İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. İnanın insan sağlıcakla kucağıma doğsun da hastanede uzun süre yatayım inancında oluyor artık. Psikolojik olarak beklemek ve ümit etmişken negatifi görmek çok zorHıc öle düşünmeyin benım ılk transferım ilaçlıydı pgtlı embrıyoydu 5. Haftada dusuk oldu. Yücel bey ilaçlı sonradan dusuge sebep olabılıyor demıstı. İkinciyi ilaçsız yaptık hemde pgtsiz 14 haftalık oldu oğlum çok şükürkucagıma alabılecekmıyım bılmıyorum cunku cok zor bı hamılelık gecırıyorum kanamalı servıkal dikişli hep hastanede ve yatmalı. Hersey nasip inanın zamanı geldıgınde oluyor umarım bu mubarek gunde Allah hepimize anne olmayı nasıp eder. Ama bu stres sıkıntı kucaga alana kadar gecmıyor malesef
Kesinlikle değiştirecem Yücel hocadan başkasını istemicem. 2. Defa tüp bebeğe başlicaz martta hayırlısı olsınŞöye de bir şey var Gönül hanım yoğunluğundan mı bilmiyorum ama çok dikkatsiz geldi bana kendi doktorum yokken ona gitmiştim.
Civcivle01 .!.: bence siz de değiştirin doktorunuzu
İkincisi için okadar bekletiyorlar mı? Dondurulmuş embriyonuz varmıydı sizin?Kesinlikle değiştirecem Yücel hocadan başkasını istemicem. 2. Defa tüp bebeğe başlicaz martta hayırlısı olsın
Saglikla kucaginiza alin insallahHıc öle düşünmeyin benım ılk transferım ilaçlıydı pgtlı embrıyoydu 5. Haftada dusuk oldu. Yücel bey ilaçlı sonradan dusuge sebep olabılıyor demıstı. İkinciyi ilaçsız yaptık hemde pgtsiz 14 haftalık oldu oğlum çok şükürkucagıma alabılecekmıyım bılmıyorum cunku cok zor bı hamılelık gecırıyorum kanamalı servıkal dikişli hep hastanede ve yatmalı. Hersey nasip inanın zamanı geldıgınde oluyor umarım bu mubarek gunde Allah hepimize anne olmayı nasıp eder. Ama bu stres sıkıntı kucaga alana kadar gecmıyor malesef
Doktorunuz kimdi? Ben yurtdisinda oldugum icin biraz daha gec oluyor herseyde.hersey saglikla ilerlesin insallahBilmiyorumki Dr bana ilk kan testinden 21 gün sonra kalp muayenesine bekliyoruz dedi zaten 7 8 haftalık oluyor. Pakete dahil olan bu tupbebek tedavisi içinden. Belkide ondan çok cagirmiyorlar. Zaten bir takip doktoru bulmam lazım inşallah devam ederse hem keseyi görmüş olurum boş olma yada dış gebelik gibi birşey varmı Allah korusun onlara bakılır. Sizede hayırlı doğumlar insallah
Fulya hanımla başladım. Günseli hanimla devam.ettim. fulya hanım ayrılmış hastanedn. Test verdim bekliyorum sonucu bakalım kaç çıkacak bugunDoktorunuz kimdi? Ben yurtdisinda oldugum icin biraz daha gec oluyor herseyde.hersey saglikla ilerlesin insallahikinci kan testindede belli olur degerden.
Cnm 5 embriyom oluştu 2 tanesini pgt yaptırdık fakat sağlıksız geldi geri kalanı 1 tane transfer ettik tutmadı diğer ikisini beraber transfer ettik tutmadı. Semra hoca yumurta kalitesizliği dedi geçti ve pgt sağlıksız olduğundan tutmadı dedi histeroskopi de isticem bakalım ne diyceklerİkincisi için okadar bekletiyorlar mı? Dondurulmuş embriyonuz varmıydı sizin?
