Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. İnanın insan sağlıcakla kucağıma doğsun da hastanede uzun süre yatayım inancında oluyor artık. Psikolojik olarak beklemek ve ümit etmişken negatifi görmek çok zor

Son düzenleme:
Şöye de bir şey var Gönül hanım yoğunluğundan mı bilmiyorum ama çok dikkatsiz geldi bana kendi doktorum yokken ona gitmiştim.

Civcivle01 .!.: bence siz de değiştirin doktorunuzu
Kesinlikle değiştirecem Yücel hocadan başkasını istemicem. 2. Defa tüp bebeğe başlicaz martta hayırlısı olsın

Kesinlikle değiştirecem Yücel hocadan başkasını istemicem. 2. Defa tüp bebeğe başlicaz martta hayırlısı olsın
İkincisi için okadar bekletiyorlar mı? Dondurulmuş embriyonuz varmıydı sizin?
Negatif olma sebebini anlamak adına histereskopi önermedi mi size, durumumuz aynı gibi o yüzden merak ettim çok özel olmaycaksa tabi cevaplayabilirseniz çok sevinirim

Beril hanımla tedavi olanlar var mı?Açıkcası ilgisi alakası çok iyiydi internetten ön görüşme yaptık .

Saglikla kucaginiza alin insallah

Doktorunuz kimdi? Ben yurtdisinda oldugum icin biraz daha gec oluyor herseyde.hersey saglikla ilerlesin insallahikinci kan testindede belli olur degerden.

Doktorunuz kimdi? Ben yurtdisinda oldugum icin biraz daha gec oluyor herseyde.hersey saglikla ilerlesin insallahikinci kan testindede belli olur degerden.
Fulya hanımla başladım. Günseli hanimla devam.ettim. fulya hanım ayrılmış hastanedn. Test verdim bekliyorum sonucu bakalım kaç çıkacak bugun

Cnm 5 embriyom oluştu 2 tanesini pgt yaptırdık fakat sağlıksız geldi geri kalanı 1 tane transfer ettik tutmadı diğer ikisini beraber transfer ettik tutmadı. Semra hoca yumurta kalitesizliği dedi geçti ve pgt sağlıksız olduğundan tutmadı dedi histeroskopi de isticem bakalım ne diycekler

Merhaba canim .Doğuma kadar serum kullandım demişsin. Neden serum kullandin acaba canım.

Merhaba, geçtiğimiz ay aynı şeyi ben de yaşadım, bir anda umudunu yitiriyor gibi oluyor insan ama sonra toparlanıp mücadeleye devam ediyorsun.Benim de 6AA pgtli süper embriyo diye tariflemişlerdi ve üstelik histereskopi ile çizik işlemi de yapılmıştı ve olmadı 3.denememdi ve diğerlerinden en yüksek şansa sahip olduğumu söylemişlerdi.Çok üzüldüm tabi natural yapılmıştı..Tek bir embriyom var 5AA onu ilaçlı deneyeceğiz reglimi bekliyorum.Naturalde bazen zamanlama tutturulamıyor olabilir yani ilk deneme natural olsa da tutmadıysa diğerini ilaçlı denemek sanırım daha iyi bu arada ilaçlı da düşük oranın daha fazla olduğu söyleniyor ancak bunlar kişiden kişiye değişiyor sanırım.Dilerim en kısa zamanda pozitif sonuçlarımız olur.

Merhaba canim .Doğuma kadar serum kullandım demişsin. Neden serum kullandin acaba canım.
Merhaba benim anormal mide bulantım oluyordu çok ağır bulantı ilaçları içiyordum hasta gibiydim öyle sabah bulantısı yada tiksinme değildi su bile içemiyordum wcye bile 24 saatte bi kere belki çıkıyordum vücudum susuz kalıyordu aylarca aç ve susuz yattım hasta gibiydim gebeliğimin tadını çıkaramadım. Birde tek olunca daha zor. Tıbbi adı hiperemezis gravidarummuş Rabbim isteyen herkese sağlıkla güzek bir gebelik nasip etsin

Herkese selam , sanırım 3-5 güne bende transfer öncesi ilaçlara başlıcam ,çok umutlu değilim, korkuyorum bir yandan da geçtiğimiz ayki negatiften sonra özellikle ihtimal daha yüksekken olmayınca daha da bir buruk oluyor insan öte yandan da Ayda,Elif gibi mucizeleri görünce hayatta herseyde bir umut olduğunu tekrar hatırlıyorsun. . Transferim Kasım sonu-Aralık ilk haftayı bulabilir ancak korona vakalarının çok hızlı arttığı şu günler de herhangi bir karantina süreci olursa ne yapacağız diye düşünmeye başladım ve endişem vakaların bu kadar çoğalmasıyla artmaya başladı.Yani diyelim tedaviye başladık ,ilaçları alıyoruz ancak transferden kısa bir süre önce yasaklar geldi sürec nasıl ilerleyecek? Tedavi duracak ve ilaçlar boşuna mı alınmış olacak ? yoksa hastane bu gibi durumlarda açık olup belli hastaları mı kabul edecek? Ben bir de İstanbul'da yaşamıyorum ,malesef kötü pandemi sürecine denk geldik ayrıca çokta dikkat etmemiz gerekiyor.İleri yaş olunca geçen zaman da aleyhimize ve uzun süre erteleyemiyoruz .Pandemi sürecinde bu durumların nasıl ilerleyeceğine dair bilgisi olan var mı? Gerçi hastaneyle de görüşücem bu konuyu belki soran arkadaşlar olmuştur bile...

Hayırlı olsun. İnşaAllah bi sıkıntı oşöaz içinizi ferah tutun yasakların geleceği falanda yok herkess olsun kurtulalım diyorlar sankiRabbim korusun hepimizi

Merhaba, benim de aklımda hem rahime hitereskopi ile çizik attırmak hem de ilaclı transfer yaptırmak var. Dediginize katılıyorum ama buyuk olasilik doğal siklusu tutturamadılar. Siz bu asamadan sonra nasil bir yol izleyeceksiniz Doktorunuz yeni bir yol haritasi olusturdu mu acaba?

İnşallah benim gibi kalan son embriyo size kan can olur, benim de natural transfer edilen 6 AA embriyom tutmadı,(pgt li değildi) sonra kalan tek 6ab embriyom kalmıştı ilaçlı denendi tuttu çok şükür,inşallah sizinde benimki gibi olur.

Merhaba acaba genetiğe kaç embriyo gönderdiniz ve kaç sağlıklı geldi bende ileri yaş olduğum için merak ediyorum. İnşallah bu transfer son olur bebişinize kavuşurunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…