Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kalp çin testten 3 hafta sonrası geç degilmi ya. Başka hastaneye githeyi dusunuyomusunuz keseyi görmek gerekirmi acaba kalpten once
İnsan sabırsızlanıyor değil mi :) bende hiç beklemedim iki pozitifimdede çünkü test günümden 4-5 gün sonra aşırı mide bulantısı yaşıyordum hastanelik oluyordum dehşet bi şekilde %1 gebede oluyormul bendeki bu aşırı bulantı mecburen serum için gidiyordum (doğuma kadar) kontrolde edilmiş oluyordu tabi bulantı yoksada kendi doktorunuza erkenden gidip kese kontrolü yaptırabilirsiniz...

Günseli hanimla devam ettim ben opumu transferimi o yaptı çok memnun kaldım tam bir abla gibi yakınlığı
Ben günseli den hiç memnun kalmadım 2 negatifim war bir kere bile aramadı ilk negatif ten sonra bizi gördü yüzümüze bile bakmadı geçmiş olsn bile demedi. Ben bidaki tedawi de asla onu istemicem

Merhaba,

Emriyomuzun çok kaliteli olduğunu belirtmişti embriyoloji bölümü ve PGT'li 5AA embriyom transfer edildi geçen hafta ama tutmadı.
Doğal siklusta transfer yapıldı ama maalesef beta hcg değeri çok düşük. Açıkcaşı ikincisini yapmakta çözüm değil olmama sebebini bulmaları lazım. Bizim yaşlarımız genç eşimde hiç bir sıkıntı yok opu da 30 yumurta toplandı benden ama olmayınca olmuyor.

Buradaki yorumlara bakınca ve pozitif görenleri okuyunca ben de çok ümitlenmiştim doktorumuza göre büyük olasılıkla pozitif olacağı yönündeydi ama sonuç hüsran..

tedaviniz hayırlı olsun, allah emeğinizin karşılığını en kısa sürede versin inşallah.
kafa karıştırmak istemem ama ben acıbadem grubundan nefret ediyorum. uygun kelime benim için bu "nefret"
sorunlu bir hamilelik yaşadım. acıbadem'e de gittim. konu farklı ve uzun detaya girmeyeceğim ama oradaki doktor ikizlerimde ciddi sorun olduğunu acil sonlandırmamız gerektiğini söyledi. daha doğrusunu birini sonlandırmayı istedi ama bu işlemde de diğerine yüzde yirmibeş şans verdi. tabii kabul etmedim recep has'a gittim. acıbademki doktorun doğru teşhis koymadığını öğrendim. daha kötüsü acıbademdeki doktor beni aradı sıkıştırdı anlattım sizin teşhis doğru değilmiş diye. bana dedi ki sizin durumunuz farklı bana haftalık bilgi verin ben de kendi hastalarıma kullanayım. delirdim resmen bunu duyunca madem birşey bilmiyorsun nasıl benim bebeklerimi öldürmek istiyorsun. para için. sırf para için. bana yapılacak işlem yani yapmayı istediği işlem pahalı bir işlemdi çünkü.
çok şükür bebeklerim sağlıkla doğdu ama acıbademe güvensem kucağım boştu şimdi.
kimseye önermiyorum acıbademi, elbette çok iyi doktorları var ama bana para için herşeyi yaparlar gibi geliyor.

İlaçlı transfer olsa belki tutacaktır. Neden ilaçsız yapıyorlar anlamıyorum ya. Bide tutunma serumu var gebelik aşısı falan hiçbirini yapmıyorlar

İlaçlı transfer olsa belki tutacaktır. Neden ilaçsız yapıyorlar anlamıyorum ya. Bide tutunma serumu var gebelik aşısı falan hiçbirini yapmıyorlar
Negatif ten. Sonrada hiçbi açıklama yapmıyorlar. 2 negatifim war eşim de sıkıntı ama negatif ten sonra topu yumurta kalitesizliğine atıp durdular

Hemde nasıl sabırsızlık herşey yolunda mı 3 hafta nasıl beklicem dedim zaten. 5 haftada gitmeyi dusunuyorum inşallah

Ben günseli den hiç memnun kalmadım 2 negatifim war bir kere bile aramadı ilk negatif ten sonra bizi gördü yüzümüze bile bakmadı geçmiş olsn bile demedi. Ben bidaki tedawi de asla onu istemicem
AA şaşırdım gerçekten. Pozitifte aradı beni negatifte hele muhakkak araması lazım sonrasi yol haritası için tabiki