Negatif olma sebebini anlamak adına histereskopi önermedi mi size, durumumuz aynı gibi o yüzden merak ettim çok özel olmaycaksa tabi cevaplayabilirseniz çok sevinirim
Fazlasindan bile katlamisİkinci kan testim Çarşamba 280 di bugün 706 olmuş
Merhaba canim .Doğuma kadar serum kullandım demişsin. Neden serum kullandin acaba canım.İnsan sabırsızlanıyor değil mi :) bende hiç beklemedim iki pozitifimdede çünkü test günümden 4-5 gün sonra aşırı mide bulantısı yaşıyordum hastanelik oluyordum dehşet bi şekilde %1 gebede oluyormul bendeki bu aşırı bulantı mecburen serum için gidiyordum (doğuma kadar) kontrolde edilmiş oluyordu tabi bulantı yoksada kendi doktorunuza erkenden gidip kese kontrolü yaptırabilirsiniz...
Merhaba, geçtiğimiz ay aynı şeyi ben de yaşadım, bir anda umudunu yitiriyor gibi oluyor insan ama sonra toparlanıp mücadeleye devam ediyorsun.Benim de 6AA pgtli süper embriyo diye tariflemişlerdi ve üstelik histereskopi ile çizik işlemi de yapılmıştı ve olmadı 3.denememdi ve diğerlerinden en yüksek şansa sahip olduğumu söylemişlerdi.Çok üzüldüm tabiMerhaba,
Emriyomuzun çok kaliteli olduğunu belirtmişti embriyoloji bölümü ve PGT'li 5AA embriyom transfer edildi geçen hafta ama tutmadı.
Doğal siklusta transfer yapıldı ama maalesef beta hcg değeri çok düşük. Açıkcaşı ikincisini yapmakta çözüm değil olmama sebebini bulmaları lazım. Bizim yaşlarımız genç eşimde hiç bir sıkıntı yok opu da 30 yumurta toplandı benden ama olmayınca olmuyor.
Buradaki yorumlara bakınca ve pozitif görenleri okuyunca ben de çok ümitlenmiştim doktorumuza göre büyük olasılıkla pozitif olacağı yönündeydi ama sonuç hüsran..
MerhabaMerhaba canim .Doğuma kadar serum kullandım demişsin. Neden serum kullandin acaba canım.
Hayırlı olsun. İnşaAllah bi sıkıntı oşöaz içinizi ferah tutun yasakların geleceği falanda yok herkess olsun kurtulalım diyorlar sankiHerkese selam , sanırım 3-5 güne bende transfer öncesi ilaçlara başlıcam ,çok umutlu değilim, korkuyorum bir yandan da geçtiğimiz ayki negatiften sonra özellikle ihtimal daha yüksekken olmayınca daha da bir buruk oluyor insan öte yandan da Ayda,Elif gibi mucizeleri görünce hayatta herseyde bir umut olduğunu tekrar hatırlıyorsun. . Transferim Kasım sonu-Aralık ilk haftayı bulabilir ancak korona vakalarının çok hızlı arttığı şu günler de herhangi bir karantina süreci olursa ne yapacağız diye düşünmeye başladım ve endişem vakaların bu kadar çoğalmasıyla artmaya başladı.Yani diyelim tedaviye başladık ,ilaçları alıyoruz ancak transferden kısa bir süre önce yasaklar geldi sürec nasıl ilerleyecek? Tedavi duracak ve ilaçlar boşuna mı alınmış olacak ? yoksa hastane bu gibi durumlarda açık olup belli hastaları mı kabul edecek? Ben bir de İstanbul'da yaşamıyorum ,malesef kötü pandemi sürecine denk geldik ayrıca çokta dikkat etmemiz gerekiyor.İleri yaş olunca geçen zaman da aleyhimize ve uzun süre erteleyemiyoruz .Pandemi sürecinde bu durumların nasıl ilerleyeceğine dair bilgisi olan var mı? Gerçi hastaneyle de görüşücem bu konuyu belki soran arkadaşlar olmuştur bile...
