- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Yurtdışından geleceğim canım. Teşekkürler cevap için arayıp konuşayım ozaman. İzmirde nerede yatırmıştın. Ben bir ay önce uçağa binebilmek için manisada yaptırmıştımŞehir dışından gidiyorsan bende yaptırıp git ben ole yaptım Allah korusun pozitif falan çıkar İstanbul’da naparım diye. Memoriali de arayıp sor cunku 14 gün koşulu istiyorlar ben şehir dışından geliyorum diye
Teşekkürler canım.3 4 saatte çıkıyor.öğlen verdim akşam belli oldu öyle söyleyim.2 kişi 700 ama içinde crp ve akciğer filmi de var
Ozel bi Hastane de yaptrdımYurtdışından geleceğim canım. Teşekkürler cevap için arayıp konuşayım ozaman. İzmirde nerede yatırmıştın. Ben bir ay önce uçağa binebilmek için manisada yaptırmıştım
ya bızımkı son gruptaymıs oyuzden bayagı erken cıktı 5gunde falandı sanırımAhh darısı bize inşallah, 4 tane embriyomuz pgtye gitti, sizin pgt sonucunuz kaç günde çıkmıştı ?
Allah sağlıklı şekilde kucağını almayı nasip etsin. Tebrikler.3tanesine pgt yaptrdık 2i sağlıklı geldı 1ınde %35oranında mozaıklık var ama onu da dondurdular toplamda 10embrıyom vardı 8 i 5 .gün2si 6.gün onlar ıcınde kalıtelı dedıler ama kalıtelerı nasıl cok bılmıyorum açıkçası.. hepsını dondurduk
arkadaşım, ne güzel kaliteli embriyolarınız oluşuyormuş, bu öyle iyi bir şey ki.. yaşı takmıyoruz zaten, lütfen: ) yalnız bizim yaşımızda transfere ilaçlarla hazırlanmak şansı arttırıyor gibi geliyor bana. sizin hep naturel olmuş, bir dahakini naturel yapmayacaklar ve o tutacak ve sağlıkla doğacak inşallah. ne mutlu pgtli donmuşunuz da var. Yücel bey bana "rahim yaşlanmaz, dondurulmuş iyi kalite yumurtanız-embriyonuz varsa her yaşta rahimde gebelik şansı yüksektir" gibi bir şey söylemişti. yani istediğiniz zaman transfer olur, umarım en iyi zamanı seçersiniz: ) ha böyle diyoruz da çoğumuz da sabırsızlanabilirdik hemen olsun diye.. üç kere derin nefes alıp bi düşünün derim: )Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum birçoğunuzun hikayesini biliyorum sonunda bende bişeyler yazmak istedim.Umarım verdiğimiz bu emek ve mücadele karşılıksız kalmaz.
Benim merkezde 3.denemem olan 7 Ekim 2020'de pgtli , 6AA iyi kalite ve bir ay öncesinde histereskopi yapılmasına rağmen geçtiğimiz Cuma günü natural siklüsle yapılan transferimin tutmadığını öğrendik.2.denememde pgtsiz 3AA embriyom tutmuştu ve 7 haftalık iken kalp atışları ve değeri iyi denmesine rağmen düşükle sonuçlandı oda natural siklüstü.1.denemem de ise pgtsiz,4AA taze transfer ki bu bence yalnış bir karardı dinlenmem gerekirdi ,yapıldı ve tutmadı.3 kez tedaviye sıfırdan başladım fazla embriyom olmamıştı.Şu an tek dondurulmuş pgtli embriyom kaldı ve hemen bu reglide tedaviye ilaçlı devam edelim dendi.Şu an sizlere ,benzer tecrube yaşayanlara şunu sormak istiyorum.Cuma sonucumun olumsuz olduğunu öğrendim ,üzgünüm tabi ama hemen akabınde diğerini ilaçlı yapalım dediler tıbben sorun yokmuş.Karar veremiyorum çok zor 1 ay beklesem mi yoksa hemen bu reglide devam mı etsem.Şöyle ki şu an östrojen bantı taktım bile vazgecersem yarın çıkarabilirsin dediler yani diğer ay istersem.Sizce dinlenmeli miyim?diğer regli ile mi başlasam yoksa böyle sıcağı sıcağına devam mı etsem?
