Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yurtdışından geleceğim canım. Teşekkürler cevap için arayıp konuşayım ozaman. İzmirde nerede yatırmıştın. Ben bir ay önce uçağa binebilmek için manisada yaptırmıştım

Ahh darısı bize inşallah, 4 tane embriyomuz pgtye gitti, sizin pgt sonucunuz kaç günde çıkmıştı ?
ya bızımkı son gruptaymıs oyuzden bayagı erken cıktı 5gunde falandı sanırımyanı o baktıkları embrıyo sayısını bızımkılerle tamamlamıslar

Allah sağlıklı şekilde kucağını almayı nasip etsin. Tebrikler.

arkadaşım, ne güzel kaliteli embriyolarınız oluşuyormuş, bu öyle iyi bir şey ki.. yaşı takmıyoruz zaten, lütfen: ) yalnız bizim yaşımızda transfere ilaçlarla hazırlanmak şansı arttırıyor gibi geliyor bana. sizin hep naturel olmuş, bir dahakini naturel yapmayacaklar ve o tutacak ve sağlıkla doğacak inşallah. ne mutlu pgtli donmuşunuz da var. Yücel bey bana "rahim yaşlanmaz, dondurulmuş iyi kalite yumurtanız-embriyonuz varsa her yaşta rahimde gebelik şansı yüksektir" gibi bir şey söylemişti. yani istediğiniz zaman transfer olur, umarım en iyi zamanı seçersiniz: ) ha böyle diyoruz da çoğumuz da sabırsızlanabilirdik hemen olsun diye.. üç kere derin nefes alıp bi düşünün derim: )

Çook teşekkürler. İlaçlı transfer=iğneli transfer net: ) 3 günde bir olması iyi yine..

Ben de pgt li mart ayında pozitif oldu ama devamı gelmedi. Dondurulmuşum yok şimdi tekrar başlıyacağım bu ay mı birdaki aymı diye çok düşündüm. Eşimle konuştuk birdaki ayda karar kıldık. Bence eşinle konuş eksileri artıları konuş. Onun da vereceği cevapla kafanda birşeyler oluşur. Ayrıca ben bekle derim başkası git der sen kendini nasıl hissediyorsun ne istiyorsun ona göre karar vermelisin. Hakkında herşeyin engüzeli olsun.

Canım sen kalan embriyolara ne kadar ücret ödeyip dondurdun

Bende bu ay dondurulmuş tedavi için başladım. Benimde natürel olmasına karar verdi doktorum. Çok ilaç yanlısı olmadığım icim kabul ettim. Sizinde adetler duzenliyse rahim kalinlasmada sorun yoksa öyle karar verilmiştir niye ilaçlı istiyorsunuzki illaki

Hayırlısı olsun.. İnan ben de hiç ilaç yanlısı değilim Senasu. Hani evet adetlerim düzenli, yumurtlamam oluyor, naturel siklusa uygunmuşum bu açıdan. Ve evet naturel siklüsla hamile kalan bir sürü insan var. Ama emin olamıyorum, şimdi elimden gelen her şeyi yapma kafasındayım ya, o çok korktuğum iğneyi yeme fedakarlığını yaparsam elimden geleni yapmış olucam gibi bir salaklık yaşıyor olabilirim.. Reglimin ilk günü arıycam sonra kontrole çağıracaklar ya, o zaman doktorla konuşacağım ayrıntılı.
Bu arada, bir de "40 yaşındayım, naturel siklus benim neyime" diyor bir yanım: )

Belkide aşama aşama gitmek daha iyi olur. Sanırım ilk deneme olacak bu yanlış anlamadiysam. Allah göstermesin ilk denemeler tutmazsa sonrakni bende tabiki denemediğim bir yöntemle ilaçlı olanı isterim. Adetliyken gittiğinizde uzunca bir görüşme oluyor yine dosya baştan aşağı inceleniyor. Birlikte nasıl içiniz rahat edecekse sizinde görüşünüz alınıp öyle baslaniyor transfer tedavisine. Hakkinizda en hayırlısı neyse o olsun

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, pgtli tutunan devamı gelmeyen gebelik için ne yorum yapıyorlar merak ettim açıkcası, sizi üzmek istemem ama sormadanda edemedim, çünkü her tedavimde tutmama sebebi demek ki embriyonun genetiğinde sorum varmış yorumu oluyor pgt yapıldıysa genetikte sorun yoktur diye düşünüyorum ve doktorların yorumunu merak ediyorum bu durumda. Tabi biz de onlarda ne derse desin hayırlısı böyleymiş var bir bildiği Allah’ ın diyebiliyoruz, şansınız bol olsun bu transferiniz inşallah pozitif sonuçlanır ve kucağınız dolar

Tabiki sorun sıkıntı değil. Bana rahim de tutınmada sıkıntı olmuş olabilir birdakine rahiöe önem vereveklermiş. Hepimiz için hayırlısı olsun.

2017 ekimde paylı 5AA tuttu 6 haftalık iken düştü 2018 şubat 5aa pgtli embriyo transferinin 5.günü adet oldum açıklama tibben olmaması için bir sebep yoktu dendi bazen nasip demek tek çare

Merhabalar evet süreçlerimiz benziyor benim 3.transferim 6AA pgt li embriyo idi keşke o transferimde değişik bir yol izleyip ilaçlı denenseydi diyorum zaten iki tanesi negatifse 3transferde en azından kan sulandırıcı bir corasprin eklenebilirdi üzülüyorum kaliteli embriyolarımız çöp oldu ama her şerde bir hayır vardır inşallah 4.transferimizde yüzümüz güler, bu seferde bana çok fazla hormon yüklemesi yapılıyormuş gibi geliyor bugün hemşire aradı ilaçlarınızda değişiklik yaptık dedi lutinus progesteronu sabah 2 adt akşam 2adt e çıkartmışlar birer adet koyuyordum, birde 3günde bir progestan iğnem var günde 3kez östrojen ilacı, kan sulandırı olarak corasprin ve oksapar iğnem var size de bu şekilde mi reçete yazdılar acaba paylaşırsanız sevinirim, kendinizi hazır hissediyorsanız önünüzdeki adetle deneyin nasılsa semra hnm başlayabiliriz hemen demiş ona çok güveniyorum

Tabiki sorun sıkıntı değil. Bana rahim de tutınmada sıkıntı olmuş olabilir birdakine rahiöe önem vereveklermiş. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bana da semra hoca 3başarısız denemenin sebebini bulmaya çalışıyoruz dedi demekli senin rahim için İlaçsız transferde tutunma olması için yeterli değil dedi histereskopi önermişti yaptırdım ve ilaçlı tedavi uygulanıyor hayırlısı olur inşallah

ya bızımkı son gruptaymıs oyuzden bayagı erken cıktı 5gunde falandı sanırımyanı o baktıkları embrıyo sayısını bızımkılerle tamamlamıslar
Size crinone jel mi vermişlerdi lutinus mu bana ilk crinone yazdılar sonra ilacın piyasada olmaması sebebiyle lutinus yazdılar sabah 2 akşam 2adet uyguluyorum ilacın yarısı dışarı çıkıyor ve çok tortu oluyor crinone daha iyiydi bence

jel yazdılar bana da başta ama bende bulamadım sonra duphaston dıye bır ılac yazdılar ben onu kullanıyorum bu kucuk bır tablet gunde 3kez ıcıyorum kullanımı kolay memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…