allah cc. yardımcınız olsun inşallah26 agustosta oldum ben transferımı cok sukur hamıleyım 8 haftalık ama malesef 1 haftadır kanamam var düşük riski varmıs kımıldamadan yatıyorum her yerım tutulmuş durumda dua edin
Merhaba aslında vakit çok önemli yaştan dolayı ama bir adet bekledim ,bir aksilik olmazsa Kasım ortalarında başlayacağım.merhaba ben de aynı tereddüt de kalmıştım.bu konuda yaş çok önemli faktör vaktin varsa bekle tabi ki.sevgiler
İnşallah hiç bişey olmaz canım dua edeceğim26 agustosta oldum ben transferımı cok sukur hamıleyım 8 haftalık ama malesef 1 haftadır kanamam var düşük riski varmıs kımıldamadan yatıyorum her yerım tutulmuş durumda dua edin
C26 agustosta oldum ben transferımı cok sukur hamıleyım 8 haftalık ama malesef 1 haftadır kanamam var düşük riski varmıs kımıldamadan yatıyorum her yerım tutulmuş durumda dua edin
Transferden somra işe giderim dıye düşünmüştüm ben öncesinde lazım bana İzmir’den İstanbul’a gidiyorum yaTransfer sonrası hep yatmak mi gerekıyor benim iş yoğun değil oturuyoru
merhaba ilk transferim olumsuz sonuçlanınca dr yaştan dolayı ve olumsuz herhangi bir durum olmadığından dolayı hiç beklemeyelim dedi 2.transferim kasım da olacak.şu anda estrofem kullanıyorum cumartesi kontrolüm var bakalım neler olacakMerhaba aslında vakit çok önemli yaştan dolayı ama bir adet bekledim ,bir aksilik olmazsa Kasım ortalarında başlayacağım.
Tabiki orası öyle ama eğer olmuyorsa sürekli aynı yöntemi deneyerek başarı elde etmek zor ben ondan bahsetmek istedim bana embriyolarımın kaliteli olduğunu söylüyor pgt li embriyo olduğu için iki transfer yapmıyorlar eğerki embriyolarımız gerçekten kaliteli olsaydı şimdiye kadar naturellede tutardı ya embriyoda sıkıntı var ya da uygulanan yöntemde bu sefer de ilaçlı deniyoruz hayırlısı bakalımMerhaba rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah..konuya dahil olmak istedim az çok tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla ilaçlı yada naturel transfer arasında hiçbir fark yok bunlara takılmayın diye söylüyorum.önemli olan embriyonun kalitesi.embriyo kalitesiz olduktan sonra ilaçta verilse bir anlamı yok.bu konuda çanınızı sıkmayın lütfen moralinizi yüksek tutun bir gün mutlaka olacak inşallah o gün çok yakındır..
Merhaba hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız bana da lutinus tablet verdiler hemşire hnm uyguladıktan sonra crinone jeldeki gibi yürümenize gerek yok dedi transferdeki başka bir arkadaşa da yürümeniz lazım denmiş size bilgi verdiler mi o konuda, bu ilacın çoğu zaten geri geliyor birde yürürsem hiç emilmeyecek gibi hissediyorumrus ruleti canım nasıl geçiyor gebelik varmı sıkıntı iyisindir inşallah. Benim transfer günüm belli oldu prednol verdide doktorum seninde natürel di verdiler mi sana bunu. Birde lutinus jel verildi
ıyı canım çok şükür sorunum yok yarın kısmetse keseyi görmeye gıdecemrus ruleti canım nasıl geçiyor gebelik varmı sıkıntı iyisindir inşallah. Benim transfer günüm belli oldu prednol verdide doktorum seninde natürel di verdiler mi sana bunu. Birde lutinus jel verildi
Teşekkürler. Yok sadece eldivenle jeli uygula dedi yürü falan demedi yarın bir sorayim bakalım hemşire hattındanMerhaba hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız bana da lutinus tablet verdiler hemşire hnm uyguladıktan sonra crinone jeldeki gibi yürümenize gerek yok dedi transferdeki başka bir arkadaşa da yürümeniz lazım denmiş size bilgi verdiler mi o konuda, bu ilacın çoğu zaten geri geliyor birde yürürsem hiç emilmeyecek gibi hissediyorum
inşallah görünür kese ve kalp atışı miniğinin..ıyı canım çok şükür sorunum yok yarın kısmetse keseyi görmeye gıdecembana da vermıstı 5gun kullandım bide rulıd vermıstı bana duphaston diye bir ılac verdıler progesteron..crone jel vermıslerdı o yok dıye bunu yazdılar şuan duphaston’u hala aynı şekılde kullanıyorum 12.haftaya kadar devam edecekmısım ona
Benım de natural olucak sanırım. ama baya ılac varmıs naturalsız de yanı :)inşallah görünür kese ve kalp atışı miniğinin..