Çook teşekkürler. İlaçlı transfer=iğneli transfer net: ) 3 günde bir olması iyi yine..amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, eğer içiniz rahat değilse bir sonraki randevunuzu semra hanım ile almaya çalışın benim transfer öncesi son randevum beril hanımla idi 3 başarısız denemem ve 35 yaşında olduğum için yasal hakkım diye ısrarla çift embriyo transferi istedim öyleyse bir dahaki randevunuzda semra hanımında olmasını isteyin dedi o onaylamadan olmuyormuş çağrı merkezini arayıp o şekilde randevu aldım randevum 9 da idi önden beril hnm muayene etti semra hnm 10a doğru geldi o da muayene etti ilaçlarımı kontrol etti bana ekstra progestan iğne verdi 3günde bir yaptırılıyor, kan sulandırıcı corasprine devam et dedi önceki reçetemde oksapar kan sulandırıcı iğnede yazıyordu bende yapmaya başlamıştım semra hnm kromozom testime baktı bu iğne senin için gerekli değil yapmayı kesebilirsin dedi, sonra böbrek rahatsızlığımdan konu açıldı tansiyonumu sordu bazen yüksek çıkıyor diyince o zaman devam et dedi gebe kalırsam zaten tansiyon değerleri artabiliyormuş sanırım iğne onu da dengeliyor, crinone jel artık piyasada bulunmuyormuş onu da değiştirip lutinus diye yine vajinal yoldan uygulanan bir ilaç yazdılar, semra hnm da tek transfer yapıcaz dedi onunla görüşmek çok iyi hissettirdi içim rahatladı endişelerim ortadan kalmış oldu diğer ilaçlarıma gelince günde 3 kez estoferm içiyorum, folik asit içiyorum, 4gün rulid ve prednol içicem (rulid, prednol, folik asit ve progeston jel veya ilaç natürel transferde kullanılan ilaçlar zaten
Ben de pgt li mart ayında pozitif oldu ama devamı gelmedi. Dondurulmuşum yok şimdi tekrar başlıyacağım bu ay mı birdaki aymı diye çok düşündüm. Eşimle konuştuk birdaki ayda karar kıldık. Bence eşinle konuş eksileri artıları konuş. Onun da vereceği cevapla kafanda birşeyler oluşur. Ayrıca ben bekle derim başkası git der sen kendini nasıl hissediyorsun ne istiyorsun ona göre karar vermelisin. Hakkında herşeyin engüzeli olsun.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum birçoğunuzun hikayesini biliyorum sonunda bende bişeyler yazmak istedim.Umarım verdiğimiz bu emek ve mücadele karşılıksız kalmaz.
Benim merkezde 3.denemem olan 7 Ekim 2020'de pgtli , 6AA iyi kalite ve bir ay öncesinde histereskopi yapılmasına rağmen geçtiğimiz Cuma günü natural siklüsle yapılan transferimin tutmadığını öğrendik.2.denememde pgtsiz 3AA embriyom tutmuştu ve 7 haftalık iken kalp atışları ve değeri iyi denmesine rağmen düşükle sonuçlandı oda natural siklüstü.1.denemem de ise pgtsiz,4AA taze transfer ki bu bence yalnış bir karardı dinlenmem gerekirdi ,yapıldı ve tutmadı.3 kez tedaviye sıfırdan başladım fazla embriyom olmamıştı.Şu an tek dondurulmuş pgtli embriyom kaldı ve hemen bu reglide tedaviye ilaçlı devam edelim dendi.Şu an sizlere ,benzer tecrube yaşayanlara şunu sormak istiyorum.Cuma sonucumun olumsuz olduğunu öğrendim ,üzgünüm tabi ama hemen akabınde diğerini ilaçlı yapalım dediler tıbben sorun yokmuş.Karar veremiyorum çok zor 1 ay beklesem mi yoksa hemen bu reglide devam mı etsem.Şöyle ki şu an östrojen bantı taktım bile vazgecersem yarın çıkarabilirsin dediler yani diğer ay istersem.Sizce dinlenmeli miyim?diğer regli ile mi başlasam yoksa böyle sıcağı sıcağına devam mı etsem?
Canım sen kalan embriyolara ne kadar ücret ödeyip dondurdun3tanesine pgt yaptrdık 2i sağlıklı geldı 1ınde %35oranında mozaıklık var ama onu da dondurdular toplamda 10embrıyom vardı 8 i 5 .gün2si 6.gün onlar ıcınde kalıtelı dedıler ama kalıtelerı nasıl cok bılmıyorum açıkçası.. hepsını dondurduk
Bende bu ay dondurulmuş tedavi için başladım. Benimde natürel olmasına karar verdi doktorum. Çok ilaç yanlısı olmadığım icim kabul ettim. Sizinde adetler duzenliyse rahim kalinlasmada sorun yoksa öyle karar verilmiştir niye ilaçlı istiyorsunuzki illakiHayırlısı olsun Papatya, inanıyorum ki her şey yolunda gidecek: )
Bana naturel transfer dediler ama içim rahat değil, bir daha düşünmelerini isteyeceğim. İlaçlı transferde hangi ilaçları veriyorlar, iğne mutlaka oluyor mu? Progesteron iğnesinden çok korkuyorum ama eğer tutunmaya destek oluyorsa dünyanın tüm iğnelerini yiyebilirim..