İlaçlı transferde pozitifte sonra devam etme olasılığı hamileliğin düşük diye okudum biryerde. Düşük riski fazla oluyormuş galiba. İlk denemesinde sakınca yok bence naturel ama benimde tutmasa ilaçlı isterdim sonrakni

heralde elektrık meselesı bu iş. Bende memnun kalmadım gunselı hanımdan. ıyı takıp ettıgını duusunmyorum. Hepımız burda bıseyler okuyoruz karsılastırıyoruz kendımızın durumuyla soru soruyoruz ama benım sorularıma tatmın edıcı cevaplar vermedı. sanırım bılmıs buldu benı bıraz. kac yumurtam var dedıgımde bıle yeterlı sayıda dedı. kac yumurta olcagını soylemedı yanı. bır daha da gıtmedım ona. sonra yucel bey ve gonul hanımla gorustum. ıkısı de ıyıydı. Oysa gonul hanımla ılgılı olumsuz yorumlar okumustum burda. demekkı herkesın enerjısı tutmuyor. ben oyle dusunuyorum artık.

selam serapguney
evet doktordan doktora illa ki fark vardır, doktorunuz kimdi bilmiyorum ama.
şu bir gerçek ki Acıbademde tedavi olurken hastaların da daha dikkatli davranması gerekiyor :/ malesef bunu ilk yumurta toplama sürecinde ben de bizzat yaşadım .

ben de öle düşünmeye başladım tutmayınca, keşke ilaçlı yapsalardı diyorum. Belki de doğal siklusu tutturamadılar bilemiyorum. Birde kan pıhtılaşması,karyotip,pgt testlerini yaptırdım yani olabilecek tüm sıkıntıları engellemek adına ve hiç birinde sorun yoktu. 9. gün beta hcg 2,00 sonucunu aldım. Galiba negatif olunca aramak istemiyorlar ama asıl o zaman aramaları gerek ben doktora mesajla bildirdim mesajlaştık sadece ve iki gün sonrası yapılan teste bakacağız 2,00 gibi bir değerin yükselmesi de imkansız boşuna bakıyoruz aslında.

İnşallah yakın zamanda olumlu sonuçlar alırız bizde..

Son düzenleme:
Şöye de bir şey var Gönül hanım yoğunluğundan mı bilmiyorum ama çok dikkatsiz geldi bana kendi doktorum yokken ona gitmiştim.

Civcivle01 .!.: bence siz de değiştirin doktorunuzu

Negatif ten. Sonrada hiçbi açıklama yapmıyorlar. 2 negatifim war eşim de sıkıntı ama negatif ten sonra topu yumurta kalitesizliğine atıp durdular
Valla hep kadınlarda kusur zaten ben bu durumu anlamıyorum sonunda eşime de baktırdım az da olsa sperm dna hasarı çıktı buna rağmen eşinizde sorun yoktu neden baktırdınız demişti Umut bey.

Kalp çin testten 3 hafta sonrası geç degilmi ya. Başka hastaneye githeyi dusunuyomusunuz keseyi görmek gerekirmi acaba kalpten once
Kalp icin 7 ve 8 hafta sanirim.pozitiften 3 hafta sonrasi kese icin.4.5-5 hafta vajinal kontrolde gorulebilirmis ama ben beklemyi tercih ediyorum

Hıc öle düşünmeyin benım ılk transferım ilaçlıydı pgtlı embrıyoydu 5. Haftada dusuk oldu. Yücel bey ilaçlı sonradan dusuge sebep olabılıyor demıstı. İkinciyi ilaçsız yaptık hemde pgtsiz 14 haftalık oldu oğlum çok şükür kucagıma alabılecekmıyım bılmıyorum cunku cok zor bı hamılelık gecırıyorum kanamalı servıkal dikişli hep hastanede ve yatmalı. Hersey nasip inanın zamanı geldıgınde oluyor umarım bu mubarek gunde Allah hepimize anne olmayı nasıp eder. Ama bu stres sıkıntı kucaga alana kadar gecmıyor malesef

Kalp icin 7 ve 8 hafta sanirim.pozitiften 3 hafta sonrasi kese icin.4.5-5 hafta vajinal kontrolde gorulebilirmis ama ben beklemyi tercih ediyorum
Bilmiyorumki Dr bana ilk kan testinden 21 gün sonra kalp muayenesine bekliyoruz dedi zaten 7 8 haftalık oluyor. Pakete dahil olan bu tupbebek tedavisi içinden. Belkide ondan çok cagirmiyorlar. Zaten bir takip doktoru bulmam lazım inşallah devam ederse hem keseyi görmüş olurum boş olma yada dış gebelik gibi birşey varmı Allah korusun onlara bakılır. Sizede hayırlı doğumlar insallah

Çok üzüldüm canim Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Çok zor yatmalı hamilelik. Allah emeklerinin karşılığini versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…