Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, eğer içiniz rahat değilse bir sonraki randevunuzu semra hanım ile almaya çalışın benim transfer öncesi son randevum beril hanımla idi 3 başarısız denemem ve 35 yaşında olduğum için yasal hakkım diye ısrarla çift embriyo transferi istedim öyleyse bir dahaki randevunuzda semra hanımında olmasını isteyin dedi o onaylamadan olmuyormuş çağrı merkezini arayıp o şekilde randevu aldım randevum 9 da idi önden beril hnm muayene etti semra hnm 10a doğru geldi o da muayene etti ilaçlarımı kontrol etti bana ekstra progestan iğne verdi 3günde bir yaptırılıyor, kan sulandırıcı corasprine devam et dedi önceki reçetemde oksapar kan sulandırıcı iğnede yazıyordu bende yapmaya başlamıştım semra hnm kromozom testime baktı bu iğne senin için gerekli değil yapmayı kesebilirsin dedi, sonra böbrek rahatsızlığımdan konu açıldı tansiyonumu sordu bazen yüksek çıkıyor diyince o zaman devam et dedi gebe kalırsam zaten tansiyon değerleri artabiliyormuş sanırım iğne onu da dengeliyor, crinone jel artık piyasada bulunmuyormuş onu da değiştirip lutinus diye yine vajinal yoldan uygulanan bir ilaç yazdılar, semra hnm da tek transfer yapıcaz dedi onunla görüşmek çok iyi hissettirdi içim rahatladı endişelerim ortadan kalmış oldu diğer ilaçlarıma gelince günde 3 kez estoferm içiyorum, folik asit içiyorum, 4gün rulid ve prednol içicem (rulid, prednol, folik asit ve progeston jel veya ilaç natürel transferde kullanılan ilaçlar zaten

benım naturel yaa ılaclı olcagı bellı degıl. Ama ne pıhtı testı ne kromozom testı ıstemedıler benden. gecen ay donduruldu embıryolarım. kasımda transfer olcam regl ıle bırlıkte. sız kendınız mı ıstedınız. ozellıkle sorsam mı acaba.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum birçoğunuzun hikayesini biliyorum sonunda bende bişeyler yazmak istedim.Umarım verdiğimiz bu emek ve mücadele karşılıksız kalmaz.
Benim merkezde 3.denemem olan 7 Ekim 2020'de pgtli , 6AA iyi kalite ve bir ay öncesinde histereskopi yapılmasına rağmen geçtiğimiz Cuma günü natural siklüsle yapılan transferimin tutmadığını öğrendik.2.denememde pgtsiz 3AA embriyom tutmuştu ve 7 haftalık iken kalp atışları ve değeri iyi denmesine rağmen düşükle sonuçlandı oda natural siklüstü.1.denemem de ise pgtsiz,4AA taze transfer ki bu bence yalnış bir karardı dinlenmem gerekirdi ,yapıldı ve tutmadı.3 kez tedaviye sıfırdan başladım fazla embriyom olmamıştı.Şu an tek dondurulmuş pgtli embriyom kaldı ve hemen bu reglide tedaviye ilaçlı devam edelim dendi.Şu an sizlere ,benzer tecrube yaşayanlara şunu sormak istiyorum.Cuma sonucumun olumsuz olduğunu öğrendim ,üzgünüm tabi ama hemen akabınde diğerini ilaçlı yapalım dediler tıbben sorun yokmuş.Karar veremiyorum çok zor 1 ay beklesem mi yoksa hemen bu reglide devam mı etsem.Şöyle ki şu an östrojen bantı taktım bile vazgecersem yarın çıkarabilirsin dediler yani diğer ay istersem.Sizce dinlenmeli miyim?diğer regli ile mi başlasam yoksa böyle sıcağı sıcağına devam mı etsem?