Hayırlısı olsun.. İnan ben de hiç ilaç yanlısı değilim Senasu. Hani evet adetlerim düzenli, yumurtlamam oluyor, naturel siklusa uygunmuşum bu açıdan. Ve evet naturel siklüsla hamile kalan bir sürü insan var. Ama emin olamıyorum, şimdi elimden gelen her şeyi yapma kafasındayım ya, o çok korktuğum iğneyi yeme fedakarlığını yaparsam elimden geleni yapmış olucam gibi bir salaklık yaşıyor olabilirim.. Reglimin ilk günü arıycam sonra kontrole çağıracaklar ya, o zaman doktorla konuşacağım ayrıntılı.Bende bu ay dondurulmuş tedavi için başladım. Benimde natürel olmasına karar verdi doktorum. Çok ilaç yanlısı olmadığım icim kabul ettim. Sizinde adetler duzenliyse rahim kalinlasmada sorun yoksa öyle karar verilmiştir niye ilaçlı istiyorsunuzki illaki
Belkide aşama aşama gitmek daha iyi olur. Sanırım ilk deneme olacak bu yanlış anlamadiysam. Allah göstermesin ilk denemeler tutmazsa sonrakni bende tabiki denemediğim bir yöntemle ilaçlı olanı isterim. Adetliyken gittiğinizde uzunca bir görüşme oluyor yine dosya baştan aşağı inceleniyor. Birlikte nasıl içiniz rahat edecekse sizinde görüşünüz alınıp öyle baslaniyor transfer tedavisine. Hakkinizda en hayırlısı neyse o olsunHayırlısı olsun.. İnan ben de hiç ilaç yanlısı değilim Senasu. Hani evet adetlerim düzenli, yumurtlamam oluyor, naturel siklusa uygunmuşum bu açıdan. Ve evet naturel siklüsla hamile kalan bir sürü insan var. Ama emin olamıyorum, şimdi elimden gelen her şeyi yapma kafasındayım ya, o çok korktuğum iğneyi yeme fedakarlığını yaparsam elimden geleni yapmış olucam gibi bir salaklık yaşıyor olabilirim.. Reglimin ilk günü arıycam sonra kontrole çağıracaklar ya, o zaman doktorla konuşacağım ayrıntılı.
Bu arada, bir de "40 yaşındayım, naturel siklus benim neyime" diyor bir yanım: )
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, pgtli tutunan devamı gelmeyen gebelik için ne yorum yapıyorlar merak ettim açıkcası, sizi üzmek istemem ama sormadanda edemedim, çünkü her tedavimde tutmama sebebi demek ki embriyonun genetiğinde sorum varmış yorumu oluyor pgt yapıldıysa genetikte sorun yoktur diye düşünüyorum ve doktorların yorumunu merak ediyorum bu durumda. Tabi biz de onlarda ne derse desin hayırlısı böyleymiş var bir bildiği Allah’ ın diyebiliyoruz, şansınız bol olsun bu transferiniz inşallah pozitif sonuçlanır ve kucağınız dolarBen de pgt li mart ayında pozitif oldu ama devamı gelmedi. Dondurulmuşum yok şimdi tekrar başlıyacağım bu ay mı birdaki aymı diye çok düşündüm. Eşimle konuştuk birdaki ayda karar kıldık. Bence eşinle konuş eksileri artıları konuş. Onun da vereceği cevapla kafanda birşeyler oluşur. Ayrıca ben bekle derim başkası git der sen kendini nasıl hissediyorsun ne istiyorsun ona göre karar vermelisin. Hakkında herşeyin engüzeli olsun.