Prednolu 4 gün kullanicam. Rulid te 4 gün. Çatlatma iğnesi yaptım bu aksam ovitrelle, Jel birde folidays var işte vitamin. İlaclida daha neler olur Allah bilir yine baya ilaç var yani :)
Bakalım size ne diyecekler burada paylaşırsanız sevinirimTeşekkürler. Yok sadece eldivenle jeli uygula dedi yürü falan demedi yarın bir sorayim bakalım hemşire hattından
Merhaba hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sonuçlar alırız bana da lutinus tablet verdiler hemşire hnm uyguladıktan sonra crinone jeldeki gibi yürümenize gerek yok dedi transferdeki başka bir arkadaşa da yürümeniz lazım denmiş size bilgi verdiler mi o konuda, bu ilacın çoğu zaten geri geliyor birde yürürsem hiç emilmeyecek gibi hissediyorum
Aynen kendi halinde zaten olsa olurdu tupbebekte illaki biraz takviye olması lazımdı çok şükür su bağışıklık baskılayıcı iyi olabilir diye dusunuyodum zaten Allah'tan verdiler. Pazar günü embriyolog arayacak seçim yapabilirsiniz o zaman transferi kim yapacaksa denildi. Bayan istiyorum ya semra hanim ya Gönül hanım var galiba transfer yapan başka duymadım. Senin nasıl gidiyor şuan tedavi hangi aşamadasinBenım de natural olucak sanırım. ama baya ılac varmıs naturalsız de yanı :)
yıne de bn zten bıraz ılac olsun ıstıyorum.
oyle transfer yaptık bıttı olmasın :)
İnşallah cok guzel gecer canım trnsfer de. kım yapacak bellı mı
sordum şimdiBakalım size ne diyecekler burada paylaşırsanız sevinirim
Yani crinone jeldeki gibi hateket etmemize gerek yok bende uygulayıp yatıyorum teşekkür ederim transferleri gönül hnm, günseli hnm ve yücel bey yapıyor semra hnm çok yoğun olduğu için transferlere girmiyor eskiden girdiği oluyormuş benim transfer günümde bir arkadaş semra hanımı sormuş yoğun olduğundan gelmiyormuş gönül hanımda çok yoğun muayenelerini bitirip öyle transfer yapmaya indi 40dakikaya yakın bekledik gelmesini bu doktorların hepsi işinin ehli sürekli transfer yapıyorlar içiniz rahat olsunsordum şimdi
10 dakika yatmaniz yeterli dedi
Lutinus bana verilen tablet sizinkide öylemi yanlışlık olmsin. Jel zannetmiştim ben şimdi baktimda. Birde cubuk gibi birşeyle yerleştiriyor. Opumuda Günseli hanım yaptı artık hangisi denk gelirse bakalım. Kaç gün var testinizeYani crinone jeldeki gibi hateket etmemize gerek yok bende uygulayıp yatıyorum teşekkür ederim transferleri gönül hnm, günseli hnm ve yücel bey yapıyor semra hnm çok yoğun olduğu için transferlere girmiyor eskiden girdiği oluyormuş benim transfer günümde bir arkadaş semra hanımı sormuş yoğun olduğundan gelmiyormuş gönül hanımda çok yoğun muayenelerini bitirip öyle transfer yapmaya indi 40dakikaya yakın bekledik gelmesini bu doktorların hepsi işinin ehli sürekli transfer yapıyorlar içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?