Evet 12cm bir tane yumurtam var 3.gidişimde yumurta büyüdü ise çatlatma yapacaklarmış.iğne vericekler muhtemelen.rahim kalınlığım 10,7 idi.çok güzel dedi yücel hoca.cts belli olacak sanırım transfer zamanım.ben sadece bant ve folik asit kullanıyorum

3 4 saatte çıkıyor.öğlen verdim akşam belli oldu öyle söyleyim.2 kişi 700 ama içinde crp ve akciğer filmi de var

Merhaba sürecinizi buradan okudum umarım iyi sonucu alırsınız benzer süreclerden geçiyoruz. İlk kez ilaçlı ve 4.denemem olacak.Ama geçtiğimiz Cuma pgtli 6AA embriyom tutmadı ve akabınde gecikmeli regli oldum şu an ve hemen diğer tedaviye başlayabilirsiniz dediler.Beklemeliyim bir adet dönemi karar veremedim ama her ihtimale karşı bantta taktım .Sanırım size verilen ilaçları kullanıcam sadece gögsümde kitle olduğu için estoferm yerine climara patch kullanıyorum şayet dinleyeim dersem dün taktım bugun cıkarıcam.Bana da bir önceki tutmaya pgtli trasnferde iki embriyo veremeyiz bölünebilir dendi ve şimdi diğeri denenecek .Çoğul gebelikte birçok komplikasyon olabiliyor umarım bu embriyonuz tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Merhaba , geçmiş olsun. Bence bekleyin. Vücudunuz biraz dnlensin ayrıca ruhunuzda dinlensin. Acele etmeyin. Dinlenin rahatlayın. Sonra yaptırın. İnsan bu işe baş koyunca hemen olsun diyor. Bence en büyük hatamız bu.

Merhaba umarım iyi sonuçlar alırsınız, 12cm yumurtanız hangi gün ki ölçümde çıktı.Benim reglinin 2.günü 11,5cm ölçüldü ve daha bu reglimden önce olumusuz transfer sonucu almıştım.Hemen akabinde bir regli beklemeden başlamış olucam ilaçlı transfere.

Teşekkür ederim , ben de bekleyeyim diye düşünüyordum ancak Semra Hoca ile olumsuz görüşmesi yaptıgımızda hemen başlayabiliriz tıbben hiçbir sorun yok dedi .Kafam biraz karıştı yurtdışında yaşıyorum gerçi acil bişeyim yok bekleyebilirim de ...

Merhaba, ben Yücel beyle başladım. Kendisini 2 kez gördüm. VE toplam 4 doktora muayene oldum. Hangisi randevu günüm varsa ona verdiler. Yücel bey izine çıkmıştı.

Bu arada 42 yaşındayım ve umudum malesef azalıyor zamanla da adete yarı içindeyiz.

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Başka embriyonuz var mı? Kaç tane girdi pgt ye kaçı iyi çıktı.
3tanesine pgt yaptrdık 2i sağlıklı geldı 1ınde %35oranında mozaıklık var ama onu da dondurdular toplamda 10embrıyom vardı 8 i 5 .gün2si 6.gün onlar ıcınde kalıtelı dedıler ama kalıtelerı nasıl cok bılmıyorum açıkçası.. hepsını dondurduk

ben 1. transferim tutmayınca kendim pıhtılaşma için kromozom testi yaptırmıştım, 3. tedavimden sonra kendileri ekstra testler istediler öyle yaptırdım

Hepsini yaptırmamışsınız öyle anladım. Diğerlerini pgt siz dondurmuşsunuz. Hayırlısı olsun. Demekki embriyolarda sıkıntı yokmuş.

Hepsini yaptırmamışsınız öyle anladım. Diğerlerini pgt siz dondurmuşsunuz. Hayırlısı olsun. Demekki embriyolarda sıkıntı yokmuş.
hepsı cok malıyetlı olurdu biz 2sine yaptıralım dıye dusunduk ama 2riskli olur enaz 3tane yaptırın dedıler ondan 3une yaptırdık

Adetimin 12.günü gittiğimde ölçüldü.3 gün sonra tekrar çağırdı.eğer yumurta büyümüşse çatlatma iğnesiyle çatlatıp öyle transfer yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…