Sağolun, sanırım böyle giderse İstanbul'da sürü bağışıklığı kazanılacakHayırlı olsun. İnşaAllah bi sıkıntı oşöaz içinizi ferah tutun yasakların geleceği falanda yok herkess olsun kurtulalım diyorlar sankiRabbim korusun hepimizi
Aynen öyle inşaAllah bulaşmaz bizlereSağolun, sanırım böyle giderse İstanbul'da sürü bağışıklığı kazanılacak
Merhaba, benim de aklımda hem rahime hitereskopi ile çizik attırmak hem de ilaclı transfer yaptırmak var. Dediginize katılıyorum ama buyuk olasilik doğal siklusu tutturamadılar. Siz bu asamadan sonra nasil bir yol izleyeceksiniz Doktorunuz yeni bir yol haritasi olusturdu mu acaba?Merhaba, geçtiğimiz ay aynı şeyi ben de yaşadım, bir anda umudunu yitiriyor gibi oluyor insan ama sonra toparlanıp mücadeleye devam ediyorsun.Benim de 6AA pgtli süper embriyo diye tariflemişlerdi ve üstelik histereskopi ile çizik işlemi de yapılmıştı ve olmadı 3.denememdi ve diğerlerinden en yüksek şansa sahip olduğumu söylemişlerdi.Çok üzüldüm tabinatural yapılmıştı..Tek bir embriyom var 5AA onu ilaçlı deneyeceğiz reglimi bekliyorum.Naturalde bazen zamanlama tutturulamıyor olabilir yani ilk deneme natural olsa da tutmadıysa diğerini ilaçlı denemek sanırım daha iyi bu arada ilaçlı da düşük oranın daha fazla olduğu söyleniyor ancak bunlar kişiden kişiye değişiyor sanırım.Dilerim en kısa zamanda pozitif sonuçlarımız olur.
İnşallah benim gibi kalan son embriyo size kan can olur, benim de natural transfer edilen 6 AA embriyom tutmadı,(pgt li değildi) sonra kalan tek 6ab embriyom kalmıştı ilaçlı denendi tuttu çok şükür,inşallah sizinde benimki gibi olur.Merhaba, geçtiğimiz ay aynı şeyi ben de yaşadım, bir anda umudunu yitiriyor gibi oluyor insan ama sonra toparlanıp mücadeleye devam ediyorsun.Benim de 6AA pgtli süper embriyo diye tariflemişlerdi ve üstelik histereskopi ile çizik işlemi de yapılmıştı ve olmadı 3.denememdi ve diğerlerinden en yüksek şansa sahip olduğumu söylemişlerdi.Çok üzüldüm tabinatural yapılmıştı..Tek bir embriyom var 5AA onu ilaçlı deneyeceğiz reglimi bekliyorum.Naturalde bazen zamanlama tutturulamıyor olabilir yani ilk deneme natural olsa da tutmadıysa diğerini ilaçlı denemek sanırım daha iyi bu arada ilaçlı da düşük oranın daha fazla olduğu söyleniyor ancak bunlar kişiden kişiye değişiyor sanırım.Dilerim en kısa zamanda pozitif sonuçlarımız olur.
Merhaba acaba genetiğe kaç embriyo gönderdiniz ve kaç sağlıklı geldi bende ileri yaş olduğum için merak ediyorum. İnşallah bu transfer son olur bebişinize kavuşurunuzMerhaba, geçtiğimiz ay aynı şeyi ben de yaşadım, bir anda umudunu yitiriyor gibi oluyor insan ama sonra toparlanıp mücadeleye devam ediyorsun.Benim de 6AA pgtli süper embriyo diye tariflemişlerdi ve üstelik histereskopi ile çizik işlemi de yapılmıştı ve olmadı 3.denememdi ve diğerlerinden en yüksek şansa sahip olduğumu söylemişlerdi.Çok üzüldüm tabinatural yapılmıştı..Tek bir embriyom var 5AA onu ilaçlı deneyeceğiz reglimi bekliyorum.Naturalde bazen zamanlama tutturulamıyor olabilir yani ilk deneme natural olsa da tutmadıysa diğerini ilaçlı denemek sanırım daha iyi bu arada ilaçlı da düşük oranın daha fazla olduğu söyleniyor ancak bunlar kişiden kişiye değişiyor sanırım.Dilerim en kısa zamanda pozitif sonuçlarımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?