Tabiki sorun sıkıntı değil. Bana rahim de tutınmada sıkıntı olmuş olabilir birdakine rahiöe önem vereveklermiş. Hepimiz için hayırlısı olsun.Merhaba öncelikle geçmiş olsun, pgtli tutunan devamı gelmeyen gebelik için ne yorum yapıyorlar merak ettim açıkcası, sizi üzmek istemem ama sormadanda edemedim, çünkü her tedavimde tutmama sebebi demek ki embriyonun genetiğinde sorum varmış yorumu oluyor pgt yapıldıysa genetikte sorun yoktur diye düşünüyorum ve doktorların yorumunu merak ediyorum bu durumda. Tabi biz de onlarda ne derse desin hayırlısı böyleymiş var bir bildiği Allah’ ın diyebiliyoruz, şansınız bol olsun bu transferiniz inşallah pozitif sonuçlanır ve kucağınız dolar
2017 ekimde paylı 5AA tuttu 6 haftalık iken düştü 2018 şubat 5aa pgtli embriyo transferinin 5.günü adet oldum açıklama tibben olmaması için bir sebep yoktu dendi bazen nasip demek tek çareMerhaba öncelikle geçmiş olsun, pgtli tutunan devamı gelmeyen gebelik için ne yorum yapıyorlar merak ettim açıkcası, sizi üzmek istemem ama sormadanda edemedim, çünkü her tedavimde tutmama sebebi demek ki embriyonun genetiğinde sorum varmış yorumu oluyor pgt yapıldıysa genetikte sorun yoktur diye düşünüyorum ve doktorların yorumunu merak ediyorum bu durumda. Tabi biz de onlarda ne derse desin hayırlısı böyleymiş var bir bildiği Allah’ ın diyebiliyoruz, şansınız bol olsun bu transferiniz inşallah pozitif sonuçlanır ve kucağınız dolar
Merhabalar evet süreçlerimiz benziyor benim 3.transferim 6AA pgt li embriyo idi keşke o transferimde değişik bir yol izleyip ilaçlı denenseydi diyorum zaten iki tanesi negatifse 3transferde en azından kan sulandırıcı bir corasprin eklenebilirdi üzülüyorum kaliteli embriyolarımız çöp oldu ama her şerde bir hayır vardır inşallah 4.transferimizde yüzümüz güler, bu seferde bana çok fazla hormon yüklemesi yapılıyormuş gibi geliyor bugün hemşire aradı ilaçlarınızda değişiklik yaptık dedi lutinus progesteronu sabah 2 adt akşam 2adt e çıkartmışlar birer adet koyuyordum, birde 3günde bir progestan iğnem var günde 3kez östrojen ilacı, kan sulandırı olarak corasprin ve oksapar iğnem var size de bu şekilde mi reçete yazdılar acaba paylaşırsanız sevinirim, kendinizi hazır hissediyorsanız önünüzdeki adetle deneyin nasılsa semra hnm başlayabiliriz hemen demiş ona çok güveniyorumMerhaba sürecinizi buradan okudum umarım iyi sonucu alırsınız benzer süreclerden geçiyoruz. İlk kez ilaçlı ve 4.denemem olacak.Ama geçtiğimiz Cuma pgtli 6AA embriyom tutmadı ve akabınde gecikmeli regli oldum şu an ve hemen diğer tedaviye başlayabilirsiniz dediler.Beklemeliyim bir adet dönemi karar veremedim ama her ihtimale karşı bantta taktım .Sanırım size verilen ilaçları kullanıcam sadece gögsümde kitle olduğu için estoferm yerine climara patch kullanıyorum şayet dinleyeim dersem dün taktım bugun cıkarıcam.Bana da bir önceki tutmaya pgtli trasnferde iki embriyo veremeyiz bölünebilir dendi ve şimdi diğeri denenecek .Çoğul gebelikte birçok komplikasyon olabiliyor umarım bu embriyonuz tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bana da semra hoca 3başarısız denemenin sebebini bulmaya çalışıyoruz dedi demekli senin rahim için İlaçsız transferde tutunma olması için yeterli değil dedi histereskopi önermişti yaptırdım ve ilaçlı tedavi uygulanıyor hayırlısı olur inşallahTabiki sorun sıkıntı değil. Bana rahim de tutınmada sıkıntı olmuş olabilir birdakine rahiöe önem vereveklermiş. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Rica ederim evet her gün olsa sıkıntı gerçektende, eve en yakın diş polikliniği vardı neyseki onlar iğne yapıyormuş 9tl ye yapıyorlar ve yakıcı bir iğne değil hiç endişelenmeyinÇook teşekkürler. İlaçlı transfer=iğneli transfer net: ) 3 günde bir olması iyi yine..
Size crinone jel mi vermişlerdi lutinus mu bana ilk crinone yazdılar sonra ilacın piyasada olmaması sebebiyle lutinus yazdılar sabah 2 akşam 2adet uyguluyorum ilacın yarısı dışarı çıkıyor ve çok tortu oluyor crinone daha iyiydi benceya bızımkı son gruptaymıs oyuzden bayagı erken cıktı 5gunde falandı sanırımyanı o baktıkları embrıyo sayısını bızımkılerle tamamlamıslar
jel yazdılar bana da başta ama bende bulamadım sonra duphaston dıye bır ılac yazdılar ben onu kullanıyorum bu kucuk bır tablet gunde 3kez ıcıyorum kullanımı kolay memnunumSize crinone jel mi vermişlerdi lutinus mu bana ilk crinone yazdılar sonra ilacın piyasada olmaması sebebiyle lutinus yazdılar sabah 2 akşam 2adet uyguluyorum ilacın yarısı dışarı çıkıyor ve çok tortu oluyor crinone daha iyiydi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?