer gibi oyun mu oynuyoruz anlamadım sinir olduk hemşireyi arayıp . Biz hastanenizde tedavi olmaktan vazgeçtik başka merkezlere bakacaz dedim, daha tedavimiz başlamadan bir birbirinizden haberiniz yok şimdiden böyle olacaksa sonrası ne olur kim bilir dedik. Daha sonra Memoriale karar kıldık yani. Aslında yazdıklarım olmasaydı bahçeci de tedavi olmaya karar vermiştik nasip değilmiş demek.

arkadaşım, doktor değiliz pek anlamıyoruz ama doğum kontrol hapını her gün alın dedilerse almalısınız, bir gün alıp bir gün almamak olmaz.. rahim döngünün ilk yarısında daha ince, ikinci yarısında daha kalın oluyor. doğum kontrol hapları gibi ilaçlar ile döngünün kontrol edilebilir bir ritmde incelmesi-kalınlaşması amaçlanıyor herhalde, tam bilmiyorum ama.. merak etmeyin, başka merkezlerde de, yurtdışında da çeşitli sebeplerle transfere hazırlık için doğum kontrol hapı kullandırılabiliyor. ne diyorlarsa onu yapmalıyız bu hormon ilaçları konusunda..

Kızlar memorialde tupbebek doktorunun verdiği recetedeki ilaçların niye hiçbirini SGK ile alamıyoruz bilen varmı. İnsülin için ilaç verdi onu bile aile hekimine yazdırmak gerekiyormuş. SGK ile alabilmek için. Daha önce medipolde aşılama oldum oradaki doktorun yazdığı cronine jeli bile almıştım yazdirmadan

benim tedaviye başladığım yatasınız.
semra hanım biz istediğimiz halde gerek yok pgt'ye demişti. biz de yaptırmadık. daha önce de bir iki yazdım. sonrdan keşke yaptırsaydım diye. çünkü zor bir hamilik geçirdim tek yumurta ikizleri için söylenen tüm riskler başımıza geldi gerçi bunun genetik yapı ile alakası yoktu ama iki kez yurtdışına kan gönderip genetik test yaptırdık. ve sonuçların gelmesi bir ayı buldu. o bir ay endişe ile beklemek benim için çok zordu. çok şükür binlerce şükür bebeklerimde sorun çıkmadı ve çok şükür sağlıkla doğdular ama ya çıksaydı. o kadar ay karnımda taşıyıp kaybetseydim çok daha fazla yıpranırdım. o zaman demiştik keşke semra hanımı dinlemeyip pgt yaptırsaydık diye gerçi semra hanım haklı çıktı çok şükür ama o günleri hatırladıkça hala gözlerim doluyor. imkanınız varsa pgt yaptırın derim ben.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hepinizin inşallah.

semra hanım çoğul transferi istemiyor genel olarak, benim 4 embriyom oluştu. ikisi 5aa ayrı tüplerde donduruldu. diğerlerini hatırlamıyorum ama düşük kaliteydi aynı tüpte donduruldu. semra hanım önce 5aa ları tek tek deneyelim en son ikisini transfer ederiz demişti. çoğul gebelik çok zor demişti. benim 5aa lardan biri bölündü ve ikiz oldu. çok şükür ama gerçekten çok ağır bir gebelik süreci yaşadım. bebekleri her an kaybetme ihtimalim vardı. fiziksel olarak da çok zordu. evden sadece haftalık kontrol için çıkabiliyordum. nabzım dinlenirken bile 130 çarpıyordu ki kalp sorunum yoktu öncesinde. sanırım kalbim kan akışı az olan bebeğime daha fazla kan pompalamak için zorluyordur. allahıma binlerce şükür olsun sağlıkla doğdular ama hamilelik kelimesini duyunca nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor. eşim bir çocuk daha istiyor diğer 5aa'yı da deneyelim diyor (2021'de sürelerin dolacak ve imha edilecekler) ama hamilelikten çok korktuğum için ve yeniden bölünme ikiz olma ihtimali olduğu için istemiyorum. allah evlatlarıma sağlıklı uzun ömür versin allah isteyenlere nasip etsin diyorum. bir de ikiz bakımı da gerçekten çok zor :)

Merhaba teşekkür ederim cevabınız için 6 embriyomuz vardı 4ü pgtye gidebilcek duruma geldi şükür 4 tane gönderdik umarım sağlıklı gelen olur tutunur hayırlısıyla Allah bağışlasın evlatlarınızı Darısı bizlere inşallah

memorial hastanesinin hiç bir bölümün sgk ile anlaşması yok maalesef. o yüzden aile hekimine yazdırmak gerekiyor evet.

Arkadaşlar pgt sonuçları nezaman belli oluyor acaba heyecandan sormayı unuttum laboratuvara

Çok güzel bir son darısı bizlere' imkanınız var ise tekrar deneyin bence. Ben martta pgt li başarız lık yaşadım. Şimdi tekrar başlıyacağım yine pgt düşünüyorum kısmet olır ise.

Arkadaşlar pgt sonuçları nezaman belli oluyor acaba heyecandan sormayı unuttum laboratuvara
Canım benim emriyolarıma 10 gün sonra cevap gelmişti. Ama oradaki duruma göre değişiyor sanırım. Sen yine de ara sor bence uzun da sürebiliyor demişlerdi bana. Şimdiden hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah.. kaçıncı günde yumurta toplama işlemi oldu

Son düzenleme:
Aminnn inş hepimiz güzel sonuçlar alalım 11. Gün toplanmıştı yumurtalarım

Mer

Merhaba
Embriyolar kaç yıl sonra imha ediliyor bilginiz var mi .. uzatmak mümkün olmuyor mu acaba
Bizim de 2017 de doldurdulan wmbriyolar var.. su an hamileyim onlari su önümüzdeki 3 sene içinde hiç düşünmüyordum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…