Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

yasal süre 5 yıl. sağlık bakanlığına başvuru yapıp 1 yıl daha izinle uzatılabiliyor. yani 5+1 yıl. sizin yasal olarak 2022 ye kadar süreniz var şu an.

Günaydın kızlar tedaviye başlamadan istenilen corona testini dışarıda yaptırabiliyormuyuz? Memorıel da yapılan test nasıl ağız ve burundan mı? Memorılda yapılan test nekadar zamanda çıkıyor. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Tedaviye başlıycam ama karar veremedim hemen mi gelsem 1 ay sonra mı? Şehir dışından geleceğim için düşündürüyor

Şehir dışından gidiyorsan bende yaptırıp git ben ole yaptım Allah korusun pozitif falan çıkar İstanbul’da naparım diye. Memoriali de arayıp sor cunku 14 gün koşulu istiyorlar ben şehir dışından geliyorum diye

Evet ya birbirlerinden haberleri yok. Ben ilk olarak aylin pelin çil'e gittim bahçecide 6 yıllık normal denilen hsgye baktı tüplerinde sıkıntı var dedi yolumuzu aydınlattı ama bahöeciden ayrılmış amerikan hadtanesine geçmiş

kızlar 18agustos’ta opu olmustu embrıyolarım dondurulmustu 10ekimde transferım oldu 5.gun embrıyosu cok şükür pzt gunu 310 cıktı beta bugun 798darısı emek veren burdaki herkesın başınabenimde sağlıklı birşekilde ilerlesin sürecim

Maşallah ne güzel haber sağlıkla keyifle tamamlayın inşallah ,darısı hepimize inşallah

çok güzel haber, çok tebrik ederim: )
nasıldı transfer sonrası, kaç gün yattın, çok hareket ettin mi, ne yedin ne içtin, hepsini merak ederiz : )

çok güzel haber, çok tebrik ederim: )
nasıldı transfer sonrası, kaç gün yattın, çok hareket ettin mi, ne yedin ne içtin, hepsini merak ederiz : )
canım vallahı hıc yatmadım cumartesı transferım oldu hastanede yarım saat yattım sonra cok sıkıstıgım ıcın hemen tuvaletebız şehırdısından gelmıstık hastaneden cıktık yemek yemeye gıttık sonra otele gectık ben oyle yattım buarada yavas hareket edıyorum hepertesı gün sabah yola cıktık istanbul’dan antalya’ya arabayla döndük ben ön koltugu bayagı yatar pozısyona getırmıstım mola vere vere geldık ertesi gün evde dinlendim ama yine hep yatmadım.Salı gunu evden calısmaya basladım masada hep bılgısayar basında ayaklarımı dıger sandelyey uzatarak aslında normal yedım ıctım ama extradan avakoda,çiğ badem ,kabak cekırdegı ve nar suyu tükettim kahve ıcmedım cayı acık şekersız bıkac gun banyo yapmadım hıc5.gundu banyo yaptıgımda ılık suyla o da yıne kollarımı cok hareket ettırmeden duş aldım eğilmemeye uzanmamaya calıstımşuanda da hala böyleyım hatta haftasonu denıze gıttık ben gırmedım tabi.Yıne pazar sahilde yürüuüş yaptım kendimi çok kısıtlamadım diyebilirim aslında..umarım acıklayıcı olmustur

çok çok sağol, açıklayıcı oldu tabi: ) transferden sonra yatabildiğim kadar yatayım kafasındayım ama bakıcam artık.. sürecin geri kalanı da rahatça geçsin umarım senin için: )

çok çok sağol, açıklayıcı oldu tabi: ) transferden sonra yatabildiğim kadar yatayım kafasındayım ama bakıcam artık.. sürecin geri kalanı da rahatça geçsin umarım senin için: )
sureklı yatmanın olumlu katkısı yokmus ve ustelık bu seni psıkolojık olarakta daha kısıtlamıs hıssettırır ben rapor alıp yatabılırdım ama kafam dagılsın meşgulıyetım olsun dıye evden calısmak ıstedımbıde rahme kan akışının gıtmesı lazım sürekli yatmak ondan da ıyı degıl bencehıı bıde transfer gununu saymazsak 5.gun erken gebelıkte pozıtıf gordum ertesı gunde normal testte

maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
değeriniz yüksek geldi bana. tek transfer miydi?
benim ilk gün 87 çıkmıştı iki gün sonra 3'e yakın katlamıştı. ikiz olabilir dedi herkes ama ihtimal vermemiştim ikizmiş :)
belki ikizdir sizin de.

yok benım tek embriyoo ikiz ihtimalı yok bence yanı sanırımm

valla test yapmaya cesaret eder miyim bilmiyorum, gününe kadar dayanabilir miyim onu da bilmiyorum: ) çok çok güzel olmuş senin açından.. bakalım biz neler yaşıycaz gelecek ay..
şimdi, transferden yarım saat sonra çişe gidiyoruz ve embriyocuk için bu hiç sorun değil, kesin bilgi di mi? : ) (takmıştı)

evet evet ben hatta keşke sıkışık olmasaydım daha da uzanır yatardjm dıye dusundum erken gıttım tuvalete dıyeyanı transferde sıkışık olmanız gerekıyor cok su ıcıyorsunuz ıyı guzelde sonrası işte maalesefonu ıyı ayarlamak lazım..allah’a emanet dedım hatta eşim cocugu dusurme tuvalette dıye de esprı yaptıydı

Herkese merhaba hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Bende tüp bebek düşünüyorum merkez olarak daha önce bahçeci de bir başarısız denememiz var memorial den Çoğunlukla memnun kalanları görüyorum. Ama hangi hocayı tavsiye ediyorsunuz. Bir de ilaçsız tedavi demişsiniz o nasıl oluyor peki?

Ben de ilaçlı tedavideyim o zaman sadece rahim kalınlığına mı bakıyorlar.transfer günün belli oldu mu kacıncı gününe denk geliyor?
evet dominant folikül var mı diye bakıyorlar rahim kalınlığını ölçüyorlar reçetinizi düzenliyorlar, bana bayağı bir ilaç verdiler hepsine ayrı alarm kurdum saatlerinde yapmak çok önemli siz hangi aşamadasınız muayeneye gittiniz mi? evet transfer günümde nasipse pazartesi günü olacak yani aktif adetimin 20.gününe denk geliyor hakkımızda hayırlısı olsun

evet dün randevum vardı semra hnm çoğul transferi onaylamadı blast embriyo olduğu için riskli dedi benim birde böbrek rahatsızlığım olduğu için tansiyon problemi olur diye her zaman tek tek transfer öneriyorlar bu sefer histereskopi ile rahime çizik atıldı ve ilaçlı transfer deniyoruz hayırlısı olur inşallah sağolun Allah size güç kuvvet kolaylık versin ikiz bebek bakımı ekstra emek efor ister tabiki

maşallah sizin adınıza çok sevindim güzel haberleri almak bize de umut oluyor transfer edilen embriyo kaliteniz neydi, nasipse pazartesi günü transferim olacak bende erken gebelik testi alacağım önden psikolojiyi rahatlatıyor 3.transferimde yapmamıştım bir umutla kan vermeye gittim negatifi direk görünce hayal kırıklığı daha büyük oldu

Hayırlısı olsun Papatya, inanıyorum ki her şey yolunda gidecek: )
Bana naturel transfer dediler ama içim rahat değil, bir daha düşünmelerini isteyeceğim. İlaçlı transferde hangi ilaçları veriyorlar, iğne mutlaka oluyor mu? Progesteron iğnesinden çok korkuyorum ama eğer tutunmaya destek oluyorsa dünyanın tüm iğnelerini yiyebilirim..

6AA ydı embriyom darısı ınsallah sızın basınıza